Članki

Zvezdnica pokazala vse, čisto vse!

24.04.2014, 12:31

To pa še ni vse! Naike Rivelli vsake toliko 'ponikne', čez čas pa se na sceno vrne še močnejša, še bolj provokativna in še bolj vroča. Italijanska pevka, hči slavne igralke Ornelle Muti, je tako svoje oboževalce pred kratkim prijetno presenetila, ko je na Twitterju objavila serijo vročih fotografij, na katerih ne skriva prav ničesar.

+18: Scarlett pokazala čvrsti dojki in grmiček!

22.04.2014, 13:37

Od ukradenega posnetka pa do provokativnih filmskih prizorov ... A dejstvo je, da Scarlett Johansson pred kamero še nikoli ni razkrila celega svojega telesa. Do sedaj! V filmu Under the Skin igralka v enem od prizorov namreč nastopa takšna, kakršno je naredila mati narava.

Daria ni sramežljiva ...

19.04.2014, 17:36

V Rusiji rojena Daria Badanina, ki je sicer odraščala v Vancouvru in Washingtonu, trenutno živi in dela v Los Angelesu. Je pevka in igralka, nazadnje pa smo jo lahko občudovali v seriji Shameless, v kateri je zaigrala rusko prostitutko.

Preganja jo porno preteklost ...

18.04.2014, 11:51

Čeprav že dolgo ne živi več razuzdanega življenja, kot je to počela včasih, je Pamela Anderson priznala, da na svojo preteklost ni najbolj ponosna, pri vsem skupaj pa je najbolj besna na internet.

Ji ni nihče povedal, da se skozi belo majico vidijo bradavičke?

17.04.2014, 09:22

50-letna televizijska osebnost in nekdanja sodelujoča v resničnostnem šovu Celebrity Apprentice Lisa Rinna prav gotovo ne kaže svojih let. Igralka, ki je v prvovrstni telesni formi, namreč redno zahaja v telovadnico, kjer skrbi, da njene mišice ostajajo napete.

Katarina, kot je ne poznate!

16.04.2014, 08:56

Plavolasa lepotička Katarina Jurkovič je moškemu svetu večinoma znana po privlačnem videzu, zapeljivem pogledu in seksi telesu, ki ga je na veselje mnogih v celoti razkrila pred časom v priljubljeni moški reviji. Toda razkazovanje telesa še zdaleč ni edina stvar, s katero se vsestranska Katarina ukvarja. Med drugim se je nedavno preizkusila tudi v filmskih vodah, ko je nastopila v slovenskem filmu Izhod, ki si ga lahko kadarkoli ogledate na VOYO. Z lepotičko smo ob tej priložnosti prijetno poklepetali. Preberite, kaj nam je zaupala!

Pretresov ni in ni konec!

14.04.2014, 14:25

Ko v zakonu zaškripa, se običajno vsi zavijejo v molk in skušajo težave reševati za zaprtimi vrati. A ne Tori Spelling, hči slavnega režiserja Aarona Spelinga in igralka slavne najstniške serije Beverly Hills 90210. Skupaj s svojim možem Deanom McDermottom sta se odločila za drugačen način reševanja krize. Zakon bosta skušala rešiti pred očmi javnosti, v resničnostni seriji True Tori.

Za slavno hčer je to bilo prvič!

14.04.2014, 07:20

Dylan Penn je pred časom morda res dejala, da ne bo nikoli pozirala gola za revije, kakršna je Playboy, a si je očitno premislila. Za Treats je namreč odvrgla vse krpice, svoj najbolj intimni del telesa pa je prekrila zgolj s torbico.

Mednožje, prsi ... Pokazala je vse! Čisto vse ...

09.04.2014, 14:10

Britanska manekenka, starleta, kolumnistka, igralka in tekmovalka v sedmi sezoni britanskega resničnostnega šova Aisleyne Horgan Wallace mora, če želi uspeti v svetu slavnih, poskrbeti, da jo opazijo, kjerkoli se pojavi. Kot kaže, pa svoje poslanstvo jemlje nekoliko preveč resno ...

V teh hlačkah je užival le en Slovenec!

07.04.2014, 12:09

Marija Šarapova ni zgolj ena vodilnih svetovnih teniških igralk, je tudi ena najlepših žensk na svetu. Ruska lepotička si je prejšnji teden privoščila oddih v mehiškem Cancunu, kjer so ji bili ves čas za petami tudi nadležni in vedno pozorni paparaci.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3