Članki

Zaradi te fotografije so nekatere besne!

22.07.2014, 11:32

V želji, da bi objavile najlepši selfie, se slačijo, oblačijo, šobijo ustnice, nastavljajo zadnjice in prsi. A najboljši selfie je že nastal in to davnega leta 1966.

Izstrelili so jo v vesolje, a ob vrnitvi bo zgorela!

17.07.2014, 08:00

Zasebno podjetje Orbital Sciences je v nedeljo v sodelovanju z ameriško vesoljsko agencijo Nasa proti Mednarodni vesoljski postaji (ISS) izstrelilo tovorno raketo s hrano, znanstveno opremo in celo novimi oblačili za telovadbo astronavtov. Raketo antares s kapsulo Cygnus so na njeno tretjo pot do ISS izstrelili z obale Virginije.

Ojoj! Tako ima velikega, da ...

14.07.2014, 15:59

Je bogastvo med nogama zagotovilo večjega ugodja med seksom ali je prej breme? To vprašanje si očitno zastavlja tako veliko moških (pa tudi žensk), da se je dr. Richard Jacobs o tem odločil napisati celo knjigo. A te nikar ne jemljite preveč resno …

Bodo izginili?

09.07.2014, 07:59

Koralni grebeni karibskih otočij bi lahko že čez 20 let izginili zaradi preobsežnega ribolova, ki je razredčil število rib, ki se prehranjujejo s koralami in algami ter tako ohranjajo uravnotežen koralni ekosistem, je v danes objavljenem poročilu razkrila Mednarodna zveza za ohranjanje narave (IUCN).

Takšne rakete človeštvo še ni videlo!

08.07.2014, 07:56

NASA in Boeing sta finalizirala dogovor za projekt, ki naj bi bil vreden kar tri milijarde dolarjev. S skupnimi močmi naj bi se namreč lotili izdelovanja najmočnejše in največje rakete v zgodovini človeštva.

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

Strah in trepet!

02.07.2014, 10:14

Kako zaščitniški so lahko prestrašeni vaščani, priča zgodba iz Mehike. Ko so vaščani slišali, da se v njihovi bližini nahaja 7,6 metrov dolga kača, so pred strahom, da bi kakor koli poškodovala njihove otroke, poprijeli za mačete, kačo poiskali in ji odsekali glavo.

Tina Maze se ne sramuje!

27.06.2014, 13:18

Medtem ko večina slavnih športnikov rada razkazuje svoje imetje in živi na 'veliki nogi', pa naša Tina Maze ostaja skromna in si še danes rada privošči romantično večerjo s plastičnih krožnikov.

Poleti seksamo tako!

26.06.2014, 13:26

Četudi je poletje letni čas kot vsi ostali, v sebi skriva neko drugačno energijo. Sonček, mivka, vročina, morje, dišeče kreme in porjavela telesa v nas namreč predramijo vse čute. Zakaj ne bi tega izkoristili sebi v prid in popestrili svoje spolno življenje?

Nima težav z gledanjem gole hčere!

24.06.2014, 15:54

Slavni igralec Don Johnson je eden redkih, ki se po eni strani veseli premiere prvega dela triloggije 50 odtenkov sive, po drugi pa ne prav posebej. V glavni vlogi v filmu namreč nastopa njegova hči Dakota Johnson, plod njegove ljubezni z Melanie Griffith.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14