Članki

Grozljiva tragedija, ki je pretresla Indijo!

22.12.2014, 14:35

Še en šokanten izgred nasilja nad ženskami v Indiji. Tokrat so trije moški živo zažgali 19-letno dekle, ker se je upirala, ko so jo spolno nadlegovali.

Slovenske gasilke vroče kot še nikoli!

22.12.2014, 10:07

Gasilski koledarji so nekoč vključevali za prebivalce najbolj nujne podatke – v bistvu so bili to setveni koledarji z zapisom krstnih imen, manjkal pa ni niti zapis, v kakšnem položaju je luna. Fotografije so bili bolj ali manj utrinki njihovega dela. Dandanes so koledarji velika promocijska poteza, zato ni nič nenavadnega, da sledijo svetovnim trendom, in tako tudi slovenski gasilci vse pogosteje izdajajo malce drugačne – razgaljene koledarje!

+18: To so seksi znane 'Božičke'!

20.12.2014, 07:58

Tako kot za čas pusta in za noč čarovnic tudi v decembrskem prazničnem času številna dekleta izkoristijo praznike za nastavljanje objektivom v čim bolj seksi oblekah. Za vas smo izbrali nekaj zvezdniških ...

Njeni orgazmi trajajo po 6 ur!

20.12.2014, 08:03

Ženski orgazmi so včasih prava neznanka. Če jih nekatera dekleta doživljajo redno med spolnimi odnosi, so na drugi strani tudi takšne, ki orgazma ne doživijo praktično nikoli. Ta 30-letnica z nedoživljanjem orgazmov nima težav – nasprotno, orgazmi so zanjo pravo pekel!

22-letnica protestira: 'Svobodo bradavicam!'

17.12.2014, 14:04

22-letnica je objavila fotografijo, na kateri stoji zgoraj brez poleg moškega, z objavo pa je želela pokazati, kako krivičen je naš svet.

Množični kunilingus kar na ulici?!

15.12.2014, 16:03

Britanska vlada želi uvesti določene omejitve v porno industriji, a vsem to ni po godu. V znak nestrinjanja je nekaj nasprotnikov kar na ulici izvajalo kunilingus.

Bodi pravi moški, pojdi na kolena!

12.12.2014, 15:04

Zaroka je absolutno nekaj najlepšega, romantičnega, intimnega. A kaj, ko za seboj povleče ta 'strašni dogodek' – poroko! Šalo na stran, poroka je v resnici nekaj, ob čemer vsakemu moškemu, ali to prizna ali ne, zrasejo peruti. Nenazadnje s tem širnemu svetu pokaže, da je osvojil žensko, in to za vedno, da je pogumen in da ima, po domače povedano, jajca.

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

09.12.2014, 10:48

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

'Nisi več devica, si pras***!'

03.12.2014, 09:11

France Prešeren, največji slovenskei pesnik in avtor naše Zdravljice, je med drugim pisal tudi bolj dvoumne, provokativne verze, ki pa so povsem slučajno pristali v javnosti.

Prostitucija kar na dveh srednjih šolah!?

02.12.2014, 08:29

V ZDA je pred kratkim policija aretirala neko 17-letnico, ker naj bi na dveh srednjih šolah organizirala prostitucijo. Odkrili so jo po tem, ko so štiri dijakinje šolskim delavcem potožile, da jih je gospodična v začetku oktobravabila v svoj ’posel’.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
POP meni za vse okuse - 31

'Povprečno ne zasluži hvale, nagrajuje se nadpovprečno!'

Kuharji so tisti, brez katerih bi bilo naše življenje precej bolj monotono. So tisti, ki jih redko spoznamo, a brez njih skorajda ne moremo. Pogovarjali smo se z Markom Pavčnikom, kuharskim mojstrom, možem, očetom, poslovnežem, ki skupaj s sporogo vodi svojo gostilno Pavus na gradu Tabor v Laškem.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek