Članki

Poznate vse pasti?!

17.10.2014, 08:19

’Blagodejni’ učinki spletne prodaje so iz dneva v dan bolj cenjeni, saj se vse več uporabnikov odloča za takšno obliko nakupovanja. Tako si prihranimo pot, ničkolikokrat pa so izdelki, ki jih kupujemo v spletnih trgovinah, tudi veliko cenejši. Zato ne preseneča, da je nakupovanje iz naslonjača zelo priljubljeno, a pozor, kajti spletna trgovina je lahko lažna in hitro se zgodi, da se ujamemo v past.

Seks škandal: Minister ji je pošiljal slike penisa!

08.10.2014, 11:53

»Prisezi na Biblijo, da ne boš nikomur pokazala fotografij, ker jaz obljubljam, da tvojih ne bom pokazal, OK?« se je glasila prošnja ministra za civilno družbo, namenjena mični svetlolaski. No, vsaj on je mislil, da gre za lepotičko ... In škandal, ki je sledil, je močno pretresel vlado britanskega premiera Davida Camerona.

Pariz v znamenju avtomobilov prihodnosti

08.10.2014, 11:09

Lepe ženske in luksuzni avtomobili zagotovo sodijo skupaj. Obojega je na pretek na pariškem avtosalonu, kjer proizvajalci avtomobilov predstavljajo najboljše, kar bodo v prihodnosti lahko ponudili avtomobilski industriji. In v kakšnih avtih se bomo torej prevažali naokrog čez nekaj let? Preverite v galeriji!

Do 100 km/h v 2,8 sekunde s pomočjo slane vode!

11.09.2014, 12:16

Gre za produkt podjetja NanoFlowcell AG, in sicer za limuzino quant e-sportlimousine, ki ga poganja nič drugega kot morska voda. Vozilo, ki na 100 km/h pospeši v pičlih 2,8 sekunde, je nedavno dobilo dovoljenje za vožnjo po evropskih cestah.

Neponovljiv dogodek 'po moško'!

21.06.2014, 08:19

Vodilna slovenska kozmetična hiša je tik pred poletjem poskrbela za zanesljivo nego po moško od glave do pet ter v ekskluzivnem okolju restavracije Maxim v Ljubljani javnosti predstavila novo linijo izdelkov AFRODITA MEN.

Fak, Košir in Dragič na nepozabnem vikendu v Portorožu!

10.06.2014, 11:36

V hotelu Kempinski Palace se je ta vikend odvil ekskluzivni partnerski dogodek, ki se je začel v petek zjutraj z BMW Kempinski golf turnirjem na Smledinku, nadaljeval z gala večernim dogodkom v hotelu Kempinski Palace Portorož zaključil pa v soboto, ko so udeleženci preizkusili zmogljive modele BMW M ter električni BMW i3.

Ta ima vse, kar si želi pravi moški

13.05.2014, 14:55

Kakovost, vzdržljivost, moč – to so gotovo lastnosti, na katere je pri izbiri idealnega jeklenega konjička pozoren vsak pravi moški. Če so temu dodane še eleganca, prostornost ter brezmejna prilagodljivost, je to idealen paket. Paket, ki se popolnoma prilagodi razpoloženju in osebnemu slogu voznika. Paket, ki se imenuje opel astra!

Maček pameten zaradi Slovencev!

05.05.2014, 15:02

Sodelavci odseka za umetno inteligenco na Institutu Jožef Stefan sodelujejo pri razvoju mobilne aplikacije Curious Cat. Gre za radovednega virtualnega mačka, ki s spraševanjem uporabnika širi svoje znanje o uporabnikih in o svetu, na podlagi tega pa lahko nato uporabniku svetuje npr. najprimernejšo restavracijo v bližini njegove trenutne lokacije.

Ko se Britanci razpišejo o Sloveniji ...

05.05.2014, 12:44

Eden vodilnih in najbolj branih britanskih medijev, Daily Telegraph, je v prilogi Travel sobotne izdaje časopisa ter na svojem turističnem portalu objavil obširen prispevek o Sloveniji. Avtor je opisal predvsem Soško fronto in naravne znamenitosti. Britanski spletni portal vodičev Rough Guides pa je panoramo Bleda izbral za ozadje twitter profila.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8