Članki

Napačna izbira je lahko usodna!

18.11.2014, 08:09

Pa je zopet tu. Temačno, mrzlo in vlažno obdobje leta, ki se mu reče zima. Dnevi bodo vse krajši, temperature vedno bolj nizke, kmalu bomo drgnili led s stekel in odmetavali sneg z dovozov.

Veste, kje na vas preži največja nevarnost?

02.10.2014, 12:47

Vas je strah letenja, grmenja ali morskih psov? Resno? Resnično nevarnost za vaše življenje naj bi namreč predstavljalo vaše delovno mesto. Nemški avtor Thorsten Wiese je pred nedavnim pojasnil, na katerih delovnih mestih se lahko najhitreje poškodujete in zakaj bi morali paziti, kako ravnamo s pisali.

Grozljivo: Umrl zaradi spletnega izziva!

25.09.2014, 11:49

Spletni izziv Ice Bucket Challenge, ki je postal izjemno popularen predvsem v zvezi z osveščanjem glede nevrološke bolezni ALS, je terjal življenje.

VIDEO: Pasji boji v Sloveniji: Kaj se dogaja?!

29.08.2014, 15:28

Ne, pasji boji niso samo ring, znotraj katerega se dva psa (skoraj) do smrti pogrizeta in se borita za preživetje. Ne, niso le stave in vrtoglavi zneski, ki se vrtijo okoli tega. Dejstvo je, da gre z hudo zlorabo živali, rehabilitacija pa v veliko primerih ni mogoča, pa če si še tako prikrivamo oči. Pogovarjali smo se z Alenko Klemenčič, pasjo inštruktorico v Sloveniji, ki ima edina dovoljenje Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za prevzgojo nevarnih psov.

Bodo zaradi Cece padale žrtve?!

22.08.2014, 14:15

Pevka Ceca Ražnatović je za konec avgusta napovedala koncert v Sarajevu. Med bosanskimi in srbskimi mediji je odjeknila novica, da srbski divi grozijo z bombnim napadom.

Nova groza na Facebooku: 14-letnik snemal, ko se je zažgal!

05.08.2014, 11:57

Po smrtonosni igri, ki je zaokrožila pred časom na spletu, ko so se najstniki izzivali, kdo bo popil več alkohola (neknominate), se je pojavila nova igra. Starši trepetajo, življenja otrok so vse bolj ogrožena.

Katastrofa! Debeluška skočila in ...

29.07.2014, 10:43

Da je skakanje v vodo nevarno, ni treba posebej opozarjati. Še posebej, če nismo prepričani o globini vode, v katero imamo namen skočiti, in ali so pod vodno gladino morda kakšne skale in če ne zaupamo svojim sposobnostim.

Ko možgani popolnoma ponorijo ...

15.07.2014, 08:09

Gledanje pornografskih filmov je lahko precej bolj nevarno, kot si mislite. Vpliv na možgane je neverjeten!

Smrtno nevarne igrice - tudi slovenskih najstnikov!

20.06.2014, 12:03

V začetku junija je v ZDA odjeknila novica, da sta 12-letni deklici iz Wisconsina, Morgan Geyser in Anissa Weir, zvabili v gozd svojo sošolko in jo 19-krat zabodli. S svojim grozljivim dejanjem sta želeli uprizoriti početje 'Slender Mana', ki je sicer izmišljeni lik, visok vitek moški brez obraza, ki naj bi v gozdu prežal na otroke. Žrtev sta pustili ležati v mlaki krvi, k sreči pa je deklica še imela toliko moči, da se je lahko odvlekla do bližnje poti, kjer jo je našel mimoidoči kolesar in nemudoma poklical pomoč.

Vsi so buljili v Majino mednožje! Tudi vi boste ...

18.06.2014, 14:23

Potem ko je v izjemno kratkem času izdala že dva sinila in v zadnjih dveh mesecih posnela dva videospota za pesmi Djevojačko vele in Neprilika, je hrvaška pevka posnela še tretji singel Amnezija.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek