Članki

Slovenci zmagujemo v boju proti raku!

20.06.2014, 14:27

Sodelavci Instituta Jožef Stefan so razvili nov način neinvazivnega zgodnjega odkrivanja tumorjev. Kot so sporočili z instituta, so v okviru evropskega projekta, ki so ga tudi koordinirali, razvijali nove pametne sonde za cisteinske katepsine z diagnostičnim potencialom; slednje lahko specifično in občutljivo kažejo na prisotnost raka.

Nevidni lovec še bolj smrtonosen

07.06.2013, 08:24

Američani so predstavili izboljšano različico njihovega najnovejšega lovca pete generacije. Piloti se že urijo na novi ’Streli’.

Prepoznajte najbolj smrtonosne moške oblike raka!

19.07.2012, 07:59

Nekatere vrste raka so še posebej nevarne za moške in predvsem je pomembna čim hitrejša diagnoza. Zgodnje odkritje lahko reši vaše življenje.

Nikoli ne boste uganili, kam vam lahko vstavijo tole 'pošast'!

03.04.2012, 10:43

Znanstveniki univerze Newcastle razvijajo biomehaničnega robota, ki naj bi v prihodnjih letih uspel brez napake diagnosticirati bolezen v posameznikovem telesu.

Koliko golo je pravzaprav še seksi?

15.08.2011, 10:59

Rentgenski žarki so primerni za "kukanje" skozi človeško tkivo in različne materiale. Fotografije človeške notranjosti v monokromatski tehniki so malce strašljve, vendar še vedno dokaj seksi.

Masturbacija in rak prostate

22.05.2010, 17:53

Moški znamo prebroditi sušne dni na svoj način. Boljšo domišljijo imamo, bolj nam je. Seksologi zatrjujejo, da je zmerna masturbacija dobra za psiho in seksualno konidicijo. Kaj pa za prostato?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek