Članki

Za nekoga zabava, za drugega tragedija!

27.01.2015, 13:18

Hekerji predstavljajo veliko grožnjo tako poslovnežem, podjetjem, kot tudi posameznikom širom sveta. Le nekaj minut in lahko uničijo vse, kar ste do tedaj imeli – uničijo vašo spletno stran, spletno trgovino, ukradejo vaše podatke, fotografije, zasebna sporočila, se dokopljejo do tajnih državnih dokumentov, kradejo podatke s trdega diska in serverjev in še in še.

Taktika enega najboljših ostrostrelcev vseh časov!

26.01.2015, 10:22

Bil je eden najboljših ostrostrelcev v času Sovjetske zveze. V prvih desetih dneh služenja v Stalingradu je pobil 40 Nemcev, skupno pa naj bi njegovi streli vzeli 225 življenj v času bitke v Stalingradu, med katerimi je bilo kar 11 nasprotnikovih ostrostrelcev. Njegovo ime je Vasilij Zajcev.

Za boljše zdravje rekreativnih športnikov

23.01.2015, 07:55

Prehrana profesionalnih športnikov je zelo specifična, tisti, ki trenirate zgolj rekreativno, pa imate lahko bolj razgiban jedilnik. A kljub temu morate telesu za normalno delovanje zagotoviti nekaj nujno potrebnih hranil.

Zaradi vse nižjih plač stevardese prisiljene v prostitucijo

22.01.2015, 08:58

Plače japonskih stevardes so se tako drastično znižale, da naj bi morale številne svoj mesečni dohodek izboljšati z nudenjem spolnih uslug pilotom. Pri nekaterih letalskih družbah naj bi to že postala stalna praksa, temeljila pa naj bi na dovršeno izdelanem sistemu prepoznavanja potreb pilotov. So njihove plače resnično občutno nižje od plač stevardes po svetu?

Nikoli mu ne pride - samo takrat, ko ...

21.01.2015, 09:56

Živjo, Brane. Jaz imam problem s tem, da mi pri seksu pade in da mi med seksom nikoli ne pride, samo takrat, ko mi ga "zdrka" oz. "povleče"... Ona se je že sprijaznila s tem, ker je nora name, uživa v seksu z mano, vedno mi ponavlja, da ji je najboljše z mano, njej vedno pri vsakem najinem seksu pride ful velikokrat ... samo meni gre na živce to, da uporabljam ta kamagra gel (1x tedensko) (seksama 2-krat tedensko, ker nisva skupaj, pa nič samo seksava) ... ker če seksam, brez tega mi na začetku stoji, pol pa med seksom pade, pa me ful vzburja in vse ... res je tudi to, da se ji totalno posvetim ... nase sploh ne mislim in ne vem, mogoče je tudi zaradi tega? Ali so problemi tudi psihične narave? Verjetno samo ne vem, kako bi jih rešil ... prosim, dajj mi kakšen nasvet, da bom lahko ženske "utrgal" tudi brez kamagre in da bom lahko med seksom doživel orgazem. Teo

26. januar: Približuje se mogočni asteroid!

20.01.2015, 09:40

Šlo naj bi za enega največjih asteroidov, ki bo letel mimo Zemlje. Poimenovali so ga 2004 BL86, njegov premer pa je kar 500 metrov. Mimo Zemlje bo potoval 26. januarja okoli 17.50, od Zemlje pa bo oddaljen 1,2 milijona kilometrov, kar je trikratna razdalja do Lune, poroča Nasa.

Kamera, ki posname vonj!

19.01.2015, 10:23

Verjetno je vsak že velikokrat pomislil, kako lepo bi bilo posneti in za vselej shraniti točno določen vonj – bodisi po domači potici, po parfumu najdražje ... Nekoč znanstvena fantastika z novo napravo postaja resničnost!

Islamski skrajneži z novim grozljivim posnetkom usmrtitve: tokrat streljal otrok!

14.01.2015, 13:57

IS je objavil nov šokanten videoposnetek, ki prikazuje, kako otrok izvede eksekucijo dveh moških. Oba ustreli v glavo. Kot poročajo tuji mediji, naj bi bila moška na posnetku ruska vohuna, ki naj bi delo opravljala v islamski državi.

Orodje so kar natisnili

13.01.2015, 08:29

Posadka Mednarodne vesoljske postaje (ISS) je na posebej izdelanem 3D tiskalniku natisnila raglja ključ, ki so ga nujno potrebovali. Zasnovo za natis so postaji z Zemlje poslali kar preko elektronske pošte, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Slovenska vojska odprodaja

07.01.2015, 14:56

Nedavno je na seznamu najboljših in najbolj mogočnih fotografij preteklega leta na spletni strani Buzzfeed znašla tudi ganljiva fotografija pripadnika Slovenske vojske, na kateri štabni vodnik Rajko Lotrič iz poplavljenega območja v Bosni in Hercegovini rešuje dojenčka. A stanje v Slovenski vojski je vse prej kot idilično ...

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek