Članki

Je to najbolj inovativna seks igračka?!

14.07.2014, 08:23

Inovacija, ki bo popolnoma spremenila moški pogled na samozadovoljevanje, prihaja iz podjetja Flashlight, ki slovi kot proizvajalec erotičnih igračk. Tokrat predstavljajo dodatek Applovemu Ipad-u, zaradi katerega bo gledanje porno filmov bolj doživeto kot kdaj koli prej.

Se odpravljate v tujino? To morate vedeti!

09.07.2014, 07:58

Poletje je v polnem zamahu in številni že uživajo v zasluženem dopustu. Če se še niste odpravili na počitnice in pot načrtujete z avtomobilom ali pa boste v kraju dopustovanja najeli avtomobil, vam utegne še kako prav priti informacija o višini kazni za nekatere najpogostejše prometne prekrške v Evropi. Nekaj smo jih s pomočjo tujih spletnih strani zbrali v spodnji tabeli, ob tem pa velja poudariti, da je v nekaterih državah višina kazni ob prometnem prekršku v veliki meri odvisna od tega, od kod prihajate in kako dobri ste v pogajanjih s policisti.

Naskočila sta se kar sredi fontane!

07.07.2014, 09:45

Mladenič in mladenka sta pred kratkim priredila pravi šov sredi ruskega trga, ko sta si kar v fontani privoščila vroči seks. Ja, ohladitev v teh vročih dneh res prija ...

Prihaja nova generacija pametnih koles!

07.07.2014, 08:07

Pri Samsungu so se odločili, da razvijejo novo generacijo koles, ki jih bo odlikovala moderna tehnologija in ki bodo najbolj navdušila zaprisežene kolesarje. Tako se bomo po pametnih telefonih in urah, sedaj lahko naokoli vozili tudi s pametnimi kolesi.

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

Vsak s svojo!

27.06.2014, 13:23

Južnokorejska proizvajalca elektronike Samsung in LG sta na trg poslala vsak svojo pametno uro, pri proizvodnji katerih sta se oba odločila za Googlovo programsko opremo. Pametne ure številni vidijo kot prihodnost mobilne industrije, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Severina, kot smo mislili, da je ne bomo videli nikoli več!

27.06.2014, 13:20

Hrvaška pevka je pred nekaj dnevi oboževalce na družabnem omrežju Facebook počastila s popolnoma golo fotografijo in tako marsikomu izpolnila skrito fantazijo. Verjetno ni pričakovala, da bo s tem podrla tudi kakšen rekord.

VIDEO Sredi belega dne seksala sredi ulice!

27.06.2014, 07:18

Pravijo, da je Pariz najbolj romantično mesto na svetu in naslednji mladi par, se s tem zagotovo strinja. Zaljubljenca, ki sta pred kratkim obiskala evropsko prestolnico, namreč nista mogla počakati niti toliko časa, da bi prišla do svojega hotela in sta se mesenim užitkom predajala kar sredi pariške ulice.

Zvezdnica prekrižala noge in pokazala ....

23.06.2014, 11:48

Britanska zvezdnica Cheryl Cole je pred nekaj dnevi gostovala v eni od priljubljenih pogovornih oddaj, o njenem intervjuju pa se veliko govori še danes. Gledalci so bili namreč popolnoma šokirani, ko je pevka prekrižala noge in pokazala ...

Mu pač ne gre ... In ne, to ni pravi način!

23.06.2014, 11:57

Pozdravljen Brane, sem redni bralec tvoje rubrike, vendar mogoče mi boš znal pomagati in sicer zadeva je sledeča: star bom 17 let in do sedaj še nisem imel nobene punce. V osnovni šoli se nisem pretirano družil s puncami, vendar sedaj se pa poskušam vklopiti v družbo punc in nekako ne znam pristopiti do njih ter jih osvajati. Hvala že vnaprej. Mihec!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14