Članki

Ojoj! Kakšno ponižanje pred policisti in redarji!

30.07.2014, 09:49

Redarji so s pajkom naložili avto, ko so želeli odpeljati, pa jih je lastnica avtomobila povsem škokirala ...

S HIV okuženi duhovnik počel nezaslišano!

18.07.2014, 09:11

Ko je duhovnik iz Clevelanda policistu ponudil denar za seks, ga je ta aretiral. Kmalu za tem so ugotovili, da je okužen z virusom HIV. Zgodba pa je dobila več skrajno nenavadnih zapletov.

To mora vedeti vsak, ki se z avtomobilom odpravlja v tujino!

11.07.2014, 10:58

Več kot polovica Slovenk in Slovencev se na poletni dopust odpravi z avtomobilom. Nekateri med njimi na poti do cilja prečkajo tudi več držav, a le redki poznajo njihovo prometno zakonodajo in (včasih tudi precej nenavadna) pravila v prometu. Da boste ob koncu dopustovanja še lastnik vozniškega dovoljenja, zato morda ne bo odveč poznati nekaj najpomembnejših prometnih pravil v nekaterih evropskih državah. Poglejmo!

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

Poglejte, kaj skriva med nogami! Kopalke že ne morejo biti ...

24.06.2014, 11:38

Ali pač? Pozabite na 'G-string' spodnje hlačke, prihaja tako imenovani 'C-string'! Gre za novi modni hit, na katerega prisegajo tudi številne zvezdnice. Nov model spodnjih hlačk je povsem pričakovano navdušil tudi moške, in le kako jih ne bi, ko pa te več razkrivajo kot zakrivajo.

Zvezdnica prekrižala noge in pokazala ....

23.06.2014, 11:48

Britanska zvezdnica Cheryl Cole je pred nekaj dnevi gostovala v eni od priljubljenih pogovornih oddaj, o njenem intervjuju pa se veliko govori še danes. Gledalci so bili namreč popolnoma šokirani, ko je pevka prekrižala noge in pokazala ...

Naši Niki ne seže niti do kolen!

23.06.2014, 11:59

Igralka in plesalka Julianne Hough se zadnjih nekaj tednov nahaja na svoji plesno-glasbeni turneji, ki jo popestrijo tudi številne seksi oprave. Zvezdnica na odru večkrat pokaže svoje izklesano telo, z nič manj mamljivimi oblinami pa se lahko pohvalijo tudi njene spremljevalne plesalke, med katerimi je tudi naša Nika Kljun.

Se to spodobi za voditeljico?!

16.06.2014, 09:29

V času interneta je slavo mogoče doseči na najbolj nenavaden način. Bolj kot ste zabavni, smešni, bolj neobičajno,kot se vedete, in bolj kot poskušate izstopati, prej vam bo uspelo. To je seveda 'potuhtala' tudi relativno neznana televizijska voditeljica in manekenka Rebecca Grant ...

Odkrili zloglasno pošast?!

06.06.2014, 07:00

Slavna, zloglasna in očitno več kot sramežljiva pošast Nessie, ki naj bi bivala v škotskem jezeru Loch Ness, naj bi bila končno najdena. Zagledali so jo - kje drugje kot na Apple Maps!

Saj ni res, pa je!

04.06.2014, 10:45

Lacey Wildd je svoje prsi povečala že nič kolikokrat, za vse plastične posege, ki si jih je privoščila, pa je porabila vrtoglavih 250 tisoč dolarjev (190 tisoč evrov). Denar ni prihajal vedno iz njenega žepa, kajti posegov se je lotevala tudi s pomočjo donacij, je pa nekaj res: njene prsi so danes že tako velike, da se svetijo v temi!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14