Članki

Ko je odvisnost posledica boja za preživetje

23.02.2015, 10:02

Uživanje drog v Iranu je strogo prepovedano. Če vas ujamejo med uživanjem prepovedanih substanc, vam lahko grozi celo smrtna kazen. A število odvisnikov se v zadnjih letih kljub temu vztrajno povečuje. Država si je pred problemom najprej vztrajno zatiskala oči, sedaj pa naj bi končno dojela, da je treba odvisnikom pomagati, ne pa jih ignorirati.

Uganete, od kod prihajajo?!

27.01.2015, 13:03

Počivanje ob bazenih, srebanje penine, razkazovanje dragih sončnih očal in ur, poziranje ob nesramno dragih avtomobilih ... Ne, ni govora o razvajenih otrokih ameriških bogatašev. Tako živi kopica bogatih v Iranu!

Je letališče v Teheranu res 'tržnica smrti'?

25.08.2014, 11:03

Na letališču v Teheranu naj bi bilo glede na informacije zahodnih obveščevalnih sil mogoče kupiti skoraj vse, kar je potrebno za morilski pohod: rakete kratkega dosega, topovske izstrelke, monomete, ročne bombe, granate, puške, pištole in municijo. Je letališče Imam Khomeini res tako imenovana 'tržnica smrti'?

Iransko brezpilotno letalo drži skupaj lepilni trak!

22.11.2013, 11:59

Iranci ne mirujejo. Vedno znova presenečajo z najsodobnejšimi tehnološkimi in vojaškimi dosežki. Tokrat brez 'fotošopa', pač pa zgolj s pomočjo lepilnega traku.

Katastrofa na Mednarodni vesoljski postaji!

12.11.2013, 13:35

Kljub temu, da je Mednarodna vesoljska postaja eden najdražjih in najbolj varovanih znanstvenih laboratorijev, na njej razsaja virus. Na postajo naj bi ga prinesli ruski kozmonavti.

Iran prevzel nadzor nad ameriško nafto

19.07.2013, 07:39

Po poročanju Wall Street Journala naj bi iranski hekerji izpeljali vrsto spletnih napadov na ameriške energetske družbe in prevzeli nadzor nad energetskimi viri.

Zakaj ženske ne 'grabijo' za zadnjico?

09.05.2013, 10:16

Pred časom sem bil na zabavi priča dogodku, ko je kolega za točilnim pultom po zadnjici potrepljal neko gospodično. O epskih razsežnostih incidenta, ki je sledil, rajši ne bi razpravljal, gotovo pa so bili tako videti post travmatski izpadi žensk, ki so po nekem čudežnem naključju preživele turške vpade.

So res izumili časovni stroj?

15.04.2013, 08:31

Iranski znanstvenik trdi, da je sestavil delujoči časovni stroj. Ima le eno pomanjkljivost – z njim lahko potujejo le v prihodnost.

Iranski nevidni lovec leti … s pomočjo 'photoshopa'

25.02.2013, 08:26

Pred časom predstavljen iranski nevidni zračni lovec Qaher 313, ki se mu je svetovna javnost zgolj posmehovala, je vendarle poletel … z rahlo pomočjo računalniških strokovnjakov.

Iranski predsednik se zgleduje po opici

07.02.2013, 08:28

Mahmuda Ahmadinedžada je očitno navdihnilo junaško dejanje "vesoljske" opice – želi se žrtvovati za iranski narod in kot prvi Iranec poleteti v vesolje.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2