Članki

Mimoidoči posneli brezdomca med vročo akcijo

19.01.2015, 13:40

Zdi se, da je seks v javnosti postal že prava modna muha. Nedavno so v ruskem mestu Astrakhan posneli dva brezdomca, ki sta se strastem predajala v prostoru z bankomatom, ki je zaprt le s steklenimi vrati.

To je počela na odru pred vsemi!

14.01.2015, 08:36

Da smo ljudje tekmovalni, ni nič novega. Tekmujemo v hitrosti na tekaških stezah, na snegu, v vodi, na dirkališčih. Pa v lepoti, volumnu naših mišič, spretnostih na ledu in v telovadnici in še in še. Pred vami je nekaj najbolj nenavadnih tekmovanj, ki se vsako leto odvijajo širom sveta.

Zidane igrišče zamenjal za ...

08.01.2015, 11:02

Nekdanji francoski nogometni reprezentant Zinédine Zidane dokazuje, da se pred fotografskimi objektivi modnih fotografov znajde vsaj tako dobro kot na nogometnem igrišču. Postal je namreč obraz moške linije oblačil španske znamke Mango.

In to celo na rdeči preprogi?!

24.12.2014, 10:04

V želji, da bi čim bolj izstopale in bile bolj seksi od svojih zvezdniških kolegic, se slavne gospe in gospodične v javnosti in celo na najbolj uglednih in odmevnih prireditvah pojavijo dobesedno napol gole. Če ne drugega, jim tu in tam na plano pokuka kakšna bradavička. V galeriji si poglejte nekaj največjih ’modnih spodrsljajev’ leta 2014!

To so lokacije za zimski seks v javnosti!

19.12.2014, 09:15

Postaja seks z vašo partnerico monoton? Se slečeta na ukaz, v petih minutah opravita in se vrneta k vsakdanjim opravilom?

Podarite ji tole in vaša bo za vedno!

19.12.2014, 09:28

Morda res zveni nekoliko 'prežvečeno', če rečete, da boste letos najdražji pod smrečico postavili darilce z nakitom. Toda če je nakit izbran skrbno in je oblikovan tako, da nekaj pove o vas, o njej, potem je lahko to darilo, ki si ga bo zapomnila za vse večne čase!

Ne boste verjeli!

08.12.2014, 10:26

Že nekaj časa nismo pisali o njej, a nabralo se je toliko novih fotografij, da preprosto nimamo druge izbire kot to lepoto deliti z vami. In ne boste verjeli - gre za ritko, ki ima že več kot 5 milijonov oboževalcev!

Bližajo se prazniki ... Kaj ji kupiti?

03.12.2014, 13:02

Kupovanje daril za številne moške že samo po sebi predstavlja zapleten projekt, kaj šele kupovanje darila za boljšo polovico – in to decembra! Kako izbrati pravo darilo zanjo in kaj sploh kupiti?

Vsak moški bi ga moral imeti!

27.11.2014, 12:48

Čeprav na ulicah srečamo le malo moških, ki svoj vrat ovijejo v šal, pa ta kos garderobe predstavlja osnovni zimski modni dodatek, ki ne le ogreje v hladnih zimskih dneh, ampak tudi stilsko dovrši moški zimski 'look'. Kakšnega izbrati in kako ga nositi?

Leteča kamera – nosite jo namesto ure!

30.10.2014, 08:59

V preteklosti je bilo sicer že veliko govora o praktičnih letečih kamerah, s katerimi je mogoče posneti precej drugačne posnetke, kot jih lahko posnamemo s klasičnim aparatom ali kamero. In če je bila v preteklosti težava zaradi 'nepriročnosti', so oblikovalci te kamere stopili korak dlje.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek