Članki

Ne trudite se, G točke ni!

05.09.2014, 11:09

Tako vsaj trdijo italijanski znanstveniki, ki so izvedli raziskavo na italijanski univerzi v Aquili in na rimski univerzi Tor Vergata.

Kdo bo vojakom 'pletel' neprebojne jopiče?

04.09.2014, 13:05

Razvoju vojaške zaščitne opreme nikoli ni konca. In če mnogi menijo, da je za bojevanje pomembno le orožje, je v resnici izjemno pomembna tudi vsa preostala oprema, predvsem pa zaščita vojaka. Najpogosteje se za zaščito uporablja kevlar, a odkrili so material, ki je veliko trdnejši in lažji.

9/11: On je bil prvi!

03.09.2014, 12:24

Kmalu bo minilo 13 let od najhujšega terorističnega napada vseh časov, ko so pripadniki Al Kaide leta 2001 z ugrabljenimi potniškimi letali ubili skoraj 3000 ljudi v New Yorku, Pentagonu in Pensilvaniji. Ob mrzličnem iskanju glavnega krivca in želji po maščevanju pa pogosto pozabljamo na tiste, ki so tistega dne izgubili življenje.

23-letni Slovenec: Invalid in v hudi stiski

04.09.2014, 13:18

Zdravo, Brane! Velikorat berem tvoj forum in mi je zelo všeč, saj znaš pomagati ljudem, zato sem se tudi odločil, da se obrnem nate. Star sem 23 let in sem na vozičku. Res da samo ne morem hoditi, ampak tu se začne moja težava: imam problem, rad bi spoznal punco, vendar imam težave z samozavestjo ... ne vem, kako naj se približam punci oz. začnem pogovor z njo, saj me je strah, da me bo takoj zavrnila, ker danes ljudje gledajo samo zunanjost in te imajo za drugačnega, če si na vozičku ali karkoli. Meni zunanjost ni pomembna, ampak srce. Upam, da mi boš znal svetovati, ker ne vem več, kaj naj naredim. Chelseaboy

Revica, nihče je noče ...

01.08.2014, 15:39

Lucy je model, ki se sooča s hudo težavo - nikakor ne najde moškega, ki želel biti z njo v zvezi! Zato je izdelala 'plan B'.

10 znakov, da hodite z žensko, ne z dekletom

14.07.2014, 08:22

Večina moških pri iskanju partnerice naleti na veliko težavo: srečajo ogromno deklet, a žal skoraj nobene ženske. Pri tem ne gre za vprašanje starosti, saj so nekatere ženske mlajše kot dekleta. Razlika je v načinu obnašanja, razmišljanja in življenja nasploh. V nadaljevanju vam tako razkrivamo 10 znakov, s pomočjo katerih boste takoj vedeli, ali hodite z dekletom ali z žensko.

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

Slovi kot 'plajer', ki išče seks, v resnici pa ...

01.07.2014, 09:57

Zdravo Brane! Zanima me, če bi slučajno vedel, kako naj punci dokažem, da mi nekaj pomeni in da me ne bo imela le za 'plejerja', ki išče samo seks. Nekateri so si namreč izmislili, da menjavam punce kot spodnje gate in zdaj mi nobena ne verjame. Odkar sva se z bivšo punco razšla ne najdem več tiste prave, ki bi mi zakrila bolečino. Še zdaj kdaj pomislim na njo, ampak življenje gre naprej. Če imaš morda kakšno idejo, ali pa nasvet, kako pokazat eni osebi, da se zanimaš za njo, mi prosim povej. Lp! Melckiii

V Čilu postavljajo največji teleskop na svetu

23.06.2014, 10:21

V čilski puščavi Atacama so v četrtek začeli gradnjo največjega optičnega teleskopa na svetu. Delavci so morali najprej zravnati vrh hriba, kjer bo stal teleskop, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Že dve leti ga ni namočil!

16.06.2014, 09:35

Zdravo Brane! Po prebiranju tvoje rubrike sem ugotovil, da mi mogoče pa vendarle lahko svetuješ. Potreboval bi nasvet glede seksa, saj je stvar sledeča. Pri svojih 20 letih sem prišel do točke, ko že 2 leti nisem seksal. Takrat sem imel redno punco, sedaj pa sem že dve leti samski in "na suhem", če tako rečeva. Občasni kontakti z dekleti so, pa vendar so le - občasni. Morda je kriva moja sramežljivost, ali pa preprosto obnašanje do punc ... Nisem nesramen ali kaj podobnega, samo ne izpostavljam se kot veliko mojih vrstnikov, niti ne hodim redno v klube ker me tista atmosfera nekako odbija ... Aja, nisem zanemarjen ali kaj podobnega, prav tako pa ne pretiravam z urejanjem- higiena je "porihtana" in stil tudi. Če vprašam naravnost - kako priti v kontakt z dekleti na način, da bo prišlo do seksualne energije? Tudi kakršenkoli drug nasvet je dobrodošel:) Lep pozdrav, Samsvoj

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8