Članki

Testirali protivirusne programe, tukaj so rezultati!

15.04.2015, 10:56

Izbira ustreznega protivirusnega programa je še kako pomembna, če se želimo zaščititi pred nepridipravi. Potrošniške organizacije so preverile 18 zbirk, ki poleg protivirusnega programa za zaščito uporabljajo tudi požarni zid. Zanje so odšteli od 37,46 do 105 evrov, med preizkušenimi so tudi štiri brezplačne zbirke. Rezultate so predstavili na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije.

Odkrili gen, ki povzroča agresijo?

14.04.2015, 08:17

Nasilno vedenje in spolno nadlegovanje ni kriminalno dejanje, le zato ker tako pravi zakonodaja, ampak je tudi z moralnega vidika nedopustno. A nova raziskava kaže, da je za to krivo ne le okolje, v katerem nekdo odrašča, oziroma vpliv družbe, temveč naj bi imeli ti posamezniki, ki to počnejo, to določeno že v genetskem zapisu.

Plačal 100 evrov, da bi jo ovohaval, nato pa ...

14.04.2015, 09:47

Dokazov, da naj bi jo spolno zlorabil, ni, vseeno pa je 50-letnega moškega ženska prijavila, ker naj bi presegel njun dogovor. In kako je odločilo sodišče?

To so najbolj brutalne cestne tolpe

08.04.2015, 13:22

Mladostniki, večina je brez izobrazbe, službe in prave perspektive, ki jih večkrat zbliža tudi sovraštvo do drugih ras ali skupin, iščejo varnost pri enako mislečih in tako nastanejo cestne tolpe.

Mož, ki bi danes praznoval 200 let!

01.04.2015, 11:29

Knez Otto Eduard Leopold von Bismarck-Schönhausen, je bil nemški (pruski) diplomat in politik, eden najbolj prodornih v 19. stoletju. Prizadeval si je za združitev Nemčije pod okriljem Prusije, krepitev in nato načrtoval širitev nemškega cesarstva. Zaradi brezkompromisnega pristopa reševanja političnih težav in avtoritativnosti v parlamentu si je prislužil vzdevek 'železni kancler'. Letos na 1. april mineva točno 200 let od njegovega rojstva.

Bralka o aferi z znanim Slovencem

01.04.2015, 08:48

Pozdravljen Brane, na vas se obračam v upanju, da bom dobila kakšen dober nasvet, kaj narediti in sicer, moj "problem" je takšen: Pred slabima dvema mesecema sem se zapletla čisto nenačrtno s fantom, ki je tudi bolj medijsko izpostavljen in se imela noro lepo z njim, dokler je trajalo .. Ampak problemček nastane tu, da takrat, ko sva midva začela vse skupaj, je bil on samski samo dober mesec, s prejšnjo partnerko pa je bil v zvezi cca. eno leto ... in razšla sta se po njegovih besedah zaradi tega, ker nista imela nobenih skupnih ciljev in ga je vse skupaj preveč utrujalo. Prejšnji teden so se pa iznenada prekinili najini stiki, nakar mi je po dveh dneh povedal, da je znova z bivšo punco in da morava stike prekiniti, ker enostavno on tega ne počne tako ... Zdaj pa enostavno ne vem, kaj naj si mislim, se bo še kdaj vrnil ... mu je to, da je bil z menoj, sploh kaj pomenilo?? Zavrtel mi je glavo, kot mi ni še noben moški, in če se še toliko trudim, ga pogrešam in ne morem nehat misliti na njega ... kaj narediti?

Hodil je s štirimi hkrati, kar je sledilo, vas bo šokiralo!

30.03.2015, 08:31

Štiri dekleta so ugotovila, da si delijo istega moškega. Pravico so vzele v svoje roke in se mu združeno maščevale, pri tem pa krepko prestopile mejo.

Vdrla v razred in pretepla učiteljico: na splet pricurljal posnetek!

27.03.2015, 11:39

Sredi učne ure se je zgodil krut napad na učiteljico vpričo učencev, in sicer se je prevarana 35-letnica s pestmi spravila na 3 leta mlajšo učiteljico.

ISIS: Na spletu priročnik za teroriste!

27.03.2015, 12:45

"Živijo, svet, tukaj sem, da predam sporočilo. Islam ni terorizem in prenehajte z ubijanjem muslimanov po svet," so besede, ki so v torek zjutraj pretresle rimske občinarje.

Črn dan za oboževalce!

26.03.2015, 14:57

Britanska televizija BBC ne bo obnovila pogodbe z voditeljem Jeremyjem Clarksonom zaradi njegovega fizičnega obračuna s producentom, so danes objavili na svoji spletni strani. Generalni direktor BBC Tony Hall je dejal, da te odločitve ni sprejel zlahka, a da je Clarkson "prestopil mejo" in da "ni opravičila za to, kar se je zgodilo v tem primeru".

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2