Članki

Oblačna shramba Ubuntu One se poslavlja

15.04.2014, 13:09

Britansko podjetje Canonical, ki je znano po odprtokodem operacijskem sistemu Ubuntu, bo z junijem ukinilo storitev za shranjevanje in skupno rabo vsebin v oblaku Ubuntu One. Hkrati ukinjajo tudi glasbeno trgovino Ubuntu One Music, so sporočili iz podjetja.

Odslej tudi pri nas!

11.04.2014, 15:33

Največji slovenski telekomunikacijski operaterji so v svojo ponudbo danes vključili tudi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5. S tem je tudi slovenski trg pričakal težko pričakovani najnovejši paradni mobilnik južnokorejskega proizvajalca Samsung Electronics, ki sodi v svetovni vrh aktualne ponudbe pametnih mobilnih telefonov.

Bi jo imeli?

10.04.2014, 13:35

Odločiti se za tetovažo, nikakor ni enostavno. Vstopiti v studijo pa še manj. In čeprav tetovaže že dolgo ne veljajo le za 'zabavo' pripadnikov marginalnih skupin, 'bajkerjev' in mornarjev, temveč za nekaj povsem običajnega in zabavnega, pa se je pred sprejemom takšne odločitve le potrebno zavedati pomembnega dejstva: tetovaža je večna. Kaj morate vedeti, preden naredite ta korak v življenju?

Na dan je prišla resnica!

08.04.2014, 15:34

Samooklicani 'najboljši lovec na bigfoota na svetu', Rick Dyer, je dolgo trdil, da je našel bigfoota. Po ameriški turneji, na kateri je razkazoval svojo trofejo, je načrtoval še svetovno, kot kaže pa si je premislil. V eni od objav na Facebooku je namreč priznal, da v njegovih trditvah ni samo resnica. "Od tega trenutka naprej bom govoril samo resnico. Nič več laži," je zapisal.

Najprej Lindsay, zdaj pa še on!

03.04.2014, 09:19

Potem ko se je smučarska sezona, vključno z olimpijskimi igrami, grenko končala za ameriško smučarko Lindsey Vonn, je sreča pokazala zobe tudi njenemu partnerju Tigerju Woodsu.

To so najpogostejše moške in ženske laži!

02.04.2014, 11:35

Čeprav velja prepričanje, da lažejo zgolj politiki, to ne bo držalo. V vsakdanjem življenju lažejo tudi 'povsem običajni smrtniki'. Anketa, v kateri je sodelovalo 100.000 ljudi, je pokazala, da več kot polovica parov ni iskrenih v medsebojnih odnosih, najpogosteje pa si partnerja lažeta glede občutkov in čustev.

Ste podpisali 'pogobo s hudičem'?

26.03.2014, 09:01

Je vse videti popolno? Je vaša boljša polovica vedno videti prijazna, a imate občutek, da je v resnici njeno obnašanje daleč od tega, kar vam je pokazala? Predstavljamo pet znakov, ki ukažejo na to, da ima na prvi pogled najprijaznejša ženska tudi zlobno plat. In ko rečemo zlobno, mislimo resnično zlobno.

To je najbolj depresiven pornič na svetu ... Poglejte, zakaj!

24.03.2014, 13:15

Porniči obstajajo z enim samim namenom: da ob njih uživamo. Bodisi sami, bodisi v družbi partnerice oziroma partnerja. In čeprav so redki tisti, ki si posamezni pornič ogledajo do konca, se je po družbenih omrežjih začel širiti zajem zaslonske slike iz pornič z najbolj depresivnim možnim koncem.

Slavni nogometaš v orgijah!

24.03.2014, 10:06

V sosednji Italiji je izbruhnil pravi škandal, potem ko je Playboyeva zajčica Veronica Graf javno spregovorila o tem, da si je privoščila seks v štiri z nogometašem Balotellijem ter tako prevarala svojega nogometaša.

Rad bi jo nazaj ... Mu bo uspelo?

21.03.2014, 14:01

Živjo, Brane! Star sem 20 let in s punco sva se pred petimi meseci razšla, ker me je prevarala. Bil sem jezen in sem jo pustil, zdaj pa sem ugotovil, da mi vseeno še veliko pomeni in da bi jo rad nazaj. Vendar ona zdaj v meni vidi samo prijatelja. Prosim te za kakšen nasvet, kako naj jo ponovno osvojim. Tomo

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3