Članki

Kakšna je povezava med ženskami in vinom?

20.11.2014, 09:18

Ženske naj bi bile kot vino – starejše kot so, žlahtnejše naj bi bile. Predvsem v postelji. Tako vsaj pravi ameriška seksologinja Tracey Cox, ki poudarja, da je ravno to glavni razlog, zakaj mladi fantje tako zelo radi skočijo med rjuhe s precej starejšo predstavnico nežnejšega spola. No, to na nek način lahko tudi razumemo: večina zrelejših žensk je bolj izkušena na vseh področjih, tudi v spolnosti, in so posledično v postelji tudi veliko bolj suverene.

Milf? Gilf? Pozabite, seks trend je 'BILF'!

17.11.2014, 10:43

Ja, nič novega ni, da se moški 'rajcamo' na različne zadeve – enim so všeč starejše, zrele ženske, nekaterim mlajša dekleta. A presenečeni boste, na kakšne moške najraje 'padajo' ženske!

Slovencem se ob njej meša!

07.11.2014, 16:17

Na našem portalu moškisvet.com smo izvedli anketo, v kateri smo vas spraševali, kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč. In tukaj je tolažba za vsa dekleta z manjšim oprsjem: Slovenci najbolj padajo na ritke!

Stresajo ritke, a to še ni vse!

30.10.2014, 14:10

Seksi navijačice Buffalo Billsov so dokazale, da niso le neumne blondinke, ki znajo stresati s svojimi ritkami, ampak, da se znajo zase tudi postaviti, če je to treba!

Rad bi se je znebil, a ne ve, kako ...

11.11.2014, 08:21

Zdravo Brane! Sem reden bralec tvoje rubrike in mi je zelo všeč! No zdaj pa na problem, sploh ne vem, kako bi ti ga razložil...star sem 17 let, imel sem punco eno leto, nato sva se razšla, ker se še jaz nisem "znorel". Pred njo sem bil takšne bolj sramežljive sorte. In ja, potem sem dobil željo po tem in sem jo pustil, da bi se znorel...no sedaj pa "norim" po klubih pa ena tu pa ena tam pa se nabere pa se razve pa se govori...zdaj pa sem spoznal eno punco, ki me je na prvi pogled čisto prevzela in pač malo "bluzima" nič seksa pa tega, ker je še devica, pa koliko vidim še bo nekaj časa, ker ko želim odpret recimo temo na to, je sploh nič ne zanima, pa še totalno je nekomunikativna in me to vse moti, pa ne vem kak bi ji povedal, ker punca se je navezala na mene, jaz pa na njo, ne ker mam svoje "pogoje" in eden izmed teh je da se mam kaj z njo za pogovarjat, ker sem zelo odprt človek. In me zanima, kaj naj naredim, ker po eni strani bi rad, da se spremeni, po drugi pa bi se je rad grdo rečeno "znebil", vendar je nočem prizadeti, ker nisem take vrste tip, ker vem kako je, če te kdo prizadene, ko ga imaš rad... tako da kako ji naj povem, da ne gre to tak dalje..hvala za odgovor!

Grozljivo, kako se je kaznoval!

27.10.2014, 14:19

Komaj 22-letni Makedonec Jedan Kočevac si je iz žalosti, ker ni mogel zadovoljiti dekleta, odrezal spolni ud, poročajo makedonski mediji.

Sramota! Seksal na plaži in ostal ujet v njeni vagini

21.10.2014, 11:51

Mlad par si je v jesenskih dneh privoščil romantično namakanje v morju, ki se je sprevrglo v spolni odnos. A vse jima ni steklo po načrtih ...

Takšnega škandala pa še ne!

20.10.2014, 13:35

V Italiji so bili priče sila nenavadnim reakcijam obiskovalcev javne hiše. Ko je policija vdrla v prostore, so namreč obiskovalci začeli bežati, poskakali so tudi čez balkone.

Ne boste verjeli, kako vse ženske doživljajo orgazem!

20.10.2014, 11:41

Ženske doživljajo orgazme na zelo različne načine in ni enega osnovnega pravila, z upoštevanjem katerega bi lahko dosegli uspeh pri vseh ženskah. Razkrivamo nekaj najbolj neobičajnih načinov!

Že dve leti mu nobena ne da ...

17.10.2014, 13:55

Zdravo Brane! Najprej da te pohvalim glede tega foruma, zdi se mi ful v redu da na diskreten način vprašaš kar te zanima o spolnosti, saj nam tega manjka ker so vsi preveč zadržani in je seks "tabu" tema pri nas. Imam problem, star sem 22 in mi zadnje dve leti nikakor ne uspe najti punce s katero bi šla malo dlje kot samo poljubljanje in crkljanje. Stvar je taka da sem že bil spolno aktiven ampak zadnje dve leti mi nikakor ne uspe najti takšne punce. Sem pa "normalen" po videzu in sem higiensko zelo urejen. Tudi s samozavestjo nisem/nimam težav. Ampak v zadnjih dveh letih sem bil z štirimi različnimi puncami in nisem prišel dlje kot do poljubljanja. Zdi se mi tudi da zadnje čase težko spoznavam nove punce, oziroma ne¨vem kje jih spoznavati. Mogoče je problem da nisem iz Ljubljane ampak iz manjšega kraja. Ne vem no do zdaj me ni tako motilo to, zadnje čase me pa vse bolj in bolj. Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor in lep pozdrav v London! HighUser

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek