Članki

Slovenski izum: električni motocikel z 298 kW!

16.04.2014, 11:45

Da električna vozila niso le prihodnost, ampak tudi sedanjost, so v Celju dokazali številni razstavljavci, ki so na ogled postavili osebne avtomobile in skuterje na električni pogon, ki že vozijo po slovenskih cestah. Prave motoristične poslastice pa so bili deležni tudi ljubitelji motociklov, kajti ogledali so si lahko električni motocikel s kar 400 konjskimi močmi.

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

12.04.2014, 16:28

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

Najdražji na Otoku!

11.02.2014, 09:59

Po tem, ko so ga prodali za rekordnih 24 milijonov britanskih funtov (skoraj 29 milijonov evrov), ta klasični Ferrari ne velja le za enega najboljših avtomobilov na svetu, temveč tudi za enega najdražjih. Nenazadnje je z rekordno prodajno ceno postal najdražji primerek na Otoku!

Panika v Realu?

05.02.2014, 12:22

V nedeljo so nogometaši Real Madrida gostovali v Bilbau, kjer pa niso izkoristili spodrsljaja Barcelone, ki je na domačem stadionu izgubila boj proti Valencii. Tako so z izenačenim izidom 1 : 1 osvojili zgolj eno točko ter vodstvo prepustili Atleticu.

Najbolj vroče ženske spolne fantazije

23.01.2014, 09:43

Tako kot moški, tudi ženske uživaj v spolnosti - takšni in drugačni. Če mnogo moških misli, da večina žensk prisega na klasičnega 'misijonarca', pa se pošteno motijo, kajti ženska domišljija je v spolnosti še kako bujna ...

Ko bi le lahko kaj podobnega storili s svojo drago!

24.01.2014, 10:34

Saj poznamo ustaljeni scenarij – po celodnevnem 'najedanju' s strani šefa, se izmozgani privlečete domov, z nog zbrcate čevlje, se med opotekanjem do dnevne sobe znebite srajce in nadležne kravate in omahnete v varno zavetje domačega 'troseda'. Na vas se spusti tančica spokoja in ravno, ko vaše misli narahlo zakoračijo v krepčilni petnajstminutni dremež, se vhodna vrata silovito odpro ...

Ni motorja, ni panike!

20.01.2014, 14:47

Avtomobili prihodnosti bodo brez motorja, menjalnika, diferenciala in večine mehanskih komponent! Kljub temu bodo varčni, zmogljivi in okolju prijazni.

Klasičen videz, dirkaške zmogljivosti

09.01.2014, 13:09

Takega avtomobila pri Ferrariju niso izdelali še nikoli: Ferrari FF je videti skoraj kot družinski avtomobil, pohvali se lahko s štirikolesnim pogonom, z njim pa se lahko na izlet odpravijo štiri osebe s prtljago vred. Kljub temu pa se pod precej vsakdanjo masko skriva prava 'zverina', ki zadovolji še tako zahtevnega dirkaškega navdušenca.

Slovenski voditelj odpotoval na Bahame!

07.01.2014, 16:38

Že pred nekaj meseci so Petra Polesa v oddaji Vid in Pero šov prijetno presenetili, saj je v sodelovanju s PokerStars skupaj z Danijem Bavcem odpotoval na poker turnir PokerStars Carribean Adventure (PCA) na Bahame. Pravi, da dobra karma že deluje, saj je na enem od stranskih turnirjev že osvojil denarno nagrado. Več o njegovih prigodah na Bahamih bo poročal v svojih zapisih. Tokrat je na voljo 1. del.

Pozabite na LED tehnologijo!

26.12.2013, 12:50

Nemški proizvajalec avtomobilov je izdal promocijski video, v katerem predstavlja novo svetlobno tehnologijo, ki ne temelji več na LED tehnologiji, temveč na laserski osvetlitvi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3