Članki

Seks po cerkvenih zapovedih

28.11.2014, 17:48

Če je kakšen video, za katerega bi si moški (vsaj večinoma) želeli, da bi jih prebudil, potem je to definitivno tale. Zakaj? Vklopite zvočnike in se nasmejte!

Šok! Kakšen razvrat v zaporu!

28.11.2014, 11:03

Iz zapora v zvezni državi Baltimore v ZDA je v javnost pricurljala prav nenavadna zgodba o pohotnem kaznjencu, ki je seksal z vsaj štirimi paznicami.

Če že, naj bo mlada, neumne so tako ali tako vse!

28.11.2014, 09:59

Prijatelja se v baru pogovarjata o ustrežljivosti svojih punc. Prvi se pohvali, da mu je njegova draga za rojstni dan podarila povsem nov avtomobil. Drugi takoj nato ves ponosen pove, da je od svoje drage v dar dobil sanjsko potovanje v Avstralijo. Strinjata se, da je to prava ljubezen in da sta res ponosna na svoji boljši polovici. Ste nasedli zgodbici? Upam, da ne, saj je jasno, da gre za znanstveno fantastiko. Nobena, ampak res nobena ženska svojemu partnerju ne bi podarila tako dragocenega darila – no, razen če je to plačilo za seks.

Seks po rusko!

28.11.2014, 09:54

Ste si že kdaj privoščili ruski seks? Še ne? Potem je skrajni čas, da se predate vročici med rjuhami in akivirate svojega 'korenjaka' ter njeni dojki. Užitek je zagotovljen!

Proti temu Kličko 'nima za burek'

28.11.2014, 09:51

Za dober boks se marsikateri moški odreče dobremu seksu. In to soboto bo očitno večer, ko bodo moški raje kot svoje lepotičke stiskali pesti za še en odličen dvoboj.

Za rezultate je ključna pravilna prehrana!

27.11.2014, 11:10

Vsak, ki se je kadar koli ukvarjal s športom, predvsem profesionalno, se še kako zaveda, da je prehrana ključnega pomena tako pri izgubi teže, pridobivanju mišične mase, kot tudi pri izboljšanju moči in vzdržljivosti, ter konec koncev za zdravje in dobro počutje.

Kakšno odkritje v antični grobnici!

27.11.2014, 10:26

Arheologi so v doslej največji odkriti antični grobnici v grškem mestu Amfipoli naleteli tudi na poslikave. Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP so upodobljeni prizori iz vsakdanjega življenja, odkritje pa naj bi pripomoglo k razrešitvi velike uganke.

Vsak moški bi ga moral imeti!

27.11.2014, 12:48

Čeprav na ulicah srečamo le malo moških, ki svoj vrat ovijejo v šal, pa ta kos garderobe predstavlja osnovni zimski modni dodatek, ki ne le ogreje v hladnih zimskih dneh, ampak tudi stilsko dovrši moški zimski 'look'. Kakšnega izbrati in kako ga nositi?

Ojoj, kaj mu je storilo maščevalno dekle!

27.11.2014, 15:55

Ni hujše stvari, kot je ta, da moški razjezi svojo najdražjo. Še posebej kruto lahko postane, če je v igri druga ženska ...

To so največje napake med seksom

26.11.2014, 15:17

Bo že držalo, da je seks nekaj najlepšega. A žal je tako, da med rjuhami ni vedno vse tako popolno, kot to lahko vidimo na filmskem platnu. Zagotovo se vam je že zgodilo, da ni šlo vedno vse po načrtu, da ste jo morda poklicali z napačnim imenom, ali pa ste ga 'pomotoma' vtaknili v napačno 'luknjo' in je zagnala vik in krik. Ja, takšne ali drugačne nezgodice niso redkost.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek