Članki

Tudi vam ni več do seksa? Morda je krivo ...

26.01.2015, 10:08

Se tudi vam dogaja, da vam v določenem obdobju preprosto ni do seksa, čeprav bi lahko še nedolgo tega seksali kjer koli in kadar koli? Vzrok je lahko tako psihičnega kot tudi fizičnega izvora.

Za boljše zdravje rekreativnih športnikov

23.01.2015, 07:55

Prehrana profesionalnih športnikov je zelo specifična, tisti, ki trenirate zgolj rekreativno, pa imate lahko bolj razgiban jedilnik. A kljub temu morate telesu za normalno delovanje zagotoviti nekaj nujno potrebnih hranil.

Ni treba, da je tako!

16.01.2015, 09:07

Za svež, eleganten in urejen videz potrebuje pravi moški vsakodnevno britje, ki je za marsikoga prava nočna mora. Res da utegne biti včasih boleče in da lahko precej razdraži kožo, a prav zato se je priporočljivo držati nekaterih osnov britja. Tako bodo dlake odstranjene, koža pa gladka in pomirjena.

Se sploh zavedate, kaj vse tvegate?

23.12.2014, 13:06

Smučarska sezona prinaša veliko veselja, žal pa tudi številne padce in posledično poškodbe, katerim sta izpostavljena predvsem kolenski in ramenski sklep, v manjši meri pa tudi glava, hrbtenica in konec koncev celo notranji organi. A z malce previdnosti in znanja se marsikateri poškodbi lahko izognete.

Posnetki in še enkrat posnetki ...

24.12.2014, 07:40

V prazničnem prednovoletnem času si vsak želi biti s svojimi bližnjimi, skupaj z njimi postaviti novoletno smrečico, peči piškote, se z njimi veseliti in deliti te prelepe trenutke. Kaj pa, če te možnosti nimate, ker ste bodisi na službeni poti bodisi iz drugih razlogov prislijeni ta čas preživeti drugje, daleč stran od bližnjih?

Ujemite nepozabne božične trenutke

22.12.2014, 07:52

Bliža se prednovoletni čas, zagorele bodo lučke, okrasili bomo novoletne jelke. S Canonovimi fotoaparati in objektivi boste ujeli te čarobne trenutke.

Slovenske gasilke vroče kot še nikoli!

22.12.2014, 10:07

Gasilski koledarji so nekoč vključevali za prebivalce najbolj nujne podatke – v bistvu so bili to setveni koledarji z zapisom krstnih imen, manjkal pa ni niti zapis, v kakšnem položaju je luna. Fotografije so bili bolj ali manj utrinki njihovega dela. Dandanes so koledarji velika promocijska poteza, zato ni nič nenavadnega, da sledijo svetovnim trendom, in tako tudi slovenski gasilci vse pogosteje izdajajo malce drugačne – razgaljene koledarje!

Bližajo se prazniki ... Kaj ji kupiti?

03.12.2014, 13:02

Kupovanje daril za številne moške že samo po sebi predstavlja zapleten projekt, kaj šele kupovanje darila za boljšo polovico – in to decembra! Kako izbrati pravo darilo zanjo in kaj sploh kupiti?

'Zaščita glave', vredna 15.280 evrov

03.12.2014, 12:49

Če si že lastite ultra drage ročno izdelane smuči Nezza in če vam za popolno smučarsko odpravo manjka samo še stilsko usklajena čelada, potem je Crystograph Bogner prava izbira za vas.

Podarite ji zaročni prstan!

03.12.2014, 12:48

Poleg nakupa stanovanja in avtomobila je zaročni prstan verjetno ena najpomembnejših investicij v našem življenju. A za veliko moških je vstop v zlatarno vse prej kot lahek. Po glavi jim namreč roji na tisoče dvomov: kakšnega izbrati, kako velik naj bo, koliko naj bi zapravil zanj in podobno. Pa je to res tako zelo pomembno?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek