Članki

Slovo in nov začetek

24.04.2014, 13:23

Ameriški Microsoft bo konec tedna po dobrih osmih mesecih zaključil prevzem Nokiine enote za mobilnike. S tem se nekoč vodilno podjetje tudi uradno poslavlja od mobilnih telefonov - odslej se bo ukvarjalo z omrežno infrastrukturo in povezanimi storitvami. Širijo se tudi ugibanja, da naj bi se enota preimenovala v Microsoft Mobile.

Dejstvo: Več ko spijemo - lepše ste!

23.04.2014, 10:45

Pivo v mnogo pogledih blagodejno deluje na človeški organizem, dokazano pa deluje pomirjajoče tudi na psihološko raven pivcev. Poglejmo si na povsem uporabnem primeru.

Prvi mobilni telefon, ki podpira 3D!

22.04.2014, 12:10

Na tehnološkem blogu BGR so pred kratkim objavili prve fotografije pravega pravcatega visoko tehnološkega telefona, ki naj bi ga na tržišče poslal prodajni gigant Amazon. Če so fotografije, ki so bile objavljene na stani, pristne, gre za telefon, ki ne bo imel le ene kamere, temveč šest kamer in bo omogočal prikaz 3D slike.

Prave zvezdniške perverzije!

22.04.2014, 13:38

Tako kot 'običajni' smrtniki imajo tudi zvezdnice in zvezdniki svojo poredno plat. In čeprav nekateri sočne podrobnosti iz spalnice raje zadržijo zase, drugi nimajo težav s tem, da pred celim svetom jasno in glasno spregovorijo o svojih fetiših.

Aplikacija jasno pokaže, ali je soseda prostitutka!

21.04.2014, 08:45

Bi si želeli nekaj spolnih užitkov z neznanko? Pri nas jo boste zaenkrat še morali poiskati v kakšnem bordelu ali nočnem klubu, medtem ko si jo lahko Nemci preko nove mobilne aplikacije naročijo kar na dom.

Tega enostavno ne smete izpustiti!

22.04.2014, 09:35

Dolgi in topli spomladanski dnevi, ko že prijetno pripeka sonce, a ne tako močno, da bi se morali pred njim skrivati v senci, so kot nalašč za izlet v hribe. Pri vsem skupaj pa je najboljše to, da vam, da bi si privoščili aktiven in zdrav oddih, ni treba daleč. Še več - zakaj ne bi kar otvorili pohodniške sezone?

Odslej tudi pri nas!

11.04.2014, 15:33

Največji slovenski telekomunikacijski operaterji so v svojo ponudbo danes vključili tudi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5. S tem je tudi slovenski trg pričakal težko pričakovani najnovejši paradni mobilnik južnokorejskega proizvajalca Samsung Electronics, ki sodi v svetovni vrh aktualne ponudbe pametnih mobilnih telefonov.

Posnetek seksa, na katerega so mnogi čakali!

07.04.2014, 08:53

Govorice o morebitnem obstoju posnetka seksa Selene Gomez in Justina Bieberja nikar ne potihnejo, no, prijatelje mladega pevca pa je za britanski OK! Magazine potrdil, da posnetek resnično obstaja. Le vprašanje časa je, kdaj bo pristal v medijih ...

Spoznajte novo pomočnico!

04.04.2014, 08:33

Ameriški Microsoft je na letošnji razvijalski konferenci predstavil digitalno osebno pomočnico Cortano, ki bo del najnovejše različice sistema Windows Phone. Microsoftov mobilni operacijski sistem doslej namreč ni vseboval osebne pomočnice, kot jih premoreta konkurenčna sistema Ios in Android.

To so najpogostejše moške in ženske laži!

02.04.2014, 11:35

Čeprav velja prepričanje, da lažejo zgolj politiki, to ne bo držalo. V vsakdanjem življenju lažejo tudi 'povsem običajni smrtniki'. Anketa, v kateri je sodelovalo 100.000 ljudi, je pokazala, da več kot polovica parov ni iskrenih v medsebojnih odnosih, najpogosteje pa si partnerja lažeta glede občutkov in čustev.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3