Članki

Je vaša soseda prostitutka? Morda bo kmalu jasno ...

19.04.2014, 17:26

Bi si želeli nekaj spolnih užitkov z neznanko? Pri nas jo boste zaenkrat še morali poiskati v kakšnem bordelu ali nočnem klubu, medtem ko si jo lahko Nemci preko nove mobilne aplikacije naročijo kar na dom.

Tega enostavno ne smete izpustiti!

18.04.2014, 14:22

Dolgi in topli spomladanski dnevi, ko že prijetno pripeka sonce, a ne tako močno, da bi se morali pred njim skrivati v senci, so kot nalašč za izlet v hribe. Pri vsem skupaj pa je najboljše to, da vam, da bi si privoščili aktiven in zdrav oddih, ni treba daleč. Še več - zakaj ne bi kar otvorili pohodniške sezone?

Odslej tudi pri nas!

11.04.2014, 15:33

Največji slovenski telekomunikacijski operaterji so v svojo ponudbo danes vključili tudi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5. S tem je tudi slovenski trg pričakal težko pričakovani najnovejši paradni mobilnik južnokorejskega proizvajalca Samsung Electronics, ki sodi v svetovni vrh aktualne ponudbe pametnih mobilnih telefonov.

Posnetek seksa, na katerega so mnogi čakali!

07.04.2014, 08:53

Govorice o morebitnem obstoju posnetka seksa Selene Gomez in Justina Bieberja nikar ne potihnejo, no, prijatelje mladega pevca pa je za britanski OK! Magazine potrdil, da posnetek resnično obstaja. Le vprašanje časa je, kdaj bo pristal v medijih ...

Spoznajte novo pomočnico!

04.04.2014, 08:33

Ameriški Microsoft je na letošnji razvijalski konferenci predstavil digitalno osebno pomočnico Cortano, ki bo del najnovejše različice sistema Windows Phone. Microsoftov mobilni operacijski sistem doslej namreč ni vseboval osebne pomočnice, kot jih premoreta konkurenčna sistema Ios in Android.

To so najpogostejše moške in ženske laži!

02.04.2014, 11:35

Čeprav velja prepričanje, da lažejo zgolj politiki, to ne bo držalo. V vsakdanjem življenju lažejo tudi 'povsem običajni smrtniki'. Anketa, v kateri je sodelovalo 100.000 ljudi, je pokazala, da več kot polovica parov ni iskrenih v medsebojnih odnosih, najpogosteje pa si partnerja lažeta glede občutkov in čustev.

Poiščite ga!

02.04.2014, 10:05

Ste se po prekrokani noči zbudili z mačkom, utrujeni, zmedeni, po možnosti v tuji postelji in pri vsem tem ugotovili še, da ste brez svojega pametnega telefona? Morda ste ga pozabili v lokalu, lahko da vam je iz žepa padel v taksiju, ali pa ga je preprosto nekdo ukradel. No, da ne bo scenarij resničen in vse, kar ste imeli na telefonu izgubljeno, obstaja kar nekaj aplikacij, ki lastniku pomagajo poiskati telefon. In čeprav garancije ni, da boste napravo dobili nazaj, z aplikacijami lahko vsaj zaščitite podatke in preprečite, da bi se vaše opolzke fotografije, zasebni pogovori ali službene skrivnosti brez vaše vednosti pojavile kjerkoli na spletu.

Facebook se podaja v navidezno resničnost

28.03.2014, 07:10

Ameriško družbeno omrežje Facebook je napovedalo nakup ameriškega podjetja Oculus, ki se ukvarja z razvojem tehnologij za navidezno resničnost. Facebook po za podjetje odštel dve milijardi dolarjev, od tega 400 milijonov v gotovini in preostanek v delnicah.

Nova grozljiva odvisnost: 19-letnik je prva 'žrtev'!

27.03.2014, 08:44

Obsedenost fotografiranjem in objavljanjem tako imenovanih 'selfiejev' oziroma 'sebkov' se je v zadnjih mesecih tako močno razširila, da bi lahko govorili o pravi epidemiji. Želja po popolni fotografiji pa je pripeljala tako daleč, da je najstnik zaradi nepopolne fotografije skušal storiti samomor.

Ju kdo pozna?

24.03.2014, 11:40

Policisti iz Newarka v Delawareu prosijo javnost za pomoč. Radi bi namreč identificirali par, moškega in žensko v poznih 20. letih, ki sta si na paradi ob dnevu St.Paddy's Day sredi belega dneva privoščila seks na javnem mestu, in sicer za smetnjaki ob parkirišču picerije Grotto Pizza na glavni ulici.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3