Članki

Kaj dela letalo v Sarinem mednožju?!

16.04.2014, 09:52

Zgodba o Sari, dekletu iz Nizozemske, ki je javnost razburila, ko je v šali na Twitterju objavila fotografijo, na kateri ima v vagino 'zapičeno' letalo American Airlines in s katero je domnevno zagrozila s terorističnim napadom, je končno dobila epilog.

Prva letošnja žrtev morskega psa

08.04.2014, 14:27

Plavanje ob obali avstralske zvezne države Novi Južni Wales je bilo danes usodno za 63-letno žensko, ki jo je napadel velik morski pes, so sporočile avstralske oblasti. Medtem ko sta obalna straža in policija iskali truplo, so reševalci pomagali prestrašenim in pretresenim pričam, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Najslavnejšo navijačico našli zvezano in pretepeno

15.03.2014, 12:53

Rjavolasa Larissa Riquelme, ki je svetovno pozornost pritegnila, ko je bila med svetovnim prvenstvom v nogometu v Južnoafriški republiki razglašena za najbolj seksi navijačico, je bila brutalno pretepena.

Rusi in Ukrajinci pričeli z virtualnimi napadi

10.03.2014, 11:47

V Rusiji in Ukrajini obstaja veliko število nevarnih hekerskih združb. Medtem ko diplomati iščejo načine, kako ublažiti odnos med Rusijo in Ukrajino, da bi se izognili vojni, so hekerji tako že pričeli s cyber napadi na določene spletne strani. Ukrajinci so Ruse že obtožili napada na telekomunikacijski sistem ter prisluškovanja mobilnim telefonom njihovih parlamentarcev.

Pozor, smrtno nevarno!

06.03.2014, 16:27

Podatki Eurostata iz leta 2009 kažejo, da je v Sloveniji v delovnih nezgodah umrlo 26 ljudi, pri čemer niso všteti umrli med delom na črno. Prav tako v statistične podatke niso zajete žrtve poklicnih bolezni, kot so poklicna naglušnost, poklicne dermatoze, poklicne bolezni, povzročene z izpostavljenostjo azbestu, poklicna astma, slikoza, sideroza ter poklicne bolezni kosti in mišic in žrtve bolezni, ki so povezane z delom, kot so na primer stres, bolezni srca in ožilja ...

Grozljiv, doslej še neobjavljeni posnetek napada na Japonsko!

04.03.2014, 08:39

Atomsko bombardiranje japonskega mesta Nagasaki se je odvijalo 9. avgusta leta 1945, na spletu pa se je pojavil nov posnetek, ki prikazuje celoten postopek priprav na napad - od nalaganja bombe na letalo pa do trenutka, ko je ta eksplodirala, Nagasaki zravnala s tlemi in ubila več kot 100.000 ljudi.

To morate vedeti o Krimu!

05.03.2014, 07:51

Ko je bilo že videti, da se situacija po izbruhu demonstracij in krvavih protestov na Majdanu ter odstavitvi predsednika Viktorja Janukoviča v Ukrajini le nekoliko umirja, se je vsa napetost prenesla na Krim, južni del Ukrajine, kjer imajo Rusija, 'padli predsednik' Janukovič in njegova Stranka regij izjemno močno podporo. Z zamenjavo oblasti v Kijevu so namreč vstali krimski Rusi in rusko govoreči krimski Ukrajinci, njim v bran pa je stopil ruski predsednik Vladimir Putin.

Peter Prevc: Boj za rumeno majico se zdaj šele začenja

27.02.2014, 12:41

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc, z dvema kolajnama eden od slovenskih junakov minulih zimskih olimpijskih iger v Sočiju, je na prvi tekmi svetovnega pokala po igrah vnovič stopil na stopničke. V Falunu, kamor se je svetovni pokal spet vrnil po 12 letih, je na torkovi tekmi zaostal le za Nemcem Severinom Freundom.

Slovensko naravno katastrofo povzročil NATO?!

19.02.2014, 08:42

Obstaja na stotine, če ne kar tisoče teorij zarot in mnoge med njimi vključujejo bitja z drugih planetov. In ne nazadnje, vesolje je ogromno. Kaj pa če katera od njih drži?

Umrli med spuščanjem zmajev

17.02.2014, 09:10

V primerjavi s preteklostjo (gladiatorski boji, indijanski nogomet ...), so športni dogodki danes relativno krotki. A ne povsod.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3