Članki

Da boste tudi pozimi vozili varno

03.12.2014, 09:14

Prihaja sivo obdobje snega, poledice, spolzkih voznih podlag in zmanjšane vidljivosti. Za vas smo zbrali nekaj napotkov, kako boste s svojim jeklenim konjičkom tudi pozimi potovali varno.

Seksi, uspešna, pa vendar ...

03.12.2014, 09:22

Teh pet dam je dokaz, da ni vse tako, kot je videti. Vseh pet žensk ima lepo telo, prikupen obraz in delajo pod sojem žarometov. Vse imajo pa tudi skupno 'podrobnost' iz preteklosti – rodile so se kot moški!

Neverjetni napori: to je 52-letni slovenski ultraman!

02.12.2014, 14:35

Slovenski triatlonec Miro Kregar je na svetovnem prvenstvu v ultramaratonu na Havajih osvojil skupno četrto mesto. S tem je moral lansko krono prepustiti sedemnajst let mlajšemu Nemcu Tobiasu Winnemoellerju. Za Kregarja je bil to deveti ultramaraton na Havajih; enkrat je zmagal (2013), trikrat je bil drugi in dvakrat tretji.

Razvrat v knjižnici!

28.11.2014, 12:22

Mnogo deklet v želji po novih izzivih, predvsem pa v želji po hitrem zaslužku, poprime za kakšno 'delo' vprašljive morale. Morda pri nas ne toliko, v tujini pa je razgaljanje prek spleta zelo razširjeno. Vse lepo in prav, če dekleta to počnejo za štirimi stenami lastnega doma, neka Avstralka pa je šla pred dnevi še korak dlje; zalotili so jo namreč med masturbiranjem v knjižnici na faksu.

Če že, naj bo mlada, neumne so tako ali tako vse!

28.11.2014, 09:59

Prijatelja se v baru pogovarjata o ustrežljivosti svojih punc. Prvi se pohvali, da mu je njegova draga za rojstni dan podarila povsem nov avtomobil. Drugi takoj nato ves ponosen pove, da je od svoje drage v dar dobil sanjsko potovanje v Avstralijo. Strinjata se, da je to prava ljubezen in da sta res ponosna na svoji boljši polovici. Ste nasedli zgodbici? Upam, da ne, saj je jasno, da gre za znanstveno fantastiko. Nobena, ampak res nobena ženska svojemu partnerju ne bi podarila tako dragocenega darila – no, razen če je to plačilo za seks.

To so največje napake med seksom

26.11.2014, 15:17

Bo že držalo, da je seks nekaj najlepšega. A žal je tako, da med rjuhami ni vedno vse tako popolno, kot to lahko vidimo na filmskem platnu. Zagotovo se vam je že zgodilo, da ni šlo vedno vse po načrtu, da ste jo morda poklicali z napačnim imenom, ali pa ste ga 'pomotoma' vtaknili v napačno 'luknjo' in je zagnala vik in krik. Ja, takšne ali drugačne nezgodice niso redkost.

Ponujata se mu dve sodelavki, on pa ...

17.11.2014, 10:57

Pozdravljen, Brane! S punco sva skupaj eno leto in šest mesecev in njej ni več do seksa ... sej veš, takoj mi je na misel prišlo, da ima drugega, ker je ful nesramna do mene, laže, skriva telefon in tako naprej ... Čez teden, ko sva bolj malo skupaj, ji menda ni do seksa, čez vikend, ko je skozi pri meni, ji pa menda zapaše 1x, če ji sploh!! Stara sva 24 let in se mi to ne zdi ravno normalno, da seksava 1x na teden, če sploh seksava!! Kaj mi še preostane, kaj??? V začetku sva imela odličen seks, seveda je še zmeraj, vendar ga skoraj da ni, sem mlad fant, nisem ne vem kako lep, vendar doma od seksa ni nič!! Namreč v službi pa imam dve ponudbi in pač, ker ljubim svojo punco, ju nisem ŠE sprejel ... namreč dve zelo lepi sodelavki se mi ponujata, vendar samo za seks, ker sta poročeni in doma najbrž imata podoben problem kot jaz ... prosim za nasvet :)

To so resnične obline!

10.11.2014, 09:52

Pogled na golo žensko telo naši domišljiji pušča prosto pot. Pri tem se moški veliko manj ukvarjamo z majhnimi nepopolnostmi kot ženske. Nam je pomembno bolj to, da vse 'štima' kot celota. No, ženske pa imajo popolnoma drugačno perspektivo ...

Majica niže in niže, dokler ... ups!

30.10.2014, 14:40

Starleta Lauren Goodger je na svojem Instagram profilu objavila novo izzivalno fotografijo. Tokrat je pozirala gola, ogrnjena samo z jopico ...

To pa je napitnina!

30.10.2014, 13:06

Sprva se mu je zdelo, da je vse tako kot vedno. A kmalu je dostavljalec pic James Gilpin doživel največje presenečenje svojega življenja.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek