Članki

MOŠKE RAZVADE ali zakaj življenje ni fer

02.04.2014, 13:25

Če bi moški imeli celulit, bi ga že zdavnaj naredili modernega. Me, ponižne ženske, pa imamo doma celo orožarno pesticidov proti pomarančni koži. Zjutraj se mažemo s kremami, ki razjedajo še lak na nohtih, popoldne se klestimo s sirkovimi vejami, zvečer pa se zavijamo v mrtev islandski mah in kot mumije spimo zavite v kilometre folije.

Je samski stan res največja razvada?

31.10.2012, 09:06

Spraskaš vse prihranke in se preseliš v eno mini stanovanje brez okna v spalnici.

Uh, kaj je delala za bobni!

17.06.2012, 19:46

Na plan prihajajo zgodbe ljudi, ki se dobesedno zaljubljajo v predmete. Je res možno doživeti pravo ljubezen z neživim predmetom ali gre preprosto za psihološko motnjo.

Ups, perverzna Sneguljčica ali kaj?!

23.04.2012, 13:54

Mlada simpatična romunska pevka Inna nam po uspešnici ‘Caliente’, ki jo je ustvarila skupaj s triom Play & Win, predstavlja že novo uspešnico, ki so jo ustvarili skupaj in nosi naslov ‘WOW’.

Se je v restavraciji s hitro prehrano prikazala Devica Marija?

12.01.2012, 12:35

Prikazovanje takšnih in drugačnih svetih podob sicer ni nekaj novega, saj jih ljudje vidijo na vseh mogočih krajih. Precej pogosto tako vidimo poročila o podobah Jezusa na starih tapetah in v hrani, podobo Device Marije pa so v ZDA sedaj opazili tudi v restavraciji s hitro prehrano.

Divje žepne bombice!

03.08.2011, 15:42

Štiri divje losangeleške rockerice Cherri bomb so nekaj posebnega, energične, seksi, simpatične in polne pozitivne energije. Njihova zagnanost jih je pripeljala do želenih ciljev in očitno je tem štirim seksi češnjicam že uspelo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2