Članki

Če že, naj bo mlada, neumne so tako ali tako vse!

28.11.2014, 08:31

Prijatelja se v baru pogovarjata o ustrežljivosti svojih punc. Prvi se pohvali, da mu je njegova draga za rojstni dan podarila povsem nov avtomobil. Drugi takoj nato ves ponosen pove, da je d svoje drage v dar dobil sanjsko potovanje v Avstralijo. Strinjata se, da je to prava ljubezen in da sta res ponosna na svoji boljši polovici. Ste nasedli zgodbici? Upam, da ne, saj je jasno, da gre za znanstveno fantastiko. Nobena, ampak res, nobena ženska svojemu partnerju ne bi podarila tako dragocenega darila – no, razen če je to plačilo za seks.

Ojoj, kaj mu je storilo maščevalno dekle!

27.11.2014, 15:55

Ni hujše stvari, kot je ta, da moški razjezi svojo najdražjo. Še posebej kruto lahko postane, če je v igri druga ženska ...

To so največje napake med seksom

26.11.2014, 15:17

Bo že držalo, da je seks nekaj najlepšega. A žal je tako, da med rjuhami ni vedno vse tako popolno, kot to lahko vidimo na filmskem platnu. Zagotovo se vam je že zgodilo, da ni šlo vedno vse po načrtu, da ste jo morda poklicali z napačnim imenom, ali pa ste ga 'pomotoma' vtaknili v napačno 'luknjo' in je zagnala vik in krik. Ja, takšne ali drugačne nezgodice niso redkost.

Bralka nam je pisala: 'Pokakati se mi je hotel na prsi!'

27.11.2014, 08:42

Živjo Branko, imam en problemček, malo je zakompliciran ampak na kratko povedano sem včeraj zvečer v postelji doživela šok. Moj mož me je po spolnem odnosu vprašal, če se lahko pokaka na moja prsa in ker se mi je to zdelo bizarno sem ga nadrla... Danes pa noče govoriti z menoj in me noče poslušati, kaj naj naredim? Meni se je ta njegova ideja zdela grozna in ne vem, če je to normalno? Hvala za odgovor, pozdrav! Čarobna žena

+18: Mariborski pornič: Tajvanci izdelali animacijo!

26.11.2014, 13:57

Pretekli teden je v javnost pricurljal videoposnetek seksa ravnatelja mariborske srednje strojne šole in učiteljice matematike. Prizanesli jima niso niti tuji mediji.

Kakšna je povezava med ženskami in vinom?

20.11.2014, 09:18

Ženske naj bi bile kot vino – starejše kot so, žlahtnejše naj bi bile. Predvsem v postelji. Tako vsaj pravi ameriška seksologinja Tracey Cox, ki poudarja, da je ravno to glavni razlog, zakaj mladi fantje tako zelo radi skočijo med rjuhe s precej starejšo predstavnico nežnejšega spola. No, to na nek način lahko tudi razumemo: večina zrelejših žensk je bolj izkušena na vseh področjih, tudi v spolnosti, in so posledično v postelji tudi veliko bolj suverene.

Že več let ni seksala! In razlog?

18.11.2014, 10:11

Leta 2009 so jo razglasili za najbolj seksapilno žensko na svetu po izboru bralcev moške revije FHM, a lepotička ima kar precejšnje težave ...

Nezvestoba postaja domena žensk

13.11.2014, 09:03

Od nekdaj je veljalo, da so moški tisti, ki 'korenjaka' težko obdržijo v hlačah, a strokovnjaki pravijo, da se v svoji praksi srečujejo z vse več nezvestimi ženskami. Čemu gre pripisati tak trend?

Objava seks posnetka bivše? Nikar!

07.11.2014, 16:13

Ničkolikokrat se je že zgodilo, da se je razočarani partner svoji nesojeni ljubezni maščeval tako, da je objavil vroč posnetek ali fotografijo, ki je nastala v času romance. A kot kaže, se takšnim maščevalcem vsaj v Veliki Britaniji ne piše dobro.

'Moje stranke? Srečno poročeni moški, očetje!'

05.11.2014, 14:42

Iz italijanskega mesta prihaja nov škandal, povezan s prostitucijo mladoletnih deklet. Ena izmed njih je spregovorila za medije in zaupala, da raje seksa s starejšimi moškimi. Razkrila je tudi razlog ...

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek