Članki

Da bo vse teklo 'gladko'

18.04.2014, 10:32

Pomlad je čas porok. In če poroka pomeni slovo od samskega stanu in začetek novega poglavja v življenju, pa je (običajno) vikend pred poroko rezerviran za fantovščino in dekliščino. Dan, ki se ga ženini večinoma veselijo, nekateri morda bojijo, ker jih skrbi, na kakšne načine se bodo prijatelji izživljali nad njimi, vsekakor pa je to dan, ki predstavlja strah in trepet številnih nevest. Razlog? Več jih je ...

Vsa skrivnost se skriva v ... JAJCIH!

01.04.2014, 09:57

Komaj so malo potihnile različne teze o tem, ali je bilo prej jajce ali kura, že so se jajca znašla sredi nove raziskave. Britanski znanstveniki namreč trdijo, da naj bi način priprave jajc razkrival naš karakter. Ste nagnjeni k ločitvam? Imate velik spolni apetit? Vse to odslej očitno odkriva majhno, okroglo jajce.

Kako je možno živeti s tako ženo in ostati normalen?!

18.03.2014, 10:56

Na POP TV prihaja serija, kot je v Sloveniji še ne poznamo. Cinično zabavna, negativno pozitivna in neprimerno vzorna. V njej spremljamo mamo Elo, ki pozablja na otroke, zanemarja zakonske dolžnosti, vedno se ji mudi in zmeraj zamuja, v vlogi njenega vzornega in potrpežljivega moža Mihe pa nastopa odlični slovenski igralec Uroš Fürst.

Lewis Hamilton šokiral z izjavo o Schumacherju!

14.03.2014, 13:21

Lewis Hamilton očitno ne more iz svoje kože. V času, ko bi se moral ukvarjati s svojimi pripravami na začetek sezone formule 1, se očitno raje ukvarja s komentiranjem stanja in poškodb Michaela Schumacherja, ki od 29. decembra leži v komi v bolnišnici v Grenoblu.

Denis v pričakovanju!

18.02.2014, 11:54

Na POP TV konec marca prihaja zvezdniški šov ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS. Gre za še nikoli viden šov pri nas, za gledalce pa ob nedeljah zvečer prihaja Zabava z veliko začetnico. Voditelj šova bo karizmatični in duhoviti Denis Avdić.

Več kot le ustnice ...

12.02.2014, 11:24

Verjeli ali ne, strokovnjaki pravijo, da lahko značaj ženske ocenite na podlagi oblike in velikosti njenih ustnic. Pod pogojem, da so te naravne, seveda.

'Srbi so me prijetno presenetili!'

19.09.2013, 14:55

Zlasti v teh dneh je v Sloveniji v ospredju košarka. Naša reprezentanca je evropskem prvenstvu pokazala neverjetno borbenost in košarkaška evforija je zajela vso državo. O košarki, trenerjih, sinovih in EuroBasketu smo se pogovarjali z nekdanjim reprezentantom Sašo Dončićem.

Kaj naj moški sploh še počnemo?

17.09.2013, 08:22

Bili so časi, ko so bile vloge obeh spolov jasno določene in razmejene. Naši moški predniki so varovali družine, jih oskrbovali s hrano, ženske pa so skrbele za potomstvo in čisto votlino.

10 najboljših britanskih avtomobilov vseh časov

13.08.2013, 10:56

Med avtomobilskimi navdušenci veljajo nekateri britanski avtomobili za prave legende. Četudi nekateri med njimi niso najhitrejši, so priljubljeni zaradi oblike, 'karakterja' ali dejstva, da so močno vplivali na razvoj v avtomobilski industriji. Poglejte, kateri so se po mnenju Američanov uvrstili med 10 najboljših.

Katera zverina ste?

14.06.2013, 09:04

Med ljudmi in živalmi pravzaprav niti ni toliko razlik kot bi pomislili na prvi pogled. Tokrat ne govorimo o poraščenosti, obliki čeljusti ali načinu prehranjevanja, pač pa bomo pod drobnogled vzeli karakterne lastnosti. Te je analiziral priznan britanski psiholog in na podlagi navad ter načina iskanja partnerja razdelil ljudi v pet skupin in jih primerjal z nekaterimi živalskimi vrstami. V kateri se najdete?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3