Članki

Test: Kako 'pokvarjeni' ste?

16.04.2015, 09:38

Ne bo vam vzelo veliko časa, bo pa pokazalo, v katero smer plujejo vaše misli ...

Se spomnite slavnega Stiga? Zdaj je spregovoril!

03.04.2015, 09:00

Ves čas obstoja oddaje Top Gear je mnoge pestilo eno samo vprašanje: kdo za vraga je skrivnostni mož v kombinezonu in s čelado na glavi?

Končno razkrili skrivnost Ane Frank?

01.04.2015, 12:57

Ana Frank, judovsko dekle, ki se je med drugo svetovno vojno pred nacisti skrivala v Amsterdamu, je umrla prej, kot je veljalo doslej, najnovejše izsledke razkriva Fundacija Ane Frank. Čeprav natančnega datuma smrti dekleta ni mogoče določiti, naj bi za tifusom umrla februarja in ne marca 1945.

Ženske - jih sploh še rabimo?!

01.04.2015, 08:21

Roboti – vsakdo ima doma vsaj kakšnega, čeprav verjetno niti ne opazimo, kako jih počasi vključujemo v svoj vsakdan in jim nalagamo vse več nalog. Robotski sesalnik, robotske igrače za otroke, kavni avtomat ... Pa bi imeli takšnega, ki bi vam pripravil zajtrk, počistil stanovanje, opral perilo in ga tudi zložil?

Zanimiva naključja, ki so na robu verjetnega

31.03.2015, 08:08

Nekateri ljudje ne verjamejo v usodo in naključja in pravijo, da so naključja zgolj skrbno načrtovane akcije drugih, 'nevidnih' ljudi, o katerih se nam niti ne sanja.

ISIS: Na spletu priročnik za teroriste!

27.03.2015, 12:45

"Živijo, svet, tukaj sem, da predam sporočilo. Islam ni terorizem in prenehajte z ubijanjem muslimanov po svet," so besede, ki so v torek zjutraj pretresle rimske občinarje.

Pricurljalo dokazno gradivo!

19.03.2015, 10:24

Skromno bivališče, izdelano iz blata in kamna na hribovitem področju Afganistana Tora Bora, v notranjosti kalašnikov in številni zemljevidi ... To naj bi bil kraj, kjer se je skrival nekdanji voditelj Al Kaide Osama bin Laden. Ameriški mediji so objavili doslej neobjavljene fotografije njegovega skrivališča.

Džihad John: Ujetnik izdal njegovo intimno skrivnost

12.03.2015, 09:21

Džihad John, zloglasni in strah vzbujajoči islamski skrajnež, ki je znan po krvavih eksekucijah ujetnikov, naj bi imel pred usmrtitvami čudaško navado.

Oboževalci pretreseni

11.03.2015, 11:36

Britanska televizija BBC je suspendirala Jeremyja Clarksona, enega svojih najvidnejših voditeljev, znanega predvsem po vodenju priljubljene avtomobilistične oddaje Top Gear. Kot so zapisali na spletnih straneh, so ga suspendirali "po glasnem prepiru" s producentom in uvedli preiskavo.

Hitler se vrača v Nemčijo!

02.03.2015, 08:24

Prepoved ponovne izdaje nacističnega manifesta je v veljavi vse od konca druge svetovne vonje, letos decembra pa naj bi se prepoved iztekla. Zaradi tega mnogi napovedujejo prenovljeno izdajo Hitlerjeve avtobiografije Moj boj (Mein Kampf), ki naj bi bila prvič po smrti voditelja znova naprodaj v nemških knjigarnah.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2