Članki

Bolj je ne bi mogel presenetiti!

17.12.2014, 10:53

Morda res zveni nekoliko 'prežvečeno', če rečete, da boste letos najdražji pod smrečico postavili darilce z nakitom. Toda če je nakit izbran skrbno in je oblikovan tako, da nekaj pove o vas, o njej, potem je lahko to darilo, ki si ga bo zapomnila za vse večne čase!

Ne boste verjeli!

08.12.2014, 10:26

Že nekaj časa nismo pisali o njej, a nabralo se je toliko novih fotografij, da preprosto nimamo druge izbire kot to lepoto deliti z vami. In ne boste verjeli - gre za ritko, ki ima že več kot 5 milijonov oboževalcev!

Bližajo se prazniki ... Kaj ji kupiti?

03.12.2014, 13:02

Kupovanje daril za številne moške že samo po sebi predstavlja zapleten projekt, kaj šele kupovanje darila za boljšo polovico – in to decembra! Kako izbrati pravo darilo zanjo in kaj sploh kupiti?

Vsak moški bi ga moral imeti!

27.11.2014, 12:48

Čeprav na ulicah srečamo le malo moških, ki svoj vrat ovijejo v šal, pa ta kos garderobe predstavlja osnovni zimski modni dodatek, ki ne le ogreje v hladnih zimskih dneh, ampak tudi stilsko dovrši moški zimski 'look'. Kakšnega izbrati in kako ga nositi?

Leteča kamera – nosite jo namesto ure!

30.10.2014, 08:59

V preteklosti je bilo sicer že veliko govora o praktičnih letečih kamerah, s katerimi je mogoče posneti precej drugačne posnetke, kot jih lahko posnamemo s klasičnim aparatom ali kamero. In če je bila v preteklosti težava zaradi 'nepriročnosti', so oblikovalci te kamere stopili korak dlje.

To pa je nerodno!

23.10.2014, 13:01

Tudi na modni brvi gre lahko velikokrat kaj po zlu. Največkrat je težava v previsokih petkah, v katerih se morajo suhljate manekenke sprehajati, manekenki na posnetku pa so na njeno nesrečo in na prijetno presenečenje predvsem moškega dela občinstva ponagajale kopalke. Poglejte!

Je to smrtonosna kapa?!

21.10.2014, 11:59

Kapa s šiltom ni odlična samo zato, ker ponuja vsaj malce sence in je nasploh krasen moški modni dodatek. Obstajajo tudi takšne, ki so pravo morilsko orožje.

Ne, to ni najlepši del Simone ...

10.10.2014, 14:17

Vroča avstralska manekenka Simone Holtznagel je na ssocialnem omrežju objavila serijo izzivalnih fotografij, ob kateri se mnogim moškim kar meša.

Nekdanja udeleženka Big Brotherja jo je pokazala!

12.09.2014, 14:01

Kljub temu, da so pri nas nekoliko nižje temperature in zadnji teden ni bil prav nič poletno obarvan, zvezdnice rumene medije še vedno polnijo z vročimi poletnimi fotografijami. Britance (in seveda tudi nas) je med zadnjimi razveselila nekdanja udeleženka britanske različice šova Big Brother.

Lina, kaj pa počneš?!

29.08.2014, 09:46

Slavni italijanski modni oblikovalec Roberto Cavalli se je na počitnicah v Grčiji predajal užitkom v družbi svoje veliko mlajše spremljevalke Line. A paparaci jima niso dali miru.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek