Članki

Tudi v vaši postelji vlada mrk?

09.12.2014, 10:03

Ste poskušali že vse mogoče, da bi ponovno zbudili vaše spolno življenje, pa vam ni uspelo? Verjetno ste se lotili napačnih trikov. Zaspano ljubezensko življenje lahko namreč pogosto oživite s povsem preprostimi triki. In še preden se zaveste, ste ponovno sredi akcije! Najboljše pri tem pa je, da za te trike ne potrebujete niti posebnih priprav, niti edinstvenih pripomočkov. Kako torej poživiti spolno življenje?

Specialec, ki je ubil Osamo bin Ladna, spregovoril, vojska pa ...

07.11.2014, 11:53

To je moški, ki je ubil Osamo bin Ladna. Kot poročajo tuji mediji, je skrivnostni morilec pred časom najbolj iskanega moškega na svetu Osama Bin Ladna dobil obraz. S tremi streli v glavo naj bi ga 2. maja 2011 v smrt poslal nekdanji pripadnik ameriške specialne enote Navy Seals Team Six (ST6) Rob O'Neill.

Bine ne skriva!

24.06.2014, 11:55

Na POP TV kmalu prihaja resničnostni šov Gostilna išče šefa 3, kuharski dril z najvišjo denarno nagrado doslej - 100.000 evrov! 'Četo' 12 tekmovalcev bo znova vodil eden in edini kuharski mojster Bine Volčič, ki bo za 12 tednov postal njihov šef, mentor, sogovornik, učitelj in najstrožji kritik. Pred začetkom oddaje smo z Binetom pokramljali o njegovem zasebnem in poslovnem življenju, razkril pa nam je tudi, da ima novo tetovažo in kaj pričakuje od letošnjih tekmovalcev.

Z vročimi dekleti nad pisarniško depresijo

09.05.2014, 08:48

Veliko moških si precej depresivni čas v pisarni, polnega birokracije, sestankov, telefonskih klicev in ostalih sila dolgočasnih stvari, rado krajša tako, da preverjajo, kaj je novega na straneh s pornografsko vsebino ali celo klepetajo s kakšno vročo mladenko, ki jih je pripravljena zadovoljiti na daljavo.

Premalo seksate?

20.01.2014, 12:09

Ste pod stresom? Imate veliko dela? Potem ste glede na rezulate raziskave nemških znanstvenikov po vsej verjetnosti zanemarili svoje spolno življenje. Kaj storiti? Soočite se s situacijo ter animirajte svojega 'korenjaka', da ne bo zakrnel. Skupaj se načrtno lotita misije 'brez seksa mi živeti ni'.

Kdor zna, zna!

10.01.2014, 10:45

Redko kdo, ki se v Sloveniji ukvarja s plezanjem, ne pozna Matjaža Jerana. Plezalec in alpinist, ki je marsikomu tudi vzornik, si z vsakim izpolnjenim ciljem postavi novega, še višjega, eden največjih ciljev pa se mu je uresničil nedavno, z odprtjem plezalnega centra.

VIDEO: Šefa in njegovo seksi tajnico posneli sredi ...

22.11.2013, 08:34

Seks na delovnem mestu je nekaj, s čimer si mnogi radi popestrijo delavnik, kar je dobro vedel tudi tisti, ki je v pisarno namestil skrito kamero in sredi 'akcije' ujel šefa in njegovo tajnico. Pa je šlo res za spogledovanje ali za nadlegovanje?

Skrila sta se, a sta pozabila na kamere in študente ...

11.10.2013, 15:47

Delavca menze, ki deluje znotraj fakultete Jiangnan na Kitajskem sta si privoščila strasten seks, pri tem pa pozabila, da ju snemajo nadzorne kamere. No, prizor pa ni ušel niti študentom in profesorjem ...

»Redno se čudim, česa vse smo Slovenci sposobni ...«

10.10.2013, 09:17

Štefko Bratkovič, ki v jutranjem programu Radia Center obvešča o dogajanju na slovenskih cestah, verjame, da se vzgoja o varni vožnji začne z zgledom. Odkar je oče, na varnost v prometu gleda drugače in pravi, da je skupaj s starejšo hčerko letos znova postal šolar. O tem, kakšen je svet ob štirih zjutraj, kakšni so izzivi pri delu radijskega voditelja in kako je uskladil delovnik z družinskim življenjem, preberite v nadaljevanju.

Nuša 'brez dlake na jeziku'

07.10.2013, 10:43

Nuša Lesar je sproščena, brhka, postavna, inteligentna in zgovorna gospodična, ki Slovence ob večerih obvešča o vseh aktualnih dogodkih. Služba, zasebno življenje, moški in hobiji - ob kavi nam je razkrila marsikaj ...

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2