Članki

Špela (Gostilna): 'Ne vem, kaj ljudem igra v glavi!'

04.11.2014, 11:27

Špela je ob odhodu Nataše Gorenc iz šova Gostilna išče šefa dobila še eno priložnost, da pokaže javnosti svoje sposobnosti, popravi vtis in se čim več nauči. Po treh tednih je znova sedla na vroči stol, na drugega posedla Valeria, javnost pa je odločila, naj v šovu ostane Valerio. Iskreno je spregovorila o svojih občutkih ob odhodu, svoji 'živčnosti' in odnosu med njo, Markom in izpadlo tekmovalko Tino.

Slovenske lepotičke: Od uspešnih zgodb do škandala!

17.10.2014, 13:51

Od leta 2001 do danes smo Slovenci vsako leto lahko ponosno predstavili svojo Miss Universe. Se še spomnite vseh zmagovalk? Katera bo okronana letos?

Polonca iskreno o Tini in Almirju!

14.10.2014, 14:23

Simpatična, pozitivna, nasmejana, delavna ... vse to so lastnosti temnolase Polonce Bregantič iz Brd, s katero smo se pogovarjali ob odhodu iz Gostilne. 31-letnica, ki so jo nominirali vsi sotekmovalci, je na vroči stol posadila Almirja, a je izgubila boj in izpadla iz tekme za 100.000 evrov.

Pozor, nevarna štoparka: Krade in se slači

25.08.2014, 11:02

V italijanskem mestu Padova se je zgodil prav nenavaden rop. Neka ženska je moškega prosila za prevoz, nato pa ga nesramno oropala. A to še ni bilo vse.

Neponovljiv dogodek 'po moško'!

21.06.2014, 08:19

Vodilna slovenska kozmetična hiša je tik pred poletjem poskrbela za zanesljivo nego po moško od glave do pet ter v ekskluzivnem okolju restavracije Maxim v Ljubljani javnosti predstavila novo linijo izdelkov AFRODITA MEN.

Google Street View: Poslali ste nam s slovenskih ulic!

31.01.2014, 13:22

Moški, ki brska po nosu, gol moški, ki pijan leži v tovornjaku, ženska, ki kameri nastavlja zaobljeno zadnjico, dve ženski, ki se pretepata ... Da, vse to so v tujini ujele kamere, ki so v sklopu programa Google Street View krožile po številnih cestah in ulicah sveta. Lansko leto pa so Googlovi avtomobili prevozili tudi večino slovenskih cest! Kaj vse ste našli na slovenskih ulicah?

Najbolj vroči slovenski seks prizori

16.10.2013, 15:34

Tekmovalci tujih resničnostnih šovov so do sedaj že večkrat dokazali, da pred kamerami nimajo prav nobenih zadržkov. Golote in seksa nikoli ne manjka, in čeprav Slovenci veljamo za nekoliko bolj zadržan narod, pa so tudi tekmovalci v slovenskih reality šovih v preteklosti že večkrat dvigovali temperaturo in poskrbeli za nekaj zelo vročih seks prizorov. Obudili smo spomin na nekaj najbolj odmevnih.

»Redno se čudim, česa vse smo Slovenci sposobni ...«

10.10.2013, 09:17

Štefko Bratkovič, ki v jutranjem programu Radia Center obvešča o dogajanju na slovenskih cestah, verjame, da se vzgoja o varni vožnji začne z zgledom. Odkar je oče, na varnost v prometu gleda drugače in pravi, da je skupaj s starejšo hčerko letos znova postal šolar. O tem, kakšen je svet ob štirih zjutraj, kakšni so izzivi pri delu radijskega voditelja in kako je uskladil delovnik z družinskim življenjem, preberite v nadaljevanju.

Nataša jo je pokazala ...

04.10.2013, 10:48

A tokrat malo drugače. Srbska pevka Nataša Bekvalac se je namreč odločila, da podrobnosti iz svojega življenja ne bo več delila s širnim svetom in da ne bo več tako provokativna kot nekoč. A očitno so besede zamenjale fotografije. Na Instagramu je namreč objavila fotografijo svoje zadnjice.

Tuđman obljubljal seks v troje, na koncu pa ga je samo oropal

15.05.2013, 13:45

Prvostopenjsko sodišče v Beogradu je razsodilo. Igor Tuđman, vnuk brata nekdanjega hrvaškega predsednika Franja Tuđmana, mora v zapor. Prisodili so mu dve leti in dva meseca zaporne kazni, ker je namenoma oropal človeka, ki mu je obljubljal seks v troje. Po priznanju svoje krivde je kazen precej bolj mila, kot je bilo sprva predvideno.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2