Članki

Novo odkritje za vse, ki hočejo shujšati!

03.06.2014, 14:27

Hrana predstavlja izjemno pomemben del, ko govorimo o zdravem življenjskem slogu in vadbi. Če so študije do sedaj kazale, da je pred tekom najbolj zaužiti obrok kompleksnih ogljikovih hidratov, pa nove dokazujejo, da so beljakovine še veliko primernejše.

Vse te prsi je gnetel Valentino Rossi!

02.06.2014, 09:59

Valentino Rossi ni le eden najboljših motociklistov na svetu, za mnoge celo najboljši, ampak je tudi eden najbolj priljubljenih na svetu. Med moškimi zaradi svojih motociklističnih veščin, med ženskami zaradi svoje simpatične podobe. Katera dekleta so grela njegovo posteljo?

Slovenec, ki živi sanje vsakega moškega!

27.05.2014, 08:44

Aleš Bravničar je moški s sanjskim poklicem. Velja namreč za enega izmed najbolj uspešnih slovenskih fotografov, ki ima to srečo, da zanj pozirajo popolnoma razgaljena dekleta. Odlično pa se ne znajde le za fotografskim aparatom, ampak je zelo spreten tudi za štedilnikom, kar je dokazal kot gost v kuharski oddaji Skriti šef.

8 največjih skrivnosti našega planeta

07.05.2014, 12:16

Številna vprašanja, ki so vezana na planet Zemlja, so aktualna že več stoletij, a ljudje še vedno brez pravega uspeha iščejo odgovor nanje. Predstavljamo vam osem največjih skrivnosti našega planeta sodobnega časa!

Revolucionarno odkritje slovenskih znanstvenikov!

14.04.2014, 10:13

Znanstveniki iz odseka za kompleksne snovi Instituta Jožef Stefan (IJS) so odkrili prvi primer stabilnega skritega stanja v naravi. Gre za zelo pomembno odkritje, ki je bilo danes objavljeno v ugledni znanstveni reviji Science, so sporočili iz IJS.

NASA: Čaka nas katastrofa!

18.03.2014, 10:57

Nova raziskava, ki jo je sponzorirala agencija NASA in jo je izpeljal Goddardov center za vesoljske polete, je pokazala, da je svetovna industrijska družba obsojena na propad, predvsem zaradi neustavljivih apetitov in prekomernega izkoriščanja naravnih virov.

Hrana, po kateri boste še bolj lačni

12.03.2014, 13:56

Ko smo lačni, jemo. In ko pojemo svoj obrok, smo siti. A razlika je v tem, da smo po zaužitju nekaterih živil siti več ur, po zaužitju drugih pa le kratek čas. Katera hrana vas bo nasitila in po kateri boste še bolj lačni, kot bi bili sicer? Svetuje nutricionist Alan Aragon.

Vse, kar potrebujete, so leče!

08.01.2014, 13:26

iOptik so nove leče, ki uporabnikom omogočajo, da lahko vidijo digitalne podatke. Drobcen monitor v lečah se popolnoma prilega uporabnikovemu očesnemu zrklu, deluje pa samo v kombinaciji s posebnimi očali. Leče bodo predstavljene na lasvegaškem sejmu zabavne elektronike.

Od koga smo se poslovili v letu 2013?

19.12.2013, 15:09

Leto 2013 se počasi izteka in december je prav gotovo čas, ko pod celoletnim dogajanjem potegnemo črto in razmislimo, kaj vse smo v preteklih 12 mesecih doživeli. Prav tako pa je december čas, ko oblikujemo raznovrstne lestvice in sezname dogodkov, ki so na takšen ali drugačen način zaznamovali leto. Poglejmo, od katerih velikih osebnosti smo se v letu 2013 poslovili.

Nasa z revolucionarno tehnologijo

02.10.2013, 13:45

Kot kaže, so možnosti 3D tiskanja brezmejne. Od vsakdanjih pripomočkov, orožja, človeških organov in celo raketnih motorjev, nič ni nemogoče!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14