Članki

Njeni orgazmi trajajo po 6 ur!

19.12.2014, 13:25

Ženski orgazmi so včasih prava neznanka. Če jih nekatera dekleta doživljajo redno med spolnimi odnosi, so tusi takšne ženske, ki ga ne doživijo nikoli. Ta 30-letnica z nedoživljanjem orgazmov nima težav – nasprotno, orgazmi so zanjo pravo pekel!

Tako so jo slekli na avtobusu!

12.12.2014, 15:07

V Keniji se je pripetil barbarski napad na žensko na avtobusu. In razlog? Imela naj bi prekratko obleko! Posnetek dogodka je pristal na spletu.

'One man band' je zakon!

08.12.2014, 09:41

Čeprav masturbacija še vedno velja za tabu in se marsikdo sramuje priznati, da masturbira, pa je tovrstno početje ne le normalno, ampak celo zdravo. Tako za moške kot tudi za ženske!

Grozljiva napoved: je eksplozija neizogibna?!

01.12.2014, 15:51

Prastara civilizacija na Marsu naj bi izumrla zaradi posledic nuklearnega napada vesoljcev, ki v prihodnosti načrtujejo napad na Zemljo, je prepričan fizik dr. John Brandenburg. Svojo šokantno teorijo je predstavil na letnem srečanju ameriškega združenja fizikov, ki se je odvijalo preteklo soboto v Illinoisu.

Napad na WTC s popolnoma nove perspektive!

01.12.2014, 15:41

Čeprav je od terorističnega napada na newyorški WTC minilo že dobrih 13 let, na plan še vedno prihajajo posamezni posnetki in fotografije, ki prikazujejo nesrečni dogodek. Tokrat se je v medijih pojavila doslej še neobjavljena fotografija, posneta iz letala, ki se je ravno pripravljalo na vzlet z letališča Newark.

Ojoj, kakšne grožnje!

13.11.2014, 15:50

Po tem, ko so julija letos policisti aretirali moškega, ki je pevko Rihanno zasledoval in ji poslal tri na roko napisana grozilna pisma, mu je newyorško sodišče prisodilo prepoved približevanja pevki.

Ojoj, kako je zlorabila moževega prijatelja!

07.11.2014, 09:05

31-letna ženska je vlomila v hišo, se slekla in se po stopnicah povzpela v spalnico, kjer je spal prijatelj njenega soproga, ter ga pričela oralno zadovoljevati.

Šokantna resnica o duhovih

30.10.2014, 14:30

Zgodbe, po katerih so posneti filmi, kot so Blairwitch project, Amityville in še nekateri drugi, slonijo na resničnih dogodkih, a koliko je podobnosti med njimi in resničnimi pričevanji?

Premirje v Ukrajini samo farsa?!

22.10.2014, 12:58

Nekaj več kot mesec dni je minilo od takrat, ko so v Minsku proruski uporniki in ukrajinska vojska podpisali uradno premirje. Približno mesec dni sta sprti strani dogovor bolj ali manj spoštovali, sedaj pa je, kot kaže, spet vse po starem, kar najbolj seveda skrbi civilno prebivalstvo.

Obdelaj jo grobo!

21.10.2014, 11:55

Pozdravljen, Brane! Imam eno vprašanje, in sicer prosil bi te za nasvet, kako punci ustreči, ker si v postelji želi bolj aktivno oziroma grobo avanturo. Uživa v tem, ko se upira ter govori, da ji je všeč, ko zgleda, kot da jo v to sam silim. In zdaj je vedno tako, mene nič ne moti, ampak me nekako zanima, kako še vse bolj popestriti, ker je rekla, da hoče še bolj grobo. Prosil bi te za par nasvetov, če jih veš, ker res ne vem, kako se naj tega lotim (med trenutnim seksom je že veliko grizenja ter grobega grabljenja). Hvala že vnaprej! Grob mucek

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek