Članki

’Hotela sem mu ga samo povečati!’

29.04.2015, 12:10

Sharon in Mike Tierney sta malce nenavaden zakonski par iz Sydneyja. Nenavaden zato, ker si delita dobesedno vse, med drugim drug drugega depilirata tako rekoč po vsem telesu, tudi po intimnih predelih. Vse lepo in prav, a kmalu bi se eden njunih tovrstnih lepotnih ritualov končal z grozljivimi posledicami.

Kako zmanjšati porabo goriva?

29.04.2015, 14:11

Dandanes večina uporabnikov motornih vozil razmišlja o tem, kako bi prihranili kak liter dragocenega oktanskega koktajla. Za vas smo zbrali nekaj drobnih nasvetov, s katerimi lahko zmanjšate porabo goriva tudi do deset odstotkov!

Temačne skrivnosti ženske iz Hitlerjeve kadi

28.04.2015, 15:39

Lee Miller je kot dopisnica spremljala drugo svetovno vojno in bila ena od redkih žensk, ki so se v vlogi poročevalk zadrževale na vojnih območjih. Posnela je fotografije, ki so prišle v zgodovino, v zgodovino pa se je vpisal tudi posnetek, na katerem je Millerjeva gola v kadi Hitlerjevega domovanja. Ta fotografija je takrat povzročila veliko zgražanja in nestrinjanja, zaradi česar je Millerjeva ni nikoli izpostavljala. Pravzaprav se je po vrnitvi z vojnih območij popolnoma umaknila, se odrekla fotografiji, a danes prihajajo na dan temačne skrivnosti, ki njeno obnašanje postavljajo v popolnoma novo luč.

'Mamo je zanimalo, če sem ga res namakal ...'

27.04.2015, 07:10

To je izjava, s katero je presenetil italijanski porno zvezdnik Rocco Siffredi, ko je v oddaji Domenica Live spregovoril o tem, kako se je njegova mama odzvala, ko je izvedela, da nastopa v porničih.

Ne, to niso sanje, to je resnični svet!

23.04.2015, 11:15

Ste tudi vi že kdaj sanjali, kako lepo bi bilo, če bi lahko z avtomobilom tudi poleteli? Za vas imamo dobro novico – sanje se vam lahko uresničijo! Težava je le znesek, ki ga je za uresničenje treba odšteti.

Ste za neobrite?

22.04.2015, 09:14

Poraščenost se dandanes za ženske skorajda ne spodobi. Estetski standardi so pač taki, da veljajo za 'lepe' obrite pazduhe, gladke noge, da ne govorimo o intimnih predelih (no, kakšno črtico se že spregleda ...). Vseeno pa je na svetu kar nekaj 'pogumnih', ki svoje poraščenosti ne skrivajo.

Ritka, ki je sprožila pravo vojno!

21.04.2015, 10:38

Michael Bublè je z nedavno objavo fotografije na Instagramu močno razjezil svoje oboževalke. In kaj je storil tako groznega? Michael Bublè velja za enega najbolj simpatičnih pevcev.

Bralka zaupala: 'Sem avtomat za praznjenje moškega!'

22.04.2015, 13:21

Dragi Brane! Zelo rada bi prekinila svojo več kot triletno “prijateljstvo” s koristmi, od katerega imam, če sem poštena do sebe, eno samo korist, in to precej manjkrat, kot si želim. To je seks, ki je ponavadi še kar, ni pa niti približno tako dober, kot je bil seks, ki sem ga bila vajena z bivšim možem, ki je bil zelo dober ljubimec, a žal ne samo moj. Zapustila sem ga, ker je bil ženskar, vendar on ni več moj problem, saj sem ga prebolela in imava povsem civilizirane odnose. Sem privlačna 34-letna razvezanka z enim otrokom, svojim stanovanjem in dobro službo. Za to moje prijateljstvo ve samo moja najboljša prijateljica, ki prav tako misli, da bi ga morala prekiniti, vse odkar sem ji zaupala, da se vse bolj počutim kot avtomat za – ne morem reči drugače – praznjenje tega moškega, ki pride, kadar pride. Včasih dvakrat na teden, včasih ga ni po dva, tri tedne. Pride, kadar se njemu seksa. Skoraj nikoli takrat, ko se seksa meni. To so kratki obiski, ki nikoli ne trajajo več kot eno uro, s pijačo, slačenjem in oblačenjem vred. Niti enkrat ni ostal čez noč. Obiski se začnejo in končajo v postelji. Poleg tega vedno pričakuje, da mu bom jaz pred seksom nudila felacijo. Sam je opustil kunilingus že nekaj mesecev po tistem, ko je začel prihajati k meni. Želim si in vem, da si zaslužim več kot to prijateljstvo s koristmi in velikokrat sem že prisegla sama sebi, da ga bom prekinila, zlasti takrat, ko od njega ni niti glasu dva, tri tedne. A me potem, ko mi pošlje sporočilo, da prihaja, vedno premaga želja po seksu. Nimam prave moči in nisem dovolj odločna, da to prekinem. Nisem zaljubljena, vendar sem se kar navezala nanj, čeprav ga v zvezi z menoj zanima samo to, kar mu nudim v postelji. Ko sem vmes dvakrat do trikrat potrebovala pomoč, moško roko kje drugje kot med nogama, mi je ni nudil. Poleg tega o njem po več kot treh letih ne vem skoraj nič. Ne vem niti tega, ali je res razvezanec, kot trdi. Rada bi prekinila to zvezo in imela pravo zvezo, moškega, ob katerem zaspim in ob katerem se zbudim. Moškega, na katerega lahko računam tudi izven postelje. Počutim se nasukana v tej zvezi. Kako naj se premaknem naprej? Bodi dobro, Brane, in hvala za nasvet. A.

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

4 navade, ki se jih morate znebiti!

10.04.2015, 16:58

Slačilnica na fitnesu oziroma v telovadnici je kraj, kjer po koncu vadbe končno zadihate, se oprhate, oblečete sveža oblačila in se nato v miru odpravite po opravkih ali preprosto domov. Pred vami je nekaj razvad, zaradi katerih si poleg veliko plusov (s treningom) nakopljete lahko še kar nekaj težav.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2