Članki

Tako vroče Nine pa že dolgo ne!

26.02.2015, 13:00

Lepa manekenka danskih korenin je v preteklosti že večkrat dokazala, da zna biti seksi in zapeljiva, za to pa ji ni treba pokazati nič kaj preveč. Tokrat je na socialnem omrežju postregla z novo izzivalno fotografijo.

Odslej boste redno čistili naprave!

24.02.2015, 08:10

Mobilni telefoni, pa naj bodo tisti najnovejše generacije ali najstarejši, so pravo leglo bakterij, saj jih odlagamo na najrazličnejše površine, se jih dotikamo z umazanimi rokami, po možnosti še komu posodimo ... Neka raziskava je pokazala, da se na njih najpogosteje pojavlja 10 snovi in bakterij, ki škodijo zdravju.

Eden najbolj spornih oglasov doslej?!

20.02.2015, 09:29

Če so se še nedolgo nazaj zdeli roboti del znanstvene fantastike, se je v zadnjem obdobju pokazalo, da so ti vse bolj vpeti v naše vsakodnevno dogajanje in da si življenja brez njih praktično ne znamo več predstavljati, pa če si to priznamo ali ne. Nedavno je eden izmed oglasov za novega robota v obliki psa izzval velikansko ogorčenje.

Teorija zarote: So Prevca oropali rekorda?!

20.02.2015, 11:25

Na spletu so se pojavila številna namigovanja, da so Norvežani ogoljufali našega vrhunskega skakalca Petra Prevca in da bi moral biti on še vedno nosilec svetovnega rekorda, ki ga je imel sicer v lasti le 23 ur. Kdo je skočil dlje – Prevc ali Anders Fannemel?

To je najmočnejši material na svetu!

19.02.2015, 10:48

Britanski raziskovalci so odkrili, da so zobje prilepka, morskega polžka, ki ga pogosto zamenjamo za školjko, najmočnejši naravni material, kar jih je doslej odkril človek. Prilepkovi zobje so glede na ugotovitve raziskovalcev močnejši od pajkove svile in vseh materialov, ki jih je ustvaril človek.

To o njej razkriva njeno spodnje perilo!

19.02.2015, 11:36

Žensko spodnje perilo pove veliko o njej. Pri tem pa ni pomembna velikost modrčka in hitrost, s katero se slači. Veliko bolj pomembna dejavnika sta barva in material, iz katerega je perilo narejeno. Le pobrskajte po njenem predalu in se prepričajte.

Uganete, s kom so primerjali Tino Maze?!

17.02.2015, 12:30

Da je med vrhunskima smučarkama Tino Maze in Lindsey Vonn obstajalo (in še vedno obstaja) nekakšno rivalstvo, ni nič novega. A ameriški časopis The Atlantic je Tino Maze, našo vrhunsko alpsko smučarko, razglasil za 'najboljšo smučarko vseh časov' in jo s tem postavil pred njihovo veliko zvezdnico.

To so najslavnejši knockouti v zgodovini!

17.02.2015, 10:46

V zgodovini boksa so se odvijale prave epske borbe. A prav posebne so tiste, ki so se končale s knockouti, in prav na te čaka večina boksarskih navdušencev.

Tina Maze o koncu kariere

13.02.2015, 10:11

Naša najboljša smučarka vseh časov Tina Maze je na svetovnem prvenstvu v Beaver Creeku osvojila že dve zlati in eno srebrno medaljo, na veleslalomski tekmi pa zasedla prav tako odlično peto mesto.

Znana Slovenka: golota - ja, pa kaj!

13.02.2015, 10:35

Lepa, uspešna, nadarjena, provokativna. Vse to so lastnosti Katje Ajster, ki jo mnogi poznajo pod vzdevkom Kataya. Simpatična pevka, ki je med drugim posodila glas že številnim risanim junakom in pozirala za Playboy, je spregovorila o njenem novem izzivu – nastopu v oddaji Znan obraz ima svoj glas, dotaknili pa smo se tudi bolj vročih tem ...

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2