Članki

Nikakor ni mogla izklopiti kamere, a razlogi niso bili tehnični!

13.04.2015, 14:05

Spletna kamera je še naprej snemala, tudi po tem, ko so jo uporabniki že izkopili. Povsem zasebni trenutki posameznikov so tako prišli v roke nepridipravov. A kot pravijo zdaj tehniki, težava sploh ni bila tehnična!

Bradati moški - nov seks simbol!

08.04.2015, 08:26

Nič novega ni, da se moški 'rajcamo' na različne zadeve – enim so všeč starejše, zrele ženske, nekaterim mlajša dekleta. A presenečeni boste, na kakšne moške najraje 'padajo' ženske!

Seks škandal: V strankarskih prostorih snemala sado-mazo filme!

10.04.2015, 08:41

Nekdanja političarka Michelle Gent je snemala filme, ki vključujejo sado-mazo prizore z biči, noži, lateks oblačili in drugimi fetišističnimi rekviziti. Filmi so dostopni preko spleta, sporno pa je dejstvo, da je nekdanja članica liberalno demokratske stranke v Ashfieldu v Veliki Britaniji videe snemala v strankarskih prostorih, kjer so izvajali tudi avdicije.

Končno razkrili skrivnost Ane Frank?

01.04.2015, 12:57

Ana Frank, judovsko dekle, ki se je med drugo svetovno vojno pred nacisti skrivala v Amsterdamu, je umrla prej, kot je veljalo doslej, najnovejše izsledke razkriva Fundacija Ane Frank. Čeprav natančnega datuma smrti dekleta ni mogoče določiti, naj bi za tifusom umrla februarja in ne marca 1945.

Hodil je s štirimi hkrati, kar je sledilo, vas bo šokiralo!

30.03.2015, 08:31

Štiri dekleta so ugotovila, da si delijo istega moškega. Pravico so vzele v svoje roke in se mu združeno maščevale, pri tem pa krepko prestopile mejo.

Cedile so se sline, lomili so si vratove ...

27.03.2015, 13:53

Zdaj pa res že močno diši po pomladi in verjetno nas že velika večina komaj čaka na še toplejše dni, ko bodo ulice spet preplavila pomanjkljivo oblečena dekleta. Tokrat je z izzivalnimi oblačili (in pozami) dogajanje popestrila postavna fitneserka.

One so glavna atrakcija!

21.03.2015, 05:42

Brnenje motorjev, divja prehitevanja, nagibanja v ovinkih in vroča dekleta ... Da, pred nami je nova sezona moto GP!

Panika: mesto preplavili letaki z imeni prešuštnikov!

19.03.2015, 08:44

"Jaz, da sem ničvrednica? Zdaj vam bom pokazala!" tako se glasi uvodni del pisma, ki ga je osramočena ženska iz italijanskega mesta Nola napisala sokrajanom.

Najbolj seksi kuharica vseh časov?!

18.03.2015, 13:23

Ime ji je Jenn in je verjetno ena najbolj seksi kuharic na svetu. Svoje delo opravlja gola, na spletnem kanalu YouTube pa ima vse več privržencev.

Razkrito, kako islamski skrajneži zavajajo evropska dekleta!

13.03.2015, 14:10

Šarmantni mladi fantje, polni lepih besed in obljub. Britanski mediji so razkrili, kaj je tisto, kar dekleta premami, da odhajajo za žene džihadistov.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2