Članki

Poglejte, kaj počne s svojo vagino!

23.04.2014, 11:17

Če ste mislili, da je dvigovanje uteži ali kvačkanje z vagino nekaj neobičajnega in bizarnega, potem si morate ogledati spodnji video, v katerem ženska 'rojeva' jajca z barvo in tako ustvarja svoje umetnine!

Aplikacija jasno pokaže, ali je soseda prostitutka!

21.04.2014, 08:45

Bi si želeli nekaj spolnih užitkov z neznanko? Pri nas jo boste zaenkrat še morali poiskati v kakšnem bordelu ali nočnem klubu, medtem ko si jo lahko Nemci preko nove mobilne aplikacije naročijo kar na dom.

Tudi to je ena od prednosti

17.04.2014, 14:45

Šef evropskih konservativcev (EPP), evropski poslanec iz Francije Joseph Daul je v pogovoru za lokalni alzaški časnik, da bi ponazoril, zakaj se splača biti v EU, dejal, da si je bilo v preteklosti, ko so v Evropi še obstajale meje in ni bilo skupne valute, precej bolj zapleteno ogledovati pornografske filme.

Kaj takšnega pa še ne!

15.04.2014, 15:40

Prva naturistična plaža v Nemčiji je bila ustanovljena že davnega leta 1920, münchenski Englischer Garten pa že od 60. let 20. stoletja velja za priljubljeno nudistično destinacijo. Zakone, ki nadzorujejo in urejajo nudistično sončenje, so v Nemčiji umaknili že lansko leto, od letos naprej pa je nudistom v bavarski prestolnici na voljo šest 'urbanih nudističnih con', kakor so jih poimenovali, ki so še vedno blizu središča mesta, a so od vrveža le nekoliko odmaknjene.

Nepojmljivo za 21. stoletje!

02.04.2014, 10:06

Ina Groll, ki je pred časom javno podpirala skrajno desničarsko stranko in je prijateljevala z njenimi voditelji, je bila izločena iz družbe - in stranke - zaradi seksa s temnopoltim moškim.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

Titanik se vrača!

17.03.2014, 08:59

V Zgodovinskem muzeju Pfalškega v mestu Speyer bodo konec leta odprli razstavo z naslovom Pristne najdbe, resnične usode, na kateri bo na ogled tudi 150 originalnih eksponatov s Titanika. To bo po Parizu, Amsterdamu in Bruslju prva postaja te potujoče razstave v Nemčiji, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Nemčija in Velika Britanija: prenos filma v eni sekundi!

11.03.2014, 08:45

Nemčija in Velika Britanija bosta združili moči pri razvoju brezžične tehnologije naslednje, pete generacije (5G), je v nedeljo zvečer na odprtju sejma Cebit dejal britanski premier David Cameron. Dogodka se je udeležila tudi nemška kanclerka Angela Merkel, ki pa je poudarila pomen varovanja osebnih podatkov.

Grozljiv, doslej še neobjavljeni posnetek napada na Japonsko!

04.03.2014, 08:39

Atomsko bombardiranje japonskega mesta Nagasaki se je odvijalo 9. avgusta leta 1945, na spletu pa se je pojavil nov posnetek, ki prikazuje celoten postopek priprav na napad - od nalaganja bombe na letalo pa do trenutka, ko je ta eksplodirala, Nagasaki zravnala s tlemi in ubila več kot 100.000 ljudi.

Brez žuželk do manjše porabe goriva

25.02.2014, 08:29

Nemci ne bi bili Nemci, če se ne bi lotili vsake malenkosti. Tokrat so se v želji po večji ekonomičnosti potniških letal, lotili krilatega mrčesa.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3