Članki

Edino odkritje, ki ga ne morejo raziskati!

18.12.2014, 09:22

Težko si predstavljamo, da na našem planetu še obstaja kraj, ki mu je sodobna civilizacija prizanesla. Internet, mobilni telefoni in računalniki so namreč že tako zakoreninjeni v naši kulturi, da si življenja brez njih skorajda ne znamo predstavljati. A vendar na oddaljenem in dokaj neraziskanem otoku obstaja popolnoma izolirana civilizacija, ki je moderen človek še ni 'pokvaril'.

Sumite, da vas vara?

15.12.2014, 09:51

Sumite, da vas najdražja vara? Obstaja aplikacija, ki vam lahko pomaga odkriti, ali so dvomi upravičeni.

Prepreči, da bi te spravila 'na kant'!

05.12.2014, 09:02

Res je, biti v zvezi lahko še kako obogati življenje moškega. Čeprav nas bodo ženske zaradi naslednjega stavka verjetno 'raztrgale', pa je nekaj jasno: nobeno razmerje še nikoli ni dobro vplivalo na stanje moške denarnice in njeno obogatitev. Preverite, ali vaše dekle spada med tiste ženske, ki denar trošijo hitreje kot spužva vpija vodo, in kako svojo denarnico zaščititi pred hiranjem.

Kaj narediti, ko zmrzne – dobesedno

03.12.2014, 12:29

Pametni telefoni so res pametni, to pa še ne pomeni, da se znajo sami obleči, če jih zebe. Dejstvo pa je, da niso narejeni za ekstremno nizke temperature, zato preverite nekaj nasvetov za uporabo pametnega telefona v mrzli polovici leta.

Prostitucija kar na dveh srednjih šolah!?

02.12.2014, 08:29

V ZDA je pred kratkim policija aretirala neko 17-letnico, ker naj bi na dveh srednjih šolah organizirala prostitucijo. Odkrili so jo po tem, ko so štiri dijakinje šolskim delavcem potožile, da jih je gospodična v začetku oktobravabila v svoj ’posel’.

Šok! Kakšen razvrat v zaporu!

28.11.2014, 11:03

Iz zapora v zvezni državi Baltimore v ZDA je v javnost pricurljala prav nenavadna zgodba o pohotnem kaznjencu, ki je seksal z vsaj štirimi paznicami.

'Na gasilski postaji je na tone seksa!'

07.11.2014, 16:19

Stephen Coward je moral zapustiti svoje delovno mesto, po tem ko so nadrejeni izvedeli, da je gasilec spal z dvema sodelavkama, med službenim časom pa na mobilnem telefonu gledal porniče.

Se Samsungu slabo piše?

21.10.2014, 11:58

Južnokorejski tehnološki velikan Samsung Electronics za tretje četrtletje na letni ravni napoveduje skoraj 60-odstotni padec dobička iz poslovanja. Gre za posledico hude konkurence na trgu pametnih telefonov, na katerega vse bolj prodirajo cenejši kitajski proizvajalci.

Slovenski maček Tom podira meje!

15.10.2014, 13:02

Igre za mobilne naprave Govoreči maček Tom in prijatelji slovenskega podjetja Outfit 7 so te dni presegle dve milijardi prenosov, so sporočili iz podjetja. Animirani liki bodo v kratkem prišli tudi na velika platna v obliki animiranega družinskega filma.

Vau, to pa je paša za oči!

03.10.2014, 14:12

Ekipa Fabula Football resnično verjame v svojo aplikacijo, natančneje v svojo nogometno igrico za mobilne telefone in potrudili so se izdelati karseda atraktivno reklamo ...

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek