Članki

Jim bo tokrat le uspelo?

29.07.2014, 08:11

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung je zopet prestavil prihod lastnega mobilnega operacijskega sistema Tizen. Ta naj bi na trg sprva prišel v drugi polovici letošnjega leta na Samsungovem mobilniku serije Z, a po današnji napovedi njegova usoda ni jasna.

Obetajo se nam velike spremembe!

28.07.2014, 11:49

Živimo v času, ko je treba biti vsak trenutek na preži za novostmi in izpopolnitvami na vseh ravneh. Posebej izrazito se to pozna na področju sodobne tehnologije, kjer med ponudniki vlada prava vojna. Vsi si želijo trgu ponuditi nekaj boljšega in zmogljivejšega kot konkurenca, vsak najmanjški 'kiks' pa lahko podjetje stane milijone. Tega se še kako dobro zavedajo pri Microsoftu, zato pospešeno pripravljajo nov operacijski sistem Windows 9.

Pa ju imamo!

24.07.2014, 14:38

Tablični računalnik Galaxy Tab S z najnaprednejšim zaslonom na tržišču mobilnih naprav in izjemno zmogljiv Galaxy S5 mini, tretja generacija telefonov mini sta na voljo tudi v Sloveniji.

In najdražja na svetu je ...

24.07.2014, 08:02

Če se vam zdi drago že okoli 200.000 evrov odšteti za stanovanje, poglejte, za koliko so prodali najdražjo mobilno hišo na svetu.

Je to najbolj inovativna seks igračka?!

14.07.2014, 08:23

Inovacija, ki bo popolnoma spremenila moški pogled na samozadovoljevanje, prihaja iz podjetja Flashlight, ki slovi kot proizvajalec erotičnih igračk. Tokrat predstavljajo dodatek Applovemu Ipad-u, zaradi katerega bo gledanje porno filmov bolj doživeto kot kdaj koli prej.

Se odpravljate v tujino? To morate vedeti!

09.07.2014, 07:58

Poletje je v polnem zamahu in številni že uživajo v zasluženem dopustu. Če se še niste odpravili na počitnice in pot načrtujete z avtomobilom ali pa boste v kraju dopustovanja najeli avtomobil, vam utegne še kako prav priti informacija o višini kazni za nekatere najpogostejše prometne prekrške v Evropi. Nekaj smo jih s pomočjo tujih spletnih strani zbrali v spodnji tabeli, ob tem pa velja poudariti, da je v nekaterih državah višina kazni ob prometnem prekršku v veliki meri odvisna od tega, od kod prihajate in kako dobri ste v pogajanjih s policisti.

Naskočila sta se kar sredi fontane!

07.07.2014, 09:45

Mladenič in mladenka sta pred kratkim priredila pravi šov sredi ruskega trga, ko sta si kar v fontani privoščila vroči seks. Ja, ohladitev v teh vročih dneh res prija ...

Prihaja nova generacija pametnih koles!

07.07.2014, 08:07

Pri Samsungu so se odločili, da razvijejo novo generacijo koles, ki jih bo odlikovala moderna tehnologija in ki bodo najbolj navdušila zaprisežene kolesarje. Tako se bomo po pametnih telefonih in urah, sedaj lahko naokoli vozili tudi s pametnimi kolesi.

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

Vsak s svojo!

27.06.2014, 13:23

Južnokorejska proizvajalca elektronike Samsung in LG sta na trg poslala vsak svojo pametno uro, pri proizvodnji katerih sta se oba odločila za Googlovo programsko opremo. Pametne ure številni vidijo kot prihodnost mobilne industrije, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14