Članki

V vročini so pravila drugačna!

03.07.2014, 08:07

Ker zanj potrebujemo le superge in klasično športno opremo, športno majico in hlače, je tek eden najbolj priljubljenih športov na svetu. Ne le to, s tekom namreč lahko bistveno pripomoremo k izgubi odvečnih kilogramov in maščobnih oblog, ki pestijo marsikaterega moškega in žensko, še posebej v poletnih mesecih, ko je treba na plaži pokazati nekaj več kože. Je pa nekaj res: v vročih mesecih je lahko vsakršna telesna aktivnost nevarnejša, če ne upoštevamo nekaj osnovnih pravil.

Je bila simbol arijske rase res Židinja?

02.07.2014, 08:30

Zgodba v Latviji rojene Hessy Levinson Taft je stara toliko, kot ona sama. No, skoraj! Pred osemdesetimi leti naj bi jo v Tretjem rajhu namreč slavili kot najlepšega dojenčka arijske rase. Pa čeprav je bila Židinja. Na fotografiji tega pač ni bilo videti.

V katero smer bo šla tehnologija?

01.07.2014, 09:56

Nova generacija prenosnih račinalnikov in tablic bo še tanjša in še lažja, imeli bodo zmogljivejše procesorje in brezžično polnjenje, namizni računalniki pa se bodo prav tako povezovali brezžično. Katere novosti so še na vidiku?

To je prava izbira!

24.06.2014, 11:41

Ob poplavi kopalk je resnično težko izbrati prave. A ni vse v barvi, vzorcu in ceni. Pomembno je, da izberete takšne, ki se bodo podale vaši postavi in iz vas naredile pravega 'mačota', ne glede na to, kako visoki ste, koliko tehtate in kolikokrat ste v zadnjem letu obiskali telovadnico.

Zato je frigidna?!

23.06.2014, 11:11

Pozdravljen, Brane, sem punca, stara dvajset let, ki ugotavlja, da ji nekako ni do moške družbe ... Naj razložim: do zdaj se z nikomer nisem resno zapletla, sem pa decembra spoznala kar nekaj potencialnih partnerjev. Z enim sem se še posebej ujela, dopisovala sva si kar dolgo, vabil me je, naj pridem k njemu gledat film, jaz pa sem ga zavrnila, saj sem nekako začela slutiti, da bi rad od mene samo seks. Če je bilo to res, še zdaj ne vem, mi je pa, ko sem mu omenila, da ne bom šla kar tako z njim v posteljo, rekel, da sem frigidna. Med nama je sicer vladala zelo močna seksualna napetost in nekajkrat sem že bila celo na tem, da se mu vdam, vendar me je prešinilo, da ga potem morda ne bom več zanimala, česar sem se pa po eni strani bala, saj sem se počasi zaljubljala vanj (čeprav me je skoraj vsak dan dobesedno namerno spravljal ob živce). Zdaj se ne pogovarjava več, izvedela sem tudi, da že ima drugo, kar me je precej šokiralo. Ne želim ga nazaj, ker ga praktično nikoli nisem imela, rada bi samo vedela, kaj si misliš ti, mar sem res tako toga? Sem naredila narobe? Naj omenim še to, da je najino poznanstvo, preden sva si začela dopisovati, trajalo kak mesec. Po nori noči, če se tako izrazim, je prespal pri meni (dogajalo se ni nič, razen poljubljanja), potem pa čez nekaj dni izrazil željo, da se o tem dogodku pogovoriva. Res sva se dobila, čeprav sem bila iskrena z njim in mu povedala, da resne zveze nekako ne iščem ... še. Hvala ti za odgovor, bodi še naprej tako super! :) Sončica

Tudi Lopezova jo je pokazala!

20.06.2014, 16:01

Sveže samska Jennifer Lopez si je privoščila noč divjega plesa in vsem dokazala, da je ni razhod od plesalca Casperja Smarta prav nič potrl. Zvezdnica je za zabavo izbrala seksi obleko brez naramnic, pod katero ni nosila modrčka, kar je postalo očitno med njenim divjim poplesavanjem.

Slovenci zmagujemo v boju proti raku!

20.06.2014, 14:27

Sodelavci Instituta Jožef Stefan so razvili nov način neinvazivnega zgodnjega odkrivanja tumorjev. Kot so sporočili z instituta, so v okviru evropskega projekta, ki so ga tudi koordinirali, razvijali nove pametne sonde za cisteinske katepsine z diagnostičnim potencialom; slednje lahko specifično in občutljivo kažejo na prisotnost raka.

Revolucionarna formula za britje!

23.06.2014, 12:54

Že dolgo ne velja več, da je pravi moški tisti moški, ki po svetu koraka poraščen, zanemarjen, v smrdečih oblačilih in razcapanih čevljih ter se ne zmeni za potrebe drugih. Pravi moški je urejen in negovan moški, ki se zaveda, kako pomembno je, da neguje svoje telo - tako od znotraj kot od zunaj.

Lepi se samo na glavico penisa!

03.06.2014, 13:55

Novost na področju zaščite pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi predstavlja kondom Galactic Cap. Sestavljen je iz dveh delov - poliuretanskega sloja, ki ga lahko namestite na glavico penisa tudi nekaj dni pred spolnim odnosom, ter zaščitne kapice, ki jo je potrebno namestiti tik pred spolnim odnosom.

+18: Odvrgla je kimono ... ali seks po japonsko!

30.05.2014, 15:43

Japonke so vedno veljale za nekoliko skrivnostne ženske. Nagajive, a še vedno skrivnostne. Nič drugačna ni nizi japonska manekenka in fotomodel Jessica Kizaki, ki je tokrat odvrgla svoj kimono in v kuhinji nastavila svoje seksi azijske obline.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14