Članki

Temačne skrivnosti ženske iz Hitlerjeve kadi

28.04.2015, 15:39

Lee Miller je kot dopisnica spremljala drugo svetovno vojno in bila ena od redkih žensk, ki so se v vlogi poročevalk zadrževale na vojnih območjih. Posnela je fotografije, ki so prišle v zgodovino, v zgodovino pa se je vpisal tudi posnetek, na katerem je Millerjeva gola v kadi Hitlerjevega domovanja. Ta fotografija je takrat povzročila veliko zgražanja in nestrinjanja, zaradi česar je Millerjeva ni nikoli izpostavljala. Pravzaprav se je po vrnitvi z vojnih območij popolnoma umaknila, se odrekla fotografiji, a danes prihajajo na dan temačne skrivnosti, ki njeno obnašanje postavljajo v popolnoma novo luč.

Gola ga zapeljuje, on pa ...

23.04.2015, 14:50

Ojla! S fantom sva skoraj 10 let skupaj. 17 let je razlike med nama. Niti enkrat nisem pomislila, da bi šla narazen. Problem je, da od kar živiva skupaj, to je skoraj 5 let, skoraj nič ne seksava. Prvi 2 leti skupnega življenja sem večinoma jaz dajala pobudo za spolnost. Kasneje mi je 'dopi*****', kot da je samo meni v interesu. Od tedaj sva seksala v 3 letih recimo 4x. Prve 4 leta, ko sva se videvala samo za vikend zaradi moje šole, sva vsak vikend seksala. On dela že od preden sva se spoznala pri privatniku. Skoraj 10 ur na dan ali več in še kak cel vikend. Domov iz službe pride cel izmozgan od šihta. Večkrat sem pred njim gola ali pomanjkljivo oblečeno, a ni od njega nobenega interesa. Za rit me prime in boža, a več ne. Pravi, da ga še privlačim, samo da zaradi utrujenosti se mu niti ne dvigne. Ko sva se nazadnje skregala, ko sem mu očitala glede spolnosti med nama, je rekel, da je prišel v taka leta, da se mu ne da več. Druge sigurno nima. Vem, kje dela. Dvigne se mu še. Imam ga rada - ljubim ga, razumem da je utrujen, ne kregava se pogosto. Saj kadar je prost da ne gre delat se mi posveti. Ne vem več, kaj naj naredim. Ko pride domov, se stušira, televizija, spanje. Najlepša hvala.

Japonska vojska ubrala nenavadno taktiko!

21.04.2015, 10:30

Nedavno so japonske obrambne sile objavile približno 20 minut dolgo risanko, ki naj bi bila del njihove promocije. Japonska ustava iz leta 1947 prepoveduje klasično vojsko, lahko ima le obrambne sile, čeprav gre bolj za formo kot vsebino, zato so njihove zadnje poteze še toliko bolj nenavadne.

Končno razkrito!

20.04.2015, 09:43

Nenavadne ali pač bolj drzne seksualne fantazije naj bi bile eden glavnih razlogov za skoke žensk čez plot. Tako je vsaj pokazala nova raziskava, ki so jo opravili na spletni strani gleeden.com, preko katere se tkejo vezi med 'oddanimi'. Rezultati vas bodo presenetili!

Posnetek, ki ga ne boste nikoli pozabili!

17.04.2015, 09:43

Ste že doživeli kaj takšnega, za kar obžalujete, da niste posneli? Morda kakšna nenavadna dogodivščina v naravi? Adrenalinska izkušnja? Prometna nesreča? Če ste vsaj enkrat odgovorili z 'da', potem zagotovo potrebujete športno kamero! Še posebej, če ste ljubitelji kolesarjenja, vožnje z motornimi kolesi ali skuterji! Pred vami je nekaj napotkov, na kaj morate biti pozorni pri nakupu!

Seks škandal: V strankarskih prostorih snemala sado-mazo filme!

10.04.2015, 08:41

Nekdanja političarka Michelle Gent je snemala filme, ki vključujejo sado-mazo prizore z biči, noži, lateks oblačili in drugimi fetišističnimi rekviziti. Filmi so dostopni preko spleta, sporno pa je dejstvo, da je nekdanja članica liberalno demokratske stranke v Ashfieldu v Veliki Britaniji videe snemala v strankarskih prostorih, kjer so izvajali tudi avdicije.

Ko pod vplivom alkohola popustijo vse moralne zavore ...

07.04.2015, 07:18

Pred kratkim se je v enem izmed barov v Palm Beachu na Floridi zgodil nenavaden incident. Neka ženska je gostom v zameno za denar ponujala oralni seks, zato so zaposleni poklicali policijo. A tu se ’štorija’ šele dobro začne …

Zanimiva naključja, ki so na robu verjetnega

31.03.2015, 08:08

Nekateri ljudje ne verjamejo v usodo in naključja in pravijo, da so naključja zgolj skrbno načrtovane akcije drugih, 'nevidnih' ljudi, o katerih se nam niti ne sanja.

Ojoj, kaj mu je naredila!

27.03.2015, 11:39

Ljubosumna 23-letnica je svojemu fantu, za katerega je bila prepričana, da jo vara, pripravila tako nenavadno 'maščevanje', da je pristala na naslovnicah medijev.

Pristali so na ruski 'listi za odstrel'!

27.03.2015, 11:40

Številni ruski analitiki so prepričani, da je bil umor Putinovega ostrega kritika Borisa Nemcova resno opozorilo in jasen znak opoziciji, naj se potuhne in utihne. Tisti, ki bodo kljub opozorilnim znakom še naprej kritizirali vlado in predsednika, bi se namreč utegnili znajti na tako imenovani » listi za odstrel«, ki naj bi jo našli pri enem od Nemcovih morilcev. Kdo naj bi bil najvišje na tem seznamu?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2