Članki

Si želite 'Google Glass'? Nikar, morda ste lahko tarča napada

23.04.2014, 10:46

Po tem, ko je pred letom dni luč sveta ugledala nova tehnološka igračka 'Google Glass', je neučakane prve kupce, ki so za očala odšteli več kot tisoč evrov, čakal hladen tuš. Google je namreč ohranjal nadzor nad izdelkom tudi potem, ko so ga uporabniki že plačali. No sedaj pa so lastniki naprednih očal očitno postali tudi tarče napadalcev ...

14-letnica nova žrtev: je to najnevarnejše družbeno omrežje?!

17.04.2014, 14:10

"Si kot stranišče, skrij se! Si sramota za letnik 2000." Aurora je letos dopolnila komaj 14 let, kritike, ki jih je bila deležna na družbenem omrežju Ask.fm pa so jo tako močno prizadele, da svojega 15. rojstnega dneva ne bo nikoli praznovala.

Pozor, smrtno nevarno!

06.03.2014, 16:27

Podatki Eurostata iz leta 2009 kažejo, da je v Sloveniji v delovnih nezgodah umrlo 26 ljudi, pri čemer niso všteti umrli med delom na črno. Prav tako v statistične podatke niso zajete žrtve poklicnih bolezni, kot so poklicna naglušnost, poklicne dermatoze, poklicne bolezni, povzročene z izpostavljenostjo azbestu, poklicna astma, slikoza, sideroza ter poklicne bolezni kosti in mišic in žrtve bolezni, ki so povezane z delom, kot so na primer stres, bolezni srca in ožilja ...

Slovensko naravno katastrofo povzročil NATO?!

19.02.2014, 08:42

Obstaja na stotine, če ne kar tisoče teorij zarot in mnoge med njimi vključujejo bitja z drugih planetov. In ne nazadnje, vesolje je ogromno. Kaj pa če katera od njih drži?

Umrli med spuščanjem zmajev

17.02.2014, 09:10

V primerjavi s preteklostjo (gladiatorski boji, indijanski nogomet ...), so športni dogodki danes relativno krotki. A ne povsod.

Šokantni posnetki: uporabnike spreminja v žive mrtvece!

14.02.2014, 11:45

Kanibalistična droga, ki uporabnike spreminja v žive mrtvece. Tudi tako bi lahko poimenovali nevarno drogo krokodil, ki je derivat morfija in predstavlja mnogo cenejšo različico heroina. POZOR, VSEBINA NI ZA OBČUTLJIVE!

Bo ameriška vojska streljala z Lego kockami?

14.02.2014, 08:51

Ko bi si mislil, da se lahko legendarne didaktične igračke spremenijo v nevarno strelno orožje. Tega nikar ne poskušajte doma.

Toliko so svarili, a je nova smrtna žrtev že tu!

13.02.2014, 08:55

Kljub temu, da mediji neprestano opozarjamo na nevarnosti mladostniške igre Neknominate, v kateri udeleženci na najbolj nenavadne načine spijejo ogromne količine alkoholne pijače in nato k nevarnemu pitju izzovejo še svoje prijatelje, so v Veliki Britaniji zabeležili že drugo žrtev.

Prerezani na pol, s preluknjanimi možgani, obglavljeni ... A živi!

05.02.2014, 12:21

Četudi menite drugače, je človeško telo stroj, ki mu ni para. Sposobno je prenesti ekstremne razmere in temperature in preživeti ekstremne poškodbe, kar dokazujejo neverjetne zgodbe ljudi, ki so utrpeli poškodbe, s katerimi bi morali po vseh pravilih - umreti. Preberite zgodbe nekaj največjih srečnežev!

Namigovanja kar ne potihnejo ...

07.01.2014, 09:32

Najpomembnejša bitka sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 Michaela Schumacherja traja že dober teden dni, a so nekatere okoliščine hude nesreče še vedno zavite v tančico skrivnosti. Z vsemi odgovori naj bi postreglo uradno poročilo, ki naj bi ga francoska policija razkrila sredi tedna, nekaj pa so se jih nemški novinarji odločili poiskali kar na lastno pest. Preverite, kaj so odkrili!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3