Članki

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Super čevlji

11.04.2014, 10:17

Branje zemljevida na pametnem telefonu je lahko moteče in okorno, kar je močno zmotilo tudi inženirja Anirudha Sharma in Krispiana Lawrenca, ki sta se lotila iskanja bolj praktične rešitve za vse, ki se v danem okolju ne znajdejo najbolje. In rezultat raziskav? Čevelj, ki uporabnika po mestu vodi s preprostim vibriranjem.

10 pravil seksa za eno noč

11.04.2014, 09:04

Seks za eno noč je fantazija domala vsakega moškega. Nekaterim z leti postane pravilo, spet drugi se v njem preizkusijo, a najdejo sorodno dušo in se mu odpovedo, tretji se ga tako rekoč bojijo. Če vas mika strastna avantura, vam utegnejo priti spodaj našteta zlata pravila seksa za eno noč še kako prav.

Poiščite ga!

02.04.2014, 10:05

Ste se po prekrokani noči zbudili z mačkom, utrujeni, zmedeni, po možnosti v tuji postelji in pri vsem tem ugotovili še, da ste brez svojega pametnega telefona? Morda ste ga pozabili v lokalu, lahko da vam je iz žepa padel v taksiju, ali pa ga je preprosto nekdo ukradel. No, da ne bo scenarij resničen in vse, kar ste imeli na telefonu izgubljeno, obstaja kar nekaj aplikacij, ki lastniku pomagajo poiskati telefon. In čeprav garancije ni, da boste napravo dobili nazaj, z aplikacijami lahko vsaj zaščitite podatke in preprečite, da bi se vaše opolzke fotografije, zasebni pogovori ali službene skrivnosti brez vaše vednosti pojavile kjerkoli na spletu.

Preko vseh meja!

27.03.2014, 13:43

Mojo Mimi imam na smrt rada, a včasih nama nakoplje na glavo toliko dreka, da bi lahko pognojili vso Slovenijo. Pa še bi ostalo za Furlanijo-Julijsko krajino ... Še dobro, da sva tako iznajdljivi, da naju nikoli ne dobijo. No, skoraj nikoli.

Rad bi jo nazaj ... Mu bo uspelo?

21.03.2014, 14:01

Živjo, Brane! Star sem 20 let in s punco sva se pred petimi meseci razšla, ker me je prevarala. Bil sem jezen in sem jo pustil, zdaj pa sem ugotovil, da mi vseeno še veliko pomeni in da bi jo rad nazaj. Vendar ona zdaj v meni vidi samo prijatelja. Prosim te za kakšen nasvet, kako naj jo ponovno osvojim. Tomo

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

'Pokrij se, ali najdi drugi način iskanja pozornosti!'

14.03.2014, 08:24

Tako kot mnoge zvezdnice, tudi seksi manekenka Chrissy Teigen na družbenih omrežjih rada deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Toda njena najnovejša fotografija ni naletela na ravno najboljši odziv ...

Še en izjemen dosežek Slovencev!

28.02.2014, 08:49

Slovenska podjetniška ekipa iCcode je bila s svojo istoimensko rešitvijo sprejeta v elitni ameriški pospeševalnik Tech Wildcatters. Poleg investicije v višini 25.000 dolarjev bodo v prihodnjih treh mesecih lahko izkoristili mrežo uglednih mentorjev za nadaljnji razvoj rešitve, iskanje prvih kupcev in pripravo na naslednjo fazo investicije.

Slovensko naravno katastrofo povzročil NATO?!

19.02.2014, 08:42

Obstaja na stotine, če ne kar tisoče teorij zarot in mnoge med njimi vključujejo bitja z drugih planetov. In ne nazadnje, vesolje je ogromno. Kaj pa če katera od njih drži?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3