Članki

Hodil je s štirimi hkrati, kar je sledilo, vas bo šokiralo!

30.03.2015, 08:31

Štiri dekleta so ugotovila, da si delijo istega moškega. Pravico so vzele v svoje roke in se mu združeno maščevale, pri tem pa krepko prestopile mejo.

Vdrla v razred in pretepla učiteljico: na splet pricurljal posnetek!

27.03.2015, 11:39

Sredi učne ure se je zgodil krut napad na učiteljico vpričo učencev, in sicer se je prevarana 35-letnica s pestmi spravila na 3 leta mlajšo učiteljico.

ISIS: Na spletu priročnik za teroriste!

27.03.2015, 12:45

"Živijo, svet, tukaj sem, da predam sporočilo. Islam ni terorizem in prenehajte z ubijanjem muslimanov po svet," so besede, ki so v torek zjutraj pretresle rimske občinarje.

Črn dan za oboževalce!

26.03.2015, 14:57

Britanska televizija BBC ne bo obnovila pogodbe z voditeljem Jeremyjem Clarksonom zaradi njegovega fizičnega obračuna s producentom, so danes objavili na svoji spletni strani. Generalni direktor BBC Tony Hall je dejal, da te odločitve ni sprejel zlahka, a da je Clarkson "prestopil mejo" in da "ni opravičila za to, kar se je zgodilo v tem primeru".

Tragično: Zakaj so morale umreti tri manekenke?

24.03.2015, 08:45

Pri belem dnevu so neznanci sredi nadvoza ustavili srebrnosiv kombi. 28-letna Alma Mariela Ordóñez Vargas, 21-letna Madelyn Ramírez Zambrano in leto mlajša Blanca Alejandra Velásquez Mejía so morale nemudoma izstopiti in se uležti na asfaltirana tla. Nato so se slišali streli ...

Šokanten posnetek srednješolcev!

19.03.2015, 11:26

Metanje papirčkov v glavo, žalitve, udarci ... to je le del tega, kar so srednješolci v italijanskem mestu Conegliano počeli nemočnemu učitelju.

Pricurljalo dokazno gradivo!

19.03.2015, 10:24

Skromno bivališče, izdelano iz blata in kamna na hribovitem področju Afganistana Tora Bora, v notranjosti kalašnikov in številni zemljevidi ... To naj bi bil kraj, kjer se je skrival nekdanji voditelj Al Kaide Osama bin Laden. Ameriški mediji so objavili doslej neobjavljene fotografije njegovega skrivališča.

To so bili najboljši gladiatorji v zgodovini!

18.03.2015, 13:36

Gladiator, beseda izvira iz latinske besede gladius – meč, je bil v osnovi oboroženi bojevnik, ki je zabaval občinstvo v času Rimske republike in Rimskega imperija, čeprav naj bi se po nekaterih podatkih pojavili že prej. Surovi spopadi so potekali med možmi, pa tudi proti divjim živalim in obsojenim kriminalcem.

Sara ga obdeluje na vse možne načine, toda ...

16.03.2015, 08:52

Brane, živjo! Ker iskreno povedano nimam več idej za reševanje svojega problema, sem se spomnila nate, morda dobim kak kvalieten "hint" iz tvoje strani. Si ne le moški, ampak več kot očitno obvladaš predmetno tematiko. Moj problem: svojega fanta ne morem pripraviti do orgazma z oralnim seksom. Večkrat gledam kakšne vroče filmčke in zelo me vzburjajo prizori, ko tipu "pride" ob oralnem seksu. Domnevam, da je 'filing' čisto drugačen kot pri običajnem seksu. Meni to nekako ne uspe oziroma bolje rečeno "nama" ne uspe. Karkoli počnem z rokami, usti, jezikom, nikakor ne morem mojega vzburiti do te meje, da bi mu ob tem prišlo. Imaš morda zame kakšen recept? Najlepša hvala!

Po nekaj dneh v šovu že seks pred kamerami!

15.03.2015, 13:04

V Srbiji so začeli predvajati šov 'Pari', v katerem kamere 24 ur na dan snemajo 12 parov, ki bivajo skupaj v eni hiši. Prvi odzivoi javnosti so vse prej kot pozitivni.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2