Članki

V posteljo dvema: Kako prepričati najdražjo?

27.03.2015, 11:36

Ne samo v porničih, tudi v resničnem življenju se dogajajo trojčki (no, tisti, ki ste to že doživeli, se verjetno ponosno bahate ob vsaki ponujeni priložnosti). Običajno ni tako zelo preprosto poiskati dve dekleti za akcijo. A če si želite poskusiti, si preberite nekaj nasvetov, kako se lotiti tega 'projekta', morda vam uspe!

Tole bi predvajali na šolah?!

24.03.2015, 13:22

Eden najbolj znanih danskih seksologov, profesor Christian Graugaard je predlagal, da bi spolno vzgojo v šolah popestrili, saj je trenutno program preveč dolgočasno zastavljen in zato ne pritegne šolarjev dovolj, posledica pa je, da so mladi premalo izobraženi. Da bi naučili otroke o odnosih med moškim in žensko, predlaga uvedbo pornografije v učni načrt državnih šol.

To so bili najboljši gladiatorji v zgodovini!

18.03.2015, 13:36

Gladiator, beseda izvira iz latinske besede gladius – meč, je bil v osnovi oboroženi bojevnik, ki je zabaval občinstvo v času Rimske republike in Rimskega imperija, čeprav naj bi se po nekaterih podatkih pojavili že prej. Surovi spopadi so potekali med možmi, pa tudi proti divjim živalim in obsojenim kriminalcem.

Džihad John: Ujetnik izdal njegovo intimno skrivnost

12.03.2015, 09:21

Džihad John, zloglasni in strah vzbujajoči islamski skrajnež, ki je znan po krvavih eksekucijah ujetnikov, naj bi imel pred usmrtitvami čudaško navado.

40 jih je raje zmrznilo, kot da bi se odpovedali svoji veri

10.03.2015, 11:47

Ženske so v nedeljo slavile mednarodni dan, dva dni zatem pa svoj praznik – 40 mučenikov – danes obeležujejo moški. Praznik ima korenine v krščanskem izročilu, po tradiciji pa naj bi moški na ta dan prejeli simbolično darilo v obliki suhih sliv, trnja in klobase.

Kartonska škatla, ki dela čudeže!

04.03.2015, 10:41

Si predstavljate, da bi lahko sedeli na kavču in se hkrati dobili s prijateljem na kavi na drugem koncu sveta? Ali morda ležali na postelji in si hkrati privoščili adrenalinsko vožnjo z vlakcem smrti? Če je bila to nedavno še znanstvena fantastika oziroma izkušnja, rezervirana za tiste, ki imajo pod palcem precej več kot običajni Zemljani, je to zdaj postala zadeva, ki jo lahko izkusi skoraj vsak.

Tudi on je pristal na seznamu!

27.02.2015, 14:16

Moč v rokah psihopata ali sociopata se lahko zelo hitro spremeni v uboj veliko ljudi, povečini nedolžnih.

Mothman – pošast, ki resnično obstaja!?

02.03.2015, 08:25

Ste že kdaj slišali za Mothmana? Gre za krilato, človeku podobno pošast z žarečimi rdečimi očmi in velikimi krili, ki naj bi se pred velikimi nesrečami prikazovala ljudem.

Nam grozi izumrtje? Na pohodu virusi in bakterije iz dobe mamutov

27.02.2015, 07:23

Kot posledica globalnega segrevanja nekdanji večni ledenik, ki je pokrival Sibirijo in Grenladnijo, postaja prizorišče evolucijske 'vstaje' prazgodovinskih virusov in bakterij, rastlin ter živali, ki so bile nekoč zamrznjene v ledenem pokrovu in se zdaj znova vračajo med nas.

Bljak! Kinodvorane polne rabljenih kondomov in seks igračk

19.02.2015, 20:52

Težko pričakovana erotična drama 50 odtenkov sive, ki ruši rekorde v gledanosti, hkrati pa je naletela že na številne kritike, povzroča pravi kaos po kinodvoranah, poročajo italijanski mediji.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2