Članki

5 mest, kamor ne vtikajte prstov!

29.10.2014, 09:40

Bakterije in virusi so vse okoli nas. Čeprav se jim ne moremo povsem izogniti, lahko s pravilno higieno in upoštevanjem določenih pravil veliko pripomoremo k boljši kakovosti življenja. Pred vami je pet stvari, ki se jim je bolje izogniti.

Ne pozabite na regeneracijo!

27.10.2014, 12:34

Da je tek zdrav, ni dvoma. Pomembno pa je, da po hujšem naporu, recimo pretečenih 10, 21 ali 42 kilometrih, ustrezno poskrbimo tudi za svoje telo.

Shujšal je 51 kg - kako mu je uspelo?

06.10.2014, 10:55

Shujševalne diete, pri katerih izgubimo nekaj kilogramov, nato pa vse in še več pridelamo, so vsem znane. Poiskati takšno dieto, da bo učinkovita in da bomo lahko novo težo tudi vzdrževali, pa je v poplavi raznovrstnih člankov in nasvetov na spletu težko izluščiti. Poglejte, kako je uspelo 30-letnemu Juretu shujšati kar 51 kilogramov! THE Nutrition Team, ki mu je ob velikanski spremembi stal ob strani, je pripravljen pomagati še več osebam, ki si želijo spremembe, zato ne izgubljaj časa in se prijavi na X3M Shredxx 90-dnevno preobrazbo!

Zakaj gledamo, čeprav nas je strah?

25.09.2014, 11:47

Ljudje smo si med seboj različni in imamo radi različne stvari. In to velja tudi za filme. Nekateri prisegajo na romantične komedije, drugi na krvave grozljivke. Kaj je tisto, kar nas pri filmih 'vleče', da še naprej napeto spremljamo dogajanje?

Tako je videti soba smrti

23.09.2014, 08:16

Ste se kdaj vprašali, kako je videti soba za usmrtitev in kakšna je postelja, na kateri ležijo zaporniki, ko jim v žilo vbrizgajo smrtonosno mešanico? V zadnjem obdobju je prišlo že večkrat do zapletov ...

Zaradi tega morate pogosto seksati!

27.06.2014, 13:22

Seks ni le zabavna popestritev dneva, ampak je obenem tudi eden najbolj pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na vaše zdravje. Nobena skrivnost ni, da zelo ugodno vpliva na razpoloženje, ima pa tudi mnoge druge pozitivne učinke, za katere do sedaj morda niste vedeli.

Šok: oče in hči spočela tri otroke!

20.05.2014, 11:15

Do 14. leta starosti, je oče živel povsem ločeno od svoje hčerke. Čez leta pa sta se ponovno zbližala. In to tako zelo, da sta se zapletla v razmerje in spočela tri otroke!

9 stvari, ki jih sporoča njeno telo

05.05.2014, 15:07

Telesna govorica je očasih več kot očitna in še kako razumljiva. Včasih pa so znaki, ki nam jih nekdo pošilja s svojim telesom tako subtilni, da bi jih prepoznal le redko kateri strokovnjak. No, s pomočjo spodnjih namigov boste te znake prepoznali tudi vi!

Laboratorijska mišica, ki se celi kar sama!

03.04.2014, 08:16

Raziskovalci iz univerze Duke v Severni Karolini so prvič dokazali, da se lahko laboratorijsko vzgojena mišica lahko krči enako kot naravna. Zaenkrat so mišico presadili miši, vendar pa odkritje pomeni velik korak v znanosti. V prihodnosti bi namreč lahko vzgajali mišice, s katerimi bi nadomeščali okvarjene tudi pri ljudeh.

7 razlogov, zakaj si popoldne privoščite pivo!

01.04.2014, 09:57

Če ste mislili, da je pivo dobro samo za pogum in umirjanje živcev, potem se še kako motite. Čeprav velja, da je treba ta alkoholni hmeljev napitek piti v zmernih količinah, kajti prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju, je pivo v resnici odlično za zdravje. Če tako pravi znanost, zakaj ji ne bi verjeli?!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek