Članki

'Povprečno ne zasluži hvale, nagrajuje se nadpovprečno!'

26.11.2014, 16:00

Kuharji so tisti, brez katerih bi bilo naše življenje precej bolj monotono. So tisti, ki jih redko spoznamo, a brez njih skorajda ne moremo. Pogovarjali smo se z Markom Pavčnikom, kuharskim mojstrom, možem, očetom, poslovnežem, ki skupaj s sporogo vodi svojo gostilno Pavus na gradu Tabor v Laškem.

Iz Maribora še en posnetek seksa!

20.11.2014, 09:04

V Sloveniji se že dva dni govori skorajda samo še o seks škandalu, ki je izbruhnil na mariborski srednji šoli, v katerega naj bi bila vpletena mariborski ravnatelj in učiteljica matematike. A Mariborčane je presenetil še en seks ...

Rad bi se je znebil, a ne ve, kako ...

11.11.2014, 08:21

Zdravo Brane! Sem reden bralec tvoje rubrike in mi je zelo všeč! No zdaj pa na problem, sploh ne vem, kako bi ti ga razložil...star sem 17 let, imel sem punco eno leto, nato sva se razšla, ker se še jaz nisem "znorel". Pred njo sem bil takšne bolj sramežljive sorte. In ja, potem sem dobil željo po tem in sem jo pustil, da bi se znorel...no sedaj pa "norim" po klubih pa ena tu pa ena tam pa se nabere pa se razve pa se govori...zdaj pa sem spoznal eno punco, ki me je na prvi pogled čisto prevzela in pač malo "bluzima" nič seksa pa tega, ker je še devica, pa koliko vidim še bo nekaj časa, ker ko želim odpret recimo temo na to, je sploh nič ne zanima, pa še totalno je nekomunikativna in me to vse moti, pa ne vem kak bi ji povedal, ker punca se je navezala na mene, jaz pa na njo, ne ker mam svoje "pogoje" in eden izmed teh je da se mam kaj z njo za pogovarjat, ker sem zelo odprt človek. In me zanima, kaj naj naredim, ker po eni strani bi rad, da se spremeni, po drugi pa bi se je rad grdo rečeno "znebil", vendar je nočem prizadeti, ker nisem take vrste tip, ker vem kako je, če te kdo prizadene, ko ga imaš rad... tako da kako ji naj povem, da ne gre to tak dalje..hvala za odgovor!

Kar na travi pred vsemi?!

27.10.2014, 10:49

Ob gledanju porniča le redko kdo pomisli, kako sploh poteka snemanje takšnega videa. V resnici ni v tem prav nič šarmantnega ...

Obdelaj jo grobo!

21.10.2014, 11:55

Pozdravljen, Brane! Imam eno vprašanje, in sicer prosil bi te za nasvet, kako punci ustreči, ker si v postelji želi bolj aktivno oziroma grobo avanturo. Uživa v tem, ko se upira ter govori, da ji je všeč, ko zgleda, kot da jo v to sam silim. In zdaj je vedno tako, mene nič ne moti, ampak me nekako zanima, kako še vse bolj popestriti, ker je rekla, da hoče še bolj grobo. Prosil bi te za par nasvetov, če jih veš, ker res ne vem, kako se naj tega lotim (med trenutnim seksom je že veliko grizenja ter grobega grabljenja). Hvala že vnaprej! Grob mucek

Že dve leti mu nobena ne da ...

17.10.2014, 13:55

Zdravo Brane! Najprej da te pohvalim glede tega foruma, zdi se mi ful v redu da na diskreten način vprašaš kar te zanima o spolnosti, saj nam tega manjka ker so vsi preveč zadržani in je seks "tabu" tema pri nas. Imam problem, star sem 22 in mi zadnje dve leti nikakor ne uspe najti punce s katero bi šla malo dlje kot samo poljubljanje in crkljanje. Stvar je taka da sem že bil spolno aktiven ampak zadnje dve leti mi nikakor ne uspe najti takšne punce. Sem pa "normalen" po videzu in sem higiensko zelo urejen. Tudi s samozavestjo nisem/nimam težav. Ampak v zadnjih dveh letih sem bil z štirimi različnimi puncami in nisem prišel dlje kot do poljubljanja. Zdi se mi tudi da zadnje čase težko spoznavam nove punce, oziroma ne¨vem kje jih spoznavati. Mogoče je problem da nisem iz Ljubljane ampak iz manjšega kraja. Ne vem no do zdaj me ni tako motilo to, zadnje čase me pa vse bolj in bolj. Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor in lep pozdrav v London! HighUser

To so skrivnosti, ki vam jih nikakor ne bo zaupala!

17.09.2014, 09:26

Star pregovor, ki pravi, da je molk zlato, je prav dobro vsem znan. Obstajajo namreč stvari, ki jih ne zaupamo nikomur, niti svojemu življenjskemu sopotniku ne. Čeprav se ne sliši lepo, s tem ne naredimo prav nič narobe. To pa velja tudi za ženske. Vas zanima, o katerih stvareh z vami nikoli ne bo iskreno spregovorila ali bo o njih celo molčala?!

20-letnica je pravi hit na spletu!

17.09.2014, 15:56

Komaj 20-letna Marianna Gautieri je na spletu povzročila pravo evforijo. Z objavljanjem svojih izzivalnih fotografij je postala pravi hit v Italiji. Je to najboljša propaganda za nogometni klub, v katerem dela njen oče kot trener?

V takšni vlogi jih še niste videli!

12.09.2014, 08:07

Sodite med tiste, ki med dirko razreda Moto GP niti za minuto ne zapustijo svojega domačega naslanjača? Potem si morate ogledati tale videoposnetek!

Vau! Toliko prijateljic ima!

03.09.2014, 12:22

Pozdravljen, Brane. Stara sem 20 let in imam fanta, s katerim sva skupaj 3 leta in pol. Vse je bilo super, dokler ni prišlo do študija. On študira v Ljubljani, jaz v Mariboru ... Najino zaupanje je res trdno, tudi prevare ni bilo med nama ... Ampak mene motijo nekatere stvari, kar pa je njemu ZELO normalno! On se odpravi na sprehod zvečer z neko prijateljico in ne samo 1x, gleda se preko Skypa s Španko, in to je normalno. Jaz moram vse sprejeti in mu verjeti, da sem za njega res ena in edina in da me ima najraje na svetu. Če mu rečem, da me to moti in da naj prekine to početje, se skregava, in vedno sem kriva jaz, ker ne razumem, da je on odprt človek ... Med kreganjem me tudi ponižuje, da bi me prizadel ... Nekako mu ne zaupam več ... Me res ljubi ali so to le besede?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek