Članki

Ko prostitutka ne zadovolji pričakovanj ...

26.02.2015, 11:19

Zaželel si je odnosa s prostitutko, ji plačal, nato pa se je ženska znašla v precej neprijetni situaciji. Razlog pa ...

Facebook strmo navzgor, pri konkurenci spremembe

26.02.2015, 08:29

Ameriški tehnološki velikan Facebook se je pohvalil z novim mejnikom - v zadnjem letu in pol se je število oglaševalcev podvojilo. Milijardni množici uporabnikov tako družbo delata že dva milijona oglaševalcev. Predstavili so novo aplikacijo, novosti pa sta nedavno naznanila tudi Twitter in Google.

Zdravnik zlorabljal pacientke: Otekle so ji noge, opravil rektalni pregled!

25.02.2015, 12:22

Zdravniku so začasno prepovedali delo, ker je pod pretvezo, da opravlja redni pregled, nadlegoval in zlorabljal paciente. O spornih pregledih je oblasti obvestila mobilna zdravniška enota v Trevisu, po tem, ko sta se dve pacientki, stari 22 in 40 let, pritožili, da ju je zdravnik spolno nadlegoval.

Odslej boste redno čistili naprave!

24.02.2015, 08:10

Mobilni telefoni, pa naj bodo tisti najnovejše generacije ali najstarejši, so pravo leglo bakterij, saj jih odlagamo na najrazličnejše površine, se jih dotikamo z umazanimi rokami, po možnosti še komu posodimo ... Neka raziskava je pokazala, da se na njih najpogosteje pojavlja 10 snovi in bakterij, ki škodijo zdravju.

Pred trgovino seksala sredi belega dne!

23.02.2015, 19:21

V San Diegu so bili sprehajalci priče sila pohotnemu paru. Moški naj bi naskočil žensko kar pred izložbo trgovine sredi belega dne, par se je valjal po pločniku, medtem pa so številni dogajanje posneli s svojimi pametnimi napravami in posnetek je seveda pristal na spletu.

Danes je ta dan!

10.02.2015, 10:48

Več kot sto držav s celega sveta vsako leto drugi torek v februarju obeležuje dan varne rabe interneta. V letošnjem letu ta dan tako obeležujemo 10. februarja. Ob tem se bo zvrstilo več različnih aktivnosti, vse pa letos potekajo pod krovnim sloganom Skupaj za prijaznejši internet!

Imate takšno geslo? Spremenite ga!

05.02.2015, 17:01

Nekateri uporabniki spleta za zaščito svojih računalnikov in mobilnih naprav še vedno uporabljajo lahko razvozljiva gesla, kot sta 123456 ali qwerty – prve črke zgornje vrstice na angleških tipkovnicah, izhaja iz raziskave, ki jo je opravilo varnostno podjetje SplashData.

Nova tehnologija pomika stekel!

04.02.2015, 09:46

Tehnologija, ki je pred leti pomenila pravo revolucijo, zdaj pa mnogi brez nje skoraj ne znajo živeti, je našla pot tudi v avtomobilsko industrijo, a ne le za zabavo potnikov.

Samsung z novo serijo premierno v Sloveniji!

30.01.2015, 10:07

Samsung Electronics je slovenskemu trgu premierno predstavil novo generacijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3. Ponašata se z najnaprednejšimi funkcijami za uporabo družbenih omrežij in trendovskim dizajnom. Predstavniki podjetja Samsung so premierno predstavili tudi Galaxy Note Edge, prvi pametni telefon z ukrivljenim robom, ki nedvomno prinaša popolnoma novo izkušnjo mobilne telefonije.

Opozorilo za vse uporabnike sistema Android!

29.01.2015, 10:28

Android je že pred časom na tržišče poslal sistem Lollipop, toda vsi tisti, ki imajo bodisi prestare naprave bodisi sistema niso nadgrajevali od leta 2013, naj bi bili izpostavljeni kibernetskemu kriminalu.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2