Članki

Kaj dela letalo v Sarinem mednožju?!

16.04.2014, 09:52

Zgodba o Sari, dekletu iz Nizozemske, ki je javnost razburila, ko je v šali na Twitterju objavila fotografijo, na kateri ima v vagino 'zapičeno' letalo American Airlines in s katero je domnevno zagrozila s terorističnim napadom, je končno dobila epilog.

To je to, kar ženske iščejo na moškemu!

27.03.2014, 14:45

Če ste mislili, da se ženske lepijo samo na hitre avtomobile in debelo denarnico, ste se pošteno zmotili. Raziskave so namreč pokazale, da so, medtem ko opazujejo moške, pozorne predvsem na šest stvari. Katere? Preverite!

Če ni takšna, potem ...

17.03.2014, 08:58

Ko pogovor steče o tem, kakšna mora biti ženska, da bo moški v njej videl 'bodočo ženo', neredko pride do nesporazumov med spoloma. Nič novega namreč ni, da tako kot moški ne razumemo žensk, tudi ženske ne razumejo nas. Kakšna naj bi torej bila ženska, ki moškemu predstavlja 'material za poroko'?

Ko gola slepa ženska 'zaluta' v moško slačilnico ...

06.03.2014, 14:28

Slavnega brazilskega zabavljača Silvija Santosa je zanimalo, kako moški reagirajo, ko v moško slačilnico vstopi ženska. Pa ne kakršna koli ženska, temveč gola in - slepa! V vlogi slepe ženske je nastopila igralka Vivi Fernandez, odziv moški pa je bil ... No, saj boste videli.

Kaj za vraga?!

13.01.2014, 09:40

Christopher Brian Bridges, bolj znan kot Ludacris, je znan ameriški raper in igralec. Je izjemno priljubljen in ima ogromno oboževalcev, a najverjetneje ne le zaradi svojih pevskih in igralskih sposobnosti, ampak tudi po zaslugi družbenih omrežij.

Spregovorila o ...

08.01.2014, 14:14

37-letna pevka Shakira Isabel Mebarak Ripoll je v svoji karieri prodala že več kot 50 milijonov albumov in na svojo domačo polico postavila že več kot 10 grammyjev. Zvezdnica, ki trenutno zaseda sodniški stolček v šovu The Voice in pripravlja glasbeno uspešnico v sodelovanju z Rihanno, pa je nedavno pozirala tudi za naslovnico Glamourja. V intervjuju je povedala marsikaj zanimivega, med drugim se je razgovorila tudi o svojem slavnem možu Gerardu Picqueju in o tem, kakšne ženske so mu všeč.

Žiga iz Gostilne, kakršnega ne poznamo!

17.12.2013, 10:51

Če je bil Žiga Šinkovec, izpadli tekmovalec iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa, še do nedavnega tako skrivnosten glede zasebnega življenja, pa je danes, na dan finalne oddaje, karte razkrilo njegovo dekle. Dekle, ki je ogrelo Žigovo srce je, nekdanja novinarka in umetnica ličenja Barbara Majič.

Da, to se res dogaja!

05.12.2013, 09:10

Če vam Amerika predstavlja idealiziran svet, svet v katerem so vsi popolni, z belimi bleščečimi zobmi, imajo popolne postave, super službe in hitre avtomobile, naj vas soočimo z realnostjo: zbogom Hollywood, dobrodošla prava Amerika!

Lepotičke, ki so grele posteljo 'hitrega in drznega'

02.12.2013, 13:27

Igralec Paul Walker, ki je v soboto umrl v prometni nesreči, je bil med ženskami izjemno priljubljen. Ne le zaradi drzne narave, temveč mu je treba priznati tudi privlačen videz, zaradi katerega je bil pravi magnet za ženske. Zadnje njegovo znano dekle je bila Jasmine Pilchard-Gosnell, govorice pravijo tudi, da naj bi zadnje leto hodil z Genesis Rodriguez, sicer pa preverite, katera so dekleta, ki naj bi grela njegovo posteljo.

Princ Harry + seks škandal = spet?!

06.11.2013, 15:35

Vsi vemo, da je britanski princ Harry veliki šaljivec in žurer, ki je v preteklosti zakuhal že kar nekaj škandalov, predvsem na račun svoje velike želje po zabavi. In zato ni prav nič nenavadno, da so se pojavili tisti, ki se radi pošalijo tudi na njegov račun. Kar pa se ne konča najbolje …

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3