Članki

Aplikacija jasno pokaže, ali je soseda prostitutka!

21.04.2014, 08:45

Bi si želeli nekaj spolnih užitkov z neznanko? Pri nas jo boste zaenkrat še morali poiskati v kakšnem bordelu ali nočnem klubu, medtem ko si jo lahko Nemci preko nove mobilne aplikacije naročijo kar na dom.

Da bo vse teklo 'gladko'

18.04.2014, 10:32

Pomlad je čas porok. In če poroka pomeni slovo od samskega stanu in začetek novega poglavja v življenju, pa je (običajno) vikend pred poroko rezerviran za fantovščino in dekliščino. Dan, ki se ga ženini večinoma veselijo, nekateri morda bojijo, ker jih skrbi, na kakšne načine se bodo prijatelji izživljali nad njimi, vsekakor pa je to dan, ki predstavlja strah in trepet številnih nevest. Razlog? Več jih je ...

Kako do hitrejše internetne povezave? Tako!

17.04.2014, 15:40

Odločitev, katero vrsto internetnega dostopa in katerega ponudnika izbrati, je vse prej kot enostavna. Le kako bi bila, ko je vsaka ponudba oglaševana kot najboljša v Sloveniji in se večina uporabnikov še vedno ne spozna na te stvari. A čeprav so morda vse ponudbe na prvi pogled videti enake, so razlike med njimi ogromne. Pa ne le v ceni, temveč tudi v dejanski ponudbi in v tem, ali boste doma deležni tistega, kar boste plačevali.

Na dan je prišla resnica!

08.04.2014, 15:34

Samooklicani 'najboljši lovec na bigfoota na svetu', Rick Dyer, je dolgo trdil, da je našel bigfoota. Po ameriški turneji, na kateri je razkazoval svojo trofejo, je načrtoval še svetovno, kot kaže pa si je premislil. V eni od objav na Facebooku je namreč priznal, da v njegovih trditvah ni samo resnica. "Od tega trenutka naprej bom govoril samo resnico. Nič več laži," je zapisal.

Brez žuželk do manjše porabe goriva

25.02.2014, 08:29

Nemci ne bi bili Nemci, če se ne bi lotili vsake malenkosti. Tokrat so se v želji po večji ekonomičnosti potniških letal, lotili krilatega mrčesa.

Revolucionarni ledolomilec

30.12.2013, 09:30

V finski ladjedelnici gradijo ledolomilca, ki bo ob enakih dimenzijah opravil dvakrat več dela. Kos bo ledeni odeji, debeli do enega metra.

Je to sploh mogoče? Pri nas zagotovo ne!

24.12.2013, 13:20

Ženska je tožila trgovino, ker se je spotaknila in padla čez dečka, ki je mimogrede njen sin, in dobila tožbo. Vlomil je v hišo in tožil lastnike, ker je ostal ujet v njihovi graraži in ja, tudi on je dobil tožbo. No, česa takega pri nas ne boste doživeli, v Ameriki pa je očitno vse mogoče.

Zvezdnica se ne sramuje svojega gozdička

26.11.2013, 07:54

Gwyneth Paltrow je ena izmed mnogih zvezdnic, ki prisegajo na naraven videz kar se tiče urejenosti intimnega trikotnika. Igralka je namreč že pred časom priznala, da se tam spodaj bolj poredko brije, kar pa njenega moža Chrisa Martina prav nič ne moti. Poraščenost je sodeč po najnovejših raziskavah všeč številnim moškim in zato se za njo odloča vedno več pripadnic nežejšega spola.

Ta je najhitrejša na svetu!

18.11.2013, 09:23

Vsi smo že slišali za norce, ki se z rolkami spuščajo po strmih in zavitih cestah. Ob tem dosegajo hitrosti preko 100 km/h, kar pa je v primerjavi s podvigom divjega Avstralca pravi mačji kašelj.

Vse več rakov zaradi okužbe s HPV tudi pri moških!

05.11.2013, 11:08

Okužbe z virusi HPV niso nevarne le za ženske, pač pa naj bi se 30 odstotkov vseh rakov, ki so posledica okužb s HPV, pojavilo pri moških. Strokovnjaki zato menijo, da bi bilo smiselno uvesti programe cepljenja proti HPV tudi za dečke, vprašanje se zastavlja le pri stroškovni učinkovitosti cepljenja celotne populacije.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3