Članki

To je hčerka slavnega milijonarja!

20.10.2014, 09:33

Lepotička, ki je nedavno slavila svoj 21. rojstni dan in tako postala polnoletna po vseh merilih, je sicer manj poznana hčerka Donalda Trumpa.

To pa je presenečenje!

12.09.2014, 15:02

Nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger naj bi se razšel s svojim dekletom, Sarah Brandner. Postavno manekenko naj bi zamenjal za temnolaso teniško igralko.

Hrvatica nima težav s slačenjem!

14.02.2014, 11:39

Ste že slišali za Boob Tube? Gre za nekakšen kolaž najbolj seksi izsekov iz filmov, serij in nadaljevank. Med njimi se je znašel tudi posnetek, v katerem nastopa seksi Hrvatica Ivana Miličević, ki je v svetu zaslovela z vlogo v seriji Banshee.

Pripravlja nam ekskluzivno poslastico!

04.12.2013, 09:27

Film Srečen za umret režiserja Matevža Luzarja je grenko sladka komedija o upokojencu, ki se odloči, da bo srečen preden umre. Z dramatično komedijo inspirirano z resničnim življenjem si je Matevž Luzar na Festivalu slovenskega filma prislužil kar pet nagrad Vesna, tudi tisto za najboljši film.

Ana je še vedno najbolj seksi!

15.11.2013, 15:02

Srbska tenisačica Ana Ivanović velja za eno izmed najlepših športnic na svetu, ki se je odločila prijetno združiti s koristnim. Ana namreč trenutno tekmuje na prvenstvu Necker Cup, ki poteka na eksotičnih Karibih. Kadar ne igra, pa se teniška igralka nastavlja sončnim žarkom in uživa v prekrasnem razgledu.

Škandal v resničnostnem šovu: pokazala mednožje, nato pa ...

16.10.2013, 13:18

Potem ko so v srbskem resničnostnem šovu Farma pred nekaj dnevi zabeležili drugi seks, ga tokrat pretresa nov škandal. Za njega je poskrbela Jelena Golubović, ko je brez sramu pred vsemi svojimi moškimi stanovalci slekla majico in razgalila svoje jedre prsi.

Goli prizori seksi Hrvatice obnoreli svet!

08.07.2013, 10:19

Spletna stran Mr.Skin je objavila nekaj vročih prizorov hrvaške igralke Ivane Miličević, ko je nastopila v kriminalistični seriji Banshee in jih uvrstila med najboljše tri. Odziv na prizore je bil izjemen, ko jih boste videli pa boste tudi vedeli, zakaj.

Hrvaško pevko snemali med seksom

19.06.2013, 11:20

Hrvaška pevka in plesalka Ivana Banfić, ki je svojo kariero začela v devetdesetih, ko je Hrvaško obnorela dance glasbe, je nedavno posnela videospot za najnovejši singel Izgužvana svila , kateri je zaradi eksplicitnih vsebin dvigoval prah še preden je bil nared.

Bi se pridružili seksi hrvaški pevki v bikinkah?

03.04.2013, 08:14

Pri svojih 43 letih ima hrvaška pevka, ki jo širša javnost pozna predvsem po hitih, kot so Imam te sad, Predaleko in Žena zna, postavo, o kakršni sanja marsikatera dvajsetletnica. Če ste se spraševali, na kakšen način jo ohranja, vam razkrivamo njeno skrivnost.

Nekoč najboljša tenisačica sveta zlorablja bivšega!

14.03.2013, 15:46

Nekdanja najvišje uvrščena teniška igralka in članica teniške hiše slavnih, ki je vedno znala poskrbeti, da je v središču pozornosti, tako na kot tudi izven teniških igrišč, spet polni svetovne medije. Ponovno je dokazala, da je nimajo zaman za problematično, nekdanjI partner jo namreč toži zaradi nadlegovanja in fizičnega napada.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek