Članki

Ujemite nepozabne božične trenutke

22.12.2014, 07:52

Bliža se prednovoletni čas, zagorele bodo lučke, okrasili bomo novoletne jelke. S Canonovimi fotoaparati in objektivi boste ujeli te čarobne trenutke.

Slovenske gasilke vroče kot še nikoli!

22.12.2014, 10:07

Gasilski koledarji so nekoč vključevali za prebivalce najbolj nujne podatke – v bistvu so bili to setveni koledarji z zapisom krstnih imen, manjkal pa ni niti zapis, v kakšnem položaju je luna. Fotografije so bili bolj ali manj utrinki njihovega dela. Dandanes so koledarji velika promocijska poteza, zato ni nič nenavadnega, da sledijo svetovnim trendom, in tako tudi slovenski gasilci vse pogosteje izdajajo malce drugačne – razgaljene koledarje!

Bližajo se prazniki ... Kaj ji kupiti?

03.12.2014, 13:02

Kupovanje daril za številne moške že samo po sebi predstavlja zapleten projekt, kaj šele kupovanje darila za boljšo polovico – in to decembra! Kako izbrati pravo darilo zanjo in kaj sploh kupiti?

'Zaščita glave', vredna 15.280 evrov

03.12.2014, 12:49

Če si že lastite ultra drage ročno izdelane smuči Nezza in če vam za popolno smučarsko odpravo manjka samo še stilsko usklajena čelada, potem je Crystograph Bogner prava izbira za vas.

Podarite ji zaročni prstan!

03.12.2014, 12:48

Poleg nakupa stanovanja in avtomobila je zaročni prstan verjetno ena najpomembnejših investicij v našem življenju. A za veliko moških je vstop v zlatarno vse prej kot lahek. Po glavi jim namreč roji na tisoče dvomov: kakšnega izbrati, kako velik naj bo, koliko naj bi zapravil zanj in podobno. Pa je to res tako zelo pomembno?

Lotite se premišljeno!

03.12.2014, 12:26

December je že v polnem teku in marsikdo že razmišlja o snegu. Čeprav je večina ljudi nad pobeljenimi pobočji navdušena, pa se mnogi zavedajo, da bele plasti na dvorišču pomenijo le eno: kidanje, kidanje in kidanje. Če se ne gibate redno in to počnete le, ko morate – na primer ko kidate sneg –, je pomembno, da se ne zaženete v kup snega kot največji športniki. Preberite nekaj nasvetov, kako se izogniti poškodbam!

Idealna rešitev za moške, ki ne znajo zadovoljiti ženske

01.12.2014, 08:45

Na trg prihaja nov vibrator, ki pa ne bo postal le najboljši prijatelj osamljenih gospodičen v dolgih nočeh, pač pa se ga bodo razveselili tudi številni predstavniki moškega spola, predvsem tisti, ki nikakor ne morejo ali ne znajo zadovoljiti svoje najdražje.

'Povprečno ne zasluži hvale, nagrajuje se nadpovprečno!'

26.11.2014, 16:00

Kuharji so tisti, brez katerih bi bilo naše življenje precej bolj monotono. So tisti, ki jih redko spoznamo, a brez njih skorajda ne moremo. Pogovarjali smo se z Markom Pavčnikom, kuharskim mojstrom, možem, očetom, poslovnežem, ki skupaj s sporogo vodi svojo gostilno Pavus na gradu Tabor v Laškem.

In naučil se je nekaj novega ...

24.11.2014, 10:22

Nemško zvezno sodišče v Karlsruheju je razsodilo, da mora dražitelj, ki je sprva na spletni dražbi na portalu Ebay poskušal prodati svoj avtomobil, a je nato ponudbo prekinil, najvišjemu ponudniku plačati odškodnino. Ponudnik je dražitelja tožil za vrednost avtomobila, ki znaša 5250 evrov.

Napotki, da bo vaša ura 'živela' dlje!

18.11.2014, 10:28

Če ste navezani na svojo uro in želite, da bi vam čim dlje služila, potem si preberite nekaj nasvetov, ob upoštevanju katerih se vam še lep čas ne bo treba posloviti od nje!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek