Članki

Genialni um napoveduje nov revolucionarni izum?

01.04.2015, 08:18

Ko Elon Musk napove nekaj revolucionarnega, ni šale. Milijarder Elon Musk je eden najbolj kontroverznih bogatašev na svetu, ki je doslej poskrbel že za revolucijo na področju spletnega plačevanja, električnih avtomobilov, pa tudi na področju poletov v vesolje. Kaj pripravlja tokrat?

Jo prepoznate? O njej govori vsa Slovenija!

31.03.2015, 14:35

Že izpadla tekmovalka šova Big Brother Ksenija Kranjec se je v preteklosti potegovala tudi za 'Zadovoljno meseca', dekle, ki jo en mesec krasilo naslovnico omenjenega portala. Pobrskali smo po arhivu in našli nekaj njenih izjav iz let 2011 in 2012.

Ženske - jih sploh še rabimo?!

01.04.2015, 08:21

Roboti – vsakdo ima doma vsaj kakšnega, čeprav verjetno niti ne opazimo, kako jih počasi vključujemo v svoj vsakdan in jim nalagamo vse več nalog. Robotski sesalnik, robotske igrače za otroke, kavni avtomat ... Pa bi imeli takšnega, ki bi vam pripravil zajtrk, počistil stanovanje, opral perilo in ga tudi zložil?

Razdaja premoženja Applovega prvega moža!

31.03.2015, 10:29

Glavni izvršni direktor računalniškega velikana Apple Tim Cook se je odločil, da bo razdal 785 milijonov dolarjev svojega premoženja v dobrodelne namene, prej pa bo le še poskrbel za udobno šolanje svojega nečaka, ki je trenutno star deset let.

Zanimiva naključja, ki so na robu verjetnega

31.03.2015, 08:08

Nekateri ljudje ne verjamejo v usodo in naključja in pravijo, da so naključja zgolj skrbno načrtovane akcije drugih, 'nevidnih' ljudi, o katerih se nam niti ne sanja.

6 strategij za uspešen boj proti plešavosti

31.03.2015, 08:06

Napovejte vojno plešavosti in zmagajte.

Pristali so na ruski 'listi za odstrel'!

27.03.2015, 11:40

Številni ruski analitiki so prepričani, da je bil umor Putinovega ostrega kritika Borisa Nemcova resno opozorilo in jasen znak opoziciji, naj se potuhne in utihne. Tisti, ki bodo kljub opozorilnim znakom še naprej kritizirali vlado in predsednika, bi se namreč utegnili znajti na tako imenovani » listi za odstrel«, ki naj bi jo našli pri enem od Nemcovih morilcev. Kdo naj bi bil najvišje na tem seznamu?

ISIS: Na spletu priročnik za teroriste!

27.03.2015, 12:45

"Živijo, svet, tukaj sem, da predam sporočilo. Islam ni terorizem in prenehajte z ubijanjem muslimanov po svet," so besede, ki so v torek zjutraj pretresle rimske občinarje.

»Upala sem, da nisi na letalu«

26.03.2015, 08:18

Na družbenem omrežju Twitter se je pojavilo sporočilo, v katerem se je mlado dekle poslovilo od prijateljice, potnice na krovu letala Airbus 320, ki je včeraj strmoglavilo v francoskih Alpah. Pripela je tudi fotografijo njunega zadnjega pogovora, v katerem sta se veselili skupnega obiska sončne Barcelone. Obiska, ki ga nikoli ne bo.

Tudi to je način!

26.03.2015, 11:02

Japonska vojska je razvila igro za pametne telefone, s katero želi približati svoje delovanje širši javnosti in promovirati vojsko med morebitnimi novimi vojaki. Igra Jieitai Collection vključuje miniaturne animacijske like v vojaški opremi, ki varujejo dom, medtem ko lastnikov ni doma.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2