Članki

Povej mi, kaj nosiš, in povem ti, kdo si!

23.03.2015, 08:16

Najljubše barve o osebnosti moškega povedo več, kot si ponavadi mislimo. Siva denimo razkriva, da pred nami stoji samozavestna oseba, v modri barvi pa se nam bo predstavil zaščitniški in zanesljiv partner.

Tragično: Zakaj so morale umreti tri manekenke?

24.03.2015, 08:45

Pri belem dnevu so neznanci sredi nadvoza ustavili srebrnosiv kombi. 28-letna Alma Mariela Ordóñez Vargas, 21-letna Madelyn Ramírez Zambrano in leto mlajša Blanca Alejandra Velásquez Mejía so morale nemudoma izstopiti in se uležti na asfaltirana tla. Nato so se slišali streli ...

Kaj kravata razkriva o moškem?

19.03.2015, 09:26

Čeprav moškim ni tako mar za oblačila, vseeno recimo razkrivajo veliko o njih, še posebej kravata in vzorec na njej. Preberite si, kaj govori kravata …

Kako naj jo pripravi do ...

11.03.2015, 11:51

Živijo Brane. Čeprav sem moški, rad kdaj zahajam na tvoj blog, škoda pa je, da moški ne postavljajo vprašanj, ker bi se mogoče tudi jaz našel v njih. Super je, da obstaja nekdo kot si ti, katerega lahko vprašaš za določene težave in upam, da lahko kako pomagaš še meni. Moj problem je, da sem noro zaljubljen v najboljšo prijateljico. Ta težava se vleče že 4 leta in ne vem kaj narediti. Včasih se mi zgodi, da bi mogoče tvegal in naredil tisti korak naprej, ker mi je ta punca res všeč in kljub temu da sem star šele 21 let, bi z njo mogel živeti do konca življenja (seveda po končanem študiju in finančni samostojnosti). Strah pa me je njenega odklona, ki bi si znal zgoditi (malo pesimistično razmišljam), saj je ona zelo privlačna s strani drugih fantov, priljubljena je na facebooku in videti je z "letala" da bi jo mnogi fanti želeli imeti. Edino kar bi mi bilo lahko v prid je, da ni imela še resne in daljše zveze, čeprav si dopisuje z nekaterimi fanti. Ali bi znal svetovati, kako naj bi jo pripravil do tega, da bi do mene čutila kaj več kot samo prijatelja (mogoče kakšna majhna pozornost za prihajajoče valentinovo oz. njen maturantski ples,...). Hvala za odgovor in lep pozdrav iz Maribora. Miha

Morali bi jo imeti!

10.03.2015, 11:37

Bela majica je nepogrešljiv kos moške garderobe, zato bi jo moral v svoji omari imeti prav vsak moški. Ker pa se večini bele majice zdijo dolgočasne, predlagamo nekaj nasvetov, kako jo lahko kombinirate.

Zakaj to počne?!

09.03.2015, 13:24

Model za močnejše Tess Holliday je presenetila z objavo na socialnem omrežju. Objavila je namreč fotografijo, ki bi jo številne Zemljanke raje kot objavile – skrile.

Niso samo za ženske!

06.03.2015, 12:47

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli v rokah kup službenih papirjev, ko vam je zazvonil telefon? Temu je morda sledilo nekaj sočnih kletvic in papirji so že leteli po zraku. Če bi imeli torbo, se vam kaj takega ne bi zgodilo. Te že dolgo niso več v izključno ženski domeni in spadajo tudi v vašo omaro.

Nosite prstan? Potem morate vedeti tole!

04.03.2015, 10:39

Naj moški nosijo prstan ali ne? Pri tem seveda ne mislimo na poročnega - tega bi moral vsak poročen moški nositi. Ko gre za običajne prstane, pa so mnenja običajno deljena. No, če ga nosite, potem preberite nekaj nasvetov, kako nositi prstan 's stilom'.

Norvežan nadaljuje svoj pohod!

26.02.2015, 11:47

Mladi Norvežan je pri 14 letih že postal šahovski velemojster. Pri 22 letih je osvojil naziv svetovnega prvaka in dosegel najvišji rejting v zgodovini šaha, tudi višji od rejtinga, ki ga je kadarkoli dosegel legendarni Garij Kasparov.

Ko modrček ne zdrži pritiska ...

30.01.2015, 09:40

Miss Berverly Hillsa Chanelle Riggan se je predstavila na tekmovanju za miss Kalifornije. Med hojo po brvi ni vse potekalo po načrtih, je pa s svojim nastopom pritegnila precej pozornosti.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2