Članki

Daša naredila konec ugibanjem!

18.08.2014, 15:14

Glasbenica Daša Gradišek, ki jo je Slovenija bolje spoznala v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je bila pred nekaj časa v zvezi z Radom Mulejem, a se jima ni obneslo. Daša naj bi se vrnila v objem bivšega.

Brutalni zmenek: Pokončal je nosečnico in njenega fanta

13.08.2014, 10:55

Nosečnico je zadavil, njenega fanta obglavil. To je storil moški, s katerim je bil par dogovorjen za seks!

57-letna Antonija bi seksala z drugimi, mož pa ...

13.08.2014, 11:02

Prav zanima me moško stališče glede moje trenutne, zagotovo nenavadne situacijske emocije, ki se me je lotila po 35 letih zakona. Skrajšam, kar je mogoče, mojo obrazložitev: Poročila sem se v času študija z 10 let starejšim zelo lepim moškim, univ. izobraženim, ki je imel za seboj 2 leti trajajoč študentski zakon s kolegico. Mož je bil poleg svoje med. izobrazbe tudi izjemno nadarjen glasbenik, ki si je krpal študentski "buđet" z igranjem na prekooceanskih ladjah in "spoznal" veliko žensk. Sploh je imel v življenju izjemno število žensk in me v začetku najine zveze z njimi tudi dražil in se hvalil. Kasneje je to obrazložil, da zato, ker se je zame zanimalo veliko število kolegov študentov, saj sem bila tudi jaz čedno dekle. V začetku najine zveze je mož osvajal in metal komplimente tudi marsikateri drugi, bila sem premlada, da bi se zavihtela in se ne bi ozrla za njim nikoli več. Ženske so ga zares oboževale. Ko se je poročil, je postal vzoren mož in oče, pri svojem poklicu je vsakodnevno imel opraviti z ženskami in milijardo procentov sem prepričana, da mi je bil zvest, kar mi je pred kratkim prisegel na otroka in na svoje zdravje. Mene pa so začele mučiti nenavadne misli, kako je vse, kar počneva v postelji, počenjal z drugimi, enačim ljubezen s seksom, ker sem se jaz dala edino njemu, a sem tudi kasneje imela nemalo prilik, strokovnih potovanj, še danes, pri svojih 57. letih imam dobro telo, še danes požanem vrsto pohval od mlajših moških, a vrtim se v enem samem krogu; začela sem pogrevati nekaj, kar je bilo 35 let nazaj, ko mož še ni poznal mene, ko je živel zelo promiskuitetno. Ko je igral po ladjah in hotelih kot študent, je imel zelo lepe mlade ženske, to so bile ladje, kamor ni stopil nihče iz bivše YU, saj so bile to prestižne ladje. In ko sem kot maldo dekle našla pri njem doma slike teh žensk ... sedaj me muči, zakaj se je poročil z menoj, zmanjkuje mi samozavesti ... Ali sem nora ? Moj mož je že 35 let posvečen družini, moje prijateljice ga obožujejo, v okolju veljava za vzoren par, tako po izledu kot vsebini. Ko sem začela s to dramo, je bil ves iz sebe, poudarja stvari, ki so zares pomembne v najinem zakonu, v katerem nisva prespala noči skregana, imela sva solidno seksualno življenje, sicer pa raj, saj sva videla svet, prepotovala ga po dolgem in počez ... sedaj pa sem nenadoma "zbolela" od ljubosumja na nekaj, kar je bilo pred menoj, česar ne moreva spremeniti, čeprav mož pravi, da bi prav rad in je pripravljen ostati z menoj tudi v primeru, da sama pogrejem posteljo še komu, samo da zadostim nekemu zadoščenju po maščevanju itd. ... Dragi in spoštovani Brane! Ste imeli v življenju kakšno podobno situacijo? Čemu pripisujete to moje "čustvovanje", ki se me je lotilo? Zelo vam bom hvaležna, če se vam bo zdelo vredno prebrati in mi odgovoriti, kako vi razumete nastalo situacijo. Hvala

Kako naj si samski očka poišče novo?

11.08.2014, 12:25

Bom kratek ... pred kratkim sem se ločil ... otroka sta pripadla meni,saj mati ne vpraša po njima ... stara sta 6 in 8 let. Kakšen nasvet mi daš, kako naj si najdem drugo žensko, saj me razumeš, da je situacija težka, če logično pogledaš ... nočem kaj več dosti tu zdaj v javnosti razpravljati in upam, da razumeš moje bistvo problema. Lep pozdrav in hvala vnaprej. Brane41

O njej vam bo razkrila marsikaj ...

06.08.2014, 12:22

Odlična nočna zabava je tesno povezana z dobro družbo, glasbo, pijačo in lepimi dekleti. Toda ali ste vedeli, da alkoholna pijača, ki jo vaša izbranka najpogosteje naroči, kadar sta v lokalu, veliko pove o njeni osebnosti. Ne verjamete? Berite dalje ...

Auč! Mož varal, ljubica nastradala!

05.08.2014, 13:13

Že res, da je zanimivo in razburljivo imeti ljubico, vsa tista skrivanja in zmenki pa grešnika napolnijo z veliko mero adrenalina. A ob razkritju se lahko vse spremeni v pravo nočno moro.

Samanta se je slačila pred otroki?

04.08.2014, 13:14

Na mednarodnem motorističnem srečanju, ki se je odvijal od 24. do 26. junija v Bosni in Hercegovini, je prišlo do nezakonitega obnašanja, zaradi česar so organizatorja kaznovali. In kaj je storil? Pred občinstvo, med katerim so bili tudi otroci, naj bi poslal slovensko striptizeto!

Igračka, ki jo aktivirate z nekaj kliki na telefonu

04.08.2014, 13:10

Si vroče dogajanje med rjuhami rada popestrita s tehničnimi igračkami? Potem bo odslej v vaši postelji še bolj vroče – z vibratorjem, ki ga lahko upravljate s pomočjo mobilne aplikacije.

Bizarno! Takega šova še niste videli!

01.08.2014, 15:40

Da bi pritegnili še več občinstva, so se ne eni izmed tujih televizij odločili, da bodo ustvarili malce drugačen resničnostni šov. Nekaterim bo všeč, drugi bodo zagotovo ogorčeni ...

Revica, nihče je noče ...

01.08.2014, 15:39

Lucy je model, ki se sooča s hudo težavo - nikakor ne najde moškega, ki želel biti z njo v zvezi! Zato je izdelala 'plan B'.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Katera Slovenka ima najlepše oprsje?

Seksi selfie - 3