Članki

MOŠKE RAZVADE ali zakaj življenje ni fer

02.04.2014, 13:25

Če bi moški imeli celulit, bi ga že zdavnaj naredili modernega. Me, ponižne ženske, pa imamo doma celo orožarno pesticidov proti pomarančni koži. Zjutraj se mažemo s kremami, ki razjedajo še lak na nohtih, popoldne se klestimo s sirkovimi vejami, zvečer pa se zavijamo v mrtev islandski mah in kot mumije spimo zavite v kilometre folije.

Je samski stan res največja razvada?

31.10.2012, 09:06

Spraskaš vse prihranke in se preseliš v eno mini stanovanje brez okna v spalnici.

Uh, kaj je delala za bobni!

17.06.2012, 19:46

Na plan prihajajo zgodbe ljudi, ki se dobesedno zaljubljajo v predmete. Je res možno doživeti pravo ljubezen z neživim predmetom ali gre preprosto za psihološko motnjo.

Ups, perverzna Sneguljčica ali kaj?!

23.04.2012, 13:54

Mlada simpatična romunska pevka Inna nam po uspešnici ‘Caliente’, ki jo je ustvarila skupaj s triom Play & Win, predstavlja že novo uspešnico, ki so jo ustvarili skupaj in nosi naslov ‘WOW’.

Se je v restavraciji s hitro prehrano prikazala Devica Marija?

12.01.2012, 12:35

Prikazovanje takšnih in drugačnih svetih podob sicer ni nekaj novega, saj jih ljudje vidijo na vseh mogočih krajih. Precej pogosto tako vidimo poročila o podobah Jezusa na starih tapetah in v hrani, podobo Device Marije pa so v ZDA sedaj opazili tudi v restavraciji s hitro prehrano.

Divje žepne bombice!

03.08.2011, 15:42

Štiri divje losangeleške rockerice Cherri bomb so nekaj posebnega, energične, seksi, simpatične in polne pozitivne energije. Njihova zagnanost jih je pripeljala do želenih ciljev in očitno je tem štirim seksi češnjicam že uspelo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek