Članki

Niso samo za ženske!

06.03.2015, 12:47

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli v rokah kup službenih papirjev, ko vam je zazvonil telefon? Temu je morda sledilo nekaj sočnih kletvic in papirji so že leteli po zraku. Če bi imeli torbo, se vam kaj takega ne bi zgodilo. Te že dolgo niso več v izključno ženski domeni in spadajo tudi v vašo omaro.

Nosite prstan? Potem morate vedeti tole!

04.03.2015, 10:39

Naj moški nosijo prstan ali ne? Pri tem seveda ne mislimo na poročnega - tega bi moral vsak poročen moški nositi. Ko gre za običajne prstane, pa so mnenja običajno deljena. No, če ga nosite, potem preberite nekaj nasvetov, kako nositi prstan 's stilom'.

Norvežan nadaljuje svoj pohod!

26.02.2015, 11:47

Mladi Norvežan je pri 14 letih že postal šahovski velemojster. Pri 22 letih je osvojil naziv svetovnega prvaka in dosegel najvišji rejting v zgodovini šaha, tudi višji od rejtinga, ki ga je kadarkoli dosegel legendarni Garij Kasparov.

Ko modrček ne zdrži pritiska ...

30.01.2015, 09:40

Miss Berverly Hillsa Chanelle Riggan se je predstavila na tekmovanju za miss Kalifornije. Med hojo po brvi ni vse potekalo po načrtih, je pa s svojim nastopom pritegnila precej pozornosti.

Mimoidoči posneli brezdomca med vročo akcijo

19.01.2015, 13:40

Zdi se, da je seks v javnosti postal že prava modna muha. Nedavno so v ruskem mestu Astrakhan posneli dva brezdomca, ki sta se strastem predajala v prostoru z bankomatom, ki je zaprt le s steklenimi vrati.

To je počela na odru pred vsemi!

14.01.2015, 08:36

Da smo ljudje tekmovalni, ni nič novega. Tekmujemo v hitrosti na tekaških stezah, na snegu, v vodi, na dirkališčih. Pa v lepoti, volumnu naših mišič, spretnostih na ledu in v telovadnici in še in še. Pred vami je nekaj najbolj nenavadnih tekmovanj, ki se vsako leto odvijajo širom sveta.

Zidane igrišče zamenjal za ...

08.01.2015, 11:02

Nekdanji francoski nogometni reprezentant Zinédine Zidane dokazuje, da se pred fotografskimi objektivi modnih fotografov znajde vsaj tako dobro kot na nogometnem igrišču. Postal je namreč obraz moške linije oblačil španske znamke Mango.

In to celo na rdeči preprogi?!

24.12.2014, 10:04

V želji, da bi čim bolj izstopale in bile bolj seksi od svojih zvezdniških kolegic, se slavne gospe in gospodične v javnosti in celo na najbolj uglednih in odmevnih prireditvah pojavijo dobesedno napol gole. Če ne drugega, jim tu in tam na plano pokuka kakšna bradavička. V galeriji si poglejte nekaj največjih ’modnih spodrsljajev’ leta 2014!

To so lokacije za zimski seks v javnosti!

19.12.2014, 09:15

Postaja seks z vašo partnerico monoton? Se slečeta na ukaz, v petih minutah opravita in se vrneta k vsakdanjim opravilom?

Podarite ji tole in vaša bo za vedno!

19.12.2014, 09:28

Morda res zveni nekoliko 'prežvečeno', če rečete, da boste letos najdražji pod smrečico postavili darilce z nakitom. Toda če je nakit izbran skrbno in je oblikovan tako, da nekaj pove o vas, o njej, potem je lahko to darilo, ki si ga bo zapomnila za vse večne čase!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2