Članki

Grozljiva dejstva o Stalinu!

29.12.2014, 07:15

Josip Stalin je nekdanji sovjetski diktator, znan tudi kot mož, ki je vladal z jekleno roko in bil izjemno neusmiljen. Pod njegovo diktaturo je umrlo na milijone ljudi, pobiti je dal celo najbližje zaveznike in sodržavljane. Eno njegovih žvljenjskih vodil je namreč bilo, da da 'ne zaupa nikomur, niti sebi'. Pred vami je 10 manj znanih dejstev, ki razkrivajo podrobnosti iz življenja tega krutega diktatorja.

Osupnilo vas bo, kaj počne z njimi!

15.10.2014, 12:56

Če ste mislili, da ste videli že vse bizarnosti tega sveta, se motite. Poglejte si neverjeten ples dekleta, ki se predstavlja kot Sara X.

Izpoved 17-letnega Slovenca: Prehitro mi pride!

08.09.2014, 10:18

Živjo, Brane. Mene pa zanima, kako naj odpravim prehitro erekcijo? To bi bilo po prvo. Kot drugo me zanima, zakaj mi "prehitro pride"? Praktično, še preden bi penis dal v vagino, doživim izliv. Bi moral poiskati zdravniško pomoč, ali se bi dalo to odpraviti kako drugače? Star sem namreč 17 let. Lp, hvala za odgovor.

Zadnjica, ki je razburila javnost ...

29.08.2014, 13:47

Po podelitvi prestižnih nagrad emmy vsi govorijo le o zadnjici Sofie Vergara.

O njej vam bo razkrila marsikaj ...

06.08.2014, 12:22

Odlična nočna zabava je tesno povezana z dobro družbo, glasbo, pijačo in lepimi dekleti. Toda ali ste vedeli, da alkoholna pijača, ki jo vaša izbranka najpogosteje naroči, kadar sta v lokalu, veliko pove o njeni osebnosti. Ne verjamete? Berite dalje ...

Šokirala: sredi ulice odvrgla spodnje hlačke!

09.07.2014, 13:52

Avstralska zvezdnica Melissa Flentzeris je posnela zelo zabaven posnetek, ki že kroži po spletu. Domislila se je namreč zelo predrzne potegavščine, zaradi katere je marsikateri moški, ki ga je ustavila na ulici, ostal odprtih ust.

Slovenec, ki mu ni para!

20.05.2014, 10:21

Miha Nemec je uspešen slovenski igralec, član SNG Nova Gorica. A ne le to. Je veliko več kot le dober igralec. Je namreč tudi izvrsten kuhar, ki se že dolgo zdravo prehranjuje, v zdravem duhu pa živi cela njegova družina, vključno z ženo Majo, ki je , prav tako kot Miha, igralka.

Za drzne moške, ki vedo, kaj hočejo!

13.05.2014, 15:44

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da ima pravi moški v življenju dve veliki ljubezni – ženske in avtomobile. In čeprav bi marsikdo oporekal trditvi, da izbiro primerne življenjske sopotnice ter nakup na kožo pisanega jeklenega konjička lahko primerjamo, obstaja kar nekaj vzporednic. Od obeh namreč pričakujemo, da nam bosta vedno stala ob strani, v vseh pogledih pripomogla h kakovosti našega življenja, da se nanju lahko zanesemo v vseh, še tako nepredvidljivih okoliščinah in konec koncev, da nas s svojim videzom popolnoma očarata. Tega se pri Oplu še kako zavedajo!

Kaj dela letalo v Sarinem mednožju?!

16.04.2014, 09:52

Zgodba o Sari, dekletu iz Nizozemske, ki je javnost razburila, ko je v šali na Twitterju objavila fotografijo, na kateri ima v vagino 'zapičeno' letalo American Airlines in s katero je domnevno zagrozila s terorističnim napadom, je končno dobila epilog.

To je to, kar ženske iščejo na moškemu!

27.03.2014, 14:45

Če ste mislili, da se ženske lepijo samo na hitre avtomobile in debelo denarnico, ste se pošteno zmotili. Raziskave so namreč pokazale, da so, medtem ko opazujejo moške, pozorne predvsem na šest stvari. Katere? Preverite!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek