Članki

Legende se poslavljajo z ulic

03.07.2014, 08:26

Privlačni staromodni ameriški avtomobili so z leti postali zaščitni znak havanskih ulic so znani po vsem svetu, a kot kaže znajo kultni avtomobili iz petdesetih let, kmalu povsem izginiti. Prenova zakona o uvozu in prodaji avtomobilov bo Kubancem namreč dovolila nakup novejših, sodobnejših jeklenih konjičkov.

Twitter v akciji

02.07.2014, 08:31

Družbeno omrežje Twitter še naprej krepi svoj oglaševalski portfelj, tokrat z nakupom ameriškega podjetja Tapcommerce, ki razvija rešitve za usmerjeno oglaševanje. Podjetji vrednosti posla nista razkrili, po poročanju časnika Wall Street Journal pa naj bi se gibala okoli 73 milijonov evrov.

V katero smer bo šla tehnologija?

01.07.2014, 09:56

Nova generacija prenosnih račinalnikov in tablic bo še tanjša in še lažja, imeli bodo zmogljivejše procesorje in brezžično polnjenje, namizni računalniki pa se bodo prav tako povezovali brezžično. Katere novosti so še na vidiku?

Še en japonski električni 'čudež'

11.06.2014, 10:05

Japonski Nissan je danes predstavil novi električni avtomobil. Gre za drugi tovrstni Nissanov izdelek, za razvoj pa so se v japonskem podjetju odločili kljub skromni dosedanji prodaji njihovih leafov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Zgradili bodo lastno satelitsko omrežje!

04.06.2014, 10:45

Ameriški tehnološki velikan Google naj bi načrtoval izgradnjo lastnega satelitskega omrežja, ki bi z internetnim signalom pokrilo področja brez ustrezne infrastrukture. Omrežje naj bi bilo sestavljeno iz 180 majhnih satelitov, celoten projekt pa naj bi bil vreden okoli milijardo dolarjev, poroča časnik The Wall Street Journal.

Ko se obračajo milijoni in milijarde ...

02.06.2014, 15:04

Tri milijarde dolarjev vreden prevzem podjetja Beats Electronics s strani ameriškega Appla je eden največjih poslov v zgodovini ameriškega tehnološkega sektorja. V nadaljevanju objavljamo še nekaj drugih večjih prevzemov, razvrščenih po vrednosti.

Jabolčne slušalke za 3 milijarde

30.05.2014, 09:15

Ameriški tehnološki velikan Apple se je odločil za svoj doslej največji nakup. Za tri milijarde dolarjev bo do konca oktobra prevzel vodilnega proizvajalca slušalk višjega cenovnega razreda in ponudnika spletne glasbene storitve Beats Electronics, ki ga vodita raper Dr. Dre in glasbeni producent Jimmy Iovine.

Bi odšteli toliko zanj?

30.05.2014, 09:14

Vsi vemo, da nakup avta ne pomeni nikakršne investicije, ki bi se nam z leti obrestovala, kajti avtomobili z leti le izgubljajo vrednost, na koncu pa ga le s težavo prodamo, običajno pod ceno, da bi lahko kupili novega. No, a vendar ni z vsemi avtomobili tako. Ne, če kupujete legendo.

Toliko jih še nismo videli na kupu!

28.05.2014, 08:28

Nova glasbena uspešnica skupine Vengaboys bo zagotovo imela veliko oboževalcev, predvsem zaradi njenega zelo vroooočega videspota, v katerem kar mrgoli golih prsi.

Vedno je utrujen, ko seksata pa mu pade po dveh minutah

22.05.2014, 14:31

Živijo! Imam vprašanje, ker ne vem, kaj naj. Stara sem skoraj 18 let, moj fant pa 25. Včasih sva seksala vsakič, ko sva se videla, torej skoraj vsak dan. Zdaj živiva že 3 mesece skupaj in sploh ne seksava tako pogosto. Ima namreč probleme z ejakuacijo. Jutranjega "dviga" nima, to pa zaradi uporabe steroidov. Odkar jih je nehal jemati, se je njegovo hormonsko ravnovesje porušilo. Ne vem, kaj naj. Pravi, da se mu sploh ne "lušta". Zvečer je vedno zaspan, ne glede na to ali ima naslednji dan službo ali pa ne. Še takrat, 2x na teden, ko se zgodi, da seksava, vse skupaj traja 5 minutk, potem pa mu kar pade. Zaradi moje nizke samozavesti, imam občutek, da nisem dovolj "seksi", čeprav pravi, da sem TOP. Šel je k zdravniku, ki ga je napotil k urologu, in ta k zdravniku za hormone, pri katerem je najkrajša čakalna doba pol leta. Šel je na raziskave, izvide naj bi dobil domov v roku enega tedna, a od tega je že 4 mesece, pa nič. Mogoče poznaš kakšen način, kako se to pozdravi brez zdravniške pomoči? Mogoče veš, kaj lahko jaz naredim, da si me bo želel, in da bo trajalo dlje? Problem je tudi to, ker zadnje čase imava veliko stvari in skrbi, in sva pod stresom. Ko je on pod stresom, mu takoj "pride", torej v 3-4-5minutah, meni pa sploh ne tako hitro. Jaz sem ravno v letih, ko me najbolj "razganja". Potrebna sem zjutraj, po obrokih, popoldne, ko že ležim ob njem ... Zvečer, ponoči ... Za popestritev sva kupila dildo in vibrator, ki pa mi, iskreno, ni tako všeč. Paše mi in vse je super, ampak imam tak čuden občutek v glavi. Nekako pogrešam svojega fanta, rada bi njega čutila. Tudi 'cartava' se nič več ne ... Ne vem, kaj naj naredim. Njemu ne pomaga viagra, zdravniki mučkajo. .. Kako naj rešiva njegov problem, da bo spet stal, in bo zmožen konkretnega daljšega seksa? In kaj naj jaz, kako naj se pomirim, da ne bom neprestano čutila potrebe? Najlepša hvala! Porednica :*

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14