Članki

Nova groza na Facebooku: 14-letnik snemal, ko se je zažgal!

05.08.2014, 11:57

Po smrtonosni igri, ki je zaokrožila pred časom na spletu, ko so se najstniki izzivali, kdo bo popil več alkohola (neknominate), se je pojavila nova igra. Starši trepetajo, življenja otrok so vse bolj ogrožena.

Katastrofa! Debeluška skočila in ...

29.07.2014, 10:43

Da je skakanje v vodo nevarno, ni treba posebej opozarjati. Še posebej, če nismo prepričani o globini vode, v katero imamo namen skočiti, in ali so pod vodno gladino morda kakšne skale in če ne zaupamo svojim sposobnostim.

Ko možgani popolnoma ponorijo ...

15.07.2014, 08:09

Gledanje pornografskih filmov je lahko precej bolj nevarno, kot si mislite. Vpliv na možgane je neverjeten!

Smrtno nevarne igrice - tudi slovenskih najstnikov!

20.06.2014, 12:03

V začetku junija je v ZDA odjeknila novica, da sta 12-letni deklici iz Wisconsina, Morgan Geyser in Anissa Weir, zvabili v gozd svojo sošolko in jo 19-krat zabodli. S svojim grozljivim dejanjem sta želeli uprizoriti početje 'Slender Mana', ki je sicer izmišljeni lik, visok vitek moški brez obraza, ki naj bi v gozdu prežal na otroke. Žrtev sta pustili ležati v mlaki krvi, k sreči pa je deklica še imela toliko moči, da se je lahko odvlekla do bližnje poti, kjer jo je našel mimoidoči kolesar in nemudoma poklical pomoč.

Vsi so buljili v Majino mednožje! Tudi vi boste ...

18.06.2014, 14:23

Potem ko je v izjemno kratkem času izdala že dva sinila in v zadnjih dveh mesecih posnela dva videospota za pesmi Djevojačko vele in Neprilika, je hrvaška pevka posnela še tretji singel Amnezija.

Tragično: seks na balkonu ju je stal življenja!

13.06.2014, 15:45

Bližajo se poletne počitnice in mnogi že nestrpno pričakujejo konec šole. 19-letna Anastasia Tutik in 18-letni Miguel sta se odločila, da tega proslavita skupaj in si na balkonu njenega stanovanja privoščila malo najstniške razposajenosti, ki ju je na koncu stala življenja.

Nikoli ne uganete, kaj imata resnično v rokah

12.06.2014, 14:35

Cenene erotične trgovine lahko najdete na vsakem koraku, prodajalne z domiselno ponudbo kvalitetnih erotičnih pripomočkov pa je treba skorajda iskati s povečevalnim steklom. Nemci so od začetka marca bogatejši za 'Frau Blum' ('Gospa Blum'), glamurozno prodajalno z erotičnimi pripomočki, v kateri so na voljo le skrbno izbrani domiselni pripomočki, ki spolnosti vračajo glamur.

Kako zajtrkovati, da boste shujšali?

12.06.2014, 12:24

Saj poznate osnovna pravila hujšanja: manj 'žri' in več se gibaj. A to ni vse, pomembno je tudi, da uživate uravnoteženo prehrano in ne preskakujete obrokov. Še posebej ne zajtrka, ki predstavlja praktično najpomembnejši obrok v dnevu. In če pravijo, da se po jutru dan pozna, to še kako drži, ko govorimo o zajtrku in hujšanju.

Grozljiv napad morskega psa

06.06.2014, 09:22

Natakarico iz Coral Springsa je med kopanjem s prijatelji napadel morski pes vrste morski bik, ki velja za eno od vrst morskega psa, ki najpogosteje napadejo ljudi.

Jim je končno uspelo?

02.06.2014, 09:57

Nedavno je po spletu zaokrožila novica, da naj bi britanskim znanstvenikom uspel neverjeten podvig - klonirali naj bi dinozavra. A kot kaže, gre za prevaro. Pravi strokovnjaki namreč trdijo, da kaj takega ne bo nikoli mogoče. Preverite, zakaj.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Katera Slovenka ima najlepše oprsje?

Seksi selfie - 3