Članki

To morate vedeti o metabolizmu!

30.05.2014, 14:52

Metabolizem je skupek procesov v telesu, ki zagotavlja normalno delovanje organizma. Ne le to. Določa, koliko energije bo vaše telo porabilo in koliko boste shujšali oziroma se zredili. Kaj vse vpliva na presnovo in kako?

Kaj ti bo kava, če se lahko obriješ!

06.01.2014, 08:45

Na trgu se je pojavila prav posebna pena za britje, od katere bodo imeli še največ koristi tisti moški, ki se brijejo vsak dan - in tisti, ki zjutraj ne pijejo radi kave, a bi potrebovali takšno budnico. Pena vsebuje namreč kofein, ki se med britjem absorbira v kožo in tako 'zbudi' uporabnika podobno kot skodelica vročega napitka.

'Hir hi kamz, hir hi gouz'

25.10.2013, 15:45

Legenda slovenske glasbene scene, ki je zahodu pokazal, da smo Balkanci ''simpatični razbojniki, ki komajda govorimo, poleg klanja pa nas zanimajo le še žur in babe''. Nesojeni ekonomist, ki si je pokoril družbo Sony Music

»Redno se čudim, česa vse smo Slovenci sposobni ...«

10.10.2013, 09:17

Štefko Bratkovič, ki v jutranjem programu Radia Center obvešča o dogajanju na slovenskih cestah, verjame, da se vzgoja o varni vožnji začne z zgledom. Odkar je oče, na varnost v prometu gleda drugače in pravi, da je skupaj s starejšo hčerko letos znova postal šolar. O tem, kakšen je svet ob štirih zjutraj, kakšni so izzivi pri delu radijskega voditelja in kako je uskladil delovnik z družinskim življenjem, preberite v nadaljevanju.

Ste prepričani, da jo boste še pili?!

23.09.2013, 15:34

Le kdo ne pozna osvežilnega gaziranega kofeinskega napitka. Pa ste se že kdaj vprašali, kako ta pijača vpliva na vaše telo?

'Srbi so me prijetno presenetili!'

19.09.2013, 14:55

Zlasti v teh dneh je v Sloveniji v ospredju košarka. Naša reprezentanca je evropskem prvenstvu pokazala neverjetno borbenost in košarkaška evforija je zajela vso državo. O košarki, trenerjih, sinovih in EuroBasketu smo se pogovarjali z nekdanjim reprezentantom Sašo Dončićem.

Zakaj je Matevž tako poseben?

16.09.2013, 09:43

Matevž Slokar je človek akcije. Je mlad podjetnik iz Ajdovščine, ki postavlja mejnike socialnega podjetništva v Sloveniji. V ospredje postavlja ustvarjanje družbeno dobrega, poleg tega pa obožuje projekte, ki pomagajo reševati probleme.

Kaj vse nam je razkril?

06.09.2013, 10:30

Miha Drozg je prekaljen novinarski maček in je del ekipe 24ur že dobro desetletje. Voditelj popoldanskih in večernih novic na POP TV si je z delom prislužil nominacijo za Viktorja kot obetavna medijska osebnost. V našem pogovoru z njim nas je zanimalo predvsem, ali je hitrost, ki ga spremlja pri delu, prisotna tudi v njegovem zasebnem življenju.

Znebite se maščobe hitreje

20.05.2013, 09:46

Obi Obadike je model in strokovnjak na področju fitnesa ter oblikovanja telesa, ki se lahko pohvali s telesom brez grama odvečne maščobe. Na podlagi lastnih izkušenj in dolgoletnega izobraževanja je sestavil seznam desetih načinov, s katerimi boste kar najhitreje pospešili metabolizem in se posledično hitreje znebili odvečnih kilogramov.

Prav zato jo morate uživati!

23.04.2013, 13:08

Če ste eden tistih, ki brez kave ne morejo priti niti do stranišča, kaj šele do službe, imate zagotovo že polno glavo teorij, kako je ta napitek škodljiv in nevaren. Da boste tisto jutranjo skodelico in še kakšno popoldne zvrnili brez kančka slabe vesti, predstavljamo nekaj razlogov, zakaj je kava priporočljiva.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2