Članki

Grozljiva nesreča: vanj se je zapičilo drevo!

15.04.2014, 14:20

Da je človeško telo naravnost čudežno, dokazuje šofer tovornjaka iz Kitajske, ki je preživel resnično neverjetno, skorajda bizarno nesrečo, v kateri mu je zgornji del telesa preluknjalo deblo.

Ju kdo pozna?

24.03.2014, 11:40

Policisti iz Newarka v Delawareu prosijo javnost za pomoč. Radi bi namreč identificirali par, moškega in žensko v poznih 20. letih, ki sta si na paradi ob dnevu St.Paddy's Day sredi belega dneva privoščila seks na javnem mestu, in sicer za smetnjaki ob parkirišču picerije Grotto Pizza na glavni ulici.

Postanite mojster posteljnih veščin

21.03.2014, 11:52

Ni skrivnost, da ženske in moški seks doživljajo precej drugače, obenem pa tudi vse, kar je povezano z njim. Ste se že kdaj vprašali, kaj točno ženske dojemajo kot dober seks? Hja, težko vprašanje, za katerega so pogosto zdi, da odgovora ne poznajo niti same. Moški, pa si z njim vedno znova belimo glavo in tuhtamo, le kaj storiti, da nas bodo dame imele za bogove posteljnih aktivnosti.

Širi se s svetlobno hitrostjo!

22.02.2014, 14:40

Strokovnjaki opozarjajo na nevarnosti spletnih pivskih iger, ki se v zadnjih tednih širijo tudi med slovenskimi mladostniki. Uporabnikom družbenih omrežij svetujejo, naj se tovrstnih iger ne udeležujejo, saj s tem škodujejo tako svojemu zdravju kot spletnemu ugledu.

Grozljiv posnetek z ukrajinskih protestov

21.02.2014, 12:09

Medtem ko se Kijev duši v plamenih, se med policisti in protestniki odvijajo krvavi boji. Število žrtev narašča iz dneva v dan, posnetki pretresljivih spopadov pa so nekaj, kar svetovni voditelji enostavno ne bi smeli spregledati.

Prerezani na pol, s preluknjanimi možgani, obglavljeni ... A živi!

05.02.2014, 12:21

Četudi menite drugače, je človeško telo stroj, ki mu ni para. Sposobno je prenesti ekstremne razmere in temperature in preživeti ekstremne poškodbe, kar dokazujejo neverjetne zgodbe ljudi, ki so utrpeli poškodbe, s katerimi bi morali po vseh pravilih - umreti. Preberite zgodbe nekaj največjih srečnežev!

Vse o raku, kar se bojite vprašati

04.02.2014, 12:10

Mednarodna zveza proti raku že šesto leto organizira Svetovni dan boja proti raku, ki letos poteka pod geslom Preženimo mite o raku. Opozarjajo, da je zmotno prepričanje, da se o raku ni treba pogovarjati, da simptomi te bolezni niso očitni, da posameznik ne more vplivati na raka in da nima pravice do zdravljenja.

Danes je ta dan!

31.01.2014, 10:21

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) ob današnjem dnevu brez cigarete poudarjajo, da je bolezni in smrti, ki so posledica kajenja, mogoče preprečiti in so nepotrebne. Kadilcem zato svetujejo, naj 31. januar, dan brez cigarete, spremenijo v življenje brez cigarete. Za opustitev kajenja imajo na voljo različne vrste brezplačne pomoči.

Hekerji vdrli v e-poštne račune Yahoo Mail

31.01.2014, 09:02

Ameriško spletno podjetje Yahoo je v četrtek uporabnike opozorilo, da so hekerji s pomočjo ukradenih gesel vdrli v račune njihove brezplačne e-poštne storitve Yahoo Mail. Ob tem v podjetju niso razkrili obsega vdora, pojasnili so le, da so prizadete uporabnike prosili, naj zamenjajo svoja gesla.

Ste vedeli vse to?!

22.01.2014, 10:32

Orgazem - doživljamo ga (skoraj) vsi, a o njem kljub vsemu še vedno ne vemo vsega. Predstavljamo vam nekaj najbolj nenavadnih dejstev o orgazmu, za katera po vsej verjetnosti še niste slišali.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3