Članki

Slovenske lepotičke: Od uspešnih zgodb do škandala!

17.10.2014, 13:51

Od leta 2001 do danes smo Slovenci vsako leto lahko ponosno predstavili svojo Miss Universe. Se še spomnite vseh zmagovalk? Katera bo okronana letos?

Škandal na Univerzi: Fotografiral ženske na stranišču!

27.08.2014, 08:17

Policisti so moškemu zaplenili prenosni računalnik in zunanji disk ter dva mobilna telefona. Na napravah naj bi bilo več kot 1.500 spornih fotografij.

Posedel jih je na ginekološki stol, nato pa ...

07.08.2014, 15:44

Ginekolog je skrivaj snemal ženske med ginekološkimi pregledi. Zdaj je znana višina odškodnin, ki jih bodo prejele žrtve.

Poznate primerno kandidatko?

19.06.2014, 09:42

Američana sta se lotila nadvse domiselnega projekta: ustanovila sta univerzo, na kateri se ženske izobražujejo za 'lovače'.

Nove priložnosti, a tudi tveganja

09.06.2014, 13:51

Nanomateriali prinašajo številne nove tehnične in komercialne priložnosti. "Njihov razvoj gre v neslutene razsežnosti," je za STA povedala Aleksandra Lobnik z mariborske fakultete za strojništvo. "A istočasno, ko razvijamo nove nanomateriale, moramo razmišljati o tem, kako se obnašajo v našem okolju in kako vplivajo na naše zdravje."

'Za vsakega novega ljubimca gre k šivilji, da ji zoži vagino'

16.04.2014, 09:53

Prekleti pesticidi. Po njih moškim rastejo prsi, ženskam pa brki. Oni po novem kadijo ultra slim čike, si z voskom mažejo brke in nosijo mehke puloverje iz kašmirja.

Pozor!

08.04.2014, 09:42

Bolezni, ki jih prenašajo členonožci, kot so komarji in klopi, v svetovnem merilu predstavljajo veliko breme. A tudi v Sloveniji, kjer je teh bolezni manj, najbolj razširjena pa sta lymska borelioza in klopni meningoencefalitis, to breme ni zanemarljivo, so opozorili na današnjem posvetu ob svetovnem dnevu zdravja.

Nobelova nagrada morda tudi Slovencu

26.03.2014, 08:38

Ameriški znanstveniki so prejšnji teden sporočili, da jim je uspelo zaznati odmev velikega poka - gre za prvi neposredni dokaz teorije o inflacijskem širjenju vesolja. Odkritje bi lahko Nobelovo nagrado prineslo tudi Slovencu - astrofiziku Urošu Seljaku, vodji Centra za kozmološko fiziko na univerzi v ameriškem Berkeleyju.

Izpoved srbske elitne prostitutke

20.03.2014, 14:13

32-letna Divna je elita prostitutka, ki dela v Beogradu. Svojo 'kariero' je začela graditi pri 23 letih v enem od večjih srbskih mest, kjer ji je lastnik tamkajšnje diskoteke ponudil denar, da ga kot spremljevalka pospremi na poslovno pot v Beograd. Tam je spoznala njegove poslovne partnerje, ki so ji dali očitno vedeti, da jih njene obline privlačijo, zato se je preselila v prestolnico, kajti večje mesto je zanjo pomenilo večjo možnost zaslužka. O svojem poklicu je spregovorila za srbski Blic.

Še en dokaz, da Slovenci sodimo v sam vrh!

05.03.2014, 10:20

Skupini slovenskih znanstvenikov je uspelo identificirati nov mehanizem za zvijanje molekul DNK, ki bi v bližnji prihodnosti lahko omogočil nove pristope zdravljenja. Dosežek bo objavljen v ugledni znanstveni reviji Angewandte Chemie, so sporočili iz centra odličnosti EN-FIST.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8