Članki

Česa takega še niste videli!

13.08.2014, 10:33

Plesalka burleske Michelle L'amour je postala prava atrakcija, posnetek njenega nastopa pa si je ogledalo že več kot pol milijona ljudi. V njem je zvezdnica s svojo mamljivo zadnjico 'odplesala' Beethovnovo Peto simfonijo.

Severina končno izdala skrivnost!

28.07.2014, 15:48

Severina je v petek močno ogrela ozračje v Portorožu. Navdušeno pa ni bilo le občinstvo, vendar tudi Severina, ki je izdala, da se je zaljubila ...

Izbrisala je posnetek, a žal je bilo že prepozno ...

18.07.2014, 13:49

Dekle je na spletu objavilo vidoposnetek, a kmalu je obžalovalo svoje dejanje. Žal je bila škoda že storjena ...

Vroče, vroče, vroče je bilo!

16.07.2014, 14:24

Medtem ko je bila večina moških v času SP v nogometu osredotočena na dogajanje na zeleni površini, so fotografi ovekovečili spomine, ki si jih bodo nogometni navdušenci po koncu prvenstva zagotovo radi ogledali. Kdo so bile najlepše navijačice in kakšna bo njihova prihodnost?

Posnetek ameriške striptizete, ob katerem boste obnemeli!

11.07.2014, 10:52

Ameriška striptizeta je po zaslugi silikonskih vsadkov in svoje zadnjice leta 2012 na internetu postala pravi hit. In čeprav je posnetek postal viralen, se je sama soočala z velikimi zdravstvenimi problemi. Svojo odločitev danes močno obžaluje.

Grozljiv posnetek, ki je pretresel Veliko Britanijo!

09.07.2014, 08:01

Priljubljeni šov Britanija ima talent je v zadnjih tednih postregel s kar nekaj neverjetnimi nastopi, največ pozornosti pa je uspelo pritegniti iluzionistu Jamesu Moreu. S svojo točko je žirijo pustil odprtih ust, mnogi pa so bili nad njegovim neverjetnim nastopom popolnoma šokirani.

Prihaja nova generacija pametnih koles!

07.07.2014, 08:07

Pri Samsungu so se odločili, da razvijejo novo generacijo koles, ki jih bo odlikovala moderna tehnologija in ki bodo najbolj navdušila zaprisežene kolesarje. Tako se bomo po pametnih telefonih in urah, sedaj lahko naokoli vozili tudi s pametnimi kolesi.

Kako se je otipavala ...

18.06.2014, 09:31

Hrvaška pevka Lana Jurčević se je odločila, da v poletje vstopi z novo glasbeno poslastico. In kot se ta letni čas spodobi, je pevka v spotu pokazala veliko gole kože!

Popolna nadvlada pošasti iz Ingolstadta!

18.06.2014, 10:09

Prestižno vzdržljivostno avtomobilistično preizkušnjo 24 ur Le Mansa, letos že v 82. izvedbi, je dobila nemška tovarna Audi. Njena dirkalnika sta po 24 urah ciljno črto prečkala na prvem in drugem mestu, tako da je Audi niz zmag na tem prizorišču podaljšal na pet.

'Med seksom ne morem doživeti orgazma'

27.05.2014, 08:41

Zdravo, Brane. Najprej naj pohvalim tvojo rubriko, ki je res super. Vedno kaj poučnega, včasih pa tudi celo kaj smešnega. V glavnem SUPER si! No, naj preidem k mojemu problemu, ki je ta, da ne morem doživeti orgazma med seksom. Čutim, da prodira vame, toda ob tem ne občutim nikakršnega užitka, temveč le to, da prodira vame. Niti napelje me ne k temu, da bi mi mogoče prišlo. Tudi draženje klitorisa mi ne paše med samim seksom oziroma mogoče bi mi, če bi se zelo skoncentrirala. V bistvu lahko orgazem doživim le ob oralni ali ročni stimulaciji klitorisa pred ali po sexu. Poskusila sva tudi že z vibratorjem, pa prav tako nobenega učinka, pa naj se trese ali ne, in mogoče je bil tudi malo prevelik (20 cm x 4,5 cm) ... Brala sem tudi, da imajo nekatere ženske premalo oživčeno nožnico. Ali je mogoče to moj problem? Upam, da mi boš lahko pomagal s kakšnim nasvetom. Hvala ti za odgovor in lep pozdrav iz Primorske, TaMala

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8