Članki

Odkritje, ki pritegne, a ga ne morejo raziskati!

24.04.2015, 07:06

O otoku Severni Sentinel so pisali že leta 1771. Od tedaj je na tamkajšnji obali pristalo kar nekaj ladij, a dandanes domorodci niso veseli obiskov: obiskovalce namesto z odprtimi rokami sprejmejo s kopji in sulicami. A nič čudnega, saj zanje 'moderni' človek ne predstavlja nič drugega kot nevarnost.

V tem se razlikujemo!

23.04.2015, 11:11

Pravijo, da smo moški z Marsa, ženske pa z Venere in ne bi se mogli bolj strinjati. Saj ste že kdaj slišali (že zjutraj) očitek, da zakaj mora vse ona, vi pa ne naredite nič? No, pred vami so trije razlogi, zakaj ima takšen občutek!

Smrčite kot stara lokomotiva? Tukaj je rešitev!

22.04.2015, 11:30

Če ste tudi vi eden tistih, ki vsako noč tako 'žagajo', da daleč okoli njih nihče ne more zaspati brez čepkov v ušesih, potem preberite naslednjih nekaj vrstic, morda vam bo pomagalo.

Mimoidoči so ju opazovali ... 30 minut!

17.04.2015, 14:15

Zaposleni v pisarnah ob parku so sredi belega dne naleteli na nepričakovan prizor: na zelenici v parku se je namreč parček mirno predajal strastem.

Oralni seks? Ja, prosim!

15.04.2015, 10:57

Zdravo. Imam eno vprašanje. S punco sva že nekaj časa par. Večkrat sva že bila pri "blow jobu" in "hand jobu", vendar nikakor ne morem punce privesti do orgazma ... Lahko prosim pomagaš, kako moram, kje točno je SPOT G in kako je najlažje, da jo popeljem do orgazma. Vedno, ko to počneva, je sproščena, tudi jaz sem, vendar me zanima, zakaj ne uspe, sicer pravi, da ji je fajn, pa da paše, ampak do orgazma je še nisem pripeljal. Spolnega odnosa še nisva imela, vendar saj ni to krivo, ali pač? Hvala ti v naprej. LP

Izdelali revolucionarno baterijo?

10.04.2015, 14:55

Znanstveniki so razvili baterijo, katere posebnost je, da je upogljiva, izdelana je iz aluminija, kar bi pomenilo cenejšo proizvodnjo, mogoče jo je hitro napolniti, bila naj bi varnejša od litij-ionske in naj bi bila odlična alternativa sodobnim baterijam.

NASA: V vesolju nismo sami!

10.04.2015, 10:58

Verjetno na našem planetu ni človeka, ki se ne bi vsaj enkrat v življenju vprašal, ali obstaja življenje še kje drugje kot na Zemlji. Predstavniki Nase (National Aeronautics and Space Administration oz. Nacionalna zrakoplovna in vesoljska uprava) so na nedavni konferenci ponudili zanimiv odgovor.

Prepoznajte najbolj nevarne moške bolezni

07.04.2015, 08:41

Kadar govorimo o zdravju, smo sami sebi največji sovražniki. Kajenje, uživanje alkoholnih pijač, nezdrava prehrana, pomanjkanje gibanja, stres … Vse te slabe navade zaradi napornega življenjskega ritma tako med ženskami kot tudi med moškimi naraščajo in močno načenjajo naše zdravje. Poglejmo, katerih bolezni se morajo bati predvsem moški!

Vsa skrivnost je v ... JAJCIH!

03.04.2015, 10:14

Med prazniki se vse vrti okoli šunke, hrena in ... jajc. Resda so v prazničnem obdobju 'popularna' trdo kuhana, kako pa so vam sicer všeč? Britanski znanstveniki trdijo, da naj bi način priprave jajc razkrival naš karakter. Ste nagnjeni k ločitvam? Imate velik spolni apetit? Vse to odslej očitno odkriva majhno, okroglo jajce.

Ko gravitacija dela za vas

01.04.2015, 08:23

Če ste obiskovalec fitnesa ali se redno ukvarjate s telesno vadbo, gotovo že poznate funkcionalno vadbo s trakovi z lastno težo. Tisti, ki še dvomite, ali bi jo preizkusili ali ne, o njenih prednostih preberite v nadaljevanju.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2