Članki

Vau! Taka je bila nekoč, danes pa ...

22.07.2014, 15:25

Dekle na fotografiji si je kariero ustvarilo v rdečih kopalkah, nato je krasila številne naslovnice moških revij, s svojimi bujnimi silikonskimi oblinami pa je postavila nove smernice v svetzu estrade ... Se vam že svita, kdo je dama na fotografiji?

Ojoj! Ta pa je neroden pri seksu!

22.07.2014, 07:56

Pozdravljeni! Imam problem. Po nekaj bedakih sem spoznala super fanta. Odlično se razumeva imava podobne interese ter podobno razmišljanje in res ga imam rada ter želim z njim zgraditi zvezo za vse življenje, saj takega človeka res še nisem spoznala in ne vem, če je kje še tako super fant. Skupaj sva kak mesec in začela sva s seksom, ampak on sploh ne zna seksat! Sliši se čudno, ampak je resnično ... Nikoli me ne zadovolji in glede na seks, ki sem ga imela v prejšnjih zvezah, je ta čisto zanič. Ne paše mi z njim in zelo je neroden ... Ne upam mu tega povedat, ker sploh ne vem kak naj začnem temo in ne vem če bo lahko spremenil svoj 'način' seksa oz. to svojo nerodnost ... Ne vem sploh, kako naj se lotim reševanja tega problema ... seks v zvezi je zame pomemben in je bil v prejšnjih zvezah verjetno edina stvar ki je bila ok ... tu pa je ok vse drugo razen seksa ... kaj naj naredim??! Missy 1234

Plastični dvojčici si delita vse ... Tudi fanta!

04.07.2014, 14:40

Dvojčici poznani po številnih lepotnih operacijah, ki so iznakazile njuna obraza, sta že leto in pol v zvezi z istim fantom.

Ferrari razmišlja o povratku?

04.07.2014, 08:00

Italijanski študent arhitekture iz Siracuse Daniele Pelligra je skiciral ferrarijev avtomobil za Le Mans v kategoriji LMP1, ki temelji na modelu LaFerrari. Njegove skice so kmalu pristale tudi na Facebook strani Kimija Raikkonena, kjer so nemudoma izzvale ogromen interes javnosti.

Svetovni seks – v domači postelji

23.06.2014, 09:44

Ko vam bo vaša draga naslednjič zatežila, da si želi potovati, ji to omogočite brez izgovorov o pomanjkanju denarja. Popeljite jo na edinstveno pustolovščino – seksajta tako, kot seksajo na Tajskem, v Arabskih emiratih ali na hladnem severu.

Fotografija pove vse!

13.06.2014, 13:31

Dirkači razreda motoGP so se iz Italije preselili v Španijo, kjer jih čaka nedeljska dirka za VN Katalonije. Po dosedanjih dirkaških preizkušnjah v skupnem seštevku močno vodi Marc Marquez, Valentino Rossi pa za njim zaostaja 53 točk. A vendar finančno stanje dirkačev še zdaleč ni enako položaju na lestvici. Fotografija prvega srečanja Marqueza z Rossijem tako veliko pove o razmerju med njunimi zaslužki ...

Vse te prsi je gnetel Valentino Rossi!

02.06.2014, 09:59

Valentino Rossi ni le eden najboljših motociklistov na svetu, za mnoge celo najboljši, ampak je tudi eden najbolj priljubljenih na svetu. Med moškimi zaradi svojih motociklističnih veščin, med ženskami zaradi svoje simpatične podobe. Katera dekleta so grela njegovo posteljo?

Ni krava, če jo hočeš od zadaj!

29.05.2014, 12:12

Pozdravljen Brane! Res mi je všeč tvoja rubrika in odgovori. Marikaj koristnega sem že prebral. Škoda, da se več ne oglašajo starejši, ampak predvsem mlajši. Jaz sem star že 50 let, soproga pa je 10 let mlajša. Skupaj sva že skoraj 20 let. Super ženska je, le v seksu se najbolj ne ujameva. Jaz sem še kar potreben, njej pa nekako ni. Prvo leto sva seksala dokaj pogosto, nekajkrat na teden, potem pa z leti vedno manj. Trenutno sva nekje na 3x mesečno, jaz bi pa vsaj trikrat tedensko. Nekaj časa sem se tudil, poskušal vse živo, pa mi je rekla, da če je ne bom pustil na miru, bo šla spati v svojo sobo. Kar nekje žalosten sem zvečer. Ko greva spat, se uleže na kraj postelje, obrne stran od mene, pa niti poljuba za lahko noč mi ne da. Pa sem nekako obupal in jo pustim, ampak ko se 'zlušta' njej, to je tistih 3x mesečno, pa mora biti. Je rekla, da če ne bo doma, bo pa kje drugje. Pa še potem ko pride do seksa, je to bolj na hitro ... Kar hitro je zadovoljna, pa ne pusti kakšne daljše predigre, crklanja in podobno. Tudi tam spodaj se je ne smem dotikati, razen ko tu pa tam naredi kakšno izjemo. Tistih nekajkrat na leto, ko mi dovoli, da jo oralno zadovoljim, ji kar hitro pride, potem me pa zmerja, da smrdim od orale in sem kot svinja. Tudi položaja pri seksu sta samo dva. Ko sem ji enkrat omenil, da bi rad od zadaj, mi je dejala, da ni krava. Če pa slučajno, meni pride prej, da bi ona rada še, pa me spet zmerja. Včasih me zmerja tudi med seksom, če ni kaj po njeno, pa mi potem vse dol pade, pa spet ni v redu. Tudi ji ni, da bi ona mene ročno ali oralno zadovoljila.Večkrat, ko ji omenim če bi, pa reče da se ji ne ljubi, da je utrujena in podobno. Tudi, ko so prazniki, ko smo nekaj dni doma, ali na dopustu, ni nič boljše. Res ne vem, kaj naj naredim. Včasih mi že ni do seksa z njo. Pogovor ne koristi, saj se tudi ne želi pogovarjati. Večkrat pomislim, da bi si še kaj našel, ima mogoče ona kakšnega? Kaj ti meniš? Hvaležen bom za kakšen nasvet. Obupanec

Kalamar ni bil kalamar, ampak ...

14.05.2014, 09:30

Če ste se v restavraciji kdaj zgrozili, ker ste na kruhovem cmoku naleteli na košček folije, ali ker ste iz golaža vlekli las in iz solate reševali polža, potem še niste slišali za (verjetno) najbolj ogaben gostilniški pripetljaj.

Poslovili so se od Ferrarijeve legende

09.05.2014, 13:21

Pri Ferrariju doživljajo pretres za pretresom. Če že od začetka letošnjega leta trepetajo in stiskajo pesti, da bi se zdravstveno stanje izboljšalo njihovemu nekdanjemu dirkaču, Michaelu Schumacherju, pa se je tragedija pripetila še njihovemu nekdanjemu legendarnemu mehaniku.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14