Članki

Pozor, nevarna štoparka: Krade in se slači

25.08.2014, 11:02

V italijanskem mestu Padova se je zgodil prav nenavaden rop. Neka ženska je moškega prosila za prevoz, nato pa ga nesramno oropala. A to še ni bilo vse.

Neponovljiv dogodek 'po moško'!

21.06.2014, 08:19

Vodilna slovenska kozmetična hiša je tik pred poletjem poskrbela za zanesljivo nego po moško od glave do pet ter v ekskluzivnem okolju restavracije Maxim v Ljubljani javnosti predstavila novo linijo izdelkov AFRODITA MEN.

Google Street View: Poslali ste nam s slovenskih ulic!

31.01.2014, 13:22

Moški, ki brska po nosu, gol moški, ki pijan leži v tovornjaku, ženska, ki kameri nastavlja zaobljeno zadnjico, dve ženski, ki se pretepata ... Da, vse to so v tujini ujele kamere, ki so v sklopu programa Google Street View krožile po številnih cestah in ulicah sveta. Lansko leto pa so Googlovi avtomobili prevozili tudi večino slovenskih cest! Kaj vse ste našli na slovenskih ulicah?

Najbolj vroči slovenski seks prizori

16.10.2013, 15:34

Tekmovalci tujih resničnostnih šovov so do sedaj že večkrat dokazali, da pred kamerami nimajo prav nobenih zadržkov. Golote in seksa nikoli ne manjka, in čeprav Slovenci veljamo za nekoliko bolj zadržan narod, pa so tudi tekmovalci v slovenskih reality šovih v preteklosti že večkrat dvigovali temperaturo in poskrbeli za nekaj zelo vročih seks prizorov. Obudili smo spomin na nekaj najbolj odmevnih.

»Redno se čudim, česa vse smo Slovenci sposobni ...«

10.10.2013, 09:17

Štefko Bratkovič, ki v jutranjem programu Radia Center obvešča o dogajanju na slovenskih cestah, verjame, da se vzgoja o varni vožnji začne z zgledom. Odkar je oče, na varnost v prometu gleda drugače in pravi, da je skupaj s starejšo hčerko letos znova postal šolar. O tem, kakšen je svet ob štirih zjutraj, kakšni so izzivi pri delu radijskega voditelja in kako je uskladil delovnik z družinskim življenjem, preberite v nadaljevanju.

Nataša jo je pokazala ...

04.10.2013, 10:48

A tokrat malo drugače. Srbska pevka Nataša Bekvalac se je namreč odločila, da podrobnosti iz svojega življenja ne bo več delila s širnim svetom in da ne bo več tako provokativna kot nekoč. A očitno so besede zamenjale fotografije. Na Instagramu je namreč objavila fotografijo svoje zadnjice.

Tuđman obljubljal seks v troje, na koncu pa ga je samo oropal

15.05.2013, 13:45

Prvostopenjsko sodišče v Beogradu je razsodilo. Igor Tuđman, vnuk brata nekdanjega hrvaškega predsednika Franja Tuđmana, mora v zapor. Prisodili so mu dve leti in dva meseca zaporne kazni, ker je namenoma oropal človeka, ki mu je obljubljal seks v troje. Po priznanju svoje krivde je kazen precej bolj mila, kot je bilo sprva predvideno.

Nataša znova 'na voljo'

22.03.2013, 15:00

Ljubezen med Natašo Bekvalac in Vladimirjem Vlado Vuksanovićem naj bi ugasnila. Kot poroča Press Online, naj bi se par znašel v hudi krizi, kljub temu da sta še nedavno načrtovala skupno življenje.

Erikov trebušček je preteklost!

04.03.2013, 15:58

Da je okrevanje po operaciji, tudi lepotni, zares uspešno, je še kako priporočljivo, da poteka pod medicinskim nadzorom. Tako smo Erika in Tadejo, zmagovalca v naši nagradni igri Osvoji lepotno operacijo, ki istočasno poteka tudi na portalu Zadovoljna.si, po posegu predali v oskrbo strokovnemu osebju v Termah Šmarješke Toplice.

Pretep in seks

28.12.2012, 15:38

Včasih se ozreš naokoli in nenadoma začneš verjeti, da obstaja nekaj več od tebe. Naključje?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8