Članki

Končno je jasno! Najdaljše imajo v Kongu, najkrajše pa v Nepalu

16.07.2014, 08:05

Dolžina je v nekaterih primerih še kako pomembna; denimo tudi takrat, ko beseda nanese na premoženje v moških hlačah. Pred nedavnim so objavili nov svetovni zemljevid dolžine moških spolnih udov, ki razkriva, da imajo najdaljše državljani DR Kongo, najkrajše pa Nepalci. Kaj pa Slovenci?

Kraljica silikonskega oprsja pretresla britanski otok!

10.07.2014, 15:14

34-letna Debbie Delamar je ponosna lastnica največjega oprsja v Veliki Britaniji. »Nikoli nisem imela namena imeti največje oprsje, enostavno se je zgodilo,« pravi starleta, ki ji njeni ogromni 'prijateljici' povzročata kar nekaj težav.

Zaradi tega morate pogosto seksati!

27.06.2014, 13:22

Seks ni le zabavna popestritev dneva, ampak je obenem tudi eden najbolj pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na vaše zdravje. Nobena skrivnost ni, da zelo ugodno vpliva na razpoloženje, ima pa tudi mnoge druge pozitivne učinke, za katere do sedaj morda niste vedeli.

Na avtobusni postaji sredi belega dneva?!?

24.06.2014, 15:40

Strast ne pozna meja, vse tako kaže. Mlad par se je namreč odločil spolnim užitkom prepustiti kar sredi belega dneva, na avtobusni postaji. Utopično sta pričakovala, da bosta na avtobusni postaji imela mir in ju ne bo nihče opazil, a vendar svojega načrta nista mogla izpeljati do konca ...

Mu pač ne gre ... In ne, to ni pravi način!

23.06.2014, 11:57

Pozdravljen Brane, sem redni bralec tvoje rubrike, vendar mogoče mi boš znal pomagati in sicer zadeva je sledeča: star bom 17 let in do sedaj še nisem imel nobene punce. V osnovni šoli se nisem pretirano družil s puncami, vendar sedaj se pa poskušam vklopiti v družbo punc in nekako ne znam pristopiti do njih ter jih osvajati. Hvala že vnaprej. Mihec!

Tako se je zahvalila Anžetu Kopitarju!

16.06.2014, 13:49

Slovenski hokejski mojster Anže Kopitar je ta vikend v zrak dvignil že drugi Stanleyjev pokal v treh letih, ki ga je osvojil z LA Kingsi. A to še ni vse. Skromni Kopitar, ki ga pohvale, s katerimi ga zasipajo z vseh strani, spravljajo v nelagodje, je s 26 zbranimi točkami letos postal tudi najboljši strelec končnice.

Moški, v nič manjši nevarnosti niste!

13.06.2014, 13:04

Kožni rak je v porastu, tudi v Sloveniji. Tako med ženskami kot med moškimi. Zato dermatologi opozarjajo na pomen zaščite pred soncem. Oblačila, ki pokrijejo kožo, in umikanje soncu v najbolj obremenjenem delu dneva sta najpomembnejša, krema za zaščito pred soncem je šele tretji steber zaščite, poudarja dermatologinja Ana Benedičič.

VIDEO: Vstopila v galerijo, razširila noge in postala hit dneva!

10.06.2014, 13:55

Deborah de Robertis je s svojim prihodom v pariško galerijo šokirala vse obiskovalce in v trenutku postala zvezda dneva. Luksemburška zabavljačica je namreč storila nekaj, česar ni pričakoval prav nihče!

Slovenec, ki živi sanje vsakega moškega!

27.05.2014, 08:44

Aleš Bravničar je moški s sanjskim poklicem. Velja namreč za enega izmed najbolj uspešnih slovenskih fotografov, ki ima to srečo, da zanj pozirajo popolnoma razgaljena dekleta. Odlično pa se ne znajde le za fotografskim aparatom, ampak je zelo spreten tudi za štedilnikom, kar je dokazal kot gost v kuharski oddaji Skriti šef.

Ne more je preboleti

20.05.2014, 09:23

Imam problem kateri me je pahnil najprej v depresijo pa vse do živčnega zloma. Smo štiri članska družina jaz sem star 40 let žena 39 in imava dva šolo obvezna otroka. Živeli smo skromno življenje seveda z lepimi in tudi slabimi stvarmi tako kot povsod. Svet se mi je podrl lanskega božiča, ko je ženi okoli enih ponoči zabrnel telefon. Takrat je ona seveda že spala in ker sem menil da si vse zaupava sem pogledal sporočilo. Pisal ji je neki moški da jo pogreša in komaj čaka da se vidita. Pregledal sem še ostala sporočila vse kaj je bilo prejeto in kaj poslano in sem doživel šok. Sporočila so bila polna čustev namigovanj na sex. Enostavno nisem mogel verjeti da je moja žena kaj takega sposobna napisati. Zabeležil sem si njegovo številko. Po nekaj dneh sem ženo zvečer vprašal če ima drugega. Prebledela je in mi prisegala da ne in da kaj me to briga in kaj imam jaz brskati po njenem telefonu. Ni se bila pripravljena o nobeni stvari pogovarjati in sva se samo prepirala. Jaz sem seveda vsak dan tonil v večji prepad, več ali manj samo jokal nič jedel in se popolnoma izoliral od zunanjega sveta in se začel vdajati alkoholu kar je zadevo samo še poslabšalo. Da ne bom dolgovezil sem obiskal psihiatra kateri mi je predpisal obvezno terapijo in tablete kateri so mi lahko rečem pomagali. Žena mi je po nekaj mesecih priznala flirt po telefonu ampak da se nista nikoli dobila in spala skupaj. Mene zadeva še zmeraj zelo razjeda in zelo trpim ker ženo ljubim in če bi lahko bi zgodbo končal in se ločil. Ni dneva ni ure ni minute in niti sekunde da ne bi mislil na to in trpel. Žena me seveda zdaj prepričuje da me ljubi in da je bila vse samo igra ampak jaz ji ne verjamem ločiti od nje se pa ne morem. Po karakterju sem zelo trden in do zdaj se nisem ustavil pred nobenim problemom in ga tudi uspel rešiti ampak to me je pa spravilo na kolena in me totalno psihično in fizično ubilo. Jaz se bojim da tega ne bom mogel preboleti čeprav mi prijatelji pravijo da čas celi vse rane ampak jaz sem zdaj zelo v dvomih!! Obupan

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14