Članki

Koncept G-Code: Ostali boste brez besed!

10.11.2014, 09:45

Mercedes-Benz je predstavil koncept novega modela G-Code, športnega terenca, sicer namenjenega vožnji v urbanem okolju, ki temelji na zeleni in najmodernejši tehnologiji.

Specialec, ki je ubil Osamo bin Ladna, spregovoril, vojska pa ...

07.11.2014, 11:53

To je moški, ki je ubil Osamo bin Ladna. Kot poročajo tuji mediji, je skrivnostni morilec pred časom najbolj iskanega moškega na svetu Osama Bin Ladna dobil obraz. S tremi streli v glavo naj bi ga 2. maja 2011 v smrt poslal nekdanji pripadnik ameriške specialne enote Navy Seals Team Six (ST6) Rob O'Neill.

O njej vam bo razkrila marsikaj ...

06.08.2014, 12:22

Odlična nočna zabava je tesno povezana z dobro družbo, glasbo, pijačo in lepimi dekleti. Toda ali ste vedeli, da alkoholna pijača, ki jo vaša izbranka najpogosteje naroči, kadar sta v lokalu, veliko pove o njeni osebnosti. Ne verjamete? Berite dalje ...

O vas povedo več, kot si mislite!

01.08.2014, 08:02

Najljubše barve o osebnosti moškega povedo več, kot si ponavadi mislimo. Siva denimo razkriva, da pred nami stoji samozavestna oseba, v modri barvi pa se nam bo predstavil zaščitniški in zanesljiv partner.

Prvi jo izkorišča, drugi pa ...

23.07.2014, 08:12

Zdravo! Rada bi tvoj nasvet. Pred dobrim letom sem spoznala fanta, ki mi je bil po karakterju zelo všeč, zabaven, zgovoren ... itd. Ko sva se začela družiti, mi je postajal čedalje bolj všeč, in tako se je med nama razvil intimen odnos. Mislila sem, da bo to peljalo v zvezo, ampak po določenem času se je videlo, da je fant malo neresen. Komaj po pol leta je kolegom povedal, da sem jaz njegova punca, se pravi šele sedaj. Ko sva skupaj nama je noro dobro, govori da me ljubi, me ima rad. Ko sva skupaj samo seksava in nič drugega. Nikoli ne da sam pobude, da bi šla kam na izlet ali da bi se še kako drugače družila. Vedno sem bila jaz tista, ki sem ga vprašala če ima čas, da greva kam skupaj. Nekajkrat ko sem mu rekla če gre z mano ven, ali na kakšen koncert, me je celo odklonil...razlog za to je bil, da se mu ne ljubi. Ko sem nekoč prišla v njegov kraj (50km stran) na neko zabavo, me je skoraj cel večer pustil samo in bil s kolegi ... nekajkrat me je samo prišel malo pozdraviti. Res ga ne razumem več ... če bi me res imel tako rad kot pravi, mislim, da nebi tako ravnal z mano in bi se mogoče lahko videla več kot pa samo 1-2 na teden. Poleg tega ko sva bila skupaj še na enem pikniku, je cel večer osvajal drugo punco in govoril da jo bo peljal domov, mene pa kot da ne bi bilo zraven. Ko sem mu v avtu povedala, da me je to zmotilo, je čisto znorel, in rekel da zakaj kompliciram, ker itak ni imel nič z njo. Zdaj pa ne vem ali jaz kompliciram ali kaj?? ne razumem več te situacije??!! Jaz bi ga rada videla kar naprej, njemu pa je dovolj 2x na teden, pa še takrat samo seksava. Kaj praviš na to ti?? Res sem glede njegovega obnašanja zmedena. Ko sem že 1x prekinila z njim stike in mu tudi povedala, da zaradi njegovega obnašanja, me je čez par dni kontaktiral in povedal, da me pogreša. Seveda sem se vrnila k njemu. Naj še povem to, da on seveda smatra da sva par, vendar pa me ni v pol leta kar sva "skupaj" niti enkrat poklical, da bi se pogovarjala kot normalen par, ampak mi vedno pošilja SMS-e-in to še vedno po pol leta!!!!!!!!!! Sedaj sem pa spoznala njegovega znanca, ki pa mi je všeč in po pogovarjanju z njim sem ugotovila, da ima po glavi 'pošlihtane' zadeve. Vabi me na pijačo, jaz pa ne vem ali bi povabilo sprejela, saj se pa oba 2 poznata??! Bojim se, da bi se zamerila še temu fantu, ki se mi zdi v redu, če bi sprejela njegovo povabilo na pijačo, saj se fantje med sabo marsikaj zmenijo in pogovarjajo. Mislim pa, da ta ne ve, da "imam" tega fanta in zato se malo bojim kakšna bo reakcija, ko mu bom povedla, da imam tega kretena. Sama v moji glavi vem, da takšno razmerje kot je to ne pelje nikamor, ampak vedno znova me vleče k njemu...ne znam narediti konca tega mučenja. Kadar pa sem mu nakazala na konec, pa se je vedno izgovarjal da ne ve kaj in kako se naj še obnaša da mi bo ustregel, kajti on ne razume kaj dela narobe! Ne vem več, ali naj ostanem ali grem ... Za tvoj odgovor bi ti bila zelooooooooo hvaležna :) Zmedenka

Nima težav z gledanjem gole hčere!

24.06.2014, 15:54

Slavni igralec Don Johnson je eden redkih, ki se po eni strani veseli premiere prvega dela triloggije 50 odtenkov sive, po drugi pa ne prav posebej. V glavni vlogi v filmu namreč nastopa njegova hči Dakota Johnson, plod njegove ljubezni z Melanie Griffith.

Saj ne boste verjeli!

19.06.2014, 09:48

Raziskav, ki kažejo na povezavo med stilom oblačenja, načinom govora in značajem posameznika, ni malo. Sedaj pa se je pojavila še ena: nova raziskava kaže na to, da o vašem značaju ogromno pove že samo dejstvo, kateri okus sladoleda je vaš najljubši.

Daši ne seže niti do kolen!

16.06.2014, 14:39

Šov Znan obraz ima svoj glas, v katerem so znani Slovenci navduševali s svojimi preobrazbami, se je v nedeljo zvečer zaključil. Čeprav je zmaga pripadla le enemu od osmih mojstrov imitiranja, Primorcu Tomažu Klepaču, je treba priznati, da so bili prav vsi nastopajoči odlični. Če je Tomaž v preteklih oddajah navdušil z imitiranjem Jamesa Browna in Robbieja Williamsa, Tomaž Ahačič z oponašanjem Majde Sepe in Adele, Ana Marija Mitič pa z imitacio Pera Lovšina, marsikdo ni ostal hladen ob pogledu na seksi Dašo Gradišek v vlogi Jessice Rabbit.

Ne more je preboleti

20.05.2014, 09:23

Imam problem kateri me je pahnil najprej v depresijo pa vse do živčnega zloma. Smo štiri članska družina jaz sem star 40 let žena 39 in imava dva šolo obvezna otroka. Živeli smo skromno življenje seveda z lepimi in tudi slabimi stvarmi tako kot povsod. Svet se mi je podrl lanskega božiča, ko je ženi okoli enih ponoči zabrnel telefon. Takrat je ona seveda že spala in ker sem menil da si vse zaupava sem pogledal sporočilo. Pisal ji je neki moški da jo pogreša in komaj čaka da se vidita. Pregledal sem še ostala sporočila vse kaj je bilo prejeto in kaj poslano in sem doživel šok. Sporočila so bila polna čustev namigovanj na sex. Enostavno nisem mogel verjeti da je moja žena kaj takega sposobna napisati. Zabeležil sem si njegovo številko. Po nekaj dneh sem ženo zvečer vprašal če ima drugega. Prebledela je in mi prisegala da ne in da kaj me to briga in kaj imam jaz brskati po njenem telefonu. Ni se bila pripravljena o nobeni stvari pogovarjati in sva se samo prepirala. Jaz sem seveda vsak dan tonil v večji prepad, več ali manj samo jokal nič jedel in se popolnoma izoliral od zunanjega sveta in se začel vdajati alkoholu kar je zadevo samo še poslabšalo. Da ne bom dolgovezil sem obiskal psihiatra kateri mi je predpisal obvezno terapijo in tablete kateri so mi lahko rečem pomagali. Žena mi je po nekaj mesecih priznala flirt po telefonu ampak da se nista nikoli dobila in spala skupaj. Mene zadeva še zmeraj zelo razjeda in zelo trpim ker ženo ljubim in če bi lahko bi zgodbo končal in se ločil. Ni dneva ni ure ni minute in niti sekunde da ne bi mislil na to in trpel. Žena me seveda zdaj prepričuje da me ljubi in da je bila vse samo igra ampak jaz ji ne verjamem ločiti od nje se pa ne morem. Po karakterju sem zelo trden in do zdaj se nisem ustavil pred nobenim problemom in ga tudi uspel rešiti ampak to me je pa spravilo na kolena in me totalno psihično in fizično ubilo. Jaz se bojim da tega ne bom mogel preboleti čeprav mi prijatelji pravijo da čas celi vse rane ampak jaz sem zdaj zelo v dvomih!! Obupan

22-letni Slovenec, ki osvaja glasbeno sceno!

13.05.2014, 08:33

Michel, raper iz Ljubljane, je preprost fant, ki uživa v tem kar počne. Z glasbo se ukvarja že kar nekaj let, pred kratkim pa se posnel že svoj drugi glasbeni spot za pesem z naslovom Šampionska kri. O tem, kje črpa navdih za besedila, ki jih piše sam, in od kod ljubezen do glasbe, smo se z njim pogovarjali tudi mi. Kaj nam je razkril komunikativni 22-letnik?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek