Članki

'Za vsakega novega ljubimca gre k šivilji, da ji zoži vagino'

16.04.2014, 09:53

Prekleti pesticidi. Po njih moškim rastejo prsi, ženskam pa brki. Oni po novem kadijo ultra slim čike, si z voskom mažejo brke in nosijo mehke puloverje iz kašmirja.

Pozor!

08.04.2014, 09:42

Bolezni, ki jih prenašajo členonožci, kot so komarji in klopi, v svetovnem merilu predstavljajo veliko breme. A tudi v Sloveniji, kjer je teh bolezni manj, najbolj razširjena pa sta lymska borelioza in klopni meningoencefalitis, to breme ni zanemarljivo, so opozorili na današnjem posvetu ob svetovnem dnevu zdravja.

Nobelova nagrada morda tudi Slovencu

26.03.2014, 08:38

Ameriški znanstveniki so prejšnji teden sporočili, da jim je uspelo zaznati odmev velikega poka - gre za prvi neposredni dokaz teorije o inflacijskem širjenju vesolja. Odkritje bi lahko Nobelovo nagrado prineslo tudi Slovencu - astrofiziku Urošu Seljaku, vodji Centra za kozmološko fiziko na univerzi v ameriškem Berkeleyju.

Izpoved srbske elitne prostitutke

20.03.2014, 14:13

32-letna Divna je elita prostitutka, ki dela v Beogradu. Svojo 'kariero' je začela graditi pri 23 letih v enem od večjih srbskih mest, kjer ji je lastnik tamkajšnje diskoteke ponudil denar, da ga kot spremljevalka pospremi na poslovno pot v Beograd. Tam je spoznala njegove poslovne partnerje, ki so ji dali očitno vedeti, da jih njene obline privlačijo, zato se je preselila v prestolnico, kajti večje mesto je zanjo pomenilo večjo možnost zaslužka. O svojem poklicu je spregovorila za srbski Blic.

Še en dokaz, da Slovenci sodimo v sam vrh!

05.03.2014, 10:20

Skupini slovenskih znanstvenikov je uspelo identificirati nov mehanizem za zvijanje molekul DNK, ki bi v bližnji prihodnosti lahko omogočil nove pristope zdravljenja. Dosežek bo objavljen v ugledni znanstveni reviji Angewandte Chemie, so sporočili iz centra odličnosti EN-FIST.

Priznala je! Zdaj ji je žal ...

26.02.2014, 13:35

Brucka iz ameriške fakultete Duke, po politični opredelitvi republikanka, je javnost šokirala s priznanjem, da se preživlja s snemanjem pornografskih filmov. Intervju, v katerem je pojasnila svojo odločitev, je dala kar za šolski časopis Duke Chronicle, kljub temu pa se ni želela izpostavljati s celim imenom in priimkom, temveč si je nadela le vzdevek Lauren.

Slovenski 3D tiskalnik, ki tiska travo

17.02.2014, 08:46

Študentke mariborske pedagoške fakultete so na mednarodnem sejmu tridimenzionalnega tiskanja v New Yorku vzbudile veliko zanimanja s svojim projektom Tiskaj zeleno, ki združuje umetnost, tehnologijo in naravo. Nastopile so s tiskalnikom, ki proizvaja pravo naravno travo, in prejele povabila na prihodnje predstavitve po svetu.

Skrivaj snemal študentke na WC-ju in objavil fotografije!

10.01.2014, 14:59

Na straniščih v kampusu univerze je neznanec postavil kamero in skrivaj snemal dekleta med opravljanjem potrebe. Posnel jih je več kot 50, iz posnetkov pa je nato naredil fotografije, ki jih je pridno objavljal na spletu. Fotografije so sprožile val ogorčenja, vse to pa se je zgodilo - kje drugje kot na Kitajskem!

Za Sanaderja safalade in kuhana jajca!

24.12.2013, 11:10

Kuharji v zagrebškem zaporu Remetinec v zadnjih letih postajo vse bolj zanimivi za hrvaške medije, saj kuhajo za čedalje večji del nekdanje hrvaške elite, kot sta nekdanji premier Ivo Sanader in nekdanji predsednik hrvaške gospodarske zbornice Nadan Vidošević. Za božične praznike bodo postregli dietne, bolj mastne in močnate jedi.

Slovenski znanstveniki znova revolucionarni

13.12.2013, 09:22

Slovenski znanstveniki so kot prvi na svetu uspeli ustvariti magnetni tekoči kristal, za katerega si raziskovalci po svetu prizadevajo že več kot 40 let. Njihov članek je bil objavljen tudi v priznani britanski znanstveni reviji Nature.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3