Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Nekoč je bilo takole, danes pa ...

23.02.2015, 18:39

Plačila v gotovini, luksuzne vile in razkošno življenje marsikaterih deklet, ki so se v preteklosti udeleževale razuzdanih zabav Silvija Berlusconija. Oblasti, ki v sklopu sodnega procesa, imenovanega 'Ruby', Berlusconija preganjajo zaradi korupcije in drugih kaznivih dejanj, so prepričane, da italijanski bogataš še vedno plačuje številnim mladenkam.

Dunajski ples: Vse se vrti okoli pobeglih bradavičk!

13.02.2015, 13:56

Dunajskega opernega plesa, ki je v četrtek zvečer v avstrijsko prestolnico privabil številne znane osebnosti, v nasprotju s preteklimi leti niso zaznamovali škandali, temveč je bil predvsem v znamenju blišča, poročajo tuje tiskovne agencije. Nekoliko več pozornosti je pritegnila le "gostja presenečenja", manekenka Naomi Campbell, pišejo, čeprav je precej več pozornosti pravzaprav pritegnila bradavička Elisabette Canalis.

Tako je mahala, da ...

09.12.2014, 13:32

Paparaci pri medijsko izpostavljenih osebnostih redko spregledajo spodrsljaje. In če so nekateri neprijetni za slavne, so pač malce bolj prijetni za radovedno javnost.

Po tragediji voditeljica spet seksi in ... gola

02.07.2014, 13:57

Potem ko je naznanila, da sta s partnerjem v veselem pričakovanju in nato vse presenetila s tragično novico, da je splavila, se je italijanska manekenka in voditeljica Elisabetta Canalis, ki jo je javnost spoznala predvsem v času razmerja z igralcem Georgeom Clooneyjem, zatekla na sončno Sardinijo, kjer sta s sedanjim zaročencem Brianom Perrijem poiskala prepotreben mir in zavetje.

Uganete, kaj imajo skupnega te lepotice?

30.04.2014, 13:33

Hollywood je pred nekaj dnevi šokirala novica, da je najbolj zaželjeni samec George Clooney končno oddan. Igralec naj bi se namreč zaročil s seksi odvetnico Amal Alamuddin, mi pa smo ob tej priložnosti izbrskali najbolj vroče fotografije njegovih ljubic, ki so mu v preteklosti grele posteljo.

Vsi se slinijo, a istočasno bežijo od nje!

28.02.2014, 15:18

Elisabetta Canalis velja za eno najbolj seksi žensk na svetu. Viktorijin angelček, nekdanja ljubica filmskega igralca Georgea Clooneyja in mamica, pa je večkrat pokazala tudi svojo 'poredno' in erotično plat.

Ko zvezdnice mislijo, da jih nihče ne gleda

12.10.2013, 14:44

Ko se seksi zvezdnice zavejo, da v njihovi neposredni bližini ni kamer, fotografov in paparacev, se spozabijo in se zabavajo kot navadni smrtniki. Sofia Vergara, Kelly Brook in Elisabetta Canalis, ki veljajo za ene izmed najbolj seksi žensk tega planeta, so tako pred kratkim pokazale, da so prave žurerke.

Boštjan žural s svetovno elito!

13.09.2013, 16:20

Eno najbolj znanih podjetij v avto moto športu, letos praznuje 50 letnico delovanja. Pol stoletja razvoja, inovacij in izdelave zaščitne opreme za motoriste, avtomobiliste, v zadnjem času pa tudi kolesarje, je bilo razlog za veliko slavje v srcu Milana, svetovni prestolnici mode. 8. septembra so se zabave udeležile pomembne osebnosti, nekatere že prave legende moto scene.

George Clooney se kesa!

04.09.2013, 11:48

Elisabetta Canalis je italijanska igralka, manekenka in voditeljica televizijskih oddaj, vendar jo najbolj poznamo kot nekdanje dekle Georgea Clooneyja. Ta se je gotovo že kdaj zamislil nad tem, kaj zamuja, saj je lepotica očitno iz dneva v dan bolj privlačna. Poglejte nekaj njenih nedavnih fotografij in si spočijte oči.

Več bi že težko pokazala!

09.08.2013, 15:19

Elisabetta Gregoraci in Flavio Briatore sta se s svojo jahto odmaknila od vsakdanjega vrveža, da bi si privoščila nekaj oddiha. Med plutjem po valovih ob Costi Smeraldi so jima družbo delali prijatelji in znani gostje, sicer pa se slavni parček rad predaja sončnim žarkom.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2