Članki

Tudi vam ni več do seksa? Morda je krivo ...

26.01.2015, 10:08

Se tudi vam dogaja, da vam v določenem obdobju preprosto ni do seksa, čeprav bi lahko še nedolgo tega seksali kjer koli in kadar koli? Vzrok je lahko tako psihičnega kot tudi fizičnega izvora.

Kako ji namigniti, naj shujša?!

05.01.2015, 09:50

So bili prazniki bolj aktivni za mizo kot kje drugje? Ste opazili, da se zadnje čase vaša najdražja nenadzirano nažira in da se ji to že pozna na kritičnih mestih? Morda je nekoliko bolj zabuhla v obraz, pa še kavbojke so ji pretesne, a si tega ne želi priznati?

Policisti na nogah: Na splet pricurljali posnetki seksa v predoru!

02.01.2015, 12:49

V Rusiji je javnost nedavno močno razburilo početje dveh zaljubljencev, ki sta se užitkom predala kar v enem izmed predorov zavarovanega dela ruskega metroja.

Ko korenjak preprosto ne uboga ...

02.01.2015, 13:33

Živijo, Brane! Najprej vse pohvale za rubriko, sedaj pa moj problem. S punco sva skupaj približno leto in pol, je pa to razmerje na daljavo, zelo se razumeva in imava skupne poglede na prihodnost, v seksu pa nama ne gre najbolje. Pred njo sem imel grozno zvezo, ki je trajala tri leta, edino, kar je bilo pozitivno, pa je bil seks, saj sva se s partnerko resnično ujela. Nato sem imel se nekaj seksualnih izkušenj, ki pa niso bile ravno uspešne, saj je moj korenjak zatajil. Kot rečeno, sem nato spoznal trenutno partnerko, vendar na začetku nisem in nisem mogel imeti prvega seksa z njo, skratka imava obdobja, ko je vse ok, se pa večkrat zgodi, da nimam erekcije, oziroma je ta bolj mlahava. Punca je res super, saj me razume in mi stoji ob strani, ampak oba bi si želela, da bi stvari v postelji štimale, kar bi najino zvezo naredilo se popolnejšo. Po nasvetu zdravnika sem poizkusil viagro, ki pa ni prinesla zelenega učinka, ter obiskal psihologa, ki je mnenja, da je vse to posledica prejšnje zveze. Res sem obupan, saj sem mlad fant in se ustrašim pred vsakim seksom, zato večkrat niti ne poizkušam in iščem izgovore, da se seksu dejansko izognem. Prosim Brane pomagaj, sem v zelo neprijetni situaciji, tako da bi mi vsako mnenje zelo pomagalo. Hvala!

Ekshibicionizem brez primere!

12.12.2014, 15:17

Je za motoristične navdušence lahko še kaj bolj razburljivega od dobre dirke v MotoGP? Če ste v dvomih, ne smete zamuditi dirke z brezkompromisnim prehitevanjem in vožnje 'po robu'!

Vstopi skozi 'zadnja vrata' – neobremenjen!

10.12.2014, 08:49

Dobro spolno življenje zahteva odgovorna in zrela partnerja. Med vsemi spolnimi praksami analni seks še vedno velja za tabu, ob katerem je marsikomu neprijetno, nekateri pa imajo velikanske predsodke, čeprav ga po raziskavah sodeč prakticira okoli četrtina spolno aktivnih žensk. A za partnerja, ki tovrstne odnose prakticirata, analni seks pomeni posebno izkušnjo, ki ju še dodatno poveže.

Grozi ji obsojeni morilec!

12.12.2014, 14:27

Obsojeni morilec O.J. Simpson pozna Kim Kardashian že od rojstva, saj je prijateljeval z njenima staršema. Kot poročajo ameriški mediji, je nekdanji nogometaš popolnoma obseden z njo. Je Kim v nevarnosti?

Idealna rešitev za moške, ki ne znajo zadovoljiti ženske

01.12.2014, 08:45

Na trg prihaja nov vibrator, ki pa ne bo postal le najboljši prijatelj osamljenih gospodičen v dolgih nočeh, pač pa se ga bodo razveselili tudi številni predstavniki moškega spola, predvsem tisti, ki nikakor ne morejo ali ne znajo zadovoljiti svoje najdražje.

'Povprečno ne zasluži hvale, nagrajuje se nadpovprečno!'

26.11.2014, 16:00

Kuharji so tisti, brez katerih bi bilo naše življenje precej bolj monotono. So tisti, ki jih redko spoznamo, a brez njih skorajda ne moremo. Pogovarjali smo se z Markom Pavčnikom, kuharskim mojstrom, možem, očetom, poslovnežem, ki skupaj s sporogo vodi svojo gostilno Pavus na gradu Tabor v Laškem.

Rad bi se je znebil, a ne ve, kako ...

11.11.2014, 08:21

Zdravo Brane! Sem reden bralec tvoje rubrike in mi je zelo všeč! No zdaj pa na problem, sploh ne vem, kako bi ti ga razložil...star sem 17 let, imel sem punco eno leto, nato sva se razšla, ker se še jaz nisem "znorel". Pred njo sem bil takšne bolj sramežljive sorte. In ja, potem sem dobil željo po tem in sem jo pustil, da bi se znorel...no sedaj pa "norim" po klubih pa ena tu pa ena tam pa se nabere pa se razve pa se govori...zdaj pa sem spoznal eno punco, ki me je na prvi pogled čisto prevzela in pač malo "bluzima" nič seksa pa tega, ker je še devica, pa koliko vidim še bo nekaj časa, ker ko želim odpret recimo temo na to, je sploh nič ne zanima, pa še totalno je nekomunikativna in me to vse moti, pa ne vem kak bi ji povedal, ker punca se je navezala na mene, jaz pa na njo, ne ker mam svoje "pogoje" in eden izmed teh je da se mam kaj z njo za pogovarjat, ker sem zelo odprt človek. In me zanima, kaj naj naredim, ker po eni strani bi rad, da se spremeni, po drugi pa bi se je rad grdo rečeno "znebil", vendar je nočem prizadeti, ker nisem take vrste tip, ker vem kako je, če te kdo prizadene, ko ga imaš rad... tako da kako ji naj povem, da ne gre to tak dalje..hvala za odgovor!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek