Članki

Premalo seksate?

20.01.2014, 12:09

Ste pod stresom? Imate veliko dela? Potem ste glede na rezulate raziskave nemških znanstvenikov po vsej verjetnosti zanemarili svoje spolno življenje. Kaj storiti? Soočite se s situacijo ter animirajte svojega 'korenjaka', da ne bo zakrnel. Skupaj se načrtno lotita misije 'brez seksa mi živeti ni'.

Kdor zna, zna!

10.01.2014, 10:45

Redko kdo, ki se v Sloveniji ukvarja s plezanjem, ne pozna Matjaža Jerana. Plezalec in alpinist, ki je marsikomu tudi vzornik, si z vsakim izpolnjenim ciljem postavi novega, še višjega, eden največjih ciljev pa se mu je uresničil nedavno, z odprtjem plezalnega centra.

VIDEO: Šefa in njegovo seksi tajnico posneli sredi ...

22.11.2013, 08:34

Seks na delovnem mestu je nekaj, s čimer si mnogi radi popestrijo delavnik, kar je dobro vedel tudi tisti, ki je v pisarno namestil skrito kamero in sredi 'akcije' ujel šefa in njegovo tajnico. Pa je šlo res za spogledovanje ali za nadlegovanje?

Skrila sta se, a sta pozabila na kamere in študente ...

11.10.2013, 15:47

Delavca menze, ki deluje znotraj fakultete Jiangnan na Kitajskem sta si privoščila strasten seks, pri tem pa pozabila, da ju snemajo nadzorne kamere. No, prizor pa ni ušel niti študentom in profesorjem ...

»Redno se čudim, česa vse smo Slovenci sposobni ...«

10.10.2013, 09:17

Štefko Bratkovič, ki v jutranjem programu Radia Center obvešča o dogajanju na slovenskih cestah, verjame, da se vzgoja o varni vožnji začne z zgledom. Odkar je oče, na varnost v prometu gleda drugače in pravi, da je skupaj s starejšo hčerko letos znova postal šolar. O tem, kakšen je svet ob štirih zjutraj, kakšni so izzivi pri delu radijskega voditelja in kako je uskladil delovnik z družinskim življenjem, preberite v nadaljevanju.

Nuša 'brez dlake na jeziku'

07.10.2013, 10:43

Nuša Lesar je sproščena, brhka, postavna, inteligentna in zgovorna gospodična, ki Slovence ob večerih obvešča o vseh aktualnih dogodkih. Služba, zasebno življenje, moški in hobiji - ob kavi nam je razkrila marsikaj ...

Zakaj je Matevž tako poseben?

16.09.2013, 09:43

Matevž Slokar je človek akcije. Je mlad podjetnik iz Ajdovščine, ki postavlja mejnike socialnega podjetništva v Sloveniji. V ospredje postavlja ustvarjanje družbeno dobrega, poleg tega pa obožuje projekte, ki pomagajo reševati probleme.

Ženske bodo lahko ubijale

29.01.2013, 08:30

Ameriška vojska bo ženskam prvič omogočila službovanje v prvih bojnih linijah. Vojakinje se bodo kmalu borile z ramo ob rami s svojimi moškimi sodelavci.

Pazite, ko kupujete nov računalnik

04.10.2012, 13:33

Odločitev pade. Potrebujete nov računalnik. V spodnjih vrsticah si lahko preberete nekaj osnovnih nasvetov, ki vam bodo olajšali odločitev nakupa novega računalnika.

Grozljivo! Preko Facebooka zapeljeval svojo 13-letno hčer!

13.12.2011, 10:11

Glede na to, da Facebook uporablja že več kot 800 milijonov uporabnikov ter da ga uporabljajo že praktično vsi, ki jih poznamo, ne preseneča dejstvo, da to največje družbeno omrežje igra veliko vlogo v naših življenjih. Preberite si nekaj presenetljivih dejstev o Facebooku.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3