Članki

Pornič, ki je preplavil splet!

10.11.2014, 17:47

Tehnologija se razvija - tudi v pornoindustriji. Poglejte si pornič, posnet z letečo kamero!

Vas vara? Tako jo lahko razkrinkate!

10.11.2014, 08:13

Kokoro Scanner, ki je pravzaprav skener za srce, je visokotehnološki dosežek japonskih znanstvenikov, ki je pravzaprav nadgradnja zabavne igre 'krog resnice'. Gre za napravo, ki deluje kot detektor, uporablja se jo tako, da se jo nadene na glavo, v primeru, da oseba, ki jo nosi, laže, pa se obarva.

Najbolj nenavadne ženske erogene cone

03.11.2014, 08:55

Se na vse pretege trudite med predigro dodobra vzburiti partnerico, pa vam nikakor ne uspe? Morda se osredotočate na napačne erogene cone. Vse ženske se namreč ne odzivajo na klasične erogene cone, kot so vrat, ušesna mečica ali popek, in pri teh velja poskusiti dražiti tudi nekoliko manj običajne točke na telesu. Katere? Preverite v nadaljevanju!

Leteča kamera – nosite jo namesto ure!

30.10.2014, 08:59

V preteklosti je bilo sicer že veliko govora o praktičnih letečih kamerah, s katerimi je mogoče posneti precej drugačne posnetke, kot jih lahko posnamemo s klasičnim aparatom ali kamero. In če je bila v preteklosti težava zaradi 'nepriročnosti', so oblikovalci te kamere stopili korak dlje.

Zakaj gledamo, čeprav nas je strah?

25.09.2014, 11:47

Ljudje smo si med seboj različni in imamo radi različne stvari. In to velja tudi za filme. Nekateri prisegajo na romantične komedije, drugi na krvave grozljivke. Kaj je tisto, kar nas pri filmih 'vleče', da še naprej napeto spremljamo dogajanje?

Ko se združita preteklost in prihodnost

09.09.2014, 11:35

Poimenovali so ga Helios po antičnem grškem bogu sonca in kot napovedujejo, bo to luksuzni avtomobil, o katerem je do sedaj marsikdo sanjal, a ga bodo lahko imeli le redki.

Povozili jih bodo Kitajci!

21.08.2014, 08:18

Kitajski proizvajalci pametnih telefonov so v preteklem letu precej okrepili svoje tržne deleže, kažejo najnovejši podatki analitske hiše IDC. Največ sta pridobila Huawei in Lenovo - Huawei je zabeležil 95-odstotno rast števila prodanih naprav, Lenovo pa skoraj 40-odstotno.

Trije starodobniki, en cilj: podreti rekord!

20.08.2014, 11:43

Trije klasični ferrariji, en, skupen cilj: za vsakega izmed njih naj bi poskušali sredi avgusta iztržiti vsaj 25 milijonov evrov. S tem bi postali najdražji avtomobili, ki so jih kdaj prodali na dražbi.

Kdo je zdaj pravi mačo 21. stoletja?

14.08.2014, 10:27

Le redko kateri moški se odloči in izkoristi očetovski dopust po rojstvu otroka v celoti. Ja, tudi pri nas je tovrstna praksa bolj kot ne redka in precej nepriljubljena izjema, saj tovrstne moške prijatelji radi označijo za šibke, netipične in preveč poženščene, česar pa seveda nihče noče.

Uf, kakšne packe ...

08.08.2014, 10:38

Ženske in blato ... Verjetno ni moškega, ki se ne bi niti za hip obrnil za razgaljenimi dekleti, ki se valjajo po blatu. Še posebej atraktivno je, če to počnejo misice ...

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek