Članki

Bi jo imeli?

10.04.2014, 13:35

Odločiti se za tetovažo, nikakor ni enostavno. Vstopiti v studijo pa še manj. In čeprav tetovaže že dolgo ne veljajo le za 'zabavo' pripadnikov marginalnih skupin, 'bajkerjev' in mornarjev, temveč za nekaj povsem običajnega in zabavnega, pa se je pred sprejemom takšne odločitve le potrebno zavedati pomembnega dejstva: tetovaža je večna. Kaj morate vedeti, preden naredite ta korak v življenju?

Pozabite na LED tehnologijo!

26.12.2013, 12:50

Nemški proizvajalec avtomobilov je izdal promocijski video, v katerem predstavlja novo svetlobno tehnologijo, ki ne temelji več na LED tehnologiji, temveč na laserski osvetlitvi.

To še ne pomeni raka!

08.11.2013, 09:50

Ob povečanju prostate je prva misel moških običajno: rak. Toda ne skrbite, povečana prostata namreč ne pomeni raka! Težave s povečano prostato se prej ali slej pojavijo pri skoraj vseh moških, saj je to običajni del staranja. Vendar, kaj sploh je prostata, kakšna je njena funkcija in kje se v resnici nahaja?

Revolucija: izdelali 'neskončni' vir energije!

14.10.2013, 09:27

Neskončen vir poceni energije tiči v fuziji. Vsaj nekateri znanstveniki so v to trdno prepričani. Če je do sedaj ta tehnologija zahtevala ogromno količino električne energije, rezultati pa so bili vse prej kot zadovoljivi, so ameriški znanstveniki dosegli revolucionarni preboj!

Sramne dlake: da ali ne?

15.10.2013, 16:04

Pri moških je drugače kot pri ženskah. Britje in depiliranje intimnega področja sta namreč še do nedavnega veljala za pravi tabu. No, danes temu ni več tako. Živimo v bolj odprti družbi, ki se zaveda urejenosti moškega. Hvala bogu, se bodo strinjala nekatera dekleta ...

Prihodnost vojskovanja je tu!

11.10.2013, 08:25

Bojni roboti in vozila, keramični kompozitni materiali, laserji, molekularni topovi in umetna inteligenca. Dobrodošli v vojni prihodnosti!

Nasa z revolucionarno tehnologijo

02.10.2013, 13:45

Kot kaže, so možnosti 3D tiskanja brezmejne. Od vsakdanjih pripomočkov, orožja, človeških organov in celo raketnih motorjev, nič ni nemogoče!

Grozljivo: Kdo je kriv za pokole?

06.09.2013, 14:47

Tom Miller ve o vzreji goveda ogromno, saj sta to pred njim počela že njegov oče in njegov ded. Pa vendar se na njegovem ranču dogajajo stvari, ki jih ne zna pojasniti niti on. Gre za grozljive pokole govedi, o katerih so nekateri prepričani, da so za njih krivi vesoljci, drugi, da gre za teorijo zarote, spet tretji pa še vedno zagovarjajo možnost, da je na pohodu naravni predator. Podrobnosti zgodbe, ki so jih pred kratkim obravnavali tudi v televizijskih serijah, pa so nenavadne za vse od treh teorij.

Preden to storite, premislite še enkrat!

09.07.2013, 15:30

Nova raziskava, ki je bila objavljena v reviji Sexually Transmitted Infections je pokazala, da britje intimnega predela le ni tako zdravo. Povečevalo naj bi namreč tveganje za kožno bolezen imenovano kontagiozne moluske.

Da bo bolje drselo ...

04.07.2013, 13:04

’’Za lepoto je treba potrpeti’’, je rekel Brad Pitt, se polil z vedrom vročega voska, ovil v svileno rjuho, katere konec je poprej pritrdil na posteljo v spalnici in se slavnostno vrgel skozi okno svoje ’glavne’ spalnice v prvem nadstropju. Angelina je slišala le predirljiv krik in ko je pritekla na travnik za hišo, je na njem ležal ’gladki’ Brad. Kot iz matere rojen, malce rdečkast, a nadvse srečen.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3