Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Kaj na Googlu iščejo bogati, kaj revni?

16.09.2014, 12:11

Analiza najbolj popularnih besed, ki jih uporabniki interneta vtipkajo v iskalnik, je pokazala, kaj je tisto, kar najpogosteje 'guglajo' bogatejši in kaj revnejši.

Je pred nami nov mejnik nakupovanja prek spleta?

10.07.2014, 08:10

Nakupovanje prek spleta je enostavno in hitro, najboljše pri vsem pa je, da se za želeni izdelek ni potrebno drenjati v gneči. Zato ne preseneča, da je nakupovanje iz naslonjača zelo priljubljeno in se prodaja iz trgovin vse bolj seli na svetovni splet. V igri se seveda ogromno denarja, ki ga je kot kaže 'zavohal' tudi Google; v razvoj spletne trgovine naj bi v naslednjem letu to podjetje namreč vložilo kar 500 milijonov dolarjev (slabih 368 milijonov evrov).

Zgradili bodo lastno satelitsko omrežje!

04.06.2014, 10:45

Ameriški tehnološki velikan Google naj bi načrtoval izgradnjo lastnega satelitskega omrežja, ki bi z internetnim signalom pokrilo področja brez ustrezne infrastrukture. Omrežje naj bi bilo sestavljeno iz 180 majhnih satelitov, celoten projekt pa naj bi bil vreden okoli milijardo dolarjev, poroča časnik The Wall Street Journal.

Ko se obračajo milijoni in milijarde ...

02.06.2014, 15:04

Tri milijarde dolarjev vreden prevzem podjetja Beats Electronics s strani ameriškega Appla je eden največjih poslov v zgodovini ameriškega tehnološkega sektorja. V nadaljevanju objavljamo še nekaj drugih večjih prevzemov, razvrščenih po vrednosti.

Šokantno odkritje na Googlu!

30.05.2014, 11:50

Da se je pred spletom nemogoče skriti, bo še kako držalo. In če so nekateri zaradi tega besni, so drugi naravnost navdušeni. Dekletu iz zgodbe, ki se je nedavno pojavila na spletu, naj bi Google Earth namreč rešil življenje.

18 sekundni posnetek, ki je spremenil svet

25.04.2014, 15:08

Najbolj priljubljena spletna stran z video posnetki, YouTube, je pred nekaj dnevi praznovala svoj deveti rojstni dan. Prvi video je bil namreč objavljen 23. aprila 2005 in ima danes že več kot 14 milijonov ogledov.

Šokantna fotografija: Na Google Maps našel sinovo truplo!

20.11.2013, 11:21

Joseu Barrerri so pred štrimi leti ustrelili 14-letnega sina, morilca pa še do danes niso ujeli. Žalujoči oče trdi, da je pred kratkim preko Google zemljevida odkril fotografijo svojega mrtvega sina, ki leži na cesti poleg železniških tirov, in sedaj zahteva, da šokantno fotografijo pri Googlu odstranijo. “Zaradi nje so se vrnili številni spomini,“ pravi Jose.

V ZDA priznali obstoj skrivnostnih plovil

13.11.2013, 09:30

Povezava med ameriško vlado in spletnim velikanom je vedno bolj očitna. Obstoj skrivnostnih plovil, ki so zasidrana po celotnih ZDA, so sedaj priznali tudi pri Googlu.

Kako krut je Google Street View!

17.10.2013, 13:15

Se še spomnite, kako so se pred časom po naših cestah vozili s kamerami oboroženi avtomobili in beležili vse najmanjše kotičke naše državice, da bi jih pokazali na Google Street Viewu? In kako smo vsi trepetali, da nas kamere ne bi posnele ob nepravih trenutkih, z napačnimi osebami, na napačnih lokacijah ...

Poglejte si pornič kot ga še ni bilo!

25.07.2013, 08:07

Revolucionarna očala spletnega velikana Google Glass že dolgo dvigajo prah, saj naj bi omogočala vse kar omogočajo sodobni pametni telefoni. In le še vprašanje časa je, kdaj bo nekdo posnel čisto pravi pornič s tem nenavadnim naglavnim okrasjem. Neka spletna stran, ki prodaja mobilne aplikacije za odrasle je tako za lastno reklamo z očali posnela skeč, v katerem nastopata čisto pravi porno zvezdi Andy San Dimas in James Dean, ki lahko služi kot ideja za snemanje vročega domačega filmčka.

Video

Gmale

Gmale

31.08.2011

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2