Članki

Zakaj mora vedno nekam tlačiti prste?!

27.09.2013, 14:33

Rihanna se je pred nekaj dnevi mudila na Tajskem in v Singapurju, od koder je svojim oboževalcem preko Twitterja posredovala številne fotografije, kako se neizmerno zabava. Sprostila se je tudi med koncertom, na katerem je postregla s pravim spektaklom stresanja zadnjice, zvijanja ob kitaristu in kazanja jezika. Seksi ali vulgarno? Presodite sami.

Tako jih razkazuje samo ona

14.06.2013, 13:45

Televizijska voditeljica Lizzie Cundy je ena izmed številnih slavnih osebnosti, ki se te dni mudijo v Franciji, kamor jih je povabila bogata dedinja in starleta Tamara Ecclestone. 45-letna zvezdnica je izkoristila priložnost in paparacem znova na pladnju postregla svoje obline. Na balkonu njenega hotela v francoski riveri, se je Lizzie nastavila v provokativni rdeči obleki z dekoltejem, ki ga lahko vidimo le pri njej!

Bogata dedinja je tokrat pokazala vse ... ja, tudi tisto spodaj!

27.04.2013, 10:38

Bogata dedinja Tamara Ecclestone bo krasila majsko naslovnico najbolj priljubljene revije za moške, so sporočili iz Playboya. In kot se za razvajeno bogatašinjo spodobi, so jo za to posebno priložnost oblekli samo v pregrešno drage kamne. Vam je ideja všeč?

Želi prevarati zavarovalnico?

19.04.2013, 16:07

Hčerka direktorja tekmovanja formule 1 Bernieja Ecclestona je ostala brez svojega lamborghinija. Avtomobil je vseskozi spremljala nesreča, zaradi njega pa je šla tudi na sodišče.

Pobegnila ji je zadnjica

29.03.2013, 08:28

Tamara Ecclestone je na zadnjih fotografijah prava paša za oči. Ena najbogatejših dedinj in hči bogatega šefa formule 1 Bernieja Ecclestona je pozirala za priljubljeno moško revijo. Še več, krasila bo majsko naslovnico.

Grdo: če bi vedela, se ne bi tako nastavila

15.03.2013, 15:18

Ena najbogatejših dedinj na svetu Tamara Ecclestone je na plaži v Miamiju razkazovala svoje obline. Čeprav je nanje ponosna, so paparazzi ovekovečili tudi drobno nepravilnost.

Blagor njemu! Dobil jo je v posteljo ... za vedno!

01.03.2013, 11:45

Razvajena bogatašinja Tamara Ecclestone se je po le mesecu dni zveze, v katero je vstopila s svojim izbrancem Jayem Rutlandom, zaročila. Pravi, da je on tisto, kar je iskala. Obljubila mu je, da bo zanjo edini in da bo posteljo v prihodnje grela samo njemu.

Samsko Tamaro razganja

18.01.2013, 16:00

Hčerka slavnega dirkaškega mogotca se po končani dolgoletni zvezi počuti odlično. Nedavno je v zapeljivem bikiniju pozirala v Los Angelesu.

Tamara Ecclestone se seli v Beograd

19.11.2012, 08:38

Slavica Ecclestone očitno zelo razvaja svoji hčerki. Najnovejše govorice pravijo, da bo nekdanja žena Bernieja Ecclestona hčerki Tamari kupila stanovanje v srbski prestolnici.

Kožuh ni seksi!

29.10.2012, 16:09

Dolgi svetli lasje, ki prekrivajo prsi le toliko, da zakrijejo bradavičke, izpod rožnatih čipkastih spodnjic pa štrlijo košati snopi kužuha ... Privlačno? Ne!

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2