Članki

Resnica o ljubezni

27.02.2015, 06:56

Velja prepričanje, da so ženske tiste, ki se do ušes zaljubijo, ki bi vse dale za svojega dragega, moški pa so 'mačoti', trdi in nečustveni. Kdo se močneje in večkrat zaljubi – moški ali ženske?

Nekoč je bilo takole, danes pa ...

23.02.2015, 18:39

Plačila v gotovini, luksuzne vile in razkošno življenje marsikaterih deklet, ki so se v preteklosti udeleževale razuzdanih zabav Silvija Berlusconija. Oblasti, ki v sklopu sodnega procesa, imenovanega 'Ruby', Berlusconija preganjajo zaradi korupcije in drugih kaznivih dejanj, so prepričane, da italijanski bogataš še vedno plačuje številnim mladenkam.

Koliko je dovolj?!

20.02.2015, 09:26

Lep pozdrav. No, pa sem se odločila, da te še jaz nekaj vprašam. S partnerjem sva skupaj že 4 leta, oba sva stara malo čez dvajset. Najina zveza je fantastična, noro sva zaljubljena drug v drugega. Seksava vsaj dvakrat na dan in v seksu oba zelo uživava. No, in tukaj je moje vprašanje. Velikokrat berem tudi tukaj v tvoji rubriki, da pari seksajo zelo malo, 2–3-krat na teden, pa da moški ne želijo seksati s svojimi puncami. Tudi ko se o tem pogovarjam s prijateljicami, je nekako podobno, ne seksajo večkrat kot 2-krat na teden. Meni osebno bi bilo to obupno, saj sem sama kar naprej lačna seksa in z 2–3-krat na teden ne bi bila zadovoljna. Saj veš, kaj pravijo, da je bolje preprečiti kot pa ... zato bi želela samo kakšen nasvet, kako preprečiti, da tudi pri meni ne pride do tega povprečnega seksa in kaj narediti, da si me bo moj fant še vnaprej želel vsaj dvakrat na dan.

To o njej razkriva njeno spodnje perilo!

19.02.2015, 11:36

Žensko spodnje perilo pove veliko o njej. Pri tem pa ni pomembna velikost modrčka in hitrost, s katero se slači. Veliko bolj pomembna dejavnika sta barva in material, iz katerega je perilo narejeno. Le pobrskajte po njenem predalu in se prepričajte.

Erotične igrice za vroče valentinovo!

13.02.2015, 14:07

Vsi razmišljajo o rožah, prstanih, romantičnih večerjah v dvoje - poskrbita, da bo vajino valentinovo vsaj vroče! Pred vami je nekaj zamisli, kako si lahko popestrite ta sobotni večer!

'Zabluzila' je s poročenim, zdaj pa ...

09.02.2015, 09:54

Pozdravljen, Brane. Odločila sem se, da ti bom pisala, ker imam tudi sama probleme. Stara sem 26 let in imam fanta 1 leto in 2 meseca. Skupaj živiva ze približno 1 leto. Najina zveza je popolna in močno ljubim fanta. Problem je, da sem v preteklosti imela afero s poročenim fantom in je trajala 1 leto. Pred kratkim sva se dobila na pijači in so se vrnila čustva nazaj do njega. Ko sem z njim, sem lahko, kar sem. Se ne izzdajam za kakšno drugo osebo in me sprejme... Začela sva si pisat, da bi obujala stare spomine, samo jaz vem, da če bom zabluzila z njim še enkrat, bom hotela še več. Dokler mi ne piše, je čisto vredu ... Samo ko si začneva pisat, skozi razmišljam o njem, metuljčke čutim kot takrat, ko sem bila sama z njim. Na en način ga ne morem pozabiti ali je on moja resnična ljubezen? Nočem varati svojega fanta, saj mi pomeni vse na svetu in je zelo pozoren do mene. Povej, kaj naj naredim. Hvala za odgovor!

Zvesta ali nezvesta? Odgovor je na dlani!

06.02.2015, 11:11

Menite, da vas partnerica oziroma partner vara? Kot pravijo raziskovalci, ki so opravili novo študijo s področja (ne)zvestobe, je vse razvidno iz enega samega pogleda v dlan.

Kaj storiti?!

03.02.2015, 11:21

Pozdravljen, Brane! Ti imaš mnogo izkušenj in mi lahko pomagaš. Star sem 41 let in okrog novega leta sem končno dobil punco, ki mi hodi po glavi že več kot eno leto. Ona je stara 26, izkazala mi je ljubezen in jaz njej. Do tu vse lepo in prav, problem pa je, da se je ona razšla s partnerjem, s katerim ima otroka in tudi jaz imam partnerko z dvema otrokama. Zelo si želiva drug drugega, ampak imam slabo vest, vendar bi želel poskusiti. Kaj mi svetuješ? Hvala za odgovor!

Zato so moškim všeč 'milfice'!

30.01.2015, 13:03

Seksi, samostojne in mogoče kakšno leto starejše. Takšen je približen opis sanjske ženske (skoraj) vsakega moškega. Zakaj so predvsem med mladimi moškimi 'milfice' tako zelo priljubljene?

Hekerji: Od vdorov v državne sisteme do seks škandalov!

28.01.2015, 08:40

Hekerji predstavljajo veliko grožnjo tako poslovnežem, podjetjem, kot tudi posameznikom širom sveta. Le nekaj minut in lahko uničijo vse, kar ste do tedaj imeli – uničijo vašo spletno stran, spletno trgovino, ukradejo vaše podatke, fotografije, zasebna sporočila, se dokopljejo do tajnih državnih dokumentov, kradejo podatke s trdega diska in serverjev in še in še.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2