Članki

Tako to počne ona ...

16.04.2014, 09:52

Jodie Marsh, bodibilderka in manekenka, znana po tem, da rada objavlja provokativne fotografije na družbenih omrežjih, se je odločila, da svoje oboževalce razveseli s fotografijo iz lastne spalnice.

Z dojkami drgne in drgne ...

12.04.2014, 16:35

Z oprsjem drgnejo ob tla in pri tem nastanejo prave pravcate umetnine! In nobenega dvoma ni, da so izdelki unikatni. Ne le na pogled, temveč predvsem zaradi načina, kako nastajajo. Poglejte!

Neverjetno: To je preživel!?

01.04.2014, 08:44

Posnetek je nastal na slanem jezeru v Kaliforniji. Dirkač je poskušal doseči nov hitrostni rekord, ko je šlo nekaj hudo narobe …

10 dni raja za prave moške!

21.03.2014, 11:51

Daytona Bike Week, ki je letos potekal med 7. in 16. marcem, je eden največjih motociklističnih, če ne celo največji tovrsten dogodek na svetu. Vsako leto ga namreč obišče okoli pol milijona motorističnih navdušencev.

Ko so na plaži, so neobremenjene

15.03.2014, 13:17

Čeprav smo še daleč od poletja in dni, ko se bomo v kopalkah nastavljali sončnim žarkom in uživali v vseh radostih, ki jih ponujajo najbolj vroči meseci v letu, pa zvezdnice ne izgubljajo časa. In ko so na plaži, je treba priznati, da se znajo zares sprostiti ...

Ko zapiha veter ...

17.03.2014, 11:02

Če v toplih dneh prija rahel vetrič, ki ohladi razgreta telesa, pa ženskam veter pogosto povzroča težave. Ne le, da jim uničuje pričeske, pogosto se zgodi, da se poigra tudi z njihovimi oblačili. Takrat privzdigne kratka krilca in razkrije zadnjice ...

Na to smo čakali!

13.03.2014, 11:32

Sonček, spomladanske temperature in vedno daljši dnevi ... Vse to pomeni le nekaj: bliža se poletje, z njim pa razgaljena telesa lepotičk. Če ste že pozabili, kako seksi je vroča polovica leta, lahko svoj spomin osvežite z ogledom fotografij v galeriji.

Seksi, zapeljive ... in gole!

10.03.2014, 07:43

Ženska golota je že od nekdaj burila domišljijo moške populacije, a če je nekoč veljala za nekaj prepovedanega, nekaj, kar je bilo mogoče videti samo v redkih ter močno ožigosanih filmih, je danes nekaj, česar se nikomur ni treba sramovati. V bogati filmski zakladnici je največ golih prizorov posnetih predvsem na dveh lokacijah: v spalnici ter kopalnici. Slednja sicer še danes močno buri moške fantazije, ženske pa to s pridom izkoriščajo ter vsake toliko postrežejo s sočnimi posnetki iz kopalne kadi. Nekaj vam jih ponujamo v spodnji galeriji!

Ko objektiv ujame ...

07.03.2014, 08:16

Fotografi se ob vsaki priložnosti trudijo v svoj objektiv ujeti tisti 'pravi' trenutek, ki pa ni nujno vedno pravi tudi za tiste, ki se znajdejo na teh fotografijah. V galeriji vam ponujamo le nekaj tovrstnih posrečenih posnetkov, ki so nastali v zadnjih mesecih.

Brez hlačk, modrčka in v prosojni obleki ...

28.02.2014, 15:03

Bo Osinski je ena najbolj vročih lepotičk na sceni. V foto galeriji si lahko ogledate njene fotografije, na katerih v beli obleki, brez modrčka in spodnjega perila ter z globokim hrbtnim izrezom razkazuje vse svoje adute.

Video

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3