Članki

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

To ve le tisti, ki je z njo pod prho!

19.03.2014, 13:09

Na POP TV 30. marca ob 20.00 prihaja nov zvezdniški šov Znan obraz ima svoj glas, ki ga bo vodil karizmatični in duhoviti Denis Avdić. Osrednjo vlogo bo na odru zavzelo osem tekmovalcev, ki bodo vsako nedeljo prevzeli nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Kostumografi, maskerji, koreografi, učitelji igre in petja in številni drugi strokovnjaki bodo vsak teden skupaj s tekmovalci poskrbeli, da bo finalni nedeljski nastop vrhunski, nastope pa bo preučila, ocenjevala in brez dlake na jeziku komentirala žirija, ki jo tvorijo Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Boštjan Gombač.

Ključ do uspeha je ...

19.03.2014, 10:38

Raziskava harvardske univerze je pokazala, da moškim pri poslovnem uspehu pomaga privlačen videz, medtem ko videz žensk v poslovnem svetu ni pomemben, piše britanski Telegraph.

Renči po slovensko!

13.03.2014, 13:52

Nedavni ženevski avtomobilski salon je postregel s številnimi poslasticami, pri predstavitvi prototipa znamke alfa romeo modela 4C spider pa smo svoj delež prispevali tudi Slovenci. Preberite, zakaj!

Končno v Sloveniji!

07.03.2014, 08:00

Novi seriji tabličnih računalnikov Galaxy NotePRO in TabPRO, ki postavljata nove standarde odličnosti z inovativno in uporabno tehnologijo, sta bili pred nekaj dnevi premierno predstavljeni na slovenskem trgu. Prvič so bile pri nas predstavljene naprave: Galaxy NotePRO v dimenziji 12.2" in TabPRO v treh različnih dimezijah - 12.2", 10.1" ter 8.4". Z njimi Samsung predstavlja najnovejšo tehnologijo, ki jo lahko uzrete na najkakovostnejših zaslonih med tabličnimi računalniki.

Kdo pravi, da za pusta ni vroče?

28.02.2014, 15:11

Več milijonov Brazilcev se bo danes tradicionalno odpravilo na ulice največjih mest v državi, saj je pred vrati brazilski pustni karneval. Vse od nocoj do zgodnjega jutra v sredo bodo Brazilci pozabili na vsakodnevne dejavnosti in se podali na ulice, kjer bodo s pustnimi kostumi plesali v ritmih sambe.

Samsung predstavil Galaxy S5!

26.02.2014, 09:15

Samsung je predstavil svoj najnovejši pametni telefon Galaxy S5. Nov paradni mobilnik južnokorejskega tehnološkega velikana po vzoru ameriškega Appla vsebuje čitalec prstnih odtisov, poleg tega pa ima vgrajen tudi merilnik srčnega utripa.

Slovenski 3D tiskalnik, ki tiska travo

17.02.2014, 08:46

Študentke mariborske pedagoške fakultete so na mednarodnem sejmu tridimenzionalnega tiskanja v New Yorku vzbudile veliko zanimanja s svojim projektom Tiskaj zeleno, ki združuje umetnost, tehnologijo in naravo. Nastopile so s tiskalnikom, ki proizvaja pravo naravno travo, in prejele povabila na prihodnje predstavitve po svetu.

Predstavili Vettlov novi dirkalnik!

29.01.2014, 10:00

V ekipi Red Bull, kjer branijo tako posamični kot konstruktorski naslov svetovnega prvaka formule 1 iz sezone 2013, so danes pred začetkom testiranj v Jerezu prvič pokazali orožje za sezono 2014. Peti zaporedni naslov prvaka bo Sebastian Vettel naskakoval z dirkalnikom RB10.

36 let so zbirali podatke, sedaj pa ...

24.01.2014, 10:37

V okviru najzmogljivejšega in največjega svetovnega raziskovalno-izobraževalnega omrežja GEANT so se odločili, da 36 let podatkov, ki sta jih med raziskovanjem vesolja poslali vesoljski sondi Voyager 1 in Voyager 2, pretvorijo v glasbeno skladbo.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3