Članki

Tako je videti soba smrti

23.09.2014, 08:16

Ste se kdaj vprašali, kako je videti soba za usmrtitev in kakšna je postelja, na kateri ležijo zaporniki, ko jim v žilo vbrizgajo smrtonosno mešanico? V zadnjem obdobju je prišlo že večkrat do zapletov ...

Zaradi tega morate pogosto seksati!

27.06.2014, 13:22

Seks ni le zabavna popestritev dneva, ampak je obenem tudi eden najbolj pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na vaše zdravje. Nobena skrivnost ni, da zelo ugodno vpliva na razpoloženje, ima pa tudi mnoge druge pozitivne učinke, za katere do sedaj morda niste vedeli.

Šok: oče in hči spočela tri otroke!

20.05.2014, 11:15

Do 14. leta starosti, je oče živel povsem ločeno od svoje hčerke. Čez leta pa sta se ponovno zbližala. In to tako zelo, da sta se zapletla v razmerje in spočela tri otroke!

9 stvari, ki jih sporoča njeno telo

05.05.2014, 15:07

Telesna govorica je očasih več kot očitna in še kako razumljiva. Včasih pa so znaki, ki nam jih nekdo pošilja s svojim telesom tako subtilni, da bi jih prepoznal le redko kateri strokovnjak. No, s pomočjo spodnjih namigov boste te znake prepoznali tudi vi!

Laboratorijska mišica, ki se celi kar sama!

03.04.2014, 08:16

Raziskovalci iz univerze Duke v Severni Karolini so prvič dokazali, da se lahko laboratorijsko vzgojena mišica lahko krči enako kot naravna. Zaenkrat so mišico presadili miši, vendar pa odkritje pomeni velik korak v znanosti. V prihodnosti bi namreč lahko vzgajali mišice, s katerimi bi nadomeščali okvarjene tudi pri ljudeh.

7 razlogov, zakaj si popoldne privoščite pivo!

01.04.2014, 09:57

Če ste mislili, da je pivo dobro samo za pogum in umirjanje živcev, potem se še kako motite. Čeprav velja, da je treba ta alkoholni hmeljev napitek piti v zmernih količinah, kajti prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju, je pivo v resnici odlično za zdravje. Če tako pravi znanost, zakaj ji ne bi verjeli?!

Hrana, po kateri boste še bolj lačni

12.03.2014, 13:56

Ko smo lačni, jemo. In ko pojemo svoj obrok, smo siti. A razlika je v tem, da smo po zaužitju nekaterih živil siti več ur, po zaužitju drugih pa le kratek čas. Katera hrana vas bo nasitila in po kateri boste še bolj lačni, kot bi bili sicer? Svetuje nutricionist Alan Aragon.

Skrbi jih skrivnostni virus, ki povzroča paralizo

26.02.2014, 09:16

V Kaliforniji so zaskrbljeni. 20 otrok je namreč ostalo paraliziranih, potem ko so se okužili z neznanim virusom, ki sicer spominja na poliomielitis, otroško ohromelost, poroča spletna stran NBC News.

Vse o raku, kar se bojite vprašati

04.02.2014, 12:10

Mednarodna zveza proti raku že šesto leto organizira Svetovni dan boja proti raku, ki letos poteka pod geslom Preženimo mite o raku. Opozarjajo, da je zmotno prepričanje, da se o raku ni treba pogovarjati, da simptomi te bolezni niso očitni, da posameznik ne more vplivati na raka in da nima pravice do zdravljenja.

Kako do daljše erekcije? Tako!

25.02.2014, 13:52

Žensko boste vsekakor bolje potešili, če bo vaš korenjak zdržal v pokončnem stanju nekaj dlje kot minuto ali dve. Obstaja nekaj tehnik, s katerimi si lahko pri tem pomagate!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8