Članki

Najbolj nenavadni telesni rekordi leta 2014!

19.09.2014, 12:50

Ljudje, katerih telesne karakteristike niso v skladu z veljavnimi normami (ne glede na to, ali gre za delo matere narave ali pa so bile posebnosti ustvarjene s pomočjo kirurških posegov), so nekaj posebnega. Zato tudi ne čudi, da lahko vse te posameznike najdemo v knjigi rekordov, kjer delajo družbo nenavadnim iznajdbam, živalim ter čudežem narave.

So šli predaleč?!

12.09.2014, 14:55

Nek poljski proizvajalec krst se je odločil, da svojo dejavnost bolj približa splošni javnosti. Izdali so koledar, na katerem so upodobili svoje izdelke z vročimi razgaljenimi dekleti. So šli predaleč?

So šli v resničnostnem šovu predaleč?!

10.09.2014, 15:16

Na Švedskem se je pričela že deveta sezona resničnostnega šova Big Brother, na Norveškem pa sedma. In – vsaj po začetku sodeč – gledalce čaka precej zanimivih oddaj!

Nenavadna prošnja silikonske Paule!

05.09.2014, 09:17

40-letna pornozvezdnica Paula Wild se je znašla v hudi stiski. V eni dojki ji je počil silikonski vsadek, a nima denarja za nove ...

Vas, o kakršni sanja vsak moški!

05.09.2014, 11:26

Si predstavljate naselje, kjer živijo samo samske lepotice, ki neizmerno hrepenijo po moški družbi? Ta 'raj na Zemlji' resnično obstaja!

V tem lokalu vam ga bo obdelala lepotica

03.09.2014, 12:01

V Bangkoku, ki velja za nekakšno središče seksualne industrije, lahko vsakdo poteši svoje spolne fantazije. Med drugim ponujajo novo storitev – salon za 'fafanje'.

Je to nova vrsta 'selfiejev'?!

01.09.2014, 10:19

'Selfije' smo sprejeli že kot nekaj popolnoma vsakdanjega, običajnega. Nekatere opazimo, drugih ne. A treba je priznati, da gre v primeru neprestanega objavljanja tovrstnih fotografij za pretirano samovšečnost, početje pa, kot navajajo številni strokovnjaki, lahko vodi v odvisnost.

VIDEO: Pasji boji v Sloveniji: Kaj se dogaja?!

29.08.2014, 15:28

Ne, pasji boji niso samo ring, znotraj katerega se dva psa (skoraj) do smrti pogrizeta in se borita za preživetje. Ne, niso le stave in vrtoglavi zneski, ki se vrtijo okoli tega. Dejstvo je, da gre z hudo zlorabo živali, rehabilitacija pa v veliko primerih ni mogoča, pa če si še tako prikrivamo oči. Pogovarjali smo se z Alenko Klemenčič, pasjo inštruktorico v Sloveniji, ki ima edina dovoljenje Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za prevzgojo nevarnih psov.

Ste zvesti? Avtomobil vas izdaja!

26.08.2014, 12:52

Odslej bo očitno treba znamko avtomobila izbirati bolj skrbno. Nedavna raziskava je namreč pokazala, da obstaja povezava med znamko avtomobila in partnersko zvestobo tistega, ki ga vozi. Vas zanima, lastniki katerih avtomobilov so najbolj zvesti?

Pozor, nevarna štoparka: Krade in se slači

25.08.2014, 11:02

V italijanskem mestu Padova se je zgodil prav nenavaden rop. Neka ženska je moškega prosila za prevoz, nato pa ga nesramno oropala. A to še ni bilo vse.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8