Članki

Tega si želijo, a ne upajo vprašati!

22.01.2015, 12:12

Seks je lahko precej občutljiva tema. Ne nazadnje so tisočletja tabujev glede spolnosti pustila svoje posledice. In večina žensk, pa tudi moških, je glede erotičnih fantazij precej molčeča. Vendar v glavnem za to ni razloga. Vsak posameznik ima svoje spolne fantazije. S tem seveda ni nič narobe, prej nasprotno, fantazije odprejo popolnoma nova obzorja v spolnem življenju para.

Vse o vnetju mod!

19.01.2015, 10:12

Vnetje mod ali njihovo nabrekanje lahko spremljajo hude trebušne bolečine in bruhanje. Če opazite te znake, se takoj odpravite k zdravniku!

On jo je varal, ona pa ...

15.01.2015, 11:03

Kitajka se je nezvestemu soprogu maščevala tako, da mu je odrezala penis, in to kar dvakrat. Po prvem napadu so nesrečniku penis kirurgi prišili nazaj, nakar mu ga jezna žena odrezala znova, poročajo kitajski mediji.

Policisti na nogah: Na splet pricurljali posnetki seksa v predoru!

02.01.2015, 12:49

V Rusiji je javnost nedavno močno razburilo početje dveh zaljubljencev, ki sta se užitkom predala kar v enem izmed predorov zavarovanega dela ruskega metroja.

Kaj za vraga je tole?!

03.01.2015, 16:15

Žena mu je za darilo naredila kolač v obliki sveče, a očitno se ji je nekaj močno zalomilo, saj sveče v tem izdelku ni prepoznal (skoraj) nihče.

Se sploh zavedate, kaj vse tvegate?

23.12.2014, 13:06

Smučarska sezona prinaša veliko veselja, žal pa tudi številne padce in posledično poškodbe, katerim sta izpostavljena predvsem kolenski in ramenski sklep, v manjši meri pa tudi glava, hrbtenica in konec koncev celo notranji organi. A z malce previdnosti in znanja se marsikateri poškodbi lahko izognete.

Iznašli metodo za oživljanje mrtvih?!

17.12.2014, 09:22

Postopek povratka v življenje vključuje menjavo krvi in nižanje telesne temperature za kar 20 stopinj Celzija pod normalno telesno temperaturo.

Policistke v težavah, in to je razlog!

05.12.2014, 21:17

Šestim policistkam grozi odpoved. Kot razlog za uvedbo disciplinskega so višji organi navedli objavljanje neprimernih in preveč provokativnih fotografij na socialnih omrežjih.

Uničeni gozdovi, poplave, plazovi: Pred vrati še ena katastrofa?

04.12.2014, 15:56

Slovenijo vsako leto prizadenejo potresi, poplave, neurja, plazovi, toča in suše. V povprečju se pri nas na leto zgodi okoli 300 naravnih nesreč. Življenje po naravnih nesrečah teče naprej, a sanacija je zahtevna in prepogosto tudi dolgotrajna, zato je ključnega pomena tudi pripravljenost posameznih občin, da v primeru nesreč lahko čim hitreje ukrepajo.

Da bi preprečili najhujše!

03.12.2014, 13:00

Vsi že nestrpno pričakujemo prve snežinke, da bomo resnično lahko začutili zimsko idilo in se čim prej odpravili na bele strmine. No, na veselje mnogih je snega na smučiščih že kar nekaj in tisti najbolj zagreti smučarji so svoje 'dilce' prav gotovo že preizkusili. Je pa smučanje, kljub temu da je to rekreativni šport, lahko tudi precej nevaren. Prav zato je na smučišču treba poskrbeti za varnost. In čeprav zaupamo sami sebi, je pomembno, da se zavedamo, da na belih strminah nismo sami.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek