Članki

Gre evropski avtomobilski industriji res na bolje?

22.07.2014, 07:57

Junija letos je bilo v Evropski uniji na novo registriranih 1,2 milijona novih avtomobilov, kar je nekaj več kot v enakem obdobju lani. Kljub temu največji avtomobilski trg na svetu beleži upad prodaje. Bo sploh še kdaj bolje?

Je pred nami nov mejnik nakupovanja prek spleta?

10.07.2014, 08:10

Nakupovanje prek spleta je enostavno in hitro, najboljše pri vsem pa je, da se za želeni izdelek ni potrebno drenjati v gneči. Zato ne preseneča, da je nakupovanje iz naslonjača zelo priljubljeno in se prodaja iz trgovin vse bolj seli na svetovni splet. V igri se seveda ogromno denarja, ki ga je kot kaže 'zavohal' tudi Google; v razvoj spletne trgovine naj bi v naslednjem letu to podjetje namreč vložilo kar 500 milijonov dolarjev (slabih 368 milijonov evrov).

Se odpravljate v tujino? To morate vedeti!

09.07.2014, 07:58

Poletje je v polnem zamahu in številni že uživajo v zasluženem dopustu. Če se še niste odpravili na počitnice in pot načrtujete z avtomobilom ali pa boste v kraju dopustovanja najeli avtomobil, vam utegne še kako prav priti informacija o višini kazni za nekatere najpogostejše prometne prekrške v Evropi. Nekaj smo jih s pomočjo tujih spletnih strani zbrali v spodnji tabeli, ob tem pa velja poudariti, da je v nekaterih državah višina kazni ob prometnem prekršku v veliki meri odvisna od tega, od kod prihajate in kako dobri ste v pogajanjih s policisti.

Kdo pa rabi spodnjice na dopustu?

18.06.2014, 10:45

Rezultati raziskave o tem, kaj ne bi smelo manjkati v nobenem potovalnem kovčku, so razkrili, da naj bi vse manj ljudi na krajše dopuste jemalo dodatne spodnjice. Bolj bi naj bili nujni fotoaparat, pribor za higieno zob ter celo pametni telefon in tablični računalnik.

Pametni telefoni za vsak žep!

18.06.2014, 15:03

V sodelovanju s kitajskimi in indijskimi partnerji pripravlja Mozilla pravo presenečenje za vse, ki nimajo tako globokih žepov, da bi si lahko privoščili najdražje in najelitnejše telefone. Pri podjetju namreč razvijajo telefone, ki bodo stali manj kot 20 evrov (25 dolarjev), na trgu pa naj bi se pojavili prav kmalu.

Z M3 naravnost v prepad

12.06.2014, 08:39

Močan avtomobil, lokalni izzivalec, ozka in nepoznana cesta ter pogumni voznik s težko nogo … popolni recept za katastrofo.

Nov škandal na dvoru!

06.06.2014, 11:50

Če ste mislili, da znajo s škandali in neprimernim vedenjem nase opozoriti le člani britanske kraljeve družine, ste se še kako zmotili. Nič kaj manj neprimerno namreč ni bilo obnašanje nemškega princa, ki so ga paparaci v svoje objektive ujeli, kako z roko mečka vsebino hlač ...

Košarkarsko legendo odpeljali v bolnišnici!

05.06.2014, 10:48

Nekdanji hrvaški košarkar Dino Rađa se je včeraj zjutraj v Splitu ponesrečil. Z motorjem je trčil v avtomobil, ki mu je prečkal pot, poškodovanega 47-letnika pa so odpeljali v splitsko bolnišnico.

Vse te prsi je gnetel Valentino Rossi!

02.06.2014, 09:59

Valentino Rossi ni le eden najboljših motociklistov na svetu, za mnoge celo najboljši, ampak je tudi eden najbolj priljubljenih na svetu. Med moškimi zaradi svojih motociklističnih veščin, med ženskami zaradi svoje simpatične podobe. Katera dekleta so grela njegovo posteljo?

'Pozor! Bonbon, ki ga NE SMETE pojesti!'

30.05.2014, 11:06

Na trgu naj bi se pojavila nova droga, ki jo dilerji razpečujejo po šolah - največ Nemških, zaznali pa naj bi jo tudi že v Srbiji. Droga se imenuje 'Strawberry Quik' oziroma 'Strawberry Meth', prepoznati pa jo je mogoče po tem, da diši po jagodah in je videti kot jagodni gumijasti ali žele bonbon z okusom.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14