Članki

Po njenem poljubu je še en teden bruhal!

06.02.2015, 15:22

"Belen me je poljubila na usta ... še en teden sem bruhal zaradi tega!" je izjavil italijanski kantavtor in šokiral italijansko javnost, ki Belen naravnost obožuje.

Šok! Steve Jobs živ, a na invalidskem vozičku?!

11.08.2014, 15:25

Novica, da je Steve Jobs umrl zaradi raka, je leta 2011 marsikoga užalostila. Eden izmed uporabnikov Reddit omrežja, čigar vzdevek je TheHorseSizedDuck, je objavil 'selfie', na fotografiji pa je moški, ki je na las podoben Stevu Jobsu.

Slovenska starleta pozirala popolnoma gola!

17.10.2013, 15:51

Seksi 'diamantka' Katarina Benček se je pridružila številnim znanim Slovenkam, ki so se vpisale v zgodovino kot lepotice, ki so krasile naslovnico Playboya. Vroče fotografije so nastale na enem izmed grških biserov, otoku Santorini, Katarina pa pravi, da jo je pri odločitvi, da se sleče za Playboy, podprl tudi njen fant Rok. Ker se z golim poziranjem tokrat ni srečala prvič, je vse teklo kot po maslu, z vročo naslovnico pa je obenem proslavila tudi svoj rojstni dan.

Ko se za super seksi mačko skriva to!

06.03.2012, 10:02

Lucrezia Lante della Rovere je ena tistih Italijank, ki so svojo popularnost zgradile na prefinjeni eleganci – brez škandalov, vedno urejena, seksi in takorekoč 'perfektna'. A kolo sreče se (žal) obrača in tokrat je rdečelaska modre krvi pokazala svoje ogromne spodnjice ... In to v oddaji, ki je potekala v živo!

Veste, kaj počnejo te ženske?

01.03.2012, 12:00

Italijanska "resničnostna uspešnica" L'isola dei famosi (Otok slavnih) je tudi tokrat postregla s šovom, polnim seksi lepotic, ki so se (tokrat) bojevale v vodi ... V igri je najbolj blestela seksi Guendalina, ki je bila oblečena v belo majčko. Seveda je dobro vedela, da se bo majica zmočila ...

Halo!? Kar v javnosti?

10.10.2011, 13:29

Belen Rodriguez in Fabrizio Corona vsekakor nista sramežljive sorte. Če sta si v preteklosti že izkazovala svojo naklonjenost z občevanjem v javnosti, sta tokrat stopila korak nazaj.

Slovenec Gašper Ovnik odličen na Alcatrazu!

26.09.2011, 16:43

Slovenski predstavnik na Red Bullovem turnirju King of the Rock Gašper Ovnik se je v slavnem zaporu odlično odrezal in se kot edini Evropejec uvrstil med najboljšo šestnajsterico. Prvak in s tem 'kralj skale' pa je postal Hugh 'Baby Shaq' Jones.

Slavni avanturisti, ki se niso vrnili domov

11.03.2011, 15:14

Za vsakega uspešnega raziskovalca/avanturista lahko naštejemo vsaj enega, ki se s svojih potovanj ni vrnil. Nekatere je premagala narava, drugi so bili umorjeni, tretji pa so preprosto izginili.

Zapuščena mesta duhov

11.03.2011, 14:31

Nekoč cvetoča mesta polna življenja lahko kaj hitro propadejo in sespremenijo v srhljiva mesta duhov. Med glavnimi krivci so ponavadi ekonomski razlogi, naravne katastrofe ali vojna. Oglejte si nekaj najbolj slavnih zapuščenih mest po svetu.

Neprecenljivi zakladi čakajo najditelja

04.02.2011, 16:47

Zgodovina pozna kar nekaj dragocenih izgubljenih zakladov, ki jih lovci na zaklade iščejo že stoletja, a brez uspeha. Če so bili ti zakladi že pred več sto ali tisoč leti tako dragoceni, da so zanje ubijali, so danes skoraj neprecenljivi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2