Članki

To je počela na odru pred vsemi!

14.01.2015, 08:36

Da smo ljudje tekmovalni, ni nič novega. Tekmujemo v hitrosti na tekaških stezah, na snegu, v vodi, na dirkališčih. Pa v lepoti, volumnu naših mišič, spretnostih na ledu in v telovadnici in še in še. Pred vami je nekaj najbolj nenavadnih tekmovanj, ki se vsako leto odvijajo širom sveta.

Clinton vpleten v še en seks škandal!

12.01.2015, 11:16

Nekdanja ameriška državna sekretarka Hilary Clinton je (spet) besna na svojega moža, poročajo tuji mediji. Tokrat menda zato, ker se je njegovo ime znova pojavilo v povezavi s spolnim škandalom.

V zadnjem hipu odpovedali izstrelitev!

08.01.2015, 11:08

Ameriško vesoljsko transportno podjetje SpaceX je danes v zadnjem trenutku preložilo izstrelitev rakete falcon 9 in s tem posledično tudi njen poskusni pristanek. Današnja izstrelitev bi pomenila začetek novega obdobja večkratne rabe raket, ki naj bi ob vrnitvi pristajale na pristajališču v Atlantskem oceanu.

Prepovedane lokacije za seks!

07.01.2015, 11:10

Seks na javnem mestu zna biti še kako vznemirljiv, saj je odlična popestritev rutine v razmerju. A vendarle obstajajo določeni kraji, ki niso ravno idealni za predajanje strastem. Poglejmo, kateri!

Grozljiva dejstva o Stalinu!

29.12.2014, 07:15

Josip Stalin je nekdanji sovjetski diktator, znan tudi kot mož, ki je vladal z jekleno roko in bil izjemno neusmiljen. Pod njegovo diktaturo je umrlo na milijone ljudi, pobiti je dal celo najbližje zaveznike in sodržavljane. Eno njegovih žvljenjskih vodil je namreč bilo, da da 'ne zaupa nikomur, niti sebi'. Pred vami je 10 manj znanih dejstev, ki razkrivajo podrobnosti iz življenja tega krutega diktatorja.

Kakšen pretep na letalu!

20.12.2014, 08:05

Na letu od Chongqinga do Hong Konga je prišlo do nenavadnega izgreda, zaradi katerega so skoraj morali zasilno pristati. Ženski sta namreč grdo obračunali med seboj, razlog pa je bil ...

Dolgčas na letalu? Vsem očitno ni ...

12.12.2014, 19:06

Med letom iz Bostona proti Los Angelesu je nedavno zavladala panika in pilot je moral zasilno pristati. In razlog?

To je počela na letalu!

11.12.2014, 09:05

»Let je bil zelo dolg. Šla sem na stranišče, da bi se preoblekla in posnela nekaj selfijev, medtem ko sem popolnoma gola stala pred ogledalom,« je zaupala 25-letnica.

Napad na WTC s popolnoma nove perspektive!

01.12.2014, 15:41

Čeprav je od terorističnega napada na newyorški WTC minilo že dobrih 13 let, na plan še vedno prihajajo posamezni posnetki in fotografije, ki prikazujejo nesrečni dogodek. Tokrat se je v medijih pojavila doslej še neobjavljena fotografija, posneta iz letala, ki se je ravno pripravljalo na vzlet z letališča Newark.

Uspelo mu je!

07.11.2014, 11:51

Predanemu fotografu je končno uspelo. Po petih letih neuspešnih poskusov je v objektiv ujel letalo med prebojem zvočnega zidu.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek