Članki

Šok! Pricurljal posnetek zadete, živčne in shirane Angeline

25.07.2014, 13:51

V javnost je prišel šokantni posnetek superzvezdnice Angeline Jolie. Mamica 6 otrok je na posnetku omamljena, s telefonom na ušesu se živčno sprehaja po razmetanem stanovanju, njene roke pa so povsem presušene in obtolčene.

Video: Seksala na plaži, mamici 4-letne deklice prekipelo

25.07.2014, 13:33

Zaradi neprimernega in hkrati prepovedanega obnašanja se je mlad par, ki se je strastem predajal na plaži, znašel v težavah ...

Šok! Starejši moški z najstnico seksal vpričo otrok

21.07.2014, 08:34

Vpričo otrok sta se v parku onegavljala dekle in starejši moški. A menda ne prvič ...

Rad bi 'nabrisal' sosedo!

03.06.2014, 14:23

Živjo, Brane, star sem 18 let. Imam težavo: kako bi jaz pripravil mojo prijateljico, ki jo vidim od 3- do 6-krat na leto, do spolnega odnosa. Namreč, moja mami ne sme to izvedeti. Ali bi ta prijateljica odobrila seks za en dan. Ta prijateljica ima 33 let in 1 otroka. Z njeno mamo prideta na njihov vikend, ki je zraven naše hiše, sosedi smo. Jaz sem razmišljal, da bi prijateljico povabil na en krog z mojim motorjem in bi se ustavila v bližnjem gozdu, kjer bi jo vprašal, če bi hotela z mano seksati. Odgovori na vprašanje in moje mnenje o tem dogodku. Lp, Firbčen123.

Ogabno, kaj je naredila v pisarni!

23.05.2014, 16:10

Potem ko si boste ogledali spodnji posnetek, pitje kave v službi ne bo nikoli več enako. Vsaj, če boste vedeli, da za sosednjo mizo ali v sosednji pisarni dela novopečena mamica, ki še doji svojega otročka ...

Katarina, kot je ne poznate!

16.04.2014, 08:56

Plavolasa lepotička Katarina Jurkovič je moškemu svetu večinoma znana po privlačnem videzu, zapeljivem pogledu in seksi telesu, ki ga je na veselje mnogih v celoti razkrila pred časom v priljubljeni moški reviji. Toda razkazovanje telesa še zdaleč ni edina stvar, s katero se vsestranska Katarina ukvarja. Med drugim se je nedavno preizkusila tudi v filmskih vodah, ko je nastopila v slovenskem filmu Izhod, ki si ga lahko kadarkoli ogledate na VOYO. Z lepotičko smo ob tej priložnosti prijetno poklepetali. Preberite, kaj nam je zaupala!

Ups, zapihal je vetrček ...

04.03.2014, 14:07

Seksi mamica Jennifer Nicole Lee zna pritegniti pozornost paparacev in tokrat ni bilo nič drugače. Dolgonogi samooklicani fitnes gurujka je tako, ko se je sklonila, ponagajal veter, ji privzdignil krilo in ... ups, njeno zadnjico je obsijalo sonce!

Vsi se slinijo, a istočasno bežijo od nje!

28.02.2014, 15:18

Elisabetta Canalis velja za eno najbolj seksi žensk na svetu. Viktorijin angelček, nekdanja ljubica filmskega igralca Georgea Clooneyja in mamica, pa je večkrat pokazala tudi svojo 'poredno' in erotično plat.

Prihaja nadaljevane porniča najstniške mamice!

14.02.2014, 11:46

Se še spomnite najstniške mamice Farrah Abraham - ko je rodila hčerko, je bila stara komaj 18 let - in njenega porno posnetka, ki je izšel le malo zatem? No, čeprav so mnogi že skoraj pozabili nanjo, je mamica ponovno aktualna.

Srhljivo koščena podoba Ronaldove nočne more

22.01.2014, 09:23

Britanska manekenka in starleta Jasmine Lennard se rada pojavlja v medijih. Če je v preteklosti močno skritizirala posteljne veščine nogometnega zvezdnika in dobitnika zlate žoge Ronalda in si je priljubljenost gradila z udeleževanjem v resničnostnih šovih in z zvezo z britanskim mogotcem Simonom Cowellom, pa svoje oboževalce rada 'ohranja na tekočem' tudi prek družbenih omrežij.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14