Članki

Moški o tem, kaj naredi žensko pravo 'seks-mašino'

18.04.2014, 20:56

Če vedno pišemo samo o tem, kaj vse mora moški narediti, da zadovolji svojo žensko in na kaj mora paziti, da bo v postelji uživala in svoji nogi večkrat razkrečila, pa naj bo tokrat obratno. Preverite, kaj pravijo moški o odlikah ženske, ki je dobra v postelji!

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

To pa je problem!

10.04.2014, 15:38

Star sem 38 let, sem srečno poročen in imam tri otroke. Seksam redno in kar pogosto. S partnerico imava normalne predigre in se kar privlačiva, samo čisti seks traja kakšno minuto, dve, največ tri. Več sigurno ne, saj mi potem erekcija upade in se mi ne dvignne več, čeprav si to želim. Šel sem k svoji zdravnici in ji povedal za svojo težavo, pa mi je rekla le, naj poskusim 'vreči preko ramen' in bo bolje. Po vseh teh letih si samo želim, da bi zdržal malo dlje, vendar ne gre. Žena me sicer tolaži, da je dovolj, vendar meni ni. Lp, ktm 950.

10 pravil seksa za eno noč

11.04.2014, 09:04

Seks za eno noč je fantazija domala vsakega moškega. Nekaterim z leti postane pravilo, spet drugi se v njem preizkusijo, a najdejo sorodno dušo in se mu odpovedo, tretji se ga tako rekoč bojijo. Če vas mika strastna avantura, vam utegnejo priti spodaj našteta zlata pravila seksa za eno noč še kako prav.

Končno znanstvena razlaga: zakaj torej ženske hlinijo orgazem??

31.03.2014, 10:50

V zvezi s tem, zakaj ženske hlinijo orgazem, obstaja mnogo teorij. Od tega, da si želijo zadovoljiti moškega, se ne želijo spraviti v neprijeten položaj in zadrego, pa do tega, da si želijo čim prej zaključiti 'trpinčenje' med rjuhami. Sedaj pa zares: kaj pravijo znanstveniki?

Je za vse to kriv orgazem?!

25.03.2014, 12:28

Pri nekaterih nesrečnežih lahko seks sproži zelo močno alergijsko reakcijo – znanstveniki pa ne morejo odkriti pravega vzroka za to. Kako se spopasti s 'postorgazmičnim sindromom'? Je celibat edina rešitev?

To je najbolj depresiven pornič na svetu ... Poglejte, zakaj!

24.03.2014, 13:15

Porniči obstajajo z enim samim namenom: da ob njih uživamo. Bodisi sami, bodisi v družbi partnerice oziroma partnerja. In čeprav so redki tisti, ki si posamezni pornič ogledajo do konca, se je po družbenih omrežjih začel širiti zajem zaslonske slike iz pornič z najbolj depresivnim možnim koncem.

Njena vagina tako šprica, da je vse presneto mokro!

25.03.2014, 09:24

Pozdravljen 'ded'! Na začetku te moram s spoštovanjem pozdraviti in nadvse pohvaliti. Najprej obrazložitev ... Dobivam se z nadvse simpatično punco, z njo se nadvse razumeva - v seksu in v vsem, kar spada zraven. Sedaj pa vprašanje: punca ima tako močne orgazme, da je to jo! V začetku sem mislil, da se je polulala, zato sem se pozanimal na internetu in ugotovil, da se temu reče 'squirting'. Prosim, povej mi kaj več o tem. V začetku mi je to ugajalo, sedaj pa mi gre že malo na živce, ker je vse okrog presneto mokro. V avtu 'ni šans', ali pa kje drugje, ker mora iti takoj domov, da se preobleče. Hvala za odgovor, Špinel.

Postanite mojster posteljnih veščin

21.03.2014, 11:52

Ni skrivnost, da ženske in moški seks doživljajo precej drugače, obenem pa tudi vse, kar je povezano z njim. Ste se že kdaj vprašali, kaj točno ženske dojemajo kot dober seks? Hja, težko vprašanje, za katerega so pogosto zdi, da odgovora ne poznajo niti same. Moški, pa si z njim vedno znova belimo glavo in tuhtamo, le kaj storiti, da nas bodo dame imele za bogove posteljnih aktivnosti.

Tega nikar ne počnite!

20.03.2014, 13:55

Od prekomernega stiskanja do gangrene ... Da, pri masturbiranju gre lahko marsikaj narobe. Predstavljamo nekaj najhujših možnih scenarijev, ki se lahko zgodijo med masturbiranjem.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3