Članki

Moški o tem, kaj naredi žensko pravo 'seks-mašino'

18.04.2014, 20:56

Če vedno pišemo samo o tem, kaj vse mora moški narediti, da zadovolji svojo žensko in na kaj mora paziti, da bo v postelji uživala in svoji nogi večkrat razkrečila, pa naj bo tokrat obratno. Preverite, kaj pravijo moški o odlikah ženske, ki je dobra v postelji!

Slovenski izum: električni motocikel z 298 kW!

16.04.2014, 11:45

Da električna vozila niso le prihodnost, ampak tudi sedanjost, so v Celju dokazali številni razstavljavci, ki so na ogled postavili osebne avtomobile in skuterje na električni pogon, ki že vozijo po slovenskih cestah. Prave motoristične poslastice pa so bili deležni tudi ljubitelji motociklov, kajti ogledali so si lahko električni motocikel s kar 400 konjskimi močmi.

Bi jo imeli?

10.04.2014, 13:35

Odločiti se za tetovažo, nikakor ni enostavno. Vstopiti v studijo pa še manj. In čeprav tetovaže že dolgo ne veljajo le za 'zabavo' pripadnikov marginalnih skupin, 'bajkerjev' in mornarjev, temveč za nekaj povsem običajnega in zabavnega, pa se je pred sprejemom takšne odločitve le potrebno zavedati pomembnega dejstva: tetovaža je večna. Kaj morate vedeti, preden naredite ta korak v življenju?

Ste si jih že ogledali?

10.04.2014, 09:46

Seksi plesalke, kot jih niste videli še nikoli! To obljublja fotograf Riccardo Tinelli, ki je s svojim fotoaparatom ovekovečil privlačne plesalke legendarnega pariškega kluba Crazy Horse, njihove fotografije pa postavil na ogled.

MOŠKE RAZVADE ali zakaj življenje ni fer

02.04.2014, 13:25

Če bi moški imeli celulit, bi ga že zdavnaj naredili modernega. Me, ponižne ženske, pa imamo doma celo orožarno pesticidov proti pomarančni koži. Zjutraj se mažemo s kremami, ki razjedajo še lak na nohtih, popoldne se klestimo s sirkovimi vejami, zvečer pa se zavijamo v mrtev islandski mah in kot mumije spimo zavite v kilometre folije.

Nenavadna dejstva o masturbaciji

26.02.2014, 09:03

Masturbirajo vsi moški, s tem pa seveda ni prav nič narobe, saj je v resnici masturbacija izjemno zdrava. Kljub temu pa bi o masturbaciji morali poznati še nekaj zanimivih dejstev …

Slovo legende

10.02.2014, 11:42

Slavni ameriški voditelj zabavne večerne oddaje televizije NBC "The Tonight Show" Jay Leno, se je v četrtek že drugič v 22 let dolgi karieri poslovil in upokojil. Tokrat naj bi držalo in oddajo bo odslej vodil Jimmy Fallon, zaradi katerega zdaj studio selijo iz Burbanka v Kaliforniji v New York.

Ups, tega ne bi smeli videti!

10.02.2014, 11:12

Otroci petega razreda osnovne šole v italijanski Vicenzi naj bi med poukom poslušali pesmi iz 80. let in si ogledali nekaj glasbenih spotov, toda učiteljica se je pri izbiri posnetka z USB ključka očitno zmotila, in tako jim je namesto glasbenih spotov na digitalni tabli predvajala pornič.

Poleg Katarine Čas tudi ona!

13.01.2014, 08:35

Decembra smo tudi v naših kinematografih dočakali film Volk iz Wall Streeta, v katerem je nastopila in svoje čare pokazala tudi slovenska igralka Katarina Čas. Poleg Katarine, ki je z odlično odigrano vlogo poskrbela tudi za odlično promocijo Slovenije, pa je v filmu krpice odvrgla tudi seksi igralka Margot Robbie.

Klasičen videz, dirkaške zmogljivosti

09.01.2014, 13:09

Takega avtomobila pri Ferrariju niso izdelali še nikoli: Ferrari FF je videti skoraj kot družinski avtomobil, pohvali se lahko s štirikolesnim pogonom, z njim pa se lahko na izlet odpravijo štiri osebe s prtljago vred. Kljub temu pa se pod precej vsakdanjo masko skriva prava 'zverina', ki zadovolji še tako zahtevnega dirkaškega navdušenca.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3