Članki

Ni vedela, da bo to pristalo na spletu!

09.09.2014, 11:30

Svet zabave je nedavno presenetila novica o številnih ukradenih golih fotografijah zvezdnic. In če nekatere ostajajo skrivnost, to ne velja za številne fotografije Jennifer Lawrence.

Vpisale so se v zgodovino!

07.07.2014, 15:14

Filmi o Jamesu Bondu sodijo med najbolj kultne filme, razlog za to pa ni le najbolj slavni tajni agent, ampak tudi številne hollywoodske zvezdnice, ki slovijo kot Bondova dekleta. Halle Berry, Denise Richards, Wai Lin in Anya Amasova je le nekaj imen zvezdnic, ki smo jih lahko občudovali v preteklih filmih.

Najdražji jekleni konjički na svetu!

30.06.2014, 08:09

Ob pogledu na naslednje jeklene konjičke se vam bodo pocedile sline. Na ameriški spletni strani Forbes so namreč objavili seznam desetih najdražjih avtomobilov na svetu leta 2014, ki si jih lahko privoščijo le redki izbranci.

Zgled vsem najstnicam?!

20.06.2014, 14:38

Miley Cyrus vedno znova preseneča. Na nedavnem koncertu v Madridu je bila pevka še posebej razuzdano razpoložena in na odru ni manjkalo provokacij, s katerimi je marsikaterega oboževalca pustila odprtih ust.

VIDEO: Vstopila v galerijo, razširila noge in postala hit dneva!

10.06.2014, 13:55

Deborah de Robertis je s svojim prihodom v pariško galerijo šokirala vse obiskovalce in v trenutku postala zvezda dneva. Luksemburška zabavljačica je namreč storila nekaj, česar ni pričakoval prav nihče!

Drzno ali predrzno? Se pač rade nastavljajo ...

07.06.2014, 10:11

S prosojno obleko, ki jo je nosila na podelitvi nagrad združenja ameriških oblikovalcev CFDA, je Rihanna vzbudila ogromno pozornosti. Nekateri so bili nad njeno opravo navdušeni, drugi so jo ozmerjali. A dejstvo je, da je svoj cilj - biti opažena - uresničila.

Prosojna obleka ni skrila NIČESAR! Ne zadaj, ne spredaj ...

03.06.2014, 14:12

Pevka Rihanna je že nič kolikokrat dokazala, da rada provocira - tako z izjavami, objavami, kakor tudi s svojo pojavo. Tako se je na podelitvi nagrad združenja ameriških oblikovalcev CFDA pojavila v popolnoma prosojni obleki, ki je več razkrivala kot skrivala.

Takole je videti v tangicah ...

09.05.2014, 15:24

27-letna Michelle Lewin vsekakor zna uživati. Venezuelska lepotička se je pred nekaj dnevi nastavljala sončnim žarkom v vročem Miamiju in v bikini kopalkah, ki so komak prekrivale njene bujne oblina mešala glavo paparacem, ki so jo veselo fotografirali.

Svet je zavzela 'ritna' revolucija!

05.05.2014, 10:21

Zdi se, da so seksi ritke, ki preplavljajo družabna omrežja v zadnjem času, zasenčile bujna oprsja. Poleg zvezdnic, ki prisegajo na 'belfije', svoje sočne hlebčke vedno bolj rade nastavijo tudi mnoge druge starlete. Poglejte si galerijo najbolj vročih ritk!

Tako to počne ona ...

16.04.2014, 09:52

Jodie Marsh, bodibilderka in manekenka, znana po tem, da rada objavlja provokativne fotografije na družbenih omrežjih, se je odločila, da svoje oboževalce razveseli s fotografijo iz lastne spalnice.

Video

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8