Članki

Ojoj! Tako ima velikega, da ...

14.07.2014, 15:59

Je bogastvo med nogama zagotovilo večjega ugodja med seksom ali je prej breme? To vprašanje si očitno zastavlja tako veliko moških (pa tudi žensk), da se je dr. Richard Jacobs o tem odločil napisati celo knjigo. A te nikar ne jemljite preveč resno …

To mora vedeti vsak, ki se z avtomobilom odpravlja v tujino!

11.07.2014, 10:58

Več kot polovica Slovenk in Slovencev se na poletni dopust odpravi z avtomobilom. Nekateri med njimi na poti do cilja prečkajo tudi več držav, a le redki poznajo njihovo prometno zakonodajo in (včasih tudi precej nenavadna) pravila v prometu. Da boste ob koncu dopustovanja še lastnik vozniškega dovoljenja, zato morda ne bo odveč poznati nekaj najpomembnejših prometnih pravil v nekaterih evropskih državah. Poglejmo!

Ne mara oralnega seksa - kaj pa zdaj?!

10.06.2014, 08:24

Čeprav večina žensk uživa v oralnem seksu in se nekatere celo pritožujejo, da jih moški nočejo obdelati tolikokrat, kolikor krat one njih, nekaterih žensk ni in ni mogoče prepričati, da bi se prepustile užitkom. Zakaj?

Najbolj bizarni orgazmi

09.06.2014, 13:54

To, da obstaja več vrst orgazmov, že nekaj časa ni nobena skrivnost, kljub temu pa boste verjetno presenečeni, ko boste izvedeli, kaj vse nekatere ljudi vzburja in jih pripelje do vrhunca. Spoznajte štiri najbolj bizarne orgazme!

Ko se obračajo milijoni in milijarde ...

02.06.2014, 15:04

Tri milijarde dolarjev vreden prevzem podjetja Beats Electronics s strani ameriškega Appla je eden največjih poslov v zgodovini ameriškega tehnološkega sektorja. V nadaljevanju objavljamo še nekaj drugih večjih prevzemov, razvrščenih po vrednosti.

+18: Odvrgla je kimono ... ali seks po japonsko!

30.05.2014, 15:43

Japonke so vedno veljale za nekoliko skrivnostne ženske. Nagajive, a še vedno skrivnostne. Nič drugačna ni nizi japonska manekenka in fotomodel Jessica Kizaki, ki je tokrat odvrgla svoj kimono in v kuhinji nastavila svoje seksi azijske obline.

To morate vedeti o metabolizmu!

30.05.2014, 14:52

Metabolizem je skupek procesov v telesu, ki zagotavlja normalno delovanje organizma. Ne le to. Določa, koliko energije bo vaše telo porabilo in koliko boste shujšali oziroma se zredili. Kaj vse vpliva na presnovo in kako?

'Med seksom ne morem doživeti orgazma'

27.05.2014, 08:41

Zdravo, Brane. Najprej naj pohvalim tvojo rubriko, ki je res super. Vedno kaj poučnega, včasih pa tudi celo kaj smešnega. V glavnem SUPER si! No, naj preidem k mojemu problemu, ki je ta, da ne morem doživeti orgazma med seksom. Čutim, da prodira vame, toda ob tem ne občutim nikakršnega užitka, temveč le to, da prodira vame. Niti napelje me ne k temu, da bi mi mogoče prišlo. Tudi draženje klitorisa mi ne paše med samim seksom oziroma mogoče bi mi, če bi se zelo skoncentrirala. V bistvu lahko orgazem doživim le ob oralni ali ročni stimulaciji klitorisa pred ali po sexu. Poskusila sva tudi že z vibratorjem, pa prav tako nobenega učinka, pa naj se trese ali ne, in mogoče je bil tudi malo prevelik (20 cm x 4,5 cm) ... Brala sem tudi, da imajo nekatere ženske premalo oživčeno nožnico. Ali je mogoče to moj problem? Upam, da mi boš lahko pomagal s kakšnim nasvetom. Hvala ti za odgovor in lep pozdrav iz Primorske, TaMala

Kaj za vraga?!?

05.05.2014, 15:30

Da bi povečali svojo spolno slo in bili spolno aktivni še dolgo v pozna leta, so nekateri moški pripravljeni storiti marsikaj. Indonezijci tako verjamejo, da je uživanje kobrinega mesa in krvi odličen afrodizijak.

'Mencanje' je preseglo vse meje!

05.05.2014, 14:14

Nekateri radi počnejo packarije na obljudenih krajih. Še več, perverzije na javnih mestih jih dodatno vzburjajo. Nad tem pa običajno niso navdušeni ostali prisotni.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14