Članki

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Tudi ta vikend bo dišalo po motorjih!

17.04.2015, 11:42

Valentino Rossi v začetku letošnje sezone dirka, kot bi bil prerojen. Po dveh dirkah v elitnem razredu moto GP vodi v skupnem seštevku, pogodbo pa ima sklenjeno le do konca leta 2016.

Posnetek, ki ga ne boste nikoli pozabili!

17.04.2015, 09:43

Ste že doživeli kaj takšnega, za kar obžalujete, da niste posneli? Morda kakšna nenavadna dogodivščina v naravi? Adrenalinska izkušnja? Prometna nesreča? Če ste vsaj enkrat odgovorili z 'da', potem zagotovo potrebujete športno kamero! Še posebej, če ste ljubitelji kolesarjenja, vožnje z motornimi kolesi ali skuterji! Pred vami je nekaj napotkov, na kaj morate biti pozorni pri nakupu!

Ko vaše posnetke vidi ves svet ...

13.04.2015, 11:56

Sicer je najbolj preprosto, če napravo samo priključite in pričnete uporabljati, a zamenjava gesla naj bo prva stvar, na katero nikakor ne smete pozabiti!

Pripravite se na prvo vožnjo!

07.04.2015, 13:14

Motoristična sezona že trka na vrata in marsikateri motorist se je že podal na prvo vožnjo. A preden dobro poženete in nagnete svojega jeklenega konjička, se prepričajte, ali so razmere za to primerne in da ste ustrezno pripravljeni.

Zanimiva naključja, ki so na robu verjetnega

31.03.2015, 08:08

Nekateri ljudje ne verjamejo v usodo in naključja in pravijo, da so naključja zgolj skrbno načrtovane akcije drugih, 'nevidnih' ljudi, o katerih se nam niti ne sanja.

One so glavna atrakcija!

21.03.2015, 05:42

Brnenje motorjev, divja prehitevanja, nagibanja v ovinkih in vroča dekleta ... Da, pred nami je nova sezona moto GP!

Ta je bil prvi med vsemi!

18.03.2015, 14:00

Raziskovanje zgodovine avtomobila se lahko spremeni v prav velikanski projekt. Lastniki avtomobila Chevrolet Camaro iz leta 1966 so se lotili raziskovanja in ugotovili, da je njihov avto pravzaprav prvi primerek tega modela, ki je bil izdelan na svetu.

(Skoraj) vse, kar morate vedeti o električnem avtomobilu!

13.03.2015, 06:43

Okolju prijazna tehnologija je nekaj, k čemur teži razvoj na vseh področjih in avtomobilizem ni izjema. Električni avtomobili vztrajno rušijo meje in z novimi produkti podjetja na cestišča pošiljajo vse bolj zmogljiva električna vozila.

Sanje vsakega moškega?

03.03.2015, 11:08

»Motošport je v Audijevih genih,« je dejal prof. dr. Ulrich Hackenberg, član Audijevega odbora za tehnični razvoj. »Z novim R8 naši inženirji na cesto prinašajo akumulirane dirkaške tehnike, /.../ novi R8 V10 Plus pa je najmočnejši in najhitrejši serijsko proizvedeni Audi vseh časov.« Šlo naj bi torej za pravi serijski dirkalnik, ki naj bi zadovoljil še najbolj zahtevne voznike in ljubitelje hitrih avtomobilov.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2