Članki

Premier natakarico vlekel za lase

23.04.2015, 08:55

Novozelandski premier John Key se je danes javno opravičil natakarici, ki ga je obtožila nadlegovanja, ker jo je ob obiskih kavarne, kjer dela, večkrat vlekel za lase, poročajo tuje tiskovne agencije.

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Tudi ta vikend bo dišalo po motorjih!

17.04.2015, 11:42

Valentino Rossi v začetku letošnje sezone dirka, kot bi bil prerojen. Po dveh dirkah v elitnem razredu moto GP vodi v skupnem seštevku, pogodbo pa ima sklenjeno le do konca leta 2016.

Pred nami dirka stoletja?!

10.04.2015, 14:42

Po prvi dirki letošnje sezone Moto GP se je vse obrnilo na glavo. Rossi je prekinil špansko nadvlado, Pedrosa se vsaj za nekaj dirk umika, ob morebitni vrnitvi Stonerja pa so oboževalci skorajda ponoreli ... Po drugi strani pa je veliko razburjenja povzročila Yamaha, ki snubi Rossija in Lorenza, da bi sedla na R1 in se pomerila na zahtevni dirki Suzuka 8 Hours.

Ko korenjak 'non stop' stoji!

24.03.2015, 08:34

Zdravo Brane! Najprej, da ti povem, da redno berem tvoje zgodbe in morem reči, da imaš odlične odgovore na vse! Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor. S punco sva se spoznala nekaj mesecev nazaj, tam kjer dela. Sprva priznam, da mi je šla na živce kot že dalj časa nobena ne. Ampak potem mi je postajala iz dneva v dan bolj všeč in ni minilo dolgo časa, ko sva se začela družiti malo več kot zelo dobra prijatelja. Čez nekaj mesecev sem imel dovolj in sem ji povedal, da imam do nje čustva in začela sva zvezo, ki sedaj traja kakšna dva meseca. Vidiva se vsak dan in tudi seksava po večini vsak dan (2-3-krat na dan). Meni je to sicer dovolj, ampak moj 'korenjak' mi stoji non stop, kadar je ona z mano (tudi po seksu je čez 5 minut spet isto). To je problem, ker sem si našel službo pri istem delodajalcu kot ona in sva v bistvu sodelavca. Zaradi tega mi v službi ves čas stoji in komaj se zadržujem. V takšnem stanju je zelo težko delati. Občasno tudi seksava med službo. Prosim za odgovor, kaj storiti proti stalni erekciji. Lp, Anonimnež

One so glavna atrakcija!

21.03.2015, 05:42

Brnenje motorjev, divja prehitevanja, nagibanja v ovinkih in vroča dekleta ... Da, pred nami je nova sezona moto GP!

Gleda porniče, nato pa med seksom ...

09.03.2015, 09:31

Pozdravljen, Brane! Prosim te, da mi pomagaš, čisto sem že obupana. S fantom sva pol leta v razmerju, on zelo rad gleda porniče (jaz tudi). V slabo voljo me spravi to, da ko pridem k njemu in grem gledat, kaj je gledal, vidim, da gleda porniče s takšnimi puncami, ki niti malo ne spominjajo na mene. Jaz sem bolj močnejše postave, on pa gleda samo takšne s perfektnimi postavami. Večkrat se spreva zaradi tega, ker mu jaz rečem, da če gleda take porniče, potem ga očitno vzburjajo takšne punce ali kako se lahko potem samozadovoljuje ob njih? On pa vedno, da je to samo tak kliknil, da je njemu moja postava super (on pa gleda same suhe). Problem je tudi to, da je gledal članke kot so: kako osvojiti katerokoli punco, in je rekel, da je to gledal, ker hoče vsak dan znova osvojiti mene, ampak mislim, da bi potem gledal kako vsak dan znova osvojiti svojo punco in ne kako osvojiti katerokoli! Seks je drugače super, ampak mi zbije voljo do njega, s tem, da jaz hočem, da me gleda med seksom, on pa gleda v zrak ali pa ima zaprte oči (zato imam vedno v mislih to, da si misli zdaj, kako z neko drugo seksa). Prosim odgovori mi, saj bolj veš, kakšni ste moški. Hvala!

Na seks posnetku prepoznali sošolko!

06.03.2015, 14:51

»Vsi me obsojajo, ne da bi me poznali, res sem jezna!« to so besede, ki jih je v intervjuju za italijanski časnik izgovorila komaj 16-letna italijanska šolarka, ki jo je nekdo posnel med seksom na stranišču v diskoteki, videoposnetek pa nedovoljeno razširil preko spleta.

Slovenec priznal: Vsega je kriv alkohol

27.02.2015, 14:37

Pozdravljen, Brane. Zate imam mogoče kar malo več vprašanj, na katera upam, da mi boš znal odgovoriti. Star sem 19 let in letos sem zaključil z srednjo šolo. Sem zelo deloven tip človeka, saj redno delam že 2 leti in pol, tako med počitnicami kot med šolo. Kakor vsak 19 letnik bi tudi sam želel imeti punco, katere pa na žalost nimam časa iskati, saj moji dnevi potekajo predvsem ... spanje ... služba ... spanje (delam tudi po 12-18 ur, prost sem pa 1 dan na teden). Možnosti, da bi pa manj delal ni, kajti si vse položnice in bencin plačujem sam. Seveda zahajam kdaj pa kdaj na kakšno žurko, vendar so to bolj ali manj rojstni dnevi itd., tako da že vse poznam, če pa že spoznam kakšno punco in imam z njo kakšno krajšo romanco, je seveda na koncu vsega kriv alkohol. V nasprotnem primeru sem pa tudi sam preveč sramežljiv, da bi punci naslednji dan (po kakšni nori noči) poslal sms ali pa jo kliknil na fbju, pa tudi če mi je bila zares všeč: enostavno zmeraj čakam in upam, da to stori ona, če pa ne, si pa zmeraj rečem move on in čakam do naslednjič. Nato imam še drug problem, in sicer zelo sem nezaupljiv do punc, saj sem jih imel kar nekaj, vendar sem bil zmeraj razočaran, če ne zaradi prevare pa zaradi česa drugega. Res je pa še nekaj, in sicer, da kadar sem prost (po več dni skupaj), zelo rad zahajam na partije izven Slovenije, kar večino punc moti (ker si mislijo, kaj vse bom delal), z menoj pa do zdaj ni šla še nobena, ker nima denarja ali pa ker ne mara mojega stila glasbe. Kako naj najdem pravo, ki bo razumela moj "delovni" položaj, bo rada zahajala na partije in ki bo res vredna mojega zaupanja, da ne bom na koncu ponovno razočaran.

Med seksom v porodnišnici ju je zalotila čistilka

27.02.2015, 14:25

Seks na javnih mestih in v javnih ustanovah je zadnje čase več kot očitno nadvse popularen. Pred kratkim sta se mesenim užitkom predajala bodoča starša v porodnišnici v Bristolu, zalotila pa ju je čistilka.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2