Članki

'Za vsakega novega ljubimca gre k šivilji, da ji zoži vagino'

16.04.2014, 09:53

Prekleti pesticidi. Po njih moškim rastejo prsi, ženskam pa brki. Oni po novem kadijo ultra slim čike, si z voskom mažejo brke in nosijo mehke puloverje iz kašmirja.

10 pravil seksa za eno noč

11.04.2014, 09:04

Seks za eno noč je fantazija domala vsakega moškega. Nekaterim z leti postane pravilo, spet drugi se v njem preizkusijo, a najdejo sorodno dušo in se mu odpovedo, tretji se ga tako rekoč bojijo. Če vas mika strastna avantura, vam utegnejo priti spodaj našteta zlata pravila seksa za eno noč še kako prav.

Smrdi, smrdi, kako smrdi!

08.04.2014, 15:32

Imam en problemček, ni pa nujno, da se temu lahko reče problem ... Namreč imam punco, zelo jo imam rad, z njo uživam, ampak problem pride pri oralnem zadovoljevanju ... Zelooooo rad bi jo zadovoljil tam spodaj, ampak me tisti vonj in okus zelo odrivata od tega ... Zelo rad bi to počel, ampak kako lahko to preprečim? Firšt

Kako naj grem naprej?

04.04.2014, 10:43

Brane, živjo! Najprej naj pohvalim tvoj način, 'da se karte vržejo na mizo', ki ga v zadnjem času uporabljam uspešno tudi sam. Moj problem je ločitev, in sicer so od tega minila že štiri leta. Z bivšo (imava sina) se poznava od otroštva. Vseskozi sva si bila všeč, tako da je na koncu preskočila iskra. Kakšnih posebnih izkušenj s puncami od prej nisem imel, saj sem bil zadržan, tako da, ko sva postala par, se mi je odvalil kamen od srca. Na začetku mi je bilo lepo, saj sva se lepo ujela, dokler nisem začel pridobivati samozavesti. Takrat kar nekako nisem bil več zanimiv in pričela se je borba, kdo bo boljši. Pomagala mi je tudi v življenju, da sem se rešil 'posesivne' mame in odsotnega očeta, saj sedaj živim na svojem. Zato je bila ta zveza z bivšo zelo močna in me je ločitev zelo prizadela, boril sem se tudi z depresijo, čeprav je na koncu vse škripalo - od nič seksa pa do tega, da sem bil doma samo še za hišnika. Skratka je bila ena sama napetost v hiši. Danes sem vesel, ker bi bil brez te izkušnje prikrajšan za veliko spoznanj. Srečanja s sinom imam urejena, v službi se počutim 'fajn', imam lepo ustvarjalno službo, družim se s prijatelji, športam, sem odprt, energičen, skratka imam skoraj vse. To je pa bistvo, saj ne vem, kako naj prebolim bivšo (ko se srečava, še vedno čutim metuljčke, kot da sem zacumpran) in kdaj naj dam priložnost drugi (vmes sem srečal lepe - tudi notranje - punce pa jim nisem dal priložnost). Saj vem, da boš rekel 'pa daj jo že preboli, kaj boš jamral, bo treba tvegat'. Včasih sem res kar zmeden, ko ne vem, kako naprej, zato bom zelo vesel tvojega nasveta. Tomy

Ni bil kriv seks ...

29.03.2014, 21:30

Pred leti sva se z mojo bivšo razšla. Vzrok razhoda ni bilo pomanjkanje seksa ali občutkov pač pa moja finančna situacija. Zaradi otroka sva ohranila dobre odnose, kot med nama sploh ne bi bilo razhoda. Jaz v tem času nisem imel drugih, kaj šele da bi pomislil nanje, ker sem reševal in rešil finančno stanje. Ona se je nekajkrat vezala, ter se razšla. Tudi med nama so se stvari umirile. Ponovno sva se zbližala, a do pred kratkim, ko sem opazil odtujevanje. Ker sem tako čutil, sem jo vprašal, ali se s kom videva. Odgovor je bil pritrdilen. Po vsem kar sem naredil, da bi zvezo postavil na noge, se mi je podrl svet. Kaj naj naredim, ker mi pravi, da sem v redu človek, da ji je ob meni lepo, po drugi strani pa bi rada poizkusila z novim izbrancem. Lp, "en pob"

Preko vseh meja!

27.03.2014, 13:43

Mojo Mimi imam na smrt rada, a včasih nama nakoplje na glavo toliko dreka, da bi lahko pognojili vso Slovenijo. Pa še bi ostalo za Furlanijo-Julijsko krajino ... Še dobro, da sva tako iznajdljivi, da naju nikoli ne dobijo. No, skoraj nikoli.

Ženske nikoli ne lažejo

27.03.2014, 13:46

Predvsem nikoli ne lažemo o svojih kilogramih. In letih.

Ima samo še eno željo

25.03.2014, 12:32

Komaj 21-letni slovenski skakalni šampion Peter Prevc, ki je včeraj z zmago pred domačimi navijači v Planici na najboljši možen način končal izjemno uspešno olimpijsko sezono, je v sproščenem pogovoru za STA razkril, kakšne želje in cilje ima, kaj ga skrbi, kaj veseli pred novo sezono in kaj ga vedno znova žene naprej.

'Z dvignjenim strumno naprej!'

21.03.2014, 11:35

Zdravo Brane, saj niti ne vem, ali je to vprašanje ali zgolj pripoved, morda celo pravljica. Že več kot 8 mesecev prijateljujeva, živiva skupaj in uživava, kar se da. Ona ima slabih 52 in jaz 58 let, oba sva ločena. Problem, če to sploh je, pa je v seksu. Pa ga ni premalo, po vseh statistikah raje preveč. Že od samega začetka se prav nič ne 'šparava', vsaj 1x na dan je nujno, včasih pa tudi 4x. Zanima naju, ali je to še sprejemljivo za najina leta. Drugače pa tudi vse ostalo lepo deluje in kot sem že napisal, živiva pravljico. Prijatelji pravijo, da sva nora, drugi spet ne verjamejo, midva pa se resno sprašujeva: sva res izven vseh okvirjev tudi tu, saj se tudi pri drugih stvareh nič kaj dosti ne ozirava na ustaljeno prakso drugih ... Hvala za odgovor. Pušeljc

"Šlo je za goli seks, nič drugega!"

20.03.2014, 15:14

Živjo Brane. Star sem 25 let, moja punca pa je stara 23. Skupaj sva že dobra 4 leta. Imam jo zelo rad, ona pa mene. Spodbujava se pri šoli in pri delu (oba delava preko študentskega). Na žalost se zaradi obveznosti zelo malo vidiva, ampak se slišiva vsak dan preko telefona. Imava v redu razmerje, seksa žal ni zadosti, ampak do sedaj to ni bil velik problem. Pred kratkim se je pa zgodila slaba stvar. Spal sem s prijateljico. Šlo je za goli seks, nič drugega. Ni bilo čustev, ni bilo ljubezni, ampak samo trenutek za potešitev mojih hormonskih potreb. Zelo mi je žal in obžalujem to dejanje. 'Sekiram' se zelo in ne vem, kaj naj naredim. Ne želim ji povedati, ker bi se najino razmerje končalo in ker nočem, da trpi. Jo imam preveč rad, da bi jo izgubil. Počutim se zelo slabo, prazno, umazano. S to prijateljico se seveda ne bom več videval in nikakor ne bom ponovil svoje napake. Počutim se grozno, sram me je, da se je to zgodilo meni. Nisem si želel tega nikoli v življenju. Zanima me, kaj o tem misliš ti. Je človeško grešiti? Bls

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3