Članki

Revica, nihče je noče ...

01.08.2014, 15:39

Lucy je model, ki se sooča s hudo težavo - nikakor ne najde moškega, ki želel biti z njo v zvezi! Zato je izdelala 'plan B'.

10 znakov, da hodite z žensko, ne z dekletom

14.07.2014, 08:22

Večina moških pri iskanju partnerice naleti na veliko težavo: srečajo ogromno deklet, a žal skoraj nobene ženske. Pri tem ne gre za vprašanje starosti, saj so nekatere ženske mlajše kot dekleta. Razlika je v načinu obnašanja, razmišljanja in življenja nasploh. V nadaljevanju vam tako razkrivamo 10 znakov, s pomočjo katerih boste takoj vedeli, ali hodite z dekletom ali z žensko.

Skrite nevarnosti Facebooka

04.07.2014, 07:59

Avtomatski video posnetki, predlagana oglaševalska sporočila, slabi iskalni pogoji, objave, ki nenadoma izginejo in po novem tudi psihološki testi, ki jih opravljajo brez vednosti lastnika profila. Facebook je sicer res najboj uspešno družbeno omrežje, vendar je seznam nevšečnosti, ki jih povzroča uporabnikom, vse daljši. Zakaj ga kljub vsemu uporabljamo?

Slovi kot 'plajer', ki išče seks, v resnici pa ...

01.07.2014, 09:57

Zdravo Brane! Zanima me, če bi slučajno vedel, kako naj punci dokažem, da mi nekaj pomeni in da me ne bo imela le za 'plejerja', ki išče samo seks. Nekateri so si namreč izmislili, da menjavam punce kot spodnje gate in zdaj mi nobena ne verjame. Odkar sva se z bivšo punco razšla ne najdem več tiste prave, ki bi mi zakrila bolečino. Še zdaj kdaj pomislim na njo, ampak življenje gre naprej. Če imaš morda kakšno idejo, ali pa nasvet, kako pokazat eni osebi, da se zanimaš za njo, mi prosim povej. Lp! Melckiii

V Čilu postavljajo največji teleskop na svetu

23.06.2014, 10:21

V čilski puščavi Atacama so v četrtek začeli gradnjo največjega optičnega teleskopa na svetu. Delavci so morali najprej zravnati vrh hriba, kjer bo stal teleskop, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Že dve leti ga ni namočil!

16.06.2014, 09:35

Zdravo Brane! Po prebiranju tvoje rubrike sem ugotovil, da mi mogoče pa vendarle lahko svetuješ. Potreboval bi nasvet glede seksa, saj je stvar sledeča. Pri svojih 20 letih sem prišel do točke, ko že 2 leti nisem seksal. Takrat sem imel redno punco, sedaj pa sem že dve leti samski in "na suhem", če tako rečeva. Občasni kontakti z dekleti so, pa vendar so le - občasni. Morda je kriva moja sramežljivost, ali pa preprosto obnašanje do punc ... Nisem nesramen ali kaj podobnega, samo ne izpostavljam se kot veliko mojih vrstnikov, niti ne hodim redno v klube ker me tista atmosfera nekako odbija ... Aja, nisem zanemarjen ali kaj podobnega, prav tako pa ne pretiravam z urejanjem- higiena je "porihtana" in stil tudi. Če vprašam naravnost - kako priti v kontakt z dekleti na način, da bo prišlo do seksualne energije? Tudi kakršenkoli drug nasvet je dobrodošel:) Lep pozdrav, Samsvoj

Šokantna resnica!

03.06.2014, 13:54

Ameriška agencija za nacionalno varnost (NSA) vsak dan prestreže na milijone spletnih fotografij, med drugim tudi 55.000 takih, ki so primerne za samodejno prepoznavanje obraza, piše ameriški časnik The New York Times.

Saj ni res, pa je!

30.05.2014, 09:14

Na evropskem lunarnem simpoziju, ki se je odvijal v začetku meseca, so predstavniki agencije NASA razkrili, da naj bi v roku 20 let Luno začeli uporabljati kot vadbeno področje, od koder bi ljudi nato pošiljali na Mars.

Slovenec, ki mu ni para!

20.05.2014, 10:21

Miha Nemec je uspešen slovenski igralec, član SNG Nova Gorica. A ne le to. Je veliko več kot le dober igralec. Je namreč tudi izvrsten kuhar, ki se že dolgo zdravo prehranjuje, v zdravem duhu pa živi cela njegova družina, vključno z ženo Majo, ki je , prav tako kot Miha, igralka.

Vsi so iskali njo!

19.05.2014, 08:57

Naslednjim zvezdnicam je z njihovimi mamljivimi oblinami in provokativnimi opravami uspelo zmešati glave svojih oboževalcev tako zelo, da so ti v preteklem letu največkrat 'pogooglali' njihova imena in po spletu iskali seksi fotografije.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8