Članki

Kaj ubija alpiniste na Everestu?

10.06.2013, 09:57

Na vrh najvišje gore sveta se letno povzpne okrog 150 alpinistov, veliko več jih obupa med vzponom in med njimi je nekaj takih, ki so za vedno ostali na pobočju. Zakaj je gora Everest tako smrtonosna?

'Lepa embalaža' ni dovolj!

18.04.2013, 15:02

"Lepa embalaža pomaga narediti dober prvi vtis, če pa se pod embalažo skriva zanič proizvod, nas naslednjič niti embalaža ne premami. Tako je tudi pri ljudeh - šminka še ne pomeni notranje lepote, te pa vsekakor prej opazijo," je lepoto po moško nekoč opisal pevec Matej Zalar, član skupine Rock Shock. Z njim se do neke mere strinja tudi Erik Ferfolja, lastnik modne agencije in glavni organizator projekta Mister Slovenije, ki pravi, da je lepota skupek fizične lepote in karizme, ki jo fant pridobi z izkušnjami.

Razkrivamo razultat Erikove liposukcije!

06.03.2013, 10:52

Še nedolgo nazaj je 38-letni Erik Koler mislil, da se maščobnih blazinic na trebuhu ne bo nikoli znebil. A sanje so se mu uresničile, ko je 18. februarja izvedel, da je zmagovalec nagradne igre Osvoji lepotno operacijo, ki je hkrati potekala na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si.

Erikov trebušček je preteklost!

04.03.2013, 15:58

Da je okrevanje po operaciji, tudi lepotni, zares uspešno, je še kako priporočljivo, da poteka pod medicinskim nadzorom. Tako smo Erika in Tadejo, zmagovalca v naši nagradni igri Osvoji lepotno operacijo, ki istočasno poteka tudi na portalu Zadovoljna.si, po posegu predali v oskrbo strokovnemu osebju v Termah Šmarješke Toplice.

Erik se je poslovil od trebuščka!

01.03.2013, 08:20

Erik Koler in Tadeja Casar, zmagovalca akcije Osvoji lepotno operacijo, ki se odvija na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si, sta dočakala težko pričakovano operacijo. Kirurg dr. Siniša Glumičić je odlično opravil svoje delo, rezultati pa bodo vidni že kmalu. Kako je potekal Erikov poseg?

Bi si upali?

28.02.2013, 14:20

Da se moški za lepotne operacije odločajo veliko redkeje kakor ženske, je povsem zmotno prepričanje. Če je v 70. letih tako veljalo, da ženske predstavljajo 95 odstotkov vseh pacientov v estetskih klinikah in so se tistim moškim, ki so se le odločili za poseg posmehovali tako okolica kot tudi zdravniki, danes 40% pacientov predstavljajo prav moški.

Video: Eriku se bodo uresničile sanje!

21.02.2013, 08:17

Šest finalistov akcije Osvoji lepotno operacijo, ki poteka v sodelovanju portalov Moškisvet.com in Zadovoljna.si, je čakal pregled v Zagrebu, na podlagi katerega je lepotni kirurg izbral finalista, ki ju bo operiral.

Razkrivamo šest finalistov!

15.02.2013, 11:11

Drobne 'napakice' na telesu, kot so štrleča ušesa, povešene prsi ali prevelik nos, lahko močno načnejo samozavest. Lepotni poseg tako marsikomu prinese olajšanje, mu dvigne samozavest in izboljša kakovost življenja. Na portalih Moškisvet.com in Zadovoljna.si smo se zato, da bi enemu bralcu in eni bralki spremenili življenje na bolje, odločili izpeljati akcijo Osvoji lepotno operacijo. Izbrali smo šest kandidatov, ki jih bo pregledal lepotni kirurg dr. Siniša Glumičić in izmed njih izbral dva finalista, ki bosta prejela izbrano lepotno operacijo.

Neverjetno, kaj je uspelo Slovencu

19.09.2012, 15:33

Mladi slovenski kitarski virtuoz Nejc Kuhar se je prebil med finaliste prestižnega glasbenega tekmovanja v Londonu.

Si tudi vi želite sado-mazo seksa?

27.08.2012, 08:27

V Veliki Britaniji in Ameriki ugotavljajo, da si vse več ljudi želi nekoliko drugačnih seksualnih odnosov, kar naj bi potrdila tudi nedavna raziskava.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3