Članki

To so novosti, ki jih prinaša novi iOS 8!

19.09.2014, 13:22

Uporabnikom Applovih naprav bo na voljo nova različica mobilnega operacijskega sistema iOS. Novi sistem iOS 8 je na voljo za napravi iPhone 4S in iPad 2 ter vse novejše modele, skupaj z najnovejšima iPhone 6 in iPhone 6 Plus, ki bosta v tujini naprodaj od petka dalje.

To so skrivnosti, ki vam jih nikakor ne bo zaupala!

17.09.2014, 09:26

Star pregovor, ki pravi, da je molk zlato, je prav dobro vsem znan. Obstajajo namreč stvari, ki jih ne zaupamo nikomur, niti svojemu življenjskemu sopotniku ne. Čeprav se ne sliši lepo, s tem ne naredimo prav nič narobe. To pa velja tudi za ženske. Vas zanima, o katerih stvareh z vami nikoli ne bo iskreno spregovorila ali bo o njih celo molčala?!

Nič več Androida in Windowsov?!

15.09.2014, 08:03

Kitajske oblasti razvijajo lastno različico operacijskih sistemov za osebne računalnike in mobilne naprave, s katerimi želijo zamenjati "uvožene" sisteme zahodnih proizvajalcev, kot sta Windows in Android. Napovedujejo, da bi različica za osebne računalnike lahko izšla že oktobra letos.

To je motoristična čelada prihodnosti

15.09.2014, 08:13

Futuristična motoristična čelada Skully AR-1 z vgrajenim zaslonom, GPS-navigacijo in kamero na hrbtni strani je na portalu za množično financiranje Indiegogo v zgolj 45 urah zbrala milijon ameriških dolarjev.

Poraz za tehnološkega giganta

29.08.2014, 11:05

Ameriško okrožno sodišče je v sredo zavrnilo zahtevo tehnološkega velikana Apple za prepoved prodaje pametnih mobilnih telefonov njihovega južnokorejskega tekmeca Samsung v ZDA.

Škandal na Univerzi: Fotografiral ženske na stranišču!

27.08.2014, 08:17

Policisti so moškemu zaplenili prenosni računalnik in zunanji disk ter dva mobilna telefona. Na napravah naj bi bilo več kot 1.500 spornih fotografij.

Takole bomo klepetali!

19.08.2014, 09:43

Klepet v takšni obliki, kot ga poznamo, bodisi preko telefona, bodisi preko računalnika, tablic itd., se z dlani seli na zapestje. V prihodnje naj bi namreč klepetali kar s pomočjo pametne ure!

Kitajska konkurenca pritisnila, Samsung in Apple sklenila premirje

14.08.2014, 10:23

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung in njegov ameriški tekmec Apple sta se danes dogovorila za opustitev vseh medsebojnih patentnih sporov izven ZDA. Tako je prišlo do delnega premierja v dolgotrajni pravni vojni med največjima proizvajalcema pametnih mobilnih naprav na svetu.

Je to nov adut tehnološkega mogotca?

05.08.2014, 12:01

V javnosti se že dalj časa šušlja, da pri družbi Apple pripravljajo tako imenovano pametno ročno uro. Nekateri naj bi imeli celo informacije o tem, da bo revolucionarna ura na voljo že oktrobra letos, čeprav pri družbi načrtov še niso uradno potrdili. Pred nedavnim pa jim je ameriški urad za intelektualno lastnino potrdil prijavo patenta, imenovanega 'iTime'. Je to dokaz, da se pri Applu res pripravljajo na novo revolucijo?

Igračka, ki jo aktivirate z nekaj kliki na telefonu

04.08.2014, 13:10

Si vroče dogajanje med rjuhami rada popestrita s tehničnimi igračkami? Potem bo odslej v vaši postelji še bolj vroče – z vibratorjem, ki ga lahko upravljate s pomočjo mobilne aplikacije.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8