Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Šokantna fotografija: Na Google Maps našel sinovo truplo!

20.11.2013, 11:21

Joseu Barrerri so pred štrimi leti ustrelili 14-letnega sina, morilca pa še do danes niso ujeli. Žalujoči oče trdi, da je pred kratkim preko Google zemljevida odkril fotografijo svojega mrtvega sina, ki leži na cesti poleg železniških tirov, in sedaj zahteva, da šokantno fotografijo pri Googlu odstranijo. “Zaradi nje so se vrnili številni spomini,“ pravi Jose.

V ZDA priznali obstoj skrivnostnih plovil

13.11.2013, 09:30

Povezava med ameriško vlado in spletnim velikanom je vedno bolj očitna. Obstoj skrivnostnih plovil, ki so zasidrana po celotnih ZDA, so sedaj priznali tudi pri Googlu.

Kako krut je Google Street View!

17.10.2013, 13:15

Se še spomnite, kako so se pred časom po naših cestah vozili s kamerami oboroženi avtomobili in beležili vse najmanjše kotičke naše državice, da bi jih pokazali na Google Street Viewu? In kako smo vsi trepetali, da nas kamere ne bi posnele ob nepravih trenutkih, z napačnimi osebami, na napačnih lokacijah ...

Poglejte si pornič kot ga še ni bilo!

25.07.2013, 08:07

Revolucionarna očala spletnega velikana Google Glass že dolgo dvigajo prah, saj naj bi omogočala vse kar omogočajo sodobni pametni telefoni. In le še vprašanje časa je, kdaj bo nekdo posnel čisto pravi pornič s tem nenavadnim naglavnim okrasjem. Neka spletna stran, ki prodaja mobilne aplikacije za odrasle je tako za lastno reklamo z očali posnela skeč, v katerem nastopata čisto pravi porno zvezdi Andy San Dimas in James Dean, ki lahko služi kot ideja za snemanje vročega domačega filmčka.

Sateliti ’ujeli’ skrivnostno rusko letalo

08.07.2013, 08:19

Ni se zgodilo prvič, da so komercialni sateliti posneli skrivno orožje kakšne svetovne velesile. Tokrat svojega tajnega projekta v garažo niso pospravili Rusi. Gre za zloglasnega Miga?

Googlovo zasebno letališče za 'šefe'

08.03.2013, 08:52

Najnovejši projekt ameriškega spletnega velikana ni neposredno povezan s spletno tehnologijo – v Kaliforniji bodo zgradili svoje letališče.

Kaj so skrivnostni objekti v kitajski puščavi

14.01.2013, 08:32

Satelitski posnetki kitajske puščave so razkrili ogromen skrivnostni kompleks. Gre za pristajališče za neznane leteče predmete ali skrivno vojaško bazo?

Noro, kaj je izumila najstnica

27.07.2012, 07:58

17-letna Brittany Wenger je šokirala znanstveno srenjo, ko je razvila računalniški program, ki je sposoben prepoznati raka na dojki.

Poglejte, kaj so ujele kamere!

15.07.2012, 08:26

Nadzorne kamere marsikdaj ujamejo celo kopico zločincev, nesreč, po pomoti pa svet tako ugleda tudi kar nekaj nenavadnih ali celo smešnih pripetljajev. Pri tovrstnem početju pa je precej 'uspešno' tudi Googlovo orodje Google Street View. Gre za tehnologijo vgrajeno v Googlovi storitvi Maps in Earth, ki omogoča vpogled v dogajanje na ulicah.

Bo naša prihodnost izgledala takole?

12.04.2012, 10:05

Podjetje Google je javnosti nedavno prikazalo video, v katerem predstavlja svojo najnovejšo izjemno napredno idejo: očala, ki vam bodo v realnem času prikazovala vse pomembne informacije, ki jih potrebujete v tistem trenutku. Seveda se je na spletu takoj pojavil cel kup parodij.

Video

Gmale

Gmale

31.08.2011

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3