Članki

Premier natakarico vlekel za lase

23.04.2015, 08:55

Novozelandski premier John Key se je danes javno opravičil natakarici, ki ga je obtožila nadlegovanja, ker jo je ob obiskih kavarne, kjer dela, večkrat vlekel za lase, poročajo tuje tiskovne agencije.

Test: Kako 'pokvarjeni' ste?

16.04.2015, 09:38

Ne bo vam vzelo veliko časa, bo pa pokazalo, v katero smer plujejo vaše misli ...

Barbara izginila, na noč za družbo plačevali po 3 tisočake!

14.04.2015, 11:01

Barbara Guerra, italijanska starleta, bi se morala prikazati na sodišču, a je že četrtič ni bilo. Nastopiti bi morala kot priča v primeru proti nekdanjemu italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju.

Nini mama komaj rešila življenje!

14.04.2015, 08:15

Nina Morič je poskušala storiti samomor, poročajo italijanski mediji. Zgodilo se je v nedeljo zvečer, rešila pa jo je mama, ki je še pravočasno poklicala na pomoč.

Tudi Ninina je med njimi!

12.04.2015, 07:34

Družbena omrežja nekateri uporabljajo, da vsako minuto vse obveščajo, kaj se z njimi dogaja, drugi objavljajo fotografije vsega, kar pojejo, tretji delijo videoposnetke in članke ... No, nekaterim pa služi kot odličen način samopromocije. In kdo bi to bolje vedel kot zvezdnice svetovnega formata, ki s pomočjo tega celo služijo svoj vsakodnevni kruh ...

Bradati moški - nov seks simbol!

08.04.2015, 08:26

Nič novega ni, da se moški 'rajcamo' na različne zadeve – enim so všeč starejše, zrele ženske, nekaterim mlajša dekleta. A presenečeni boste, na kakšne moške najraje 'padajo' ženske!

Šokantne fotografije, posnete na letalu

03.04.2015, 13:27

Poljski mediji so se dokopali do šokantnih fotografij, posnetih na letalih, in to med letom. Na njih so stevardese, katerih obnašanje je … milo rečeno – neprimerno.

Ojoj, kaj mu je naredila!

27.03.2015, 11:39

Ljubosumna 23-letnica je svojemu fantu, za katerega je bila prepričana, da jo vara, pripravila tako nenavadno 'maščevanje', da je pristala na naslovnicah medijev.

Takole se je nastavljala ...

31.03.2015, 08:42

Jessica Lowndes, kanadska igralka in pevka, je svoje oboževalce na socialnih omrežjih presenetila z nekaj bolj provokativnimi fotografijami. Fotografskemu objektivu se je v bikinkah nastavila kar na plaži v Newportu.

Pristali so na ruski 'listi za odstrel'!

27.03.2015, 11:40

Številni ruski analitiki so prepričani, da je bil umor Putinovega ostrega kritika Borisa Nemcova resno opozorilo in jasen znak opoziciji, naj se potuhne in utihne. Tisti, ki bodo kljub opozorilnim znakom še naprej kritizirali vlado in predsednika, bi se namreč utegnili znajti na tako imenovani » listi za odstrel«, ki naj bi jo našli pri enem od Nemcovih morilcev. Kdo naj bi bil najvišje na tem seznamu?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2